çocuk 11 başladığı hiç bir maçta yeterli performans gösteremedi hatta bağırdı 11 oyuncusu değilim diye maçın son beş dakikası gardı düşmüş rakiplere karsı bir iki atak yapıp gol attı diye hemen kahraman yaptılar
bırakın şimdi oynamasını ne seneye nede ondan sonraki sene 11 oyuncusu olmaz bu kadar kötü performans veren oyuncuyu oynatıpda zehirlesinmi. bugün oynatılsın diyenler üç maç üst üste kötü oynarsa linç edecekler kalemi kırılacak bir dahada ağzıyla kuş tutsa olmayacak sergen doğrusunu yapıyor
baskı kuracak güce sahip değil Beşiktaş a takımında oynayacak olgunluğuada ulaşmamış rakipler karşısında eziliyor daha öncede söyledim hiç bir süper lig takımı 11 oynatmaz onu iki gol attı diye yıldız yapanlar iki maç kötü oynayıncada idam sephasını kurar. rıdvan bile 11 tercihi değil aslında biraz baskıyla oynatıyor bu konudada hak veriyorum şampiyonluk yürüyüşündeyiz bir hata yapıp şampiyonluğu verirse bunlar Beşiktaş kariyerleri başlamadan biter. şimdi insanlar çıkar hata yapılacaksa onlar yapsın der ama hayır onlar senin geleceğin bir çok oyuncu gibi harcanır bırakın hatayı başkası yapsın onlarında hata yapacağı zaman gelecek
Hic katilmiyorum, yetersiz olabilir ayri konu, ama mensah, ozzi, daha fazla süre bulabiliyorsa ben burda art niyet ararim. Tamamen hocanin hasic kompleksi. Nsakala mensah bunlar oyunda olunca biz eksik rakipler 1 kisi fazla olmus oluyor, bunu hoca cooook iyi biliyor ama kendi istedigi icin kabul edemiyor, takintili kompleksli, bu nerdeyse tüm türk hocalarda var, hata kabul etmiyor kimse, inatlasiyorlar