Biz maç öncesi durumumuza göre 1 çıt daha yaklaştık şampiyonluğa zaten ama insan üzülüyor işte bana göre 3 puanı almak rakiplerin umudunu tamamen tüketecekti. Dediğin gibi olması da muhtemel yani bu durumu avantaja da çevirebiliriz lakin bunun için kendi üstümüze düşen işleri yapmamız lazım. Hani taraftar sağlık olsun diyebilir şu 2 puana ama hoca duruma böyle bakmamalı ve kendini geliştirmeli. Medyada da bir algı yapılıyor; hocanın kendini geliştirmesi için daha çok puanlar kaybetmesi lazım diye ben bunu kabul etmiyorum, doğruyu yapmaktan seni alıkoyan bir şey yok az daha esnek olmayı, işi kanırttırmadan halletmeyi öğrenmemiz lazım.
geçen haftayı avantajımızı arttırarak kapattık renklilerin durumu önceki haftaya göre daha kötü psikolojik yılgınlığı önlemek için renkli basın bizim kaybımız olarak gösterme çabasında bizde böyle konuşursak çanak tutmuş oluruz yok öyle birşey biz yenilmiş olsaydık bile hiç kaybımız olmayacaktı gs nin mağlubiyeti bütün hesaplarını bozdu şimdi saçma sapan konuşuyorlar sallamayın
Biz elbette puan kaybı yapacağız ama emin olun kimse bizden daha az puan kaybedecekmiş gibi değil bizimle eşit puan kaybetseler kazançları olur lig sonu yaklaştıkça bizim psikolojik baskı altına gireceğimizi söyleyenler şimdi psikolojik baskı altına girdi bırak maçı kötü oynamayı maç içinde beş dakika kötü oynamamıza umutla bakar hale geldiler fenerle doksan dakika oynamışız maç birtiğinden beri konuşulan son on dakika kaldıki bu zaman içindede pozisyonlarımız var artık öyle noktadalarki pamuk ipliğine tutunmaya çalışıyorlar tek umutlarıda bizim kendi içimizde kırılmamız panik yapmamız onu kaşımaya çalışıyorlar
Unutmayalım takım mükemmel futbol oynuyor maç içinde değerlenmeyen pozisyonlar olabilir ama gol atamadığımız maç yok bizim kötü averajımız ligin ilk yedi sekiz haftasında oldu biz şu anda ligin en kolay atan en zor yiyen takımıyız ligin en dominant ıynayan en güçlü takımıyız en iyi golcüler en iyi orta saha en iyi kanatlar en iyi bekler en iyi stoperler bizde komik değilmi en fazla laf ettiğimiz oyuncular stoperlerimizde ama şu anda ligin en iyi tandemi
Yaslanın sırtınızı bu takımın tadını çıkarın zaten biz emin olursak bu oyun devam eder sezon sonuda iki kupayı kaldırırız relaks bırakın rakipler panik yapsın bizim panik yapacak durumumuz yok emin olun en ufak terslik görsem hepinizden önce saydırırım önceki şampiyonluklardada takım şampiyonluğa giderken bütün hataları burda söylüyordum ben şu an bir zafiyet görmüyorum belki biraz on numaralar oyuna daha fazla katkı sunsa iyi olacak yada ljajic yerine ozi sanki daha iyi olacak gibi buda çok önemli değil