Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629138 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı can1903

izinler bizde çok olumlu etki bırakmıyor, bilemedim ya
Bu maç teknik taktik maçı değil, çıkıp oynacaklar aslanlar gibi. Bu haftalar taktikle değil oyuncuların isteği arzusuyla kazanılır. Öyle hırs mırs değil gerçekten istekli, arzulu bir şeyler yapmaya çalışan 3-5 kişi var kadroda. Allah onlara zeval vermesin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı haluk.m

https://twitter.com/futbolarena/status/1392209532210843653

Şuna bakın, evimizde bizim misafirimiz döve döve gözaltına alıyorlar. 
1 Tane yöneticimiz yok, hepsi idareci.

Çevrimdışı can1903

Göztepe, yunan ordusu görse karambolde bize saldırır öyle bir düşmanlık var bize karşı.

Maçın şifresi basit; sakin ol, ava giderken avlanma.

Net pozisyonlarla, net oyunla çıkıp 3-0 kazan. GS, Malatyaya 5-6 atamaz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

ciddi mi ya? 2 günde neye hazırlanacaksınız

Oyunculara aşırı yükleme oldu bir suçları yok şu saatten sonra da kafalarını boşaltmaları daha iyi bile olur ne yapacağız sınıfa kapatıp saatlerce ders mi anlatalım biraz kendi başlarına kalıp gelsinler kafaları rahat bir şekilde keyif alarak oynamaya çalışsınlar.

Çevrimdışı can1903

@Erman1903 abinin dediği gibi oyuncuların kafalarını boşaltmaları en elzem nokta. Oyuncu grubu inandığı, doğru bulduğu oyunu oynarsa zaten biz 3-4 yaparız göztepeye. Yönetimin üstüne düşen bazı kişilerin bazı kişilerle görüşmelerini engellemek, oyunculara yüksek prim açıklayıp maçı almalarını sağlamak.

Futbolcuların dini imanı paradır.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

sezon sonu konuşacaklarım var diyor bakalım ne olacak

Ben sağlam çakacağını düşünüyorum.
Kimse maaşlar düzgün ödeniyor falan demesin onu yapabilen bir dünya Anadolu takımı ve yönetimi var.

Çevrimdışı can1903

İrfan buz da büyük gs düşmanıdır, ordan korkum hiç yok.  :eyes

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İrfan buz da büyük gs düşmanıdır, ordan korkum hiç yok.  :eyes

neden düşman?

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903 abinin dediği gibi oyuncuların kafalarını boşaltmaları en elzem nokta. Oyuncu grubu inandığı, doğru bulduğu oyunu oynarsa zaten biz 3-4 yaparız göztepeye. Yönetimin üstüne düşen bazı kişilerin bazı kişilerle görüşmelerini engellemek, oyunculara yüksek prim açıklayıp maçı almalarını sağlamak.

Futbolcuların dini imanı paradır.

Biraz kendi başlarına kalsınlar, mümkünse ailelerinden, eşlerinden de uzak olsunlar yalnız başlarına konsantre olup kendilerini tuttukları bu ipi koparmaya hazırlasınlar. Olay sadece para değil bu başarı onların hayatı için de çok önemli bir mihenk taşı olacak.

Çevrimdışı can1903

neden düşman?
FT ile arasının iyi olmadığı bilinir. Takımları da hiçbir zaman laçka olmamıştır sahada gsye karşı. Şerefli adamdır o yüzden düşmandır anlayacağın

Çevrimdışı can1903

Biraz kendi başlarına kalsınlar, mümkünse ailelerinden, eşlerinden de uzak olsunlar yalnız başlarına konsantre olup kendilerini tuttukları bu ipi koparmaya hazırlasınlar. Olay sadece para değil bu başarı onların hayatı için de çok önemli bir mihenk taşı olacak.
Özellikle bazı oyuncular için sezonun en kritik maçı. Ghezzal-Rosier-Josef-Atiba-Larin-Vida bunların çok istediği gayet belli. Önemli olan bu 6'lının performansı zaten. Konsantre olursak parçalarız.

Çevrimiçi levitate

Bu maç teknik taktik maçı değil, çıkıp oynacaklar aslanlar gibi. Bu haftalar taktikle değil oyuncuların isteği arzusuyla kazanılır. Öyle hırs mırs değil gerçekten istekli, arzulu bir şeyler yapmaya çalışan 3-5 kişi var kadroda. Allah onlara zeval vermesin.
Oyunculara aşırı yükleme oldu bir suçları yok şu saatten sonra da kafalarını boşaltmaları daha iyi bile olur ne yapacağız sınıfa kapatıp saatlerce ders mi anlatalım biraz kendi başlarına kalıp gelsinler kafaları rahat bir şekilde keyif alarak oynamaya çalışsınlar.
doğru şeyler söylemişsiniz, artık cumartesi bakacağız
bipbipbupbup

Çevrimdışı kaan1903

Olaylar roco nun maç sonunda koridor da orta parmağını göstermesiyle başlamış . Ozi Cenk Abou karşılık vermesiyle arbede yaşanmış Ghezzalık Rosierlik bir durum yok.
Ayrıca şampiyon olsak bile bu aciz yönetimle devam edilmemesi gerektiğini düşünüyorum inşallah olağanüstü seçim olur da gerçekten  hakkımızı savunan para edebiyatı yapmayan güçlü Başkan ve profesyonel bir yönetim gelir.

Çevrimiçi levitate

ekşiden alıntı:

bjk 1-0 kazanırsa galatasaray'ın 4-0 kazanması,
bjk 2-1 kazanırsa galatasaray'ın 4-0 kazanması,
bjk 3-2 kazanırsa galatasaray'ın 4-0 kazanması,

bjk 2-0 kazanırsa galatasaray'ın 5-0 kazanması,
bjk 3-1 kazanırsa galatasaray'ın 5-0 kazanması,
bjk 4-2 kazanırsa galatasaray'ın 5-0 kazanması,

bjk 3-0 kazanırsa galatasaray'ın 6-0 kazanması,
bjk 4-1 kazanırsa galatasaray'ın 6-0 kazanması,
bjk 5-2 kazanırsa galatasaray'ın 6-0 kazanması gereken maç.
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

ekşiden alıntı:

bjk 1-0 kazanırsa galatasaray'ın 4-0 kazanması,
bjk 2-1 kazanırsa galatasaray'ın 4-0 kazanması,
bjk 3-2 kazanırsa galatasaray'ın 4-0 kazanması,

bjk 2-0 kazanırsa galatasaray'ın 5-0 kazanması,
bjk 3-1 kazanırsa galatasaray'ın 5-0 kazanması,
bjk 4-2 kazanırsa galatasaray'ın 5-0 kazanması,

bjk 3-0 kazanırsa galatasaray'ın 6-0 kazanması,
bjk 4-1 kazanırsa galatasaray'ın 6-0 kazanması,
bjk 5-2 kazanırsa galatasaray'ın 6-0 kazanması gereken maç.
4-0 kazanırsak 7 tane mi lazım oluyor gsye  :tabe:

Çevrimdışı kaan1903

İyi bari Ljajicin omzu yerine oturtulmuş Göztepe maçında sahada 

Çevrimiçi Samet Ç

Göztepe, yunan ordusu görse karambolde bize saldırır öyle bir düşmanlık var bize karşı.

Maçın şifresi basit; sakin ol, ava giderken avlanma.

Net pozisyonlarla, net oyunla çıkıp 3-0 kazan. GS, Malatyaya 5-6 atamaz.
hentbol maçında bile mevzu çıkardılar adamlar yine gerginlik yaratacaklardır o yüzden sosyal medyada Beşiktaş üzerinden reklam yapan tayfa dahada gerginleştirmesin ortamı yoksa çok acayip olaylar olabilir.

Çevrimdışı can1903

hentbol maçında bile mevzu çıkardılar adamlar yine gerginlik yaratacaklardır o yüzden sosyal medyada Beşiktaş üzerinden reklam yapan tayfa dahada gerginleştirmesin ortamı yoksa çok acayip olaylar olabilir.
Oyuncu grubumuz biraz kaliteli olsa, maçı biz gererdik. Şöyle Taliscalı, Aboubakarlı, iyi Oğuzhanlı kadromuz olsa istedikleri kadar gersin derlerdim ama şuan gerilmeden sakince oynamamız lazım. İnanın 1-0 bile yetebilir bize.

Çevrimdışı can1903

Bu arada ne gsnin, ne bizimkilerin rakiplerle o söz konusu edilen olaylara girişeceğini düşünmüyorum. Girişen kişi ortaya çıkarsa FETÖ'den daha fazla ceza alır çünkü. Zaten bu FETÖ, TFF-Futbol üçgeni bu kadar sıkıntıdayken kimsenin kendine leke sürdüreceğini düşünmüyorum maçlarda öyle çok gol çıkacağını hiç düşünmüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Abu'ya 500 bin Euro ateşlesinler direk elden çıkar 3 tane atar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kimse yanlış anlamasın ama bende oruç tuttuğum için biliyorum, orucun performansı negatif yönde etkilememesi mümkün değil.
Fiziki bir iş yapmama rağmen 17:00 sonrası algı düşüyor, hareketler yavaşlıyor ve stand-by konumuna geçtiğimi hissediyorum.

Yaklaşık 16 saat sıvı ve besin almadan, ayrıca antrenmana bu şekilde çıkıp doğru dürüst çalışabileceğine inanmıyorum.

Bu açıdan bakıldığında Ghezzal'ın Göztepe maçında daha diri olacağını söyleyebilirim.

Çevrimiçi tolga1903

Şimdi çıkıp o 8 0'ın, bu kulübün çalınan onca sampiyonluğunun intikamını alma vakti. Rasim kara hocamın ahını çıkarma vakti. Eli ayağına dolaşmadan atiba önderliğinde 4 5 atıp bu onursuz haysiyetsiz camia heveslenmisken bir tarafina sokma vakti. Bunu yapacak gücü bu takımın var bu sene bir sürü güçlü oyun izletti bize  nasıl sergen yalçın tümerle 2'ye 1 giderken duraksamadi heyecanlanmadı eli ayağına dolaşmadıysa buraya getirdiği takımı da yapacak bunu. Maçın başlama düdüğü ile birlikte 2 0 önde olan biz olacağız biz gol attıkça stresi yaşayacak olan onlar averaj eşitliğinde bile biz şampiyon oluyoruz maçtan sonra tüm ümidim gitmişti ama son bir dirayetle takıma inanmak zorunda olduğumu hissettim taraftar yönetim hoca ve oyuncu grubu kenetlenmeli biz buralara tırnağımızla kazıyarak geldik adalet istiyoruz diye diye 17 penaltı atan bu aşşağlık oluşuma gereken cevap verilmeli başka çaremiz yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şimdi çıkıp o 8 0'ın, bu kulübün çalınan onca sampiyonluğunun intikamını alma vakti. Rasim kara hocamın ahını çıkarma vakti. Eli ayağına dolaşmadan atiba önderliğinde 4 5 atıp bu onursuz haysiyetsiz camia heveslenmisken bir tarafina sokma vakti. Bunu yapacak gücü bu takımın var bu sene bir sürü güçlü oyun izletti bize  nasıl sergen yalçın tümerle 2'ye 1 giderken duraksamadi heyecanlanmadı eli ayağına dolaşmadıysa buraya getirdiği takımı da yapacak bunu. Maçın başlama düdüğü ile birlikte 2 0 önde olan biz olacağız biz gol attıkça stresi yaşayacak olan onlar averaj eşitliğinde bile biz şampiyon oluyoruz maçtan sonra tüm ümidim gitmişti ama son bir dirayetle takıma inanmak zorunda olduğumu hissettim taraftar yönetim hoca ve oyuncu grubu kenetlenmeli biz buralara tırnağımızla kazıyarak geldik adalet istiyoruz diye diye 17 penaltı atan bu aşşağlık oluşuma gereken cevap verilmeli başka çaremiz yok.

Maçın başlama düdüğü ile 3-0 öndeyiz.

Çevrimiçi tolga1903

Maçın başlama düdüğü ile 3-0 öndeyiz.

Evet doğru 3 0. Peki neden biz karalar bağlarken gsli militanlar şampiyonluk şarkıları söylüyor? İnanmak zorundayız ben atiba'ya vida'ya larin'e ghezzal rosier josef'e inanıyorum göztepe'yi 4 farklı yenecek gücü var bu takımın yeter ki stresi kontrol edebilsin.

Çevrimdışı 38life

adam verilerle kanıtlamış :D

umarım tahminlerin doğru çıkar ne diyelim

Dediğim gibi bence kuşkulu olunması gerekirken fazla rahattı taraftar, şimdi ise gereğinden fazla ümitsizler. gs maçından önce ben arkadaşlarla falan konuşurken "korkuyorum" dediğim şeyler birebir oldu bu akşam itibariyle. Gs maçını asla kaybetmemeliyiz, gerekirse 1 puana razı olmalıyız çünkü gs maçını kaybedersek hem gs yarışa dahil olacak hemde o moral bozukluğu ve tedirginlik ile bize zaten ters gelecek Karagümrüğe de yeniliriz şampiyonluk komple gider demiştim. Korktuklarım birebir yaşandı ama Sivas feneri yenince şampiyonluk gitmedi. Yoksa bu akşam tamamen havlu atmış önümüzdeki sezonu konuşmaya başlamış da olabilirdik. Sivas sayesinde yarıştayız. O yüzden şuanki durum gs maçından önceki duruma göre daha kötü değil bence. Çünkü dediğim gibi gs maçını kaybedersek Karagümrük maçını da kaybedeceğimizi bekliyordum ben zaten. Kaybettik ama Sivas bize bir şans daha verdi. Sergen hoca savunma çizgisini çok öne çıkardı bu iki maçta, gereksizdi. Ghezzal ile Ljajic ile hücumda adam akıllı pres yapamazsın zaten. Yaptığımız preslerin hepsi takımın yorulmasından başka bir işe yaramadı bu iki maçta. Sezon başıyla sonunu kötü oynadı Sergen hoca maalesef. Ama son bir şansımız var hala, bu şansı iyi değerlendirip müthiş bir hikaye yazmış olacağız, eğer bu şansı değerlendiremezsek de yıkım çok büyük olur. vasıfsız, sorumsuz bir yönetim ve böyle hem nitelik hem nicelik olarak noksan bir kadroyla bu tarihi yazma fırsatımız varken bunu tepemeyiz.