Abi abuşta canımız ama gomez bir winner-forvetti. Gomez aboubakardan daha iyi forvet, bunu gerek kariyeri gerek yaptıklarıyla kanıtladı. Bu sistemimize de baya uyardı, tonla gol atardı. Ben hala gomezi tercih ederim aboubakar yerine mesela fener maçındaki o pozisyonu kaçırmazdı. Trabzonspor maçında gidipte kaleci maçın adamı olmazdı. Herkes altay ve uğurcan maçın adamı oldu diyorlar ama ben onlardan ziyade bizim bitiricilik sorunumuzun ortaya çıktığını düşünüyorum. Bu altay mükkemelse deplasmandaki fener maçındaki veya uğurcan deplasmandaki ts maçında niye kurtarmamış bunları ??? Çünkü o zaman atmıştık, bu sefer atamadık bu kadar basit. Ayrıca laubalilikte vardı bizim evdeki maçlarda. Gomez olsaydı hem trabzona hem de fbyi yenmiştik.
hayal kurarar sonuç üretemezsinki gomezin oynadığı takım ilerde baskı kuran takımdı gomez baskı kurmaz baskıyı sonuçlandırırdı abuşda baskıyı kuran abuş hem kurup hem sonuç alıyor gomezi bu takıma koysan belkide hiç birşey yapamazdı siz abuşun kurduğu baskıyla ortaya çıkan fırsatların abuş yerine gomez olsaydıda olabileceğinin hayaliyle haraket ediyorsunuz bu yanlış bakış açısı bu arada abuşda winner bir oyuncu siz sadece ceza sahası içi performans değerlendirmesi yapıyorsunuz abuş maç için forvet okuyor on numara oluyor kanat oluyor sekiz altı olduğu bile oluyor herşeyden önemlisi egoist değil kendim atayım demiyor en müsait olana topu veriyor bence takım oyununa katkı olarak gomezden çok daha iyi o yüzden yanında kendi kadar gol atan bir oyuncu var stoperlere öyle baskı yapıyorki onunla ilgilenmekten geriden gelen süpriz oyuncular boşta kalıyor bu yüzden bütün takım golcü kimliği kazanabiliyor gomez oynayan forvetti abuş oynatan forvet takımın öz güvenini yükseltiyor bence daha verimli gomez kadar bitirici olsa üstüne bonservisi üçlü rakamla konuşuluyordu
Bir yerde okumuştum şu an avrupanın en iyi forveti deniyordu sen gomez winnerdi derken abuş değil demek istiyorsun 😃 gomez mükemmel forvetti doğru ama ikisini birbiriyle mukayese etmek doğru değil çünkü abuşda mükemmel bir forvet oyun manteliteleri farklı ama bu birini diğerinden iyi yapmıyor
Bu takımda iki seçenek elimde olsa ben abuşu tercih ederdim tabi ikisi bir arada olsa harika olurdu birleştiklerinde ölümcül olurlardı