Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629064 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı solar

Her kuşun eti yenmez, ünal karamana bunu diyemezsin. Daha çok hırslandırırsın sonra bu akşam ki gibi şok geçirirsin. Bizim taraftarımızın yeni amigosu bugün prim olayı açıkladı daha da kötü oldu olaylar.

Bence diyebilirsin. Diyemiyorsan o senin karakterinin bir göstergesi olur. Sen kendine mi güveniyorsun yoksa rakibinin kırılganlığına mı. Bu akşamki şokun bence böyle bir tavırla alakası yok. Taraftarın yeni amigosu kısmını tam anlayamadım, pardon, bugünlerde pek aktif takip edemiyorum.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

inançlı insanlar böyle cümleler kurar şok mağlubiyet sonrası olağan cümleler bunlar
kendi loserlığınızı atfetmeyin sağa sola
ben bir ateist olarak ne olacaksa olsun modundayım
normal demeçler bunlar maç sıcağı olağan
bir şeyden vazgeçtiğimiz yok
Malatya son 9 maçta 5 gol yemiş.
Göztepe'nin durumu ortada.
Ne diyorsun reis mutlu sona ulaşır miyiz?

Çevrimdışı mellfred

her şeyden önce çıkıp necipe çıkmayan kırmızı ile gs’ye verilen 3 penaltı üzerinden ağır vurması lazım yönetimin
geçen hafta çıkmayan kırmızı ile (donk) ligin beliktaştan çalındığı vurgusu üzerine sağlam vurgulaması lazım
hatta zalad’a kadar
bir zahmet

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rosi, Ghezzal sahada o sırada. Bir şey çıkmaz.

(...) acaip bir algı yapıyorlar şu an twitterda

Çevrimdışı can1903

Bence diyebilirsin. Diyemiyorsan o senin karakterinin bir göstergesi olur. Sen kendine mi güveniyorsun yoksa rakibinin kırılganlığına mı. Bu akşamki şokun bence böyle bir tavırla alakası yok. Taraftarın yeni amigosu kısmını tam anlayamadım, pardon, bugünlerde pek aktif takip edemiyorum.
B.Usludan bahsediyorum. Hem maç öncesi ortamı gerdi hem de kendini de yaktı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Rakip zaten hırslanıcak, hiç maçı germe taraflarına girmeye gerek yok. Sakince çıkıp fark atıcaksın olay bu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Sergenin ruhsuz gibi gözükmesi bence şokundan, o bu şampiyonluğu herkesten fazla ister. Kariyeri için çıkacak cumartesi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rakip zaten hırslanıcak, hiç maçı germe taraflarına girmeye gerek yok. Sakince çıkıp fark atıcaksın olay bu.

FT bile bugün maç sonu röportajında şöyle şampiyon olacağız böyle kazanacağız falan demedi.
Aşırı biçimde kelimelerini seçerek çok dikkatli konuştu. Yani durum köprüyü geçene kadar kimsenin kuyruğuna basmayacaksın.

Çevrimdışı solar

görüntü şu ama ben ne Rosier ne Ghezzal ne de Necip kimseyi görmüyorum.

https://twitter.com/i/status/1392241183087341577

Kimin neyi tartıştığı belli değil ve tartışma futbolcular arasında bile değil. Galatasaray taraftarı bir twitter hesabının ortamı karıştırmak için saldığı bir vidyo.

Çevrimdışı savaş altay

Abu da tam tribuncu cikti.

5 sira yana ucarak sevinmeler, tunel girisi roco'ya ayar vermeler vs.

Mevzu olursa ilk seni arayacagim.

Çevrimdışı solar

Bence de öyle, sadece iki hafta önce farklı bir taktik uyguladığı için belirtme ihtiyacı duydum. İki hafta önce neye güvendi, nasıl motive oldu ve sezonun en farklı galibiyetini alabildi de sonrasında takım bu hale geldi.

Çevrimdışı mellfred

gs sinsi rakiptir sessiz sedasız işler onlar
sezon başı her kameraya ağlayan sızlayan fener öngördüğümüz gibi 3. bitirecek sezonu
onlar hala akıllanmadılar akıllanmazlar
bizi tehdit gördükleri her gün kaybettiler
karagümrüğü de adım gibi eminim onlar mamaladılar gs’ye yaradı
zavallılar
herkes görsün bu ligde beşiktaş’ın dostu yok
alınıp satılan geçici sahipler var sadece
ads de aynı olacak
tek takım tek gerçek var
gerisinin canı cehenneme

Çevrimdışı can1903

FT bile bugün maç sonu röportajında şöyle şampiyon olacağız böyle kazanacağız falan demedi.
Aşırı biçimde kelimelerini seçerek çok dikkatli konuştu. Yani durum köprüyü geçene kadar kimsenin kuyruğuna basmayacaksın.
FT kurnaz adam, herkes fb ve bize focusken antalyada, konya,ts burdan istediği bütün puanları aldı. Büyük hoca .

Çevrimdışı can1903

Bence de öyle, sadece iki hafta önce farklı bir taktik uyguladığı için belirtme ihtiyacı duydum. İki hafta önce neye güvendi, nasıl motive oldu ve sezonun en farklı galibiyetini alabildi de sonrasında takım bu hale geldi.
Hocaları yoktu başlarında, oyuncularında da covid hali vardı. Erken gelen goller iyice dağıttı onları. Yoksa zor maçtı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

gs sinsi rakiptir sessiz sedasız işler onlar
sezon başı her kameraya ağlayan sızlayan fener öngördüğümüz gibi 3. bitirecek sezonu
onlar hala akıllanmadılar akıllanmazlar
bizi tehdit gördükleri her gün kaybettiler
karagümrüğü de adım gibi eminim onlar mamaladılar gs’ye yaradı
zavallılar
herkes görsün bu ligde beşiktaş’ın dostu yok
alınıp satılan geçici sahipler var sadece
ads de aynı olacak
tek takım tek gerçek var
gerisinin canı cehenneme

gs köpekbalığı gibidir. Kan kokusunu alır ve sinsiliğin kitabını yazar. Şu an acaip bir biçimde kenetlenmiş durumdalar.
fb ise acemi amatör ve ezik bir camia. Muhtemelen bugün karagümrüğe mamanın büyüğü fb den gitmiştir.

Çevrimdışı Erman1903

Taktiği tekniği mi kalmış işin berbat başladı Karagümrük futbolcularımız ellerinden geleni yaptı, son canıyla mücadele eden adama neyi anlatacaksın normalde 10 kişilik Karagümrük'ü yenemez mi bu takım. Sanki sezon boyunca farklı bir takımdık bambaşka düşüncelerle bu onca zaman götürdük. Belli olmuyor mu bir avuç topçu bir de önüne sürekli bomba bırakılan hoca binmişsin üstlerine yarısı sakatlanıyor bir kısmı bu seviyenin adamı değil onlar da ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştılar ama yetmedi bu maç. Şuralara kadar onca zorlukla gelmişiz burada teknik taktik üzerinden eleştiri yapan adam art niyetlidir bariz bir şekilde yönetimin berbat planlaması ve amatör sportif yönetimi dolayısıyla buradayız.

Çevrimdışı solar

Hocaları yoktu başlarında, oyuncularında da covid hali vardı. Erken gelen goller iyice dağıttı onları. Yoksa zor maçtı.

O konuşmayı yaptığında daha o durumlar bilinmiyordu. Bir sebeple şu anda olmayan kendisine güveni o maç sonunda vardı ve sonuç aldı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sezon bittiğinde Sergen Hoca'nın yönetime sağlam giydireceğini düşünüyorum.
Taraftar nezdinde kredisinin farkında.

Çevrimiçi levitate

adam verilerle kanıtlamış :D

umarım tahminlerin doğru çıkar ne diyelim
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Şampiyon olsak dahil sergenin bu yönetimle çalışacağını düşünmüyorum bu arada.

Çevrimiçi levitate

Takıma 1 gün izin verilmiş.
Göztepe maçına perşembe günü hazırlanmaya başlayıp, cuma günü antrenman sonrası İzmir'e gidiyormuşuz.
Arkadaş şaka mısınız siz?
ciddi mi ya? 2 günde neye hazırlanacaksınız
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

ciddi mi ya? 2 günde neye hazırlanacaksınız
Bu oyuncu grubunu yarın gel idman yap diyemezsin, sergen farkında.

Çevrimiçi levitate

Sezon bittiğinde Sergen Hoca'nın yönetime sağlam giydireceğini düşünüyorum.
Taraftar nezdinde kredisinin farkında.
Şampiyon olsak dahil sergenin bu yönetimle çalışacağını düşünmüyorum bu arada.
sezon sonu konuşacaklarım var diyor bakalım ne olacak
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bu oyuncu grubunu yarın gel idman yap diyemezsin, sergen farkında.
izinler bizde çok olumlu etki bırakmıyor, bilemedim ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Biz Goztepe’yi Izmir’de yenemeyiz. Bosuna milleti unutlandirmayin. Bu sezonun sonu husran.

En azindan ikinci bitirelim.