Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1616006 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı ozankarakoc

Arkadaş Nskala'ya ne olmuş öyle adamın tek olumsuz hareketi yok, aksine rakip üstüne geldikçe çok kilit paslar attı. Sorunu özgüvenle alakalımış herhalde.

Çok doğru tespit. Oynadıkça gelişti, takımın vazgeçilmezi oldu. Hücuma katkısı da çok önemli...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı celiker1

:icool:
Çok doğru tespit. Oynadıkça gelişti, takımın vazgeçilmezi oldu. Hücuma katkısı da çok önemli...
Sergen Yalçın'a güvenin,çok büyük hoca  çok  :bandit: Bu ligi iliklerine kadar biliyor  :tabe: Büyük takımı buyük takım gibi oynatırken saha dışı renklilerin tüm algılarını eline veriyor  :bandit: SERGEN YALÇIN  :eyes
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2021, 00:49:01 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Bu arada şu COVID olayı beni çok tedirgin ediyor. Hatayspor teknik direktörü, testi pozitif çıkmadan kısa süre önce takımla içli dışlı, galibiyet pozlarının merkezinde duruyor... Bu virüs, özellikle de yeni varyantları, inanılmaz bir hızla, dalga dalga yayılabiliyor. Umarım sezonun en önemli haftasından önce başımıza böyle bir şey gelmez.

Benide korkutuyor Hataylı bazı oyuncular koşamıyordu sanki halleri yok gibiydi bizim oyuncularla bilerek isteyerek içli dışlı oldular.Yere düşünce kaldırmalar bol bol temasta filan bulundular inşallah bir sıkıntı çıkmaz.Bütün oyuncularımıza dokundular Ersin hariç.

Çevrimdışı Erman1903

Bence Vida uzun süredir çok iyi, iki haftadır mükemmel! Kimse ondan bahsetmiyor, çünkü işini çok iyi yapıyor, hiç göze batmıyor. Ama hakkı verilmeli... Takım arkadaşlarına güven veriyor, çok çalışkan, hırslı, her şeyini vererek oynuyor. Ben kendi adıma, sezonun genelinde de çok memnun kaldım kendisinden.

Bu arkadaşın geçen sezon stoperde savunma katkısı sol bek Caner ile neredeyse aynı, takımın en kötülerinin başında geliyordu.

2018-2019 hariç iş yaptığı sezon yoktu bizde.

Bu sezon ilk defa aldığı parayı hak etti.

Çevrimdışı Erman1903

Arkadaş Nskala'ya ne olmuş öyle adamın tek olumsuz hareketi yok, aksine rakip üstüne geldikçe çok kilit paslar attı. Sorunu özgüvenle alakalımış herhalde.

1-2 ay öncesine kadar kulüp kendisinin yerine oyuncu bakıyordu benden duymuş olma. Takımdaki birçok oyuncu gibi kariyer sezonunu geçiriyor, sezonluk maç başı toplam defansif katkısı bir zamanlar beğenilmeyen İsmail'den %20 falan düşük.

[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2021, 05:47:35 Erman1903 ]

Çevrimdışı Çağrı Öz

Takıntılı insanlar geldiği günden beri üstüne çullandı. Her yanlış hareketinde yerin dibine gömdü. Şen şakrak olan bu arkadaşımız o dönem sosyal medya hesabını kapadı. Rıdvan’ın sakatlığından sonra mental olarak sağlam kalıp yükselişini sürdürdü. Çok cüzi miktarlara hem Rıdvan’ın hem onu kazandık. İkisi de yedek kalmayı dert etmez. Welinton mesela bugün iyi değildi ama o çok daha erken atlatıp çok iyi oynadı sezonun genelinde.

O tip bir lincin içinden böyle yükselmek çok önemlidir. İkisi de çok büyük karakter koydular.

Aynısını ljajic de yaşıyor. O sadece beklediğimden çok geç açıldı. Ama olsun 8 milyonluk oyuncuyu kaybedecek kadar zengin değil bu kulüp.

Bu takımın kiradaki oyuncuları da çok iyi katkılar verecek. Her şey yerini zamanını bekliyor.

Şu Fatih’i gönderdik diye kopan kıyameti düşünün kulübün nasıl bir hengameden çıktığını anlayın.

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu arkadaşın geçen sezon stoperde savunma katkısı sol bek Caner ile neredeyse aynı, takımın en kötülerinin başında geliyordu.

2018-2019 hariç iş yaptığı sezon yoktu bizde.

Bu sezon ilk defa aldığı parayı hak etti.

Saygı duyuyorum, ama katılmıyorum.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erman1903

Saygı duyuyorum, ama katılmıyorum.

Ben de sana saygı duyuyorum, ama katılıp katılmaman gerçekleri değiştirmiyor.

Çevrimiçi Necmi

Adettendir : KALDI 4  :boxin:
acele etme renkliler oynasın
Sonra yediririm bu lafı 😂

Çevrimdışı celiker1

Son bir resital bekliyorum KARTAL'ım senden son bir resital!Cimbom'u Seyrantepe'de parçalaman  :steamed:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

ne olacak hep iyiydi bir hata yapınca linç yiyordu sezon başı uyum sürecinde bu ve welintonu damgaladı taraftar

Çevrimiçi Necmi

Larin 3-4 durmuyor
Abu 2 de kontak kapatıyor
Enteresan
abuş büyük maçların forveti
Kritik maçları affetmiyor ve diğer oyuncular üzerinde büyük etkisi var
Şu takımı abuşa borçluyuz takımın lideri

Çevrimiçi Necmi

Son bir resital bekliyorum KARTAL'ım senden son bir resital!Cimbom'u Seyrantepe'de parçalaman  :steamed:
95 puanla şampiyon oluruz diyordum en azından baştaki rakamı kurtaralım 🙄

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çok mutluyum hala gülüyorum, izlemediğim şey, dinlemediğim şey, hatta renkli taraftar forumlarına girip çeşitli şekillerde saatlerce eğleniyorum.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Hoca'nın istediği adamları alırsak 4-5 yıl ambargo koyarız lige. Şenol Güneş gibi de değil hatalarından ders çıkaran bir yapısı var hocanın. Ne yapıp edip Hoca herşeyi ile memnun edilmeli.

Çevrimdışı Alper1903

hatay takiminin artilarini eksilerini onceden analiz edip eksiklerini net gorup ondan mi bu kadar cok kendinden emin konustu veya jordan’in “i took it personal” tarzi gibi bir motivasyon mu yaratti bilmiyorum ama hoca bu hafta bambaska bir winnerlik gosterdi. uzun zamandir kaniksanan besiktas dinamiklerini falan tek kalemde silip atti. normal kosullarda rakiplerin bu denli sonuclar karsisinda beyaz bayragi cekmesi gerekir ama gorecegiz.

Çevrimdışı ferdi1903

Hoca'nın istediği adamları alırsak 4-5 yıl ambargo koyarız lige. Şenol Güneş gibi de değil hatalarından ders çıkaran bir yapısı var hocanın. Ne yapıp edip Hoca herşeyi ile memnun edilmeli.
Bu saaten sonra sergen hocayi memnun etmeyen edemeyen yönetim ve baskan gitsin lütfen, sergen cok büyük is basardi

Çevrimdışı Karabay

Bu saatten sonra artık sürpriz olmaz inşallah. O yüzden sergen hocam yapmışken şovunu tam yap şu gs maçına oyuncuları intihar modunda çıkar ki uzun yıllar unutulmayacak bir skor yakalayalım. Ziraa şu morelle fantastik bir maç olmaması için hiçbir neden yok.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Vida ilk geldiğinde Pepe ile oynarken herkes Vida' ya yükleniyordu ama asıl Pepe bozuyordu savunma dengesini. Hep dedim zaten Sampiyonlar ligi macları hariç pepe' nin bizde iyi oynadığı maç yok diye. Welinton ile Vida iyi uyumlu oldular. Ha ikisi de saatli bomba tabi.

Vida-Marcelo ikilisini izlemeyi çok isterdim.

Çevrimdışı underworld

Herkes elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor. Larin bazen o poziyonlardan daha basiti kaçırıyor. Zor goller de atabiliyor. Aboubakar en yakın rakibimize 2 gol attı. Bize bir çok maç kazandırdı. Bunları unutmamak lazım. Eğer bir aksilik varsa sezon sonu gelince görürüz zaten.
Abu yu kötülemek için söylemiyorum, sadece kafama takıldı.
Larin 3-4 gol sayısı direk akıllardayken acaba abu hiç hatrick yapmış mıdır?

Çevrimdışı underworld

Vida ilk geldiğinde Pepe ile oynarken herkes Vida' ya yükleniyordu ama asıl Pepe bozuyordu savunma dengesini. Hep dedim zaten Sampiyonlar ligi macları hariç pepe' nin bizde iyi oynadığı maç yok diye. Welinton ile Vida iyi uyumlu oldular. Ha ikisi de saatli bomba tabi.

Vida-Marcelo ikilisini izlemeyi çok isterdim.
Pepe aldığı maaşa göre vasat atlıydı.

Çevrimdışı underworld

Şampiyonluk netleştikten sonra hemen atiba ile 1 yıl daha imzalayalım.
İnşallah gene boşa vakit kaybetmeyiz

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Her tarafta sanki şampiyonlugu garantilemişiz gibi yazılar görüyorum. Evet çok büyük avantaja sahibiz ama daha bitmedi. Alınması gereken 4 puan daha var. Haftaya deplasmanda derbi var.

Bu kadar gevşeklik doğru olmaz. Ayaklar yere saģlam basmalı.

Çevrimiçi COB

Şampiyonluk netleştikten sonra hemen atiba ile 1 yıl daha imzalayalım.
İnşallah gene boşa vakit kaybetmeyiz

Bence Atiba'yı hem futbolcu hem yardımcı antrenör olarak kullanıp, önümüzdeki sezon teknik kadroya almamız lazım.