Yonetimin hatalari tabii oldu da, Sergen'in bu kadar kolay siyrilmasina sasiyorum ben.
Sergen'in aciklamalari facia bence. Ilk geldiginde ben baya umutluydum. Teknik anlamda degil, cunku kariyeri silik, pek birsey gostermedi. Ama adamin karakterini, oyunculugunu biliyoruz. Kica kic diyecek, kendisi gibi yaratici oyunculari ayni potada eritmeyi deneyecek, oyuncuyken sonuna kadar sahip oldugu winner karakteri oyunculara asilayacak diye umutlanmistim. Ligimizin defansif 4-3-3 oynatan sunepe hocalari gibi olmaz diyordum, ama feci yanilmisim.
Su korkak oyun duzenini gectim, ama aciklamalari asil komik. Bu mactan sonra hakemi ve rakibi sikayet etmek buyuk talihsizlik bence. Egri oturup dogru konusalim, o kirmizi kart ve 7 dakika uzatma rakibimizin bir macinda olsa ve 1-2 cevirse maci az kufur etmezdik. Insan hakem demeye utanir. Rakibin oyununu elestirmek de bir garip. Senin butcenin 10'da 1'ine takim kurdu Antalya, boyle oynayacak tabii. Ilk 11 kalitesini gectim, kuluben bile ezmeye yeter aslinda. Sen onlari yenecek takimi bulamiyorsan asil beceriksizlik sende. Bana ne kardesim, 60 dakikayi cope atmasaydin sen de, bilmiyormuydun boyle oynayacaklarini? Rakibini sucladigin oyunu Malatya'yla sen oynayip bizi yenmedin mi gecen sene? Malatya'nin basindayken bize karsi hucum futbolu oynatmaya senin de cesaretin yetmemisti, o ne olacak?
Herseyi gectim, senin 10'da biri butcene kurulmus 10 kisi kalmis Antalya'yi yenemiyorsun ve mactan sonra en azindan yenilmedik berabere kaldik diyorsun. Vallahi buyuk loser'lik bence. Winner karakterli diye geldiginde sevindigimiz adamin bu aciklamayi yapmasi buyuk talihsizlik. Bana gore sirf su aciklama bile kovma sebebidir ya, neyse.