tabi anlık sinirle gömüyoruz ama dediğin de doğru. bu sene bize hayal kurdurtan da kendisidir
orada bir “ben ikinci bir hakkı hak ediyorum” deme hakkını kazandı
ne ki oynattığı diziliş kendi kariyerine de ihanet değil mi ağa ?
sen 10 numara oynayan adam 3 6’yla top oynatıyorsun
desene sen olsan kendini oynatmayacakmışsın !
+1903
ben açık konuşayım +6da bitiririz diye işaretlerdenim.
Ben ligin son haftalarına kadar ilk 3 içerisinde olacağımızı düşünüyorum hala, 30.haftadan sonra şampiyonluk falan telafüz etmeye başlarım ancak gs şampiyon olmazsa fb olur bizde 2.olursak kayıp diye adlandırdığımız bu geçiş sezonu olarak kabul eder sergeni bir sonraki sene de görevlendiririm.
Fakat iyi yönetiyor diye de hatalarını göz ardına gelirsek sergen jk olur.
fikret orman'dan ağzımız yanınca sanırım bu tarz yaklaşımlar daha çok oluyor.
Bence çok hatası var, ama yaptığı işlere vuracak olursak 10/6.5luk bir performans gösteriyor.
Yerine şuan gitse gelebilecek aynı performans gösterebilecek "şu şartlar altında" kişi sayısı çok nadirdir, o yüzden sezon sonuna kadar da kalması taraftarıyım.
Sezon başı larin 10 gol atıcak necip iyi kötü bir ortalama tutturacak bu kadar kötü hucum hattına sahip takım 39 küsür gol atıcak falan desek hepimiz kahkaha atardık. Fakat 3lü defansif orta saha, nskala welilton ısrarları (hadi welilton yine az çok kurtardı desen), bazı hataları göz göre göre yapması da kabul edilemez.
Eğer zamanında bu yönetimi eleştirmeseydik ne zamanında ghezzal falan gelirdi, nede sergeni eleştirmeseydik geçen sene 3.yaptı bizi falan deseydik denizliyle başlayan toparlanma sürecine girip toparlanabilirdik. Rıdvana formayı resmen biz verdik yahu. Fakat şu konuda sergeni tebrik ediyorum yani şenola göre daha iyi rotasyon kullanabiliyor ve daha fikirleri değişken sabit fikirliliği az. Ama eğer kendini geliştirmeyip ben kitap okumuyorum yardımcıalrım yapıyor falan derse herşeyi yardımcılarına yüklerse kariyeri hiç bir zaman iyi teknik direktörler seviyesine çıkmaz. Bu sezon şampyion olsun hoca kısmına sokarım, şuanlık anlık performanslara göre sergeni ne mükkemel yapalım ne de yerin dibine sokalım. Abdullah avcıdan daha başarılı olduğu bir gerçek.