Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1621657 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi sEuL

N'Sakala - ne diyecegimi bilemiyorum.

Oyle bir noktaya geldim ki artik dayanamiyorum, sakatlik falan gecirsin diye dua edecegiz neredeyse.

Teknik ekip goremiyor mu bu adamin ne ofansta ne savunmada bize hicbir katkisi olmadigi

Çevrimdışı kahyaoglueren

Iyi tarafından bakalim. Bu kadar rezalet performanstan sonra nsakala fener maçına çıkmaz herhalde.

Çevrimdışı levitate

Iyi tarafından bakalim. Bu kadar rezalet performanstan sonra nsakala fener maçına çıkmaz herhalde.
sonra bir bakıyoruz pazar günü nsakala 11
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

710 isabetli pas yapmışız
Eee yooohannası artik😃👏👏👏
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi sEuL

Hafta icinde sanirim kupa maci var - Ridvan'i kupa macinda ardindan N'Sakala'yi Fb macinda gorme ihtimali de baya yuksek.  :s20: :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Aşırı mutluyum  :evillol: :evillol: Çok çok mutluyum neler diyeceğimi bilmiyorum  :evillol: Nsakala nskala nsakala.....
Fener maçında umarım oynamazsın.

Çevrimiçi yaço58

Nsakala sabrımızı sınadı 2 golde de adamı kaçırdı çok rahat vurdurdu Rıdvan 11 olmalı şu nsakala yerine çok önemli bir virajdı müthiş galibiyet oldu herkesin emeğine sağlık ama josef bambaşka bir adam gs ve bu maçta 3 puanı kazandırdı bir 6 numara olarak helal olsun

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Nsakala hattrik yapacakdi nerdeyse
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi yaço58

O değilde penaltı dediğimiz şey tam olarak ne ceza yayında larine çelme takılıyor herkes uyuyor yüzde bir milyon net olan tartışmasız penaltımız şu maçta bile verilmedi ayıptır ya vallahi

Çevrimdışı celiker1

Hocası,futbolcuları,yönetimi ve taraftarı ile şampiyonluğa inanmış durumdayız.Motorları maviliklere süreceğiz!  :bandit:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı Öz

Wellington bugün bu ligde haftalardır izlediğim tüm defans oyuncularından daha iyi oynadı. Ondan daha iyi oynayan oyuncular da epl ve seri a da filan bolca var ancak beni pek ilgilendirmiyorlar şu an için.

Ayrıca sene başından beri ona karşı yöneltilen anlamsız bir husumet var. Bunu tosic'e yapılanlarla çok benzetiyorum. Umuyorum ki bu yükselişinin sonu da onun gibi olacak.

Welinton için sene başında yaptığım mücadeleden dolayı mutluyum. Az kalsın böyle bir değer kaybolup gidecekti.

Allah korusun tribünde taraftar filan olsa ne Larin ne Welinton kalırdı ortada.

Şans sahada değil ama buralarda gülüyor işte bu kulübün yüzüne.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

@tangaz abim nerelerde ya kayıp uzun zamandır postlarına hasret kaldık.

Çevrimdışı caner.eryigit

@mylife1903 abiden de haber yok valla ne oldu ne bitti bilen var mı

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hala şu maçı yendiğimize inanamıyorum...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçtan ilginç istatistikler çıkmış. Topu bize verdikleri için top oyunda çok kalmış  :)

https://twitter.com/OptaCan/status/1370449575388020741

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Çok iyi galibiyet oldu ancak kazandığımız maç sonrası şu bize göz göre göre verilemeyen penaltı için açıklama yapmak lazım çünkü tartışmaya kapalı net penaltı olan pozisyon da gsli Mustafa çağırmadı bile Allah bunları bildiği gibi yapsın, bunlara rağmen 5npuan fark attıj rakiplerimize helal olsun tüm takıma