Oguzhan meselesine anlam veremiyorum, kafam almiyor artik.
Cocuk surekli ya alakasiz bir pozisyonda (10 numara) oynatiliyor, ilk 11 ciktigi zaman ilk oyundan alinan oluyor iyi oynasa bile (Antep macinda sahadaki en iyi oyuncu iken 46'da cikti), sonradan girdiginde de 30-35 dakika gibi makul sure yerine 10 dakika gibi komik sureler aliyor. Vasat oynadigi zaman da olumune elestirilip aninda kesiliyor.
Kimse kusura bakmasin, ama Atiba'nin son 4 mactaki vasat performansini (hem teknik hem fizik olarak) Oguzhan sergilese bir 6 ay forma yuzu goremezdi herhalde. Mensah'in son 2 mactaki performansina ben vasat bile diyemeyecegim, bildigin kotu. Ama hala oynuyor, Rize macinda ilk 11 cikarsa hic sasirmam. Oguzhan o performansi sergilemis olsa 46'da cikardi. Surekli fiziksel olarak bitik deniyor Oguzhan icin, ama Allah askina soyleyin, su Mensah'in son mactaki hali (fiziksel olarak) Oguzhan'in en kotu halinden iyi mi?
Antrenorlerin ne gibi bir garezi var bilmiyorum. Bilic israrla oynatmadi, Veli-Atiba ile kisir bir takim olduk, kazanmamiz gereken maclari 2 yil boyunca kazanamadik, muzmun ucuncu olduk. Senol Gunes geldi ilk sezon oynadi, super bir futbol ve sampiyonluk geldi. Ikinci senesinde de az-cok forma sansi buldu, sonra garip bir sekilde kesildi ve bir daha Senol Gunes de, Sergen de yuzune bakmadi. Ben ilk senede oynamasinin da planli birsey olmadigini, tamamen sakatliklar sayesinde tesaduf oldugunu dusunuyorum. Sergen'in gelmesine sevinmemin nedenlerinden biri Oguzhan, Ljajic gibi yetenekli ama defolari olan oyunculari tam verimli kullanabilecegine inanmam (kendisi de o ekolden geliyor), ama nedense tam tersini yapiyor. Garip bir sekilde antrenorler futbolculuklarina ters orantida teknik adamlik yapiyor (Zidane'da da bu var mesela), anlam veremiyorum.
Oguzhan'in yerinde olsam takimdan ayrilmaya bakarim. Ben kendisinin cok iyi bir topcu oldugunu dusunuyorum, 8 numarada surekli oynatilsa takimin oyununu kokten degistirecegini dusunuyorum, ama kendisine bir turlu sans verilmiyor. Taraftar da bir sekilde adama takmis durumda, resmen gunah kecisi konumuna dustu. Sozlesmem bitince ayrilirim takimdan oynayacagim bir takima atarim imzami keyfime bakarim, veya gerekirse fesih icin zorlayip ayrilirim abi. Cunku bu durum cekilecek gibi degil.