Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1628232 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı balkan-kartal

Bilerek yapsa da kötü bir şey değil ki :D Niye bu kadar tepki olmuş İngiltere' de anlamadım
Avrupada bikac tane ulke ulku ocaklarini, o tarz olusumlari yasakladi  ve yakinda tum avrupa birliginde yasaklanmasi soz konusu.
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı Necmi

Bence ortalığı sen karıştırdın senin ortada fol yok yumurta yok iken bir resim üzerinden (N'sakala,Hasic) araya mensahı katman kendine göre doğru olan ama aslında öyle olmayan en azından benim için bir şey üzerinden yürüdün gittin.Konu buralara geldi.

Ben birisi hakkında suçlama yada öyle birisi denebilmesi için ispatlanmasından yanamayım net olunması lazım.Aklımızla oynanmaması lazım.Resimden mi anladın dendiğin de hayır deyip  daha sonra resimlerde öyle duruyor ayrı duruyor kendini ayrı tutuyor denmesi çelişkeli ifadeler beni tatmin etmiyor hangisi doğru insan ayırt edemiyor konuyu kapatıyorum uzamasın diye ancak ben tatmin olmadım verdiğin cevaplardan.
kimse seni tatmin etmek mecburiyetinde değil insanlar izlenimlerini söyler sana ne bundan neden herkese saldırmak zorundasın evet bazen bir fotodan bir duruşdan herşey anlaşılır bakarsın iç güdülerin sana birşeyler oluyor der yanılıyorda olabilirsin fikir bu kimseyi tatmin etmesine gerek yok sonuçta kuranı kerim ayeti açıklamıyor evet bende mesafeli olduğunu düşünüyorum herkes çabuk arkadaş olamaz mesela atibada vidada ağır abi takılıyor necipde öyle josef daha sıcak benim gördüğüm içerde bir dar gurup var birbirlerine çok samimi bir onların dışında ana sıcak ilişkide genişletilmiş grup var birde ağır abiler var birde herkesin yanından geçerken kafasına şaplak patlattığı yeni yetmeler var benim videolardan gördüğüm montero ve mensah biraz mesafeli duruyor

Çevrimdışı Necmi

Bilerek yapsa da kötü bir şey değil ki :D Niye bu kadar tepki olmuş İngiltere' de anlamadım
cephedeki bütün türk askerleri yapınca sadece tsk değil doğal olarak tehdit olarak algılanıyor sırpların yaptığı gibi

Çevrimdışı cursedofdragon

kimse seni tatmin etmek mecburiyetinde değil insanlar izlenimlerini söyler sana ne bundan neden herkese saldırmak zorundasın evet bazen bir fotodan bir duruşdan herşey anlaşılır bakarsın iç güdülerin sana birşeyler oluyor der yanılıyorda olabilirsin fikir bu kimseyi tatmin etmesine gerek yok sonuçta kuranı kerim ayeti açıklamıyor evet bende mesafeli olduğunu düşünüyorum herkes çabuk arkadaş olamaz mesela atibada vidada ağır abi takılıyor necipde öyle josef daha sıcak benim gördüğüm içerde bir dar gurup var birbirlerine çok samimi bir onların dışında ana sıcak ilişkide genişletilmiş grup var birde ağır abiler var birde herkesin yanından geçerken kafasına şaplak patlattığı yeni yetmeler var benim videolardan gördüğüm montero ve mensah biraz mesafeli duruyor

buda benim fikrim katılmak zorunda mıyız her görüşe ? Bana göre de ayrı gayrı durmuyor takımla bir bütün.O ortalığı kattın karıştırdın derse bende ona hayır sen karıştırdın deme hakkına sahip değilmiyim ? Yoksa o mu sadece bana diyebilir kattın karıştırdın diye ?

Sadece benim yazdıklarımı göreceğinize başka müdahale edenleri de görseniz o zaman sportoto başlığına herkes birbirinin yazısına müdahale ediyor.Ordada ben yazamıyorum işinize geleni görüyorsunuz işinize gelmeyeni görmüyorsunuz.
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2021, 13:47:43 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Erman1903

buda benim fikrim katılmak zorunda mıyız her görüşe ? Bana göre de ayrı gayrı durmuyor takımla bir bütün.O ortalığı kattın karıştırdın derse bende ona hayır sen karıştırdın deme hakkına sahip değilmiyim ? Yoksa o mu sadece bana diyebilir kattın karıştırdın diye ?

Sadece benim yazdıklarımı göreceğinize başka müdahale edenleri de görseniz o zaman sportoto başlığına herkes birbirinin yazısına müdahale ediyor.Ordada ben yazamıyorum işinize geleni görüyorsunuz işinize gelmeyeni görmüyorsunuz.

Ben sende parlak bir zeka görüyorum Gülhan, kendine bir misyon edinmişin çatlak gördün mü onu sıvamak istiyorsun senin gibi adamlar her camiaya lazım. Benim karıştırma dediğim olay başkadır. Bu nickindeki gibi bir lanetlik var sende, tatatata konu üzerinde farklı bağlamlar yapmadır sonra da bir klasik olarak aklımızla oynamayın gelir bazen çok fazla düşünmeden yapıyorsun, gözlerini kapatıp taramalı tüfeğin tetiğine basıyorsun 🙂

Çevrimdışı leylileyli

Ben sende parlak bir zeka görüyorum Gülhan, kendine bir misyon edinmişin çatlak gördün mü onu sıvamak istiyorsun senin gibi adamlar her camiaya lazım. Benim karıştırma dediğim olay başkadır. Bu nickindeki gibi bir lanetlik var sende, tatatata konu üzerinde farklı bağlamlar yapmadır sonra da bir klasik olarak aklımızla oynamayın gelir bazen çok fazla düşünmeden yapıyorsun, gözlerini kapatıp taramalı tüfeğin tetiğine basıyorsun 🙂
@tuncaboylu ve sen özelikle FO gittiden beri her konuyu negatif bir yola görüyoruz ondan ola bilirmi? Artık sizden uyuş olmuş.
Bu arada @cursedofdragon bu mesajı yazsaydı 100% sorun olurdu.

Çevrimdışı Erman1903

@tuncaboylu ve sen özelikle FO gittiden beri her konuyu negatif bir yola görüyoruz ondan ola bilirmi? Artık sizden uyuş olmuş.

Ben neyi nerede yapacağını çok iyi bilen bir adamımdır. Boşa atış yoktur, eğer bilgine güveniyorsan ve ayakta kalabileceğina inanıyorsan gelip zamanında karşı çıkacaktın. Ben ne Orman tanırım ne Çebi, doğruluk öyle bir kılıçtır ki üstüne konulan her şeyi keser. Ben bu kulübe en büyük başarıları getiren kişinin neslindenim, beni tatmin edemezsin. Şimdi takımın iyi yerde olması da bir şeyi değiştirmez, ben zaten onun için mücadele ediyorum.  Yaptığım şeye inisiye etmek denir ben hem sever hem döverim. Herkes benim gibi olsa camia muma döner.
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2021, 15:36:24 Erman1903 ]

Çevrimdışı leylileyli

Ben neyi nerede yapacağını çok iyi bilen bir adamımdır. Boşa atış yoktur, eğer bilgine güveniyorsan ve ayakta kalabileceğina inanıyorsan gelip zamanında karşı çıkacaktın. Ben ne Orman tanırım ne Çebi, doğruluk öyle bir kılıçtır ki üstüne konulan her şeyi keser. Ben bu kulübe en büyük başarıları getiren kişinin neslindenim, beni tatmin edemezsin. Şimdi takımın iyi yerde olması da bir şeyi değiştirmez, yaptığım şeye inisiye etmek denir ben hem sever hem döverim. Herkes benim gibi olsa camia muma döner.
Wow  :ok:

Çevrimiçi Sinan23

Ne kadar saçma bir statü. Karagümrük yeni transferlerini lig bitmeden oynattı. Daha 4 hafta var.

Çevrimiçi Samet Demir

Ne kadar saçma bir statü. Karagümrük yeni transferlerini lig bitmeden oynattı. Daha 4 hafta var.
Şuan lens, mirin, Douglas, Boyd bu 4 ünü bizde oynatabiliyoruz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Olabilemez.

Şu anda ilk 11 çıkan 4 tane adam (Ersin, Vida, N'koudou, Larin) yerin dibin sokulurken ben savunuyordum, o oyuncuları eski yönetim getirdi diye savunmakla suçlandım.

Şimdi Güven yerin dibine sokuluyor, onu da savunuyorum.

Mensah'ı da savundum millet eleştirirken, onu neden savunduğumu eski yönetimle ilişkilendiremediler. Sen zeki bir tipe benziyorsun, biraz ara bakalım.

Oyuncularımızı savunmak negatiflik mi oluyor?

Hakemler, federasyon, MHK, Tahkim Kurulu; hepsi bize düşman yazılırken de karşı çıkıyordum.

Hepsinin bize düşman olması mı negatif bir şey, olmaması mı?

Ee hani olay negatiflikle ilgiliydi, ne oldu?

(...)

Fikret Orman bitti gitti, hala kafanızın almadığı bu. Artık geri dönmeyecek, 2.5 milyar borçla bıraktığı yere 3.5 milyar borç varken dönecek kadar enayi bir adam değil.

[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2021, 17:02:07 tuncaboylu ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Ghezzal'in oyundan çıkması 2 puana mâl oldu.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

sergen hocayı severim ama bu maç ona yazar
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

atiba oğuzhan sosa ortasahasından
cozef atiba necip ortasahasıyla hatay maçına çıkan takıma evirdin hocam
yalnız istediğin 1 puanı aldın tebrikler

Çevrimiçi levitate

atibaba cidden baltalıyor takımı

hep yanlış yerde, sürekli bir geriye dönme çabası var, yaşından dolayı fiziken zorlanıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Ghezzal'in oyundan çıkması 2 puana mâl oldu.
Niye çıktı acaba tek kilit açacak adamdı hoca bugun çok kötü yönetim sergiledi

Çevrimiçi levitate

Niye çıktı acaba tek kilit açacak adamdı hoca bugun çok kötü yönetim sergiledi
atiba'yı çıkarsam orta saha düşer diye korktu, oysa çıkarsa bir şey kaybetmezdi
bipbipbupbup

Çevrimdışı GreenBook

Ghezzal in oyundan alınmasındanmı bahsedelim yoksa Nkoudou nun yedek kalmasından mı
Nkoudou gibi seri çizgi oyuncusunu yedek bırakma olayıda eklendiği zaman hocamız kendi elleriyle vermiş oluyor iki puanı.
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2021, 21:12:29 GreenBook ]

Çevrimdışı GreenBook

Zor maçtı Defans alarm vermekte
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2021, 21:11:53 GreenBook ]

Çevrimdışı sEuL

Zorlu bir deplasmandi ve derbi oncesi puan kaybi yasadik. Derbi oncesi belkide boylesi daha hayirli oldu - takim Gs macina biraz daha asilacak ve kaybedilen puanlari telafi etmek isteyecektir.

Oyun olarak kotu oynamadigimizi dusunuyorum, ama maalesef geri 5'lide ki 4 oyuncunun (Ersin, Vida, Wellinton, N'Sakala) hemen hepsi birer el bombasi olunca maci zora sokma olasiligida dogal olarak yukseliyor. Hocanin Wellinton israrini bir nebze icime sindirebiliyorum ama suan ligin en iyi sol bekini kesip N'Sakala gibi panik ve ne yaptigini bilmeyen bir oyuncu ile zorlu deplasmanlara cikmasini anlamakta zorluk cekiyorum.

Bu arada hocanin Josef - Atiba - Necip tercihi de dogruydu. Oguzhan icerde oynadigimiz maclarda zayif rakiplere karsi iyi gorulebilir ama biraz pres ve baski gorunce oyundan cabuk dusen bir oyuncu. Oguzhan'i rakip orta sahasi dusunce oyuna almak iyi bir karardi - Ozzie girdiginde Necip yerine Atiba'nin cikmasini bekliyordum ama Sergen hoca Necip'ten yana kullandi tercihini.

Arada boyle tokezlemelerin olmasi gayet dogal, haftaya guzel bir derbi galibiyeti ile yeni bir seri yakalayacagiz insallah.

Çevrimdışı celiker1

Ghezzal in oyundan alınmasındanmı bahsedelim yoksa Nkoudou nun yedek kalmasından mı
Nkoudou gibi seri çizgi oyuncusunu yedek bırakma olayıda eklendiği zaman hocamız kendi elleriyle vermiş oluyor iki puanı
Hatay gibi hızlı hücum yapan bir takıma karşı üç defansif orta sahayla çıkmanında yanlış olduğunu gördük
Necip ile  başlamak dışında Sergen hocanın yanlışı olduğunu düşünmüyorum bugün.Hamle yapıp N'Kodu'yu sokması gerekiyordu.Larin yada Ghazzal'dan hoca Ghazzal'ı çıkarıp geçen hafta altı gol atan takıma dönmeyi tercih etti.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı murat baltacı

Bu maç hocaya ve prenslerine yazar korkak kadro korkak değişiklik sonuç havaya girmiş takımın el frenini çekti.

Hadi ersin mecbur oynuyor hadi welintonda formda diyelim ridvani neden kesiyorsun kritik maçta madem rotasyon yapıyorsun montero niye şans bulmuyor. Madem ghezal çıkacak bu değişikliği devre arası yap en azından bir hamle şansın daha kalsın gol lazım ghezal çıkıyor hasic şans bulmuyor hoca çöktü bu hafta.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mellfred

3 altı numarayla bir takım sahaya çıkıyorsa bu takım beraberliğe gelmiş demektir, sen beşiktaşsın baba yapma bunu. fener bizim maça böyle çıksa küçümseriz
rakip ikinci yarı tamamen kapandı neden çıkardın ghezzalı
hasic uzaktan yoklar alsana işte
nsakala üzerimden mi rotasyon yapabiliyorsun bir tek, taş gibi  çocuğun gelişimine niye set koyuyorsun ?

Çevrimdışı can1903

Hoca bir tane farklı diziliş öğrensin bir an önce. 4-4-2 ye dönebilirdi bu maç.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..