Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1622886 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Kursad_Duran

Oynayınca fena oynamiyor ama sakatlık durumu çok kötü.
En azından sözleşmesi bir yıllık ve sezon sonunda bitiyor. Gelecek maçlarda Robben performansı göstermezse uzatılmaz.

Çevrimdışı mrred

Hem Töre hem de Cenk'ten fena kazık yedik.

Töre bile bile lades

Cenk ise şansızlık
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Töre bile bile lades

Cenk ise şansızlık
Cenk için hala umut var. Son haftalarda çıkar 3-4 tane maç kurtarırsa parasını hak eder. Töre zaten yedek olduğu (20-30 dakikalık oyuncu) takımda yedekliğini bile yapamıyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Töre at olsaydı çoktan vurulmuştu.
Bile Bile lades...

Hahahaha iyi güldüm buna  :evillol:

1 senelik denedik en kötü göztepe maçında getirdiği 3 puan ile hatırlarız.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Cenk için hala umut var. Son haftalarda çıkar 3-4 tane maç kurtarırsa parasını hak eder. Töre zaten yedek olduğu (20-30 dakikalık oyuncu) takımda yedekliğini bile yapamıyor.

Katılıyorum, çıkar son haftalarda ekstra 5-7 puan yada gs deplasmanında 1 -3 puan arası bir şey getirirse ben okeyim.

Çevrimiçi Samet Demir

Töre bile bile lades

Cenk ise şansızlık

Cenk bize GS maçını alsın yeter.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Töre zaten olağan şüpheli tarzında biri şaşılacak şey değil ama Cenk'in biran önce toparlaması gerekiyor. Bu sakatlık işleri bulaşıcıdır risk grubunda olan başka oyuncular da var, onlara bir şey olmaması daha önemli. Kadroyu idareli kullanmamız lazım 2-0'ı bulduğumuz zaman +1 değişiklik yapabiliriz. Hasiç'e artık şans gelecektir, kanatlardan ziyade Ljajic yerine girerse daha verimli olacaktır diye düşünüyorum, kenarlar için ilk değişiklik oyuncusu N'Koudou olmalı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Töre zaten olağan şüpheli tarzında biri şaşılacak şey değil ama Cenk'in biran önce toparlaması gerekiyor. Bu sakatlık işleri bulaşıcıdır risk grubunda olan başka oyuncular da var, onlara bir şey olmaması daha önemli. Kadroyu idareli kullanmamız lazım 2-0'ı bulduğumuz zaman +1 değişiklik yapabiliriz. Hasiç'e artık şans gelecektir, kanatlardan ziyade Ljajic yerine girerse daha verimli olacaktır diye düşünüyorum, kenarlar için ilk değişiklik oyuncusu N'Koudou olmalı.
Hocanın Nkoudou iyi giderken niye daha az oynatmaya başladığını çözemiyorum. Yedek oyunculardan bir şekilde verim almamız lazım. Ligi sadece mevcut 11 ile tamamlayamayız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Töre at olsaydı çoktan vurulmuştu.
Bile Bile lades...
akşam akşam kahkaha attırdın bana 😂

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı worns

Hocanın Nkoudou iyi giderken niye daha az oynatmaya başladığını çözemiyorum. Yedek oyunculardan bir şekilde verim almamız lazım. Ligi sadece mevcut 11 ile tamamlayamayız.

töre'yi rotasyona sokmak için az oynatmaya başladı. bu birinci kanat yedeği değişikliği maçların son bölümünde daha fazla sorun yaşamamızdan başka bir sonuç da getirmedi. :) töre'ye geçmiş olsun tabi ama kadroda olmamasına kayıp demek zor.

neyse ki bir yıllık imzalamışız.

Çevrimiçi Necmi

töre'yi rotasyona sokmak için az oynatmaya başladı. bu birinci kanat yedeği değişikliği maçların son bölümünde daha fazla sorun yaşamamızdan başka bir sonuç da getirmedi. :) töre'ye geçmiş olsun tabi ama kadroda olmamasına kayıp demek zor.

neyse ki bir yıllık imzalamışız.
bir yıllık imzaladıkda bile bile imzalayanlar uzatmayacakmı  iki kolay maçta oynatır yeni sözleşmeyi dayarlar

Çevrimdışı tuncaboylu

bir yıllık imzaladıkda bile bile imzalayanlar uzatmayacakmı  iki kolay maçta oynatır yeni sözleşmeyi dayarlar
Bu herifin transferinde bilmediğimiz şeyler var.

Hesapta Malatya'dan sözleşmesini feshetmek için cebinden 4.5 milyon lira verdi.

Sonra bizden senelik 10 milyon lira istedi.

Sonra bizim başkan çok sinirlendi, devreye girdi ve 5 milyona anlaşma yaptı.

Yani Töre bu sene güya neredeyse hiç para almadan oynuyor, 4.5 milyon verdi 5 milyon aldı.

Bu adamın transferi için bu kadar uğraşırken, Gökdeniz Bayrakdar'ın bonservisine 1 milyon lirayı nakit vermemek için kaçırdık. Adam belki 6-7 milyon Euro'luk topçu olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu herifin transferinde bilmediğimiz şeyler var.

Hesapta Malatya'dan sözleşmesini feshetmek için cebinden 4.5 milyon lira verdi.

Sonra bizden senelik 10 milyon lira istedi.

Sonra bizim başkan çok sinirlendi, devreye girdi ve 5 milyona anlaşma yaptı.

Yani Töre bu sene güya neredeyse hiç para almadan oynuyor, 4.5 milyon verdi 5 milyon aldı.

Bu adamın transferi için bu kadar uğraşırken, Gökdeniz Bayrakdar'ın bonservisine 1 milyon lirayı nakit vermemek için kaçırdık. Adam belki 6-7 milyon Euro'luk topçu olacak.

Bunlara ben hatır transferi olarak bakıyorum. Her başkanın böyle yaptığı bir transferimiz oldu. Zamanında Sezer Öztürk olayı var mesela  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Şu önümüzdeki basak ve fb maclari cok fazla konusuluyor, hem medyada hem kendi camiamizda, cok fazl baski oluşuluyor, insAllah başimiza iş acmaz, ama genelde böyle olunca isler ters tepiyor
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi mayguntr

Şu önümüzdeki basak ve fb maclari cok fazla konusuluyor, hem medyada hem kendi camiamizda, cok fazl baski oluşuluyor, insAllah başimiza iş acmaz, ama genelde böyle olunca isler ters tepiyor
Sergen hocaya guveniyorum ben, boyle stresli ortamlari cok iyi yonetiyor, kendisi umursamaz gorunuslu ama kafasinda dusunuyor hallediyor. Oyunculara da o ozguven, rahatligi yansitiyor dogal olarak.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cenki vurdular mı ? https://twitter.com/Besiktas/status/1370026617729282048
FB maçı kadrosunda yer alacakmış. Antremanda tekrar sakatlandı. Umarım iyi döner. Ona ihtiyacımız var. Maçları kapatma konusunda sıkıntı yaşıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimiçi Kartal Ç

önümüzdeki sezondan itibaren yabancı sayısı kesin azalıyor mu şimdi?
eğer öyleyse gurbetçi futbolcular eğer kendi ulkelerinin u18 u19 gibi milli takımlarında oynuyorlarsa yerli sayılmama gibi bir durum var mı?
daha şimdiden yerli oyunculara 10 milyon falan vermeye başladı renkliler.

2016 da bir değişiklik yapmışlardı sanırım 2016 sonrasında başka ülke milli takımlarını seçmiş gurbetçi futbolcular yabancı sayılacak diye.yürürlükte mi acaba? o kadar çok karar değiştiriyorlar ki takip edemiyoruz.