Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1618790 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2021, 18:03:15
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Ziovisiuals isimli yabancı bir sayfa Beşiktaş'ımız için yeni logo tasarladı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Karabay

Abi o B harfi olmamış. Bakınca tam B gibi görünmezse sıkıntılı yerlere gidebilir.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Sanki modern ve eski logosunun arasında kalmış. Benim çok hoşuma gitmedi.

Çevrimdışı mellfred

kulüpler daha sade minimal işler yapıyor  artık bu bildiğin 50’lerden görünüyor
ben kulübün youtube sayfasının logosunu beğeniyorum mesela

Çevrimdışı MUSTAFA_

Olaya bak. THY'de imaj diye bir şey kalmadı. Umurlarında gibi de görünmüyor.

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1375929489524453386

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/supporterbjk/status/1376125786021883904

Quaresma sevdalıları var hala  :) Daha o zamanlar söylemiştim evet yedekten girdiğinde fena değildi ama ne zaman oyun düzenini ona döndürdük ve vazgeçilmez oldu o zaman hem bizim hem de takımın yokuş aşağı gitmesi tesadüf değildi. @mrred abi ile az nöbet tutmamıştık giderken  :lol: Kasımpaşa'ya burdan teşekkürlerimi sunuyorum  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/supporterbjk/status/1376125786021883904

Quaresma sevdalıları var hala  :) Daha o zamanlar söylemiştim evet yedekten girdiğinde fena değildi ama ne zaman oyun düzenini ona döndürdük ve vazgeçilmez oldu o zaman hem bizim hem de takımın yokuş aşağı gitmesi tesadüf değildi. @mrred abi ile az nöbet tutmamıştık giderken  :lol: Kasımpaşa'ya burdan teşekkürlerimi sunuyorum  :lol:
Q7 kanayan yaralarımızdan birisiydi. Onun bir takımda 1 seneden fazla olumlu katkı verebileceğini düşünmüyorum. Caner için de bunlar geçerliydi. Şu anki Töre içinde geçerli. Sorunlu oyunculardan uzak durmayı beceremiyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1376142955011014657
Giderken verdiği röportaj da o zaman için doğru gelmemişti ama sonra giderek doğru olmaya başladı. Tabi o zamanlar Orman'ın arka planda çevirdiği işler bilinmiyordu. Gomez gibisi daha zor gelir ülkeye. (Messi ve Ronaldo'dan sonraki en golcü futbolcu) İzleyebildiğimiz için şanslıyız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Giderken verdiği röportaj da o zaman için doğru gelmemişti ama sonra giderek doğru olmaya başladı. Tabi o zamanlar Orman'ın arka planda çevirdiği işler bilinmiyordu. Gomez gibisi daha zor gelir ülkeye. (Messi ve Ronaldo'dan sonraki en golcü futbolcu) İzleyebildiğimiz için şanslıyız.

Kesinlikle, tam bir winnerdı.Aşırı rahattım gomezi izlerken, şampiyon olacağımızı en rahat hissetiğim sene oydu. Dünyalar gelse gomez ve o takım bir yolunu bulup şampiyonyapacak gibiydi. Öyle de oldu çok şükür. Darısı Sergen ve ekibine  :)

Çevrimdışı murat baltacı

Bizim hasicin Türkiye milli takımında oynayabilme durumu nedir arkadaşlar olabilirligi varmı bunun
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim hasicin Türkiye milli takımında oynayabilme durumu nedir arkadaşlar olabilirligi varmı bunun
Bosna Hersek mili takımında (U-19) oynadı diye biliyorum. Onun için bizde oynaması imkansız. Zaten milli takıma da alacaklarını sanmıyorum. Büyük tartışma olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Kesinlikle, tam bir winnerdı.Aşırı rahattım gomezi izlerken, şampiyon olacağımızı en rahat hissetiğim sene oydu. Dünyalar gelse gomez ve o takım bir yolunu bulup şampiyonyapacak gibiydi. Öyle de oldu çok şükür. Darısı Sergen ve ekibine  :)
bu sene şampiyon olunca abuş onun önüne geçecek bence abuşla gelen şampiyonluk daha değerliydi daha forvete dayalı şampiyonluktu üstelik avrupadada winner oyuncuydu kaldıki quaresmanın baltalamasına ramen şampiyon olmuşduk
O nedenle elde en az gomez kadar değerli oyuncu varken üstelik beşiktaşa aşık gomezi neden özleyelim her konuda artısı var gomez gol atıyordu abuş hem atıyor hem takımı ileri itiyor gerektiğinde orta saha gerektiğinde savunma oyuncusu oluyor kendisini beşiktaştan büyük görmüyor en önemli kısımdan biride satıp para kazanabiliriz beşiktaşda oynamak için taviz verdi adam bir sene oynadı tartışmasız takımı şampiyon yaptı şimdi ikinci senesi takımı şampiyonluğa itiyor

bu sene şampiyon olunca abuş onun önüne geçecek bence abuşla gelen şampiyonluk daha değerliydi daha forvete dayalı şampiyonluktu üstelik avrupadada winner oyuncuydu kaldıki quaresmanın baltalamasına ramen şampiyon olmuşduk
O nedenle elde en az gomez kadar değerli oyuncu varken üstelik beşiktaşa aşık gomezi neden özleyelim her konuda artısı var gomez gol atıyordu abuş hem atıyor hem takımı ileri itiyor gerektiğinde orta saha gerektiğinde savunma oyuncusu oluyor kendisini beşiktaştan büyük görmüyor en önemli kısımdan biride satıp para kazanabiliriz beşiktaşda oynamak için taviz verdi adam bir sene oynadı tartışmasız takımı şampiyon yaptı şimdi ikinci senesi takımı şampiyonluğa itiyor

Abi abuşta canımız ama gomez bir winner-forvetti. Gomez aboubakardan daha iyi forvet, bunu gerek kariyeri gerek yaptıklarıyla kanıtladı. Bu sistemimize de baya uyardı, tonla gol atardı. Ben hala gomezi tercih ederim aboubakar yerine mesela fener maçındaki o pozisyonu kaçırmazdı. Trabzonspor maçında gidipte kaleci maçın adamı olmazdı. Herkes altay ve uğurcan maçın adamı oldu diyorlar ama ben onlardan ziyade bizim bitiricilik sorunumuzun ortaya çıktığını düşünüyorum. Bu altay mükkemelse deplasmandaki fener maçındaki veya uğurcan deplasmandaki ts maçında niye kurtarmamış bunları ??? Çünkü o zaman atmıştık, bu sefer atamadık bu kadar basit. Ayrıca laubalilikte vardı bizim evdeki maçlarda. Gomez olsaydı hem trabzona hem de fbyi yenmiştik.

Çevrimiçi Necmi

Abi abuşta canımız ama gomez bir winner-forvetti. Gomez aboubakardan daha iyi forvet, bunu gerek kariyeri gerek yaptıklarıyla kanıtladı. Bu sistemimize de baya uyardı, tonla gol atardı. Ben hala gomezi tercih ederim aboubakar yerine mesela fener maçındaki o pozisyonu kaçırmazdı. Trabzonspor maçında gidipte kaleci maçın adamı olmazdı. Herkes altay ve uğurcan maçın adamı oldu diyorlar ama ben onlardan ziyade bizim bitiricilik sorunumuzun ortaya çıktığını düşünüyorum. Bu altay mükkemelse deplasmandaki fener maçındaki veya uğurcan deplasmandaki ts maçında niye kurtarmamış bunları ??? Çünkü o zaman atmıştık, bu sefer atamadık bu kadar basit. Ayrıca laubalilikte vardı bizim evdeki maçlarda. Gomez olsaydı hem trabzona hem de fbyi yenmiştik.
hayal kurarar sonuç üretemezsinki gomezin oynadığı takım ilerde baskı kuran takımdı gomez baskı kurmaz baskıyı sonuçlandırırdı abuşda baskıyı kuran abuş hem kurup hem sonuç alıyor gomezi bu takıma koysan belkide hiç birşey yapamazdı siz abuşun kurduğu baskıyla ortaya çıkan fırsatların abuş yerine gomez olsaydıda olabileceğinin hayaliyle haraket ediyorsunuz bu yanlış bakış açısı bu arada abuşda winner bir oyuncu siz sadece ceza sahası içi performans değerlendirmesi yapıyorsunuz abuş maç için forvet okuyor on numara oluyor kanat oluyor sekiz altı olduğu bile oluyor herşeyden önemlisi egoist değil kendim atayım demiyor en müsait olana topu veriyor bence takım oyununa katkı olarak gomezden çok daha iyi o yüzden yanında kendi kadar gol atan bir oyuncu var stoperlere öyle baskı yapıyorki onunla ilgilenmekten geriden gelen süpriz oyuncular boşta kalıyor bu yüzden bütün takım golcü kimliği kazanabiliyor gomez oynayan forvetti abuş oynatan forvet takımın öz güvenini yükseltiyor bence daha verimli gomez kadar bitirici olsa üstüne bonservisi üçlü rakamla konuşuluyordu
Bir yerde okumuştum şu an avrupanın en iyi forveti deniyordu sen gomez winnerdi derken abuş değil demek istiyorsun 😃 gomez mükemmel forvetti doğru ama ikisini birbiriyle mukayese etmek doğru değil çünkü abuşda mükemmel bir forvet  oyun manteliteleri farklı ama bu birini diğerinden iyi yapmıyor
Bu takımda iki seçenek elimde olsa ben abuşu tercih ederdim tabi ikisi bir arada olsa harika olurdu birleştiklerinde ölümcül olurlardı

Çevrimdışı Orhan_

Olcay ne güzel anlatmış Quaresma'yı. Zamanında ne yiğitler harcandı bu yolda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Bosna Hersek mili takımında (U-19) oynadı diye biliyorum. Onun için bizde oynaması imkansız. Zaten milli takıma da alacaklarını sanmıyorum. Büyük tartışma olur.
Prosedürü tam bilmiyorum ikinci bir tercih hakkı veriliyor sanki tartışma konusuna katılıyorum ama iyi olursa tartışmaları bitirir aurello bile oynadı sonuçta
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Prosedürü tam bilmiyorum ikinci bir tercih hakkı veriliyor sanki tartışma konusuna katılıyorum ama iyi olursa tartışmaları bitirir aurello bile oynadı sonuçta
Hasic'in durumundan çok milli takımın mevcut formundan kaynaklı olarak Hasic'in oynama şansı yok. O bölgede ilk tercih olmadığı müddetçe oynaması zor ki daha bizim takımda ilk tercih olamadı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Rosier çıkmamış sanırım antremana. Umarım covid değildir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rosier çıkmamış sanırım antremana. Umarım covid değildir.
İzinli olabilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★