Hasiçde benim görmediğim neyi gördünüz beşiktaş için son derece yetersiz doğru haraketi yoktu gol de dahil buna orda yapması gereken larine vermekti her zaman yaptığını yaptı olur olmaz şut çekti ve kötüde vurdu gol olması mucizeydi beşiktaşın gelecek maçlarının toplamında on dakika daha oynayacak diye şampiyonluk yarışında ir yabancı hakkını boşa harcama lüksüne sahip değiliz sergen iki oyuncu almak istiyor onu tutupda kimleri göndermek gerekiyor mensahımı kimse farkında değil ama ilk golü attıktan sonra o farklı sonuçların gelme nedeni kapandığımızda ondan başka topu ileri taşıyan oyuncumuz yok hem takıma nefes aldırıyor hem gole giden hızlı atakları geliştiriyor
Hasic icin soylediklerini sanirim cok rahat bir sekilde Mensah icin soyleyebiliriz. Beklentiler cok daha yuksekti ama Mensah'ta Besiktas icin son derece yetersiz bir oyuncu. Sezon basindan beri bir kac mac disinda vasatin ustune ciktigini dusunmuyorum. Hasic'in sut tercihini elestirmissin ama Mensah'in sezon basindan beri yapmis oldugu yanlis tercihler buradan TR'ye yol olur. Holosko gibi Casper kiligina girip her mac uc bes oyuncunun icinden gecerek oynamaya calisiyor, arada top onunde kaliyor evet ve hizli hucuma cirakiyor ama her kaptirdigi toptada kontra yiyoruz. Ne zaman basit, ne zaman bireysel olarak oynayacagini bilmiyor.Onun disinda sozde uzaktan etkili sutlari var, ben henuz bu sezon ceza sahasi disindan kaleyi bulan sutunu hatirlamiyorum, pas kalitesi vasat, fizigi olmasina ragmen bircok pozisyonda kendini yere saliyor. Bugun en onemli kozumuz olan duran toplarin hepsinide hic etti, Ghezzal yerine Mensah'in duran toplarini kullandigini dusunuyorumda bugun ki gibi kafayi yerdik heralde her mac. Kadro kalitesizliginden ve o pozisyonda baska oyuncumuz olmadigindan dolayi suan icin Mensah oynuyor ama su ana kadar gostermis oldugu performans Besiktas icin cok yetersiz.
Devre arasinda iki transfer konusuluyor, iki yabanci transferi dusunuluyorsa ve bu oyunculardan biri savunma icin yapilacaksa eger - o zaman Vida, Wellinton, ve Montero uclusunden birini satmaliyiz. Sag bek ve sol bekte hali hazirda iki yabanci var - ustune 4 yabanci stoper biraz abes olur. Diger gidicek yabanci oyuncuda Ljajic olmali, ilk devrenin son maclarinda mucizeler yaratmadigi surece bu sekilde elde tutmanin hicbir anlami yok. Boyd geleceginede Hasic'in takimda kalmasini yeglerim.