Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1627955 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/blstonejk/status/1348332092384546817

Bu sezon kaybedilen puan 8.

Olmuyor babam olmuyor böyle, Real Madrid de gelse çıkılmaz bu merkezlerle.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/blstonejk/status/1348332092384546817

Bu sezon kaybedilen puan 8.
Sergen bu inadından vazgeçmiyor. Olmuyor işte. Defansif oyuncularla hücum edemediğimiz gibi savunma da yapamıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Hasiç gol felan atar sıkıntıya girerim diye mi düşündü acaba bu maç Sergen Hocaya yazar yanlış 11 , yanlış oyuncu değişiklikliği ...
Çok rahat alacağımız maçta 2 puan verdik Ayrıca Ersin kaleci felan değil yola onunla devam edersek unutun şampiyonluğu.. 

Bu takıma ilk kaleci sonra oyun kuran maestro 10 numara lazım , Talisca falanda olmaz. Orta saha da oyun kuracak bir tane oyuncumuz yok. Kontenjan falan diyoruz Atiba ‘nın futbolu bırakma zamanı gelmiş bence 2 .yarı listeye yazılmasına gerek yok Nsakala yı da gönderebiliyorlarsa göndersinler  hiç bir özelliği yok daha çalım atmayı bile bilmiyor.

Ayrıca Vida’ya teklif varsa göndersinler hiç düşünmesinler..

[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2021, 21:37:31 kaan1903 ]

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Atiba reis son zamanlarda = Mehmet topal
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

atibaba cidden baltalıyor takımı

hep yanlış yerde, sürekli bir geriye dönme çabası var, yaşından dolayı fiziken zorlanıyor

Bunu kendi kararıyla yaptığını mı düşünüyorsun?

Çevrimdışı Erman1903

Sergen bu inadından vazgeçmiyor. Olmuyor işte. Defansif oyuncularla hücum edemediğimiz gibi savunma da yapamıyoruz.

Böyle merkezle çıkıp bir de sola N'Sakala atınca ekstra zor oluyor işler... Ah ulan ah...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2021, 21:54:32
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
İyi tarafından bakmak lazım 1 puan aldık. Yenilebilirdik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Böyle merkezle çıkıp bir de sola N'Sakala atınca ekstra zor oluyor işler... Ah ulan ah...
Ersin'e de büyük parantez açmak lazım. Kimse maç sonunda bahsetmiyor. Bize kaleci kesinlikle lazım. Hatasıyla golü yedikten sonra da oyundan düştü. İkinci golde pozisyon almasını da beğenmedim. Direğin önüne kadar gelmişti. Konsantrasyonunu kaybetmemesi lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İyi tarafından bakmak lazım 1 puan aldık. Yenilebilirdik.

Katılıyorum.
Herkes unutuyor ama bupenza ilk yarı kaleciyle karşı karşıya kaçırdı.
Umarım artık Sergen şu 3lüden vazgeçer.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Haftaya her şey belli olur
Yenersek şampiyonluğa oynarız
Berabere kalırsak büyük ihtimal oynamayız
Yenilirsek kesinlikle oynamayız.

Çok sinirliyim ama bütün sinirlerimizi içimize atmamız lazım. Haftaya bizim ligteki kaderimizi belirleyecek maç.

Çevrimdışı Erman1903

Ersin'e de büyük parantez açmak lazım. Kimse maç sonunda bahsetmiyor. Bize kaleci kesinlikle lazım. Golü yedikten sonra da oyundan düştü. İkinci golde pozisyon almasını da beğenmedim. Direğin önüne kadar gelmişti. Konsantrasyonunu kaybetmemesi lazım.

Ben bu maçta oyuncularımızı eleştirmeyeceğim. Rosier dışında tüm savunmamızda ciddi hatalar oldu lakin bunlar yeni gördüğümüz şeyler değil + ve - lerini zaten biliyoruz. O bir puanı alamayabilirdik bile, kavga yapma kadrosuyla çıkıyorsun bunlar doğal iyi bile top oynadık sayılır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok sinirliyim ama bütün sinirlerimizi içimize atmamız lazım. Haftaya bizim ligteki kaderimizi belirleyecek maç.
Ben kader maçı olarak bakmıyorum. Güzel oyun ve iyi hakem yönetimi bekliyorum sadece. Bu tür maçlara Sergen de konsantre oluyor. Bakalım neler yapacağız? Merakla bekliyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Karabay

Haftaya yendiğimiz takdirde bu 1 puanın kazanç olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı GreenBook

Çok yattılar yatıyorlar. Yıllardır aynı taktikler. Nezaman gelişecek bu ülkenin futbolu ? Teknik direktörler takımlarına gelen yabancı oyunculara oyuncuları yorulduğu ve maçı kaybedeceklerini anladıkları vakit yatmayı öğretmekten vazgeçmeliler...

Çevrimiçi yaço58

2.yarı Hatay 11 kişi kapandı biz galibiyet için ozi ve nkadouyu içeri atıp 4 4 2 ye dönebilirdik tam orta kafa gol oyununa dönmüştü ghezzal bir asist daha yapardı hadi onu geçtim en kötü necip nkadou değişikliğü ile çift f8tebtr dönebilirdik hoca maalesef yapmadı artık bir maça daha 3 6 numara ile başlamak intihar olur takım üretrmiyor çünkü bugunde ilk gol şapkadan tavşan çıkarttı mükemmel gol attı ikinci gol duran top atiba artık olmuyor maalesef josefi 6ya monte edip önünr iki tane hücumxu koyabiliriz artık hoca farklı şeyler denesin

Çevrimdışı GreenBook

70 de Pilleri bitti o Anda kurbanı kesmemiz lazımdı.
Ghezzal değişikliği olmadı hoca panikle yanlış değişiklikler yaparak takıma zarar veriyoruz.

Çevrimdışı Erman1903

2.yarı Hatay 11 kişi kapandı biz galibiyet için ozi ve nkadouyu içeri atıp 4 4 2 ye dönebilirdik tam orta kafa gol oyununa dönmüştü ghezzal bir asist daha yapardı hadi onu geçtim en kötü necip nkadou değişikliğü ile çift f8tebtr dönebilirdik hoca maalesef yapmadı artık bir maça daha 3 6 numara ile başlamak intihar olur takım üretrmiyor çünkü bugunde ilk gol şapkadan tavşan çıkarttı mükemmel gol attı ikinci gol duran top atiba artık olmuyor maalesef josefi 6ya monte edip önünr iki tane hücumxu koyabiliriz artık hoca farklı şeyler denesin

Ne çift hücumcu ne 3 savunmacı hayatta her konuda olduğu gibi burada da dengeyi bulmak lazım kardeş. Bir sıkı 6 önüne bir defansı iyi olup hücum'a da çıkan 8, bir hücumu iyi olup defansı da hiç olmayan 8 dir bu formasyonun olayı. Dünyayı yeniden keşfetmeye gerek yok.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Sakin olmak lazim, güzel bir seri yakaladik, illa biryerde tökezliyecekdik, rakiplerde beklenmedik puan kayiplari yasayacakdir daha. Ama onlar transfer yapip güclenirken, bizde seyirci kalmamaliyiz, cünkü onlar hertürlü iyi transfer yapacaklardir, biri mesutu getiriyor digeri 10 milyonluk yerliye sulaniyor, daha bunlarin yaninada 2-3 iyi adam alacaklardir. atibaya artik teşekkür edilmeli, onun yerine kim oynarsa oynasin, artik tamamen el freni. Ego ve duygusallik yapilacak yer degil Besiktas, performans gösteremeyen gidmeli, ister hocanin kendi istedigi adam olsun ister yillarini vermis biri olsun.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok yattılar yatıyorlar. Yıllardır aynı taktikler. Nezaman gelişecek bu ülkenin futbolu ? Teknik direktörler takımlarına gelen yabancı oyunculara oyuncuları yorulduğu ve maçı kaybedeceklerini anladıkları vakit yatmayı öğretmekten vazgeçmeliler...
Ülke futbolunu geliştirmeyi düşünen yok. Herkes günü kurtarmanın derdinde. Maç öncesi de çok fazla kapandığı bilinen bir şeydi. Bizim bu kadar basit hatalardan gol yememiz lazımdı. Oyuncular da yorulunca yatmaya başlıyorlar. Zaten kondisyonları iyi olsa ülkemizde futbol oynamazlar. Bu değişmeyecek. Ülke futbolundan çok kendimize bakmamız lazım. Başkalarını değiştirmek istiyorsak biz değişmeliyiz. Biz daha iyi olup kafalarına vurmazsak değişmezler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Ne çift hücumcu ne 3 savunmacı hayatta her konuda olduğu gibi burada da dengeyi bulmak lazım kardeş. Bir sıkı 6 önüne bir defansı iyi olup hücum'a da çıkan 8, bir hücumu iyi olup defansı da hiç olmayan 8 dir bu formasyonun olayı. Dünyayı yeniden keşfetmeye gerek yok.
Bu maç özelinde Josef atiba sağda ghezzal solda nkadou ilerde aboubakar Larin çok rahat iş yapardı 2.usrı aboubakar zaten gizli 10 gibi oynuyor hoca denemeliudi

Çevrimiçi Akil Emre

Ersin'e de büyük parantez açmak lazım. Kimse maç sonunda bahsetmiyor. Bize kaleci kesinlikle lazım. Hatasıyla golü yedikten sonra da oyundan düştü. İkinci golde pozisyon almasını da beğenmedim. Direğin önüne kadar gelmişti. Konsantrasyonunu kaybetmemesi lazım.
Yan topları gerçekten mıknatıs gibi çekiyor, boy avantajını kullanıyor. Onun dışında ortalama ve altı kalecilerden, yaşı itibariyle gelişebilir ama bu bize şampiyonluğa mal olabilir , tercih hocanın. İyi bir stoper ve oyun kurucu gelmeden takımın durumu net değil.

Çevrimdışı GreenBook

Necip gibi zorluk derecesi yüksek maçlarda hata yapmaya meyilli olan bir futbolcuyu böylesine zorluk derecesi yüksek maçlarda 11 de sahaya sürmek büyük risk. Gol yediriyordu 3-2 de bitebilirdi. Gerekli ders çıkarılmıştır. Hasic in oynamaması ise bana göre bir skandaldır
Fark yaratacağı maçlardan biri olabilirdi uçuşa geçen genç bir ışığı oynatmayarak kaybetmeyi seven hocalar oldukça fazla ülkemizde maalesef.
Dilerim ki saygı değer hocamız o hocalardan biri olmasın
Gençlere ağırlık verilmeli.