Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1623113 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi Necmi

Josefin takım arkadaşları için koşmasına ve imza attığım yerde kazandığım parayı hak etmeliyim açıklamasına paralel şekilde mücadelesine hastayım.
ben beşiktaşın hastasıyım 🏁

Çevrimiçi Necmi

Bana göre 3 maç önce en zor fikstüre sahip takım bizdik, şu an Gs ile hangimizinki daha zor tartışılabilir. Erzurum-Kayseri hariç kolay maçımız olduğunu düşünmüyorum. İyi çalışır ve oynarsak elbet kolay geçecektir ama hiçbir şeyin garantisi yok, farkı açmazsak son çeyrekte güçlü rakiplerle oynayacak olmamız avantaj değil dezavantaj olur. Rakiplerin değil bizim ne yapacağımız önemli o yüzden planı şurada burada puan bırakabilirler diye yapamayız. Bu arada berabere kalmamız bir açıdan iyi oldu yorumlarına da katılmıyorum. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarmazsak kaybettiğimiz 2 puanın bize hiçbir faydası olmaz, kırılma noktası oldu şampiyonluk getiren değil kaybettiren 2 puan diye konuşuruz sezon sonu.
iki maç sonrada en kolay fikstür bizim diyeceğiz iki maçı istediğimiz skorla geçersek tabi alanya maçı bir hakem verip lige balans çekmezlerse yine ondan sonra önümüz dümdüz

Çevrimdışı mrred

Bana göre 3 maç önce en zor fikstüre sahip takım bizdik, şu an Gs ile hangimizinki daha zor tartışılabilir. Erzurum-Kayseri hariç kolay maçımız olduğunu düşünmüyorum. İyi çalışır ve oynarsak elbet kolay geçecektir ama hiçbir şeyin garantisi yok, farkı açmazsak son çeyrekte güçlü rakiplerle oynayacak olmamız avantaj değil dezavantaj olur. Rakiplerin değil bizim ne yapacağımız önemli o yüzden planı şurada burada puan bırakabilirler diye yapamayız. Bu arada berabere kalmamız bir açıdan iyi oldu yorumlarına da katılmıyorum. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarmazsak kaybettiğimiz 2 puanın bize hiçbir faydası olmaz, kırılma noktası oldu şampiyonluk getiren değil kaybettiren 2 puan diye konuşuruz sezon sonu.
Kayseri ve Erzurum düşme hattındalar can havliyle oynayacaklar bunu da göz önünde bulundurmak lazım
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

iki maç sonrada en kolay fikstür bizim diyeceğiz iki maçı istediğimiz skorla geçersek tabi alanya maçı bir hakem verip lige balans çekmezlerse yine ondan sonra önümüz dümdüz
Lige nasıl balans çekecekler ki. Hadi bizi bir maç durdurdular diyelim. Diğer maçta biz kendi oyunumuzu oynadıktan sonra kolay kolay aynı şeyi yapamazlar. Bu arada biz kendi açımızdan bakıyoruz da rakiplerin ne yazdığından çok ne düşündüğü önemli. Kimsede öyle şampiyon oluruz havası yok. Lig bitsin önümüzdeki seneye geçelim havasına girenler bile var. İş dönüp dolaşıp bizim ne yapacağımıza geliyor. Buradan da bırakmamız lazım. Sergen'in performansını göreceğiz. Her puan kaybından sonra eleştiriyoruz diye yanlış anlaşılmasın, kurda kuşa da yem edecek değiliz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ben demeyeceğim abi, birilerinin kötü polis olması lazım :). Bu arada gerçekten bana göre Sivas-Rize maçları garanti değil, Ankaragücü de ne yapacağı çok belli olmayan bir ekip büyük takımlara karşı iyi mücadele edebiliyorlar bu maçlarda da en az rakip kadar koşmamız gerekecek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kayseri ve Erzurum düşme hattındalar can havliyle oynayacaklar bunu da göz önünde bulundurmak lazım
Fikstüre bakarsan Erzurum ile yoğun fikstürün nefes alma haftasından önce oynayacağız. Bu bizim için avantaj olabilir. Bir de Erzurum bizden önce direkt rakibi Gençlerbirliği ile oynayacak. Bizim maça güçleri kalmayabilir. İşin güzel tarafı aynı şekilde Kayseri de direkt rakibi Gençlerbirliği maçından sonra bizimle karşılaşacak. Fikstürün ayrıntılarına girince dezavantajlarımızı avantaja da dönüştürebiliyoruz. Biz kendi oyunumuzu oynadıktan sonra iş sadece şanssızlıklara kalıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ben daha çok kadro olarak bakıyorum öyle faktörler de var tabi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben demeyeceğim abi, birilerinin kötü polis olması lazım :). Bu arada gerçekten bana göre Sivas-Rize maçları garanti değil, Ankaragücü de ne yapacağı çok belli olmayan bir ekip büyük takımlara karşı iyi mücadele edebiliyorlar bu maçlarda da en az rakip kadar koşmamız gerekecek.
Sivas ve Rize gibi takımlar ligin o döneminde hedefsiz kalacaklar gibi görünüyor. Onun için rahat oynayacaklardır. Bu maçlarda canımız dediğin gibi sıkılabilir. Ankaragücü oynamaya çalışan bir takım. Sıkı bir defans yaptıklarını düşünmüyorum. Son Trabzon maçlarına biraz baktım. Çok fazla defansif hata yapabiliyorlar. Ben görece kolay olabilecek bir maç olduğunu düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Sivas ve Rize gibi takımlar ligin o döneminde hedefsiz kalacaklar gibi görünüyor. Onun için rahat oynayacaklardır. Bu maçlarda canımız dediğin gibi sıkılabilir. Ankaragücü oynamaya çalışan bir takım. Sıkı bir defans yaptıklarını düşünmüyorum. Son Trabzon maçlarına biraz baktım. Çok fazla defansif hata yapabiliyorlar. Ben görece kolay olabilecek bir maç olduğunu düşünüyorum.

Ankaragücü'nün ne yaptığı fazla belli olmuyor. Ts öncesi Gs-Karagümrük-Göztepe kendilerinden çok daha iyi 3 kadroyu mağlup ettiler. Sivas neresinden bakarsan bak Sivas. Gs o maçta çok kötüydü ama Rize de Remy olmadan 4 gol attı, öncesinde Hatay'ı yendi. Fb'yi yensek büyük avantaj sağlayacaktık ama henüz bir şeyi garantilediğimiz yok, mücadeleye devam etmek gerekiyor. Federasyon, hakemler, Covid, sakatlık rakip çok şu anda aşağıya bakıp plan yapamayız.

Çevrimdışı mrred

beinteknik var benisport1 de taviye ederim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mellfred

11 oyuncu milli takima gidecek,
Vida, Abu, Ghezzal, Larin, Atiba, Nskala,
Ersin, Ridvan, Hasic U 21
bunu sormak için gelmiştim
atiba için yorucu  olacak.
cozef'in dinlenmeye ihtiyacı vardı
rosier keza
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2021, 00:23:29 mellfred ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimiçi Necmi

Bu. Korku niye evet her maçın bir hikayesi olacak ama unutulmamalı bizimle başa baş oynayacak seviyede olsalar zaten küme düşme potasında olmazlardı şu anda rakipler arasında bizimle başa baş oynamaya en yakın takım alanya belki birazda hatay onun dışında gs dahil bizle başa baş oynayabilecek takım yok bu puan kaybetmeyeceğiz anlamı çıkartmaz katı defans yapıyorlar atamadı olmuyor işde
Bir şeyi kabul edelim ligde ayarımızda takım yok en tepedekiler işde gs ilk yarıda ezdik geçtik ikincisi fener berabere kaldılar diye nerdeyse zil takıp oynayacaklar ts ye yenildik ama adamlar hala nasıl kazandıklarını çözemediler
İşin özeti kendi işimize bakalım yeter biz vermezsek kimse bizden puan alamaz

Çevrimiçi Necmi

oynayacağımız hiç bir maç garanti değil en zayıf takımada puan bırakabilirsin  her ihtimal var elbet mesela kim derdi gs sivas ankara rize maçlarında 8 puan bırakacak diye

Çevrimdışı Erman1903

oynayacağımız hiç bir maç garanti değil en zayıf takımada puan bırakabilirsin  her ihtimal var elbet mesela kim derdi gs sivas ankara rize maçlarında 8 puan bırakacak diye

Abi insan kendine güvenecek ama çalışmadan da bir şey kazanılmıyor. Herkesi yenecek gücümuz var, üstümüze düşeni yaparsak bu maçlar kolay olur ama yaparız ederiz demekle kalmak da başımıza iş açar. Yükseklere çıktığın zaman sürekli aşağı bakarsan dengeni kaybedersin her zaman daha iyiye odaklanman lazım. Rakibe bakması gerekenler alttakiler, onlar yukarı bakıp bir sendeleriz umuduyla diri kalıp yarışın içinde olmayı umut edecekler. Bizim bu Fener maçından dersimizi çıkarmamız lazım 1-0 skoru alınca kafamızdaki takıntılar 3 puanı almamıza mani oldu. Kendine güveneceksin doğruyu gördüğün zaman gecikmeden gerekenleri yapacaksın. Geç kalırsan bugün rakibini maça ortak edersin, yarın aman oyunu tutayım diye yapmadığın değişiklik yüzünden oyuncun sakatlanır vb. 

Biz bu maçtan 1 puan kazanmadık onu yapan Fenerdi, biz 2 puan kaybettik çünkü maç ayağımıza kadar gelmişti. Dezavantajlı duruma düşmedik ama düşebilirdik de, ilk yapacağın değişiklik N'Koudou idi - 2 farkı bulduğunda Mensahını da alır işi hardcore'a çevirirdin. Ama sen 1-1 olduktan sonra yarım saat önceki doğruyu yapmaya çalıştın, en son 1 puanın da gitmesin diye poponu tutarak Necip atıyordun sahaya. Bu da korkunun bir başka biçimi.

Çevrimiçi Necmi

Abi insan kendine güvenecek ama çalışmadan da bir şey kazanılmıyor. Herkesi yenecek gücümuz var, üstümüze düşeni yaparsak bu maçlar kolay olur ama yaparız ederiz demekle kalmak da başımıza iş açar. Yükseklere çıktığın zaman sürekli aşağı bakarsan dengeni kaybedersin her zaman daha iyiye odaklanman lazım. Rakibe bakması gerekenler alttakiler, onlar yukarı bakıp bir sendeleriz umuduyla diri kalıp yarışın içinde olmayı umut edecekler. Bizim bu Fener maçından dersimizi çıkarmamız lazım 1-0 skoru alınca kafamızdaki takıntılar 3 puanı almamıza mani oldu. Kendine güveneceksin doğruyu gördüğün zaman gecikmeden gerekenleri yapacaksın. Geç kalırsan bugün rakibini maça ortak edersin, yarın aman oyunu tutayım diye yapmadığın değişiklik yüzünden oyuncun sakatlanır vb. 

Biz bu maçtan 1 puan kazanmadık onu yapan Fenerdi, biz 2 puan kaybettik çünkü maç ayağımıza kadar gelmişti. Dezavantajlı duruma düşmedik ama düşebilirdik de, ilk yapacağın değişiklik N'Koudou idi - 2 farkı bulduğunda Mensahını da alır işi hardcore'a çevirirdin. Ama sen 1-1 olduktan sonra yarım saat önceki doğruyu yapmaya çalıştın, en son 1 puanın da gitmesin diye poponu tutarak Necip atıyordun sahaya. Bu da korkunun bir başka biçimi.
hayal kırıklığı son dakika yediğimiz golden oldu yoksa skor bizim lehimize sonuçlandı bunu sıkça söylüyorum ama fenerle aramızda beş puan vardı yine var artı ikili averajı aldık bu bir maç daha avsntaj ekliyor fener karşısında kazançlı duruma geçtikmi geçtik gs işe aramızda iki puan vardı üçe çıkardık bir mağlubiyet hakkı kazandık bizi üç farklı yenmek gibi zorunlulukları var iki rakibimize karşı artı avantaj elde ettiğimiz bir sonuca kayıp gözüyle bakılmaz daha iyisi olabilirdi olmadı fişi çekme işini başka maça bıraktık hem fenerin kaosa sürüklenip hoca değişikliğine gitmesinin bize pekde kazancı yok 😃 feneri zaten büyük ihtimalle yarıştan attık ama ses etmeyin kendi farkında değil
Biz işimize bakalım bu sonuç hem rahatlattı bizi hemde rehavete girmemize engel oldu

Çevrimdışı Erman1903

hayal kırıklığı son dakika yediğimiz golden oldu yoksa skor bizim lehimize sonuçlandı bunu sıkça söylüyorum ama fenerle aramızda beş puan vardı yine var artı ikili averajı aldık bu bir maç daha avsntaj ekliyor fener karşısında kazançlı duruma geçtikmi geçtik gs işe aramızda iki puan vardı üçe çıkardık bir mağlubiyet hakkı kazandık bizi üç farklı yenmek gibi zorunlulukları var iki rakibimize karşı artı avantaj elde ettiğimiz bir sonuca kayıp gözüyle bakılmaz daha iyisi olabilirdi olmadı fişi çekme işini başka maça bıraktık hem fenerin kaosa sürüklenip hoca değişikliğine gitmesinin bize pekde kazancı yok 😃 feneri zaten büyük ihtimalle yarıştan attık ama ses etmeyin kendi farkında değil
Biz işimize bakalım bu sonuç hem rahatlattı bizi hemde rehavete girmemize engel oldu

Biz maç öncesi durumumuza göre 1 çıt daha yaklaştık şampiyonluğa zaten ama insan üzülüyor işte bana göre 3 puanı almak rakiplerin umudunu tamamen tüketecekti. Dediğin gibi olması da muhtemel yani bu durumu avantaja da çevirebiliriz lakin bunun için kendi üstümüze düşen işleri yapmamız lazım. Hani taraftar sağlık olsun diyebilir şu 2 puana ama hoca duruma böyle bakmamalı ve kendini geliştirmeli. Medyada da bir algı yapılıyor; hocanın kendini geliştirmesi için daha çok puanlar kaybetmesi lazım diye ben bunu kabul etmiyorum, doğruyu yapmaktan seni alıkoyan bir şey yok az daha esnek olmayı, işi kanırttırmadan halletmeyi öğrenmemiz lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

İyice sapıtmaya başladılar bune rezillik ??

https://www.milliyet.com.tr/skorer/levent-kalkan/orada-dur-sergen-hoca-6462861

Haksız olduğunu bildiği halde okuyucusuna yazdığının doğru olduğunu ispat etmeye çalışmış. Ki kendi bile inanmıyor besbelli. En son Seba başkanı katmış. Ne desek boş.

Boş bir kişi, boş bir yazı
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Biz maç öncesi durumumuza göre 1 çıt daha yaklaştık şampiyonluğa zaten ama insan üzülüyor işte bana göre 3 puanı almak rakiplerin umudunu tamamen tüketecekti. Dediğin gibi olması da muhtemel yani bu durumu avantaja da çevirebiliriz lakin bunun için kendi üstümüze düşen işleri yapmamız lazım. Hani taraftar sağlık olsun diyebilir şu 2 puana ama hoca duruma böyle bakmamalı ve kendini geliştirmeli. Medyada da bir algı yapılıyor; hocanın kendini geliştirmesi için daha çok puanlar kaybetmesi lazım diye ben bunu kabul etmiyorum, doğruyu yapmaktan seni alıkoyan bir şey yok az daha esnek olmayı, işi kanırttırmadan halletmeyi öğrenmemiz lazım.
geçen haftayı avantajımızı arttırarak kapattık renklilerin durumu önceki haftaya göre daha kötü psikolojik yılgınlığı önlemek için renkli basın bizim kaybımız olarak gösterme çabasında bizde böyle konuşursak çanak tutmuş oluruz yok öyle birşey biz yenilmiş olsaydık bile hiç kaybımız olmayacaktı gs nin mağlubiyeti bütün hesaplarını bozdu şimdi saçma sapan konuşuyorlar sallamayın
Biz elbette puan kaybı yapacağız ama emin olun kimse bizden daha az puan kaybedecekmiş gibi değil bizimle eşit puan kaybetseler kazançları olur lig sonu yaklaştıkça bizim psikolojik baskı altına gireceğimizi söyleyenler şimdi psikolojik baskı altına girdi bırak maçı kötü oynamayı maç içinde beş dakika kötü oynamamıza umutla bakar hale geldiler fenerle doksan dakika oynamışız maç birtiğinden beri konuşulan son on dakika kaldıki bu zaman içindede pozisyonlarımız var artık öyle noktadalarki pamuk ipliğine tutunmaya çalışıyorlar tek umutlarıda bizim kendi içimizde kırılmamız panik yapmamız onu kaşımaya çalışıyorlar
Unutmayalım takım mükemmel futbol oynuyor maç içinde değerlenmeyen pozisyonlar olabilir ama gol atamadığımız maç yok bizim kötü averajımız ligin ilk yedi sekiz haftasında oldu biz şu anda ligin en kolay atan en zor yiyen takımıyız ligin en dominant ıynayan en güçlü takımıyız  en iyi golcüler en iyi orta saha en iyi kanatlar en iyi bekler en iyi stoperler bizde komik değilmi en fazla laf ettiğimiz oyuncular stoperlerimizde ama şu anda ligin en iyi tandemi
Yaslanın sırtınızı bu takımın tadını çıkarın zaten biz emin olursak bu oyun devam eder sezon sonuda iki kupayı kaldırırız relaks bırakın rakipler panik yapsın bizim panik yapacak durumumuz yok emin olun en ufak terslik görsem hepinizden önce saydırırım önceki şampiyonluklardada takım şampiyonluğa giderken bütün hataları burda söylüyordum ben şu an bir zafiyet görmüyorum belki biraz on numaralar oyuna daha fazla katkı sunsa iyi olacak yada ljajic yerine ozi sanki daha iyi olacak gibi buda çok önemli değil

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

biz oynayana kadar erzurumun durumu belli olmuş olur büyük ihtimalle.çok kolay gol yiyorlar.ligde kalma ihtimalleri olsada zorlanacağımızı sanmıyorum tabi fiat egea  durumları olabilir.