Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1623161 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarı bitmiş lideriz, takım iyi bozmamak lazım diye övüyorlar transfer takımı bozar diyorlar. 

Şimdi de diyorlar ki rotasyon yapacak oyuncuları yok.  :s20:

Yönetim bu algıya düştü ya daha ne diyebiliriz.  :ebebe:
Yönetim mi o algıya düştü? Yoksa o algıyı yönetim mi oluşturdu? Herhalde transfer dönemi sonrası resmi sitede yayınlanan açıklamayı okumadın  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

İlk yarı bitmiş lideriz, takım iyi bozmamak lazım diye övüyorlar transfer takımı bozar diyorlar. 

Yönetim algıya falan düşmedi, zaten para harcamamak için bahane arıyorlardı.

Cenk'i de milli takım zoruyla getirmeye zorlanmış olabilirler, yoksa Bilal'i alıp bitireceklerdi transferi.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yönetim algıya falan düşmedi, yönetimde sadece iş yok :)
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Cenk'i de milli takım zoruyla getirmeye zorlanmış olabilirler, yoksa Bilal'i alıp bitireceklerdi transferi.

+1903

Çevrimdışı caner.eryigit

Böyleydi böyle oldu ense karartmaya gerek yok. Çözülmeyelim daha çok maç var

Çevrimdışı haluk.m

Kimse öyle bisey demedi, herkes transfer lazim diye barim barim bagirdi, yönetim bir halt beceremedi tek gercek bu. Öyle algiya falan düşmüşle kurtaramazlar, işi bilmiyorlar bukadar.

Biz demedik ama renkli yorumcular bunu dediler ya da yazdılar. Bizim camia'nın hastalığıdır; yanındaki adama şüpheyle bakar, renkli kendi istediğini diyor diye haklılar'der.  Transfer sezonundaki Hulk yorumları hala taze.  :by2:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim algıya falan düşmedi, yönetimde sadece iş yok :)
Bak şimdi yine konuşan yok. Yarın iki maç kazanalım yine mobese kameralarına konuşmaya başlarlar. Bulmuşlar Sergen'i biniyorlar tepesine.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar'ı göndermek istiyorsan gönder, mesele göndermek değil, farklı senaryolar için farklı tipte oyuncular bulundurmakta.

Tamam işte o saydığın futbolcuların hiçbiri Beşiktaş seviyesinde değil diyorum zaten. Ahmet Nur Çebi adlı şahısın hedefinin Beşiktaşı anadolu takımı yapmak olduğunu daha başkanlık koltuğuna oturmadan önce söyledim.  Kadro bu diye "Beşiktaşın seviyesi budur" demem ben. Beşiktaşın seviyesi bu değildir. Beşiktaş'ın yönetim koltuğu vasıfsızlar tarafından işgal altındadır. O koltuk temizlendiğinde Beşiktaş kendi seviyesine uygun futbolcularla oynamaya başlayacaktır.
Tamam işte, bu farklı senaryolardan biri Larin, daha ne istiyorsunuz adamdan?

Herif oynadığın taktiği harfiyen uyguluyor, santraforundan fazla gole katkı vermiş. Kimi alacaksın da, adamı eleştiriyorsun.

Şu takımda eleştirilecek son adam o. Sen kadrondaki Josef ve Vida hariç tüm adamların seviyesini arttır, sonra sıra Larin'e gelir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kadro yeterli diyenler ağız değiştirip yönetimi suçlamaya başlar işte böyle  :tabe:

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1357040355217129475

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mourinho1903

Yonetimin hatalari tabii oldu da, Sergen'in bu kadar kolay siyrilmasina sasiyorum ben.
Sergen'in aciklamalari facia bence. Ilk geldiginde ben baya umutluydum. Teknik anlamda degil, cunku kariyeri silik, pek birsey gostermedi. Ama adamin karakterini, oyunculugunu biliyoruz. Kica kic diyecek, kendisi gibi yaratici oyunculari ayni potada eritmeyi deneyecek, oyuncuyken sonuna kadar sahip oldugu winner karakteri oyunculara asilayacak diye umutlanmistim. Ligimizin defansif 4-3-3 oynatan sunepe hocalari gibi olmaz diyordum, ama feci yanilmisim.

Su korkak oyun duzenini gectim, ama aciklamalari asil komik. Bu mactan sonra hakemi ve rakibi sikayet etmek buyuk talihsizlik bence. Egri oturup dogru konusalim, o kirmizi kart ve 7 dakika uzatma rakibimizin bir macinda olsa ve 1-2 cevirse maci az kufur etmezdik. Insan hakem demeye utanir. Rakibin oyununu elestirmek de bir garip. Senin butcenin 10'da 1'ine takim kurdu Antalya, boyle oynayacak tabii. Ilk 11 kalitesini gectim, kuluben bile ezmeye yeter aslinda. Sen onlari yenecek takimi bulamiyorsan asil beceriksizlik sende. Bana ne kardesim, 60 dakikayi cope atmasaydin sen de, bilmiyormuydun boyle oynayacaklarini? Rakibini sucladigin oyunu Malatya'yla sen oynayip bizi yenmedin mi gecen sene? Malatya'nin basindayken bize karsi hucum futbolu oynatmaya senin de cesaretin yetmemisti, o ne olacak?

Herseyi gectim, senin 10'da biri butcene kurulmus 10 kisi kalmis Antalya'yi yenemiyorsun ve mactan sonra en azindan yenilmedik berabere kaldik diyorsun. Vallahi buyuk loser'lik bence. Winner karakterli diye geldiginde sevindigimiz adamin bu aciklamayi yapmasi buyuk talihsizlik. Bana gore sirf su aciklama bile kovma sebebidir ya, neyse.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bak şimdi yine konuşan yok. Yarın iki maç kazanalım yine mobese kameralarına konuşmaya başlarlar. Bulmuşlar Sergen'i biniyorlar tepesine.

Klasik Beşiktaş yönetimi abi, şaşırtmıyor beni.

Çevrimdışı mourinho1903

Kadro yeterli diyenler ağız değiştirip yönetimi suçlamaya başlar işte böyle  :tabe:

Sergen'in rotasyon falan yaptigi yok. Rosier, Aboubakar, Larin, Atiba sahada kalp krizi gecirip goc etse sasirmayacak durumdayiz, hala rotasyon diyor insanlar.
Rotasyon'un oldugu mevkiler belli; prenslerini oynatmak icin rotasyon yapiyor.
Sene basinda alaydik Junior Fernandes ve Papis Cisse'yi o bolgelerde de rotasyon yapardi, almadik maalesef.

Çevrimdışı Egos

Sen Cenk'i 15 maç oynatmak için 1 milyon Euro para harcıyorsan, taraftar şampiyonluk dışındaki bir sonucu kabullenmesini bekleyemezsin.

asıl problem şampiyonluğu beklemek, ama kabullenmemek. kabul edersek kötü kadro, başarısız yönetim, berbat oyun eleştirilerimizin havada kalacağını sanıyoruz, aksine o zaman tam yerine rast gelecek. matematiksel olarak ihtimal sürdükçe taşın altından elimizi çekmeyelim. hafta içi kazanınca tekne kiralayanlar, hafta sonu gelen mağlubiyette gemileri yakıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen'in rotasyon falan yaptigi yok. Rosier, Aboubakar, Larin, Atiba sahada kalp krizi gecirip goc etse sasirmayacak durumdayiz, hala rotasyon diyor insanlar.
Rotasyon'un oldugu mevkiler belli; prenslerini oynatmak icin rotasyon yapiyor.
Sene basinda alaydik Junior Fernandes ve Papis Cisse'yi o bolgelerde de rotasyon yapardi, almadik maalesef.
Oyuncuların dibini sıyırıyor. Ben sadece ağız değiştirmelerine örnek olarak attım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Alper1903

Para yoksa transfer yapamazsin anlarim hadi para harcamak istemiyorsun onu da makul karsiladim diyelim ama o zaman  neden cikip Mandzukic diyorlar Hulk diyorlar onu anlamam. Hadi goz ucuyla ilgileniyordun bunlarla (ki cikan haberler pek oyle demiyor) biri tutamadi kendini soyledi ilgileniyoruz dedi neden yalanlamazlar onu da anlamam.

Butun bunlari yapma, rakipler katakulli yapip eksik kapatsinlar sen uyu, transfer kapansin sonra uefa ligi incelesin diye tag baslattir taraftar butun ofkesini buraya kussun. Dun aksam diyecektim bunu bosver dedim demedim ama olan tamamen bu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Klasik Beşiktaş yönetimi abi, şaşırtmıyor beni.
Takım dede gibi oldu yorgunluktan. Yönetim sağolsun bizi artıya geçirdi. 2 milyon risk almamak için 500 milyondan olacağız. Bu kafa bizi batıracak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Herif oynadığın taktiği harfiyen uyguluyor, santraforundan fazla gole katkı vermiş. Kimi alacaksın da, adamı eleştiriyorsun.

Şu takımda eleştirilecek son adam o. Sen kadrondaki Josef ve Vida hariç tüm adamların seviyesini arttır, sonra sıra Larin'e gelir.

Anlatamayız kardeşim boşver. Onlara sezonu 5 golle bitirecek Diaby müstehak. Adam 13 tane gol atmış şimdiden ligde. Daha ne yapması lazım anlamıyorum. Bugün maçta da savunma arkasına koşu yapan tek adamdı. Gol atılan faulu Larin sayesinde kazandık.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Oyuncuların dibini sıyırıyor. Ben sadece ağız değiştirmelerine örnek olarak attım  :tabe:
Hocayı en çok eleştirenlerden biriyim ama Rosier, Abou, Atibayı rotasyona sokmuyor diye kızamam kimi oynatacaksın abi?
Rosier’nin yedeği yok, Abou’nun yerine Larin var dersen Larin yapamaz orda denendi olmadı ve Atiba isim olarak ve Oğuzhan ve Doruk var ama ikisi sadece isim olarak var işte.

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetim de suçlanır hoca da şampiyon olamazlarsa hem yönetimin hem de hocanın yolları açık olsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim de suçlanır hoca da şampiyon olamazlarsa hem yönetimin hem de hocanın yolları açık olsun
Sergen kendisi söyledi zaten. Bugün iyiyiz ama yarın bir maçta değişir dedi her şey. Sezon sonu kongre olur kötü bir son olursa  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Larin santrafor için farklı bir senaryonun oyuncusu olarak kullanılmıyor ki. Beşiktaş santraforda sadece Aboubakar'ı kullanıyor. Başka da alternatif yok. Ben verilen rolü uygulamıyor demiyorum ki. Yeteneksiz (...)  diyorum. Aksini de kabul etmek zorunda değilim.

Çevrimiçi Necmi

(...) Bu kadroyla şampiyon falan olunmaz. Bu futbolcu grubu böyle sıkışan maçlarda anca deli dana gibi debelenir sahada.
haklısın valla fenerli oyuncular görelilik kuramını yeniden yazdılar hele gs liler quantum fiziğini yerle bir ettiler böyle konuştuğuma bakma benim zekada bizim oyuncular kadar ne dediğimi bilmiyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Sergen kendisi söyledi zaten. Bugün iyiyiz ama yarın bir maçta değişir dedi her şey. Sezon sonu kongre olur kötü bir son olursa  :tabe:
Dünya kadar kiralık topçu, şampiyonluk olmassa harcama limitinin düşmesi , iyice çıkmaza girme durumu. Valla bir şekilde işini tam yapmayı bilen yönetim gelsin , bayıldım artık para yok, limit muhabbetlerinden. Bu olay bize özel belli oldu. Seneye aynı döngü son dk transferler , ağlamaklı demeçler, son dk gelmeyen yıldızlar yeter gerçekten. Olay basit takımda yıldızlar olacak, transferler erken bitecek, medya da algı için adamın olacak, tff yide yensen yenilsen sıkıştıracaksın.

Çevrimiçi Necmi

Hocayı en çok eleştirenlerden biriyim ama Rosier, Abou, Atibayı rotasyona sokmuyor diye kızamam kimi oynatacaksın abi?
Rosier’nin yedeği yok, Abou’nun yerine Larin var dersen Larin yapamaz orda denendi olmadı ve Atiba isim olarak ve Oğuzhan ve Doruk var ama ikisi sadece isim olarak var işte.
olurmu ghazelin yedeği töre rosierin necip abuş için cenk aldılar atibaya gelince haklılar onu yedekleyecek oyuncu çıkmadı daha ne yapsın yönetim