Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633468 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

https://ortacizgi.com/mehmet-demirkoldan-carpici-yorum-inanamiyorum-ve-utaniyorum-sen-burada  Bu arada  Demirkol un da diabolique e cevabi  delik desik eden turden ..  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: Bildigin fuze  firlatmis...     :steamed: :steamed: :steamed: Takdir ettimkendisini  :biggrinking:
Yorgo

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/YuruGunese___/status/1346525542053531652?s=20  Bu ne be  cok komik olmus  :biggrinking:

Bu eski bir video abi ama kümeye kümeye diye bağırmaktan bıkmadılar bizde koymaktan bıkmadık diyecekmişte son anda kıvırmış  :lol:

Bu eski bir video abi ama kümeye kümeye diye bağırmaktan bıkmadılar bizde koymaktan bıkmadık diyecekmişte son anda kıvırmış  :lol:
aynen  sonra anladim ben de  ama  ossun "tam yerine rast geldi, manzara koyduk". Olacak o kadar  :busted_cop:
Yorgo

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

aynen  sonra anladim ben de  ama  ossun "tam yerine rast geldi, manzara koyduk". Olacak o kadar  :busted_cop:

tabi olsun abi kim olursa olsun gsye koyana allah razı olsun  :lol:

Yorgo

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

Espiri anlaşılır olsun diye mi resmi 2 defa attı Necmi abi. İyice yaşlandın yav :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Espiri anlaşılır olsun diye mi resmi 2 defa attı Necmi abi. İyice yaşlandın yav :)

yoo bir kere attım ve bir tane görünüyor bende 🙄

Sende terslik olabilir  yaş dediğin sadece sayıdır 😃

Çevrimdışı MUSTAFA_

yoo bir kere attım ve bir tane görünüyor bende

Sende terslik olabilir  yaş dediğin sadece sayıdır
Tapatalk'da 2 tane görünüyor. Mobilde böyle bir hata var. Siteye yüklediğimiz resimler çift görünüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

https://ortacizgi.com/mehmet-demirkoldan-carpici-yorum-inanamiyorum-ve-utaniyorum-sen-burada  Bu arada  Demirkol un da diabolique e cevabi  delik desik eden turden ..  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: Bildigin fuze  firlatmis...     :steamed: :steamed: :steamed: Takdir ettimkendisini  :biggrinking:
Adam resmen balistik füze firlatmiş, ridvanda Besiktaslilarin yogun tepkilerinden sonra dün hem konyanin hemde gs verilen penaltilari, ben artik penaltilari yorumlamak istemiyorum dedi😄
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Adam resmen balistik füze firlatmiş, ridvanda Besiktaslilarin yogun tepkilerinden sonra dün hem konyanin hemde gs verilen penaltilari, ben artik penaltilari yorumlamak istemiyorum dedi😄
d e bi  zahmet  ya... dogru  karar almis  diabolique... Muhtemelen objektif davranamadiginin anlasildigini  o da  analdi  :biggrinking:
Yorgo

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Arif sevimli'yi takip edenler, Kayserispor-Besiktas bölümünü izlemelerini öneririm, gülmekten gözlerimden yaş geldi😂, cok efsane olmus.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı 38life

Hasiçde benim görmediğim neyi gördünüz beşiktaş için son derece yetersiz doğru haraketi yoktu gol de dahil buna orda yapması gereken larine vermekti her zaman yaptığını yaptı olur olmaz şut çekti ve kötüde vurdu gol olması mucizeydi beşiktaşın gelecek maçlarının toplamında on dakika daha oynayacak diye şampiyonluk yarışında  ir yabancı hakkını boşa harcama lüksüne sahip değiliz sergen iki oyuncu almak istiyor onu tutupda kimleri göndermek gerekiyor mensahımı kimse farkında değil ama ilk golü attıktan sonra o farklı sonuçların gelme nedeni kapandığımızda ondan başka topu ileri taşıyan oyuncumuz yok hem takıma nefes aldırıyor hem gole giden hızlı atakları geliştiriyor

En son Rıdvan Yılmaz için böyle absürd şeyler söylüyordun, kavgalarımızı hatırlarsın. Durum ortada  :) Türk kulüplerinin borç batağından çıkmasının tek yolu potansiyelli oyuncular alıp/yetiştirip parlatmaktır. Başka hiçbir çıkış yolu yok. Bunu 500. kez falan yazıyorumdur ama 500000. kez yazana kadar da durmayacağım. :) Genç oyuncu düşmanları bunu er ya da geç anlayacak.

Çevrimdışı 38life

Larin gitgide değerleniyor. Satışından kâr beklenmeyen bir oyuncu konumundayken şimdi çok farklı bir duruma geldi. Hoca'nın ona verdiği rol sayesinde değerlendi.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı haluk.m

Böyle maçlardan sonra marşlarımız daha keyifli oluyor..  :ishock:

Takım inanmış bugün bunu gösterdiler, inşallah devre arasında yapılacak 2 transferle şampiyonluğu kopartırız..  :steamed:

Çevrimdışı levitate

bu skorun üstüne tiner iyi gider şimdi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı leylileyli

Vida herhalde en iyi performansıydı. Güzel kusursuz oynadı.
Orta saha ikinci yarıda defansda biraz fazla uyudu.

Çevrimdışı can1903

Hasic bu takımın STARı olacak şampiyonlukta büyük katkı verecek
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben Hasic'in golüyle serseme döndüm. Hala kendime gelemedim  :o_o:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Şampiyon oluruz olamayız  bilemem de inş da oluruz tabi.
Takım olmuşuz ama...