Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633461 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı mrred

Laf sokma yok ama o dönem bir haksızlık yapıldığının en yetkili kanalda deklare edilmiş olması önemli.
Fıratı biliyoruz zaten. Eyyamcının önde gideni
The great gig in the sky

Çevrimdışı mellfred

10. dakikada penaltı gol olsa, 5-6 olurdu maç.

Şimdi gitsin denen Güven de en az 2 gol atmış olurdu.

Üretken bir takım değiliz, ama en azından gol yeme sorununu çözmüş görünüyoruz.

Lucescu ile şampiyon olduğumuz sene de böyle oynuyorduk. Belki bu sene de sonu benzer.

erken golün geldiği her maçta takiplerin kabak çiçeği gibi açılacağı aşikar bu nedenle maçlara ilk dakikadan asılmak gerektiğine inanıyorum
erzurum maçının benzeri olabilirdi ki rakibin aptalca penaltılarıyla kazandık iki maçı da
5’e 6’ya giden her maçta her santrafor 1  2 tane atıyor lütfen
güvenin sıkıntısı yetenekten ziyade
yaşı nedeniyle tutuluyor ama 3 sene oldu kasımpaşa maçında attığı golün umuduyla olacak diye avutuyoruz kendimizi
tolgay’ın liverpool’a attığı golle bizi 4 sezon kandırdığı gibi

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1345802897846644737

Susmayın, sessiz kalmayın. Eğer kalırsak yarın öbür gün çok daha kötüleri olur.
Mümkünse bahçeli denen adamdan hiçbir iyilik gelmesin bizim kulübü

Onlardan gelecek iyilik karşılıksız gelmez mutlaka bizden bir taviz bir şey isterler

Aman diyim
The great gig in the sky

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimdışı celiker1

Kayserispor'un ekonomik durumu bitik olduğu,rantlık bir şey kalmadığı için yönetimi Berna hanıma bırakmak zorunda kaldı simsarlar.Kayseri kulübü başkanı Berna hanım ile aramız iyiyken küme düşmüş Kayseri'den Emre Demir'i de transfer etmemiz lazım..Yoksa Berna hanım gidince bir şey koklatmaz simsarlar bize!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Kayserispor'un ekonomik durumu bitik olduğu,rantlık bir şey kalmadığı için yönetimi Berna hanıma bırakmak zorunda kaldı simsarlar.Kayseri kulübü başkanı Berna hanım ile aramız iyiyken küme düşmüş Kayseri'den Emre Demir'i de transfer etmemiz lazım..Yoksa Berna hanım gidince bir şey koklatmaz simsarlar bize!
Kesinlikle katılıyorum

emre çok potansiyelli bir oyuncu.

16 yaşında olmasına rağmen çok güçlü ve hücuma dönük orta saha olmasına rağmen defans yapmaktan da kaçmıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı leylileyli

Super Lig Istatistiklere baktım en son üst üste 4 maç yendiğimiz maç clean sheetli aş kaleciyle 06/07 sezondaydı kalede Vedran Runje vardı.
09/10 sezonda Rüştü Reçber istatistiki yakalamıştı ama arada Harikanda göldeydi ondan sayılmaz.

5 olursa 02/03 Cordoba aynı istatistikle olacak gerçekten entersan. Sadece 20 yaşında olan kalecimiz ve Sergen Hocanın kalitesini gösterir.
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2021, 23:57:42 leylileyli ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Kayserili iş kadınından ucuza bir şey alamazsın, hayal kurmayın.

Çevrimdışı caner.eryigit

Ali Rıza Sergen Yalçın bey diyeceksiniz.
Camiayı tekrardan bir araya getirdin büyüksün hocam...

Çevrimiçi murat

Kayserili iş kadınından ucuza bir şey alamazsın, hayal kurmayın.

neredeyse mensahı kilitliyorlardı bize.iyiki zorunlu opsiyonu yok.bize katkısı çok sınırlı olacak.kapalı savunmaları açmak için dripling ve çalımı iyi oyuncu lazım ama mensahın bu iki özelliği de işe yarıyacak türden değil.duvara çarpıp dönüyor.

Çevrimdışı GreenBook

Bu sene şampiyonuz Sergen hocayla ilk şampiyonluğu alıyoruz bu yıl inanıyorum
Hasic e daha bi ağırlık vermeli hocamız + Mensah da kazanılmalı istekli ama yetmez zamana ihtiyacı var inanıyorum ki toparlayacak
Takviyelerle daha güçlü olacağız maşallah

Çevrimiçi Samet Ç

Bu sene şampiyonuz Sergen hocayla ilk şampiyonluğu alıyoruz bu yıl inanıyorum
Hasic e daha bi ağırlık vermeli hocamız + Mensah da kazanılmalı istekli ama yetmez zamana ihtiyacı var inanıyorum ki toparlayacak
Takviyelerle daha güçlü olacağız maşallah
Mensah istediği kadar iştahlı olsun bizde olmaz belki bir ihtimal kanatta kullanılabilir birazda olsa verim alınabilir Allah'tan zorunlu satın alma opsiyonu yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Önder Özen çok iyi yorumlamış hakemler mevzusunu ve ülke futbolunu. Nokta atışı olmuş tespiti. Ama hedefine ulaşmamıştır eminim  :tabe:

https://twitter.com/ozgenonur/status/1345817989594148865

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hasic boyd yüzünden kiraya gönderilecekmiş gibi haberler dönüyor aman diyim.....
Hasic kalmalı, ha bu hasic mükkemel olduğundan değil. Boyd bize kontrada(onda da işe yaramıyordu en son) en fazla yarayacak adam. Bizim sorunumuz bu değil, bizim sorunumuz kilit açmada. Bugün hasic hareketlendirdi.

Bugün o penaltıyı atamadık ama hasici kazanmış olabiliriz. Hasic kesinlikle girip şöyle 2-3 maç alsa okey.

Bu takıma yaratıcı oyuncu şart oğlu şart!!!!!!! 

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1345820731943350277

Yalan yok fbdeyken sana çok küfür ederdim  :lol: Ama büyük karaktersin cidden. Bu takımın yapı taşlarından birisin. Bu sene gelirken en sevindiğim en beğendiğim transfer oldu beni de yanıltmadı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ersin'in ayakları yok.

O 92. dakikada frikikte kurtardığı topu, iyi bir kaleci ayaklarıyla kurtarırdı.

50 bin Euro veren varsa satalım, 35 yaşında bir kaleci kiralayalım.

Hiç tas atma ortalama her kalecinin çıkarabilecegi bir toptu

Bir kere top kapattığı koseye yani tuttuğu köşeye geliyor onuda çıkartsın bir zahmet yani , çok zahmet olacak ama , üzerine gelen topu da yiyecekse eğer zaten maçlara kalecisiz çıkalım ne farki var ?

Kalecilerimize o kadar güvenmiyoruz ki ortalama her kalecinin çıkaracağı su top için Bravo Ersin diyip Neuer ilan ediyoruz

Tebrik ederim :tabe:
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 02:39:16 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Hasiçde benim görmediğim neyi gördünüz beşiktaş için son derece yetersiz doğru haraketi yoktu gol de dahil buna orda yapması gereken larine vermekti her zaman yaptığını yaptı olur olmaz şut çekti ve kötüde vurdu gol olması mucizeydi beşiktaşın gelecek maçlarının toplamında on dakika daha oynayacak diye şampiyonluk yarışında  ir yabancı hakkını boşa harcama lüksüne sahip değiliz sergen iki oyuncu almak istiyor onu tutupda kimleri göndermek gerekiyor mensahımı kimse farkında değil ama ilk golü attıktan sonra o farklı sonuçların gelme nedeni kapandığımızda ondan başka topu ileri taşıyan oyuncumuz yok hem takıma nefes aldırıyor hem gole giden hızlı atakları geliştiriyor

Çevrimiçi Necmi

Burası beşiktaş arkadaşlar ana okulu değil zaten 11 inde iki genç var yabancı kontenjanın müsaitse ısınsın diye tutarsın kadroda öbür türlü şampiyonluğa giderken kendi ayağına sıkmış olursun

Çevrimdışı sEuL

Hasiçde benim görmediğim neyi gördünüz beşiktaş için son derece yetersiz doğru haraketi yoktu gol de dahil buna orda yapması gereken larine vermekti her zaman yaptığını yaptı olur olmaz şut çekti ve kötüde vurdu gol olması mucizeydi beşiktaşın gelecek maçlarının toplamında on dakika daha oynayacak diye şampiyonluk yarışında  ir yabancı hakkını boşa harcama lüksüne sahip değiliz sergen iki oyuncu almak istiyor onu tutupda kimleri göndermek gerekiyor mensahımı kimse farkında değil ama ilk golü attıktan sonra o farklı sonuçların gelme nedeni kapandığımızda ondan başka topu ileri taşıyan oyuncumuz yok hem takıma nefes aldırıyor hem gole giden hızlı atakları geliştiriyor

Hasic icin soylediklerini sanirim cok rahat bir sekilde Mensah icin soyleyebiliriz. Beklentiler cok daha yuksekti ama Mensah'ta Besiktas icin son derece yetersiz bir oyuncu. Sezon basindan beri bir kac mac disinda vasatin ustune ciktigini dusunmuyorum. Hasic'in sut tercihini elestirmissin ama Mensah'in sezon basindan beri yapmis oldugu yanlis tercihler buradan TR'ye yol olur. Holosko gibi Casper kiligina girip her mac uc bes oyuncunun icinden gecerek oynamaya calisiyor, arada top onunde kaliyor evet ve hizli hucuma cirakiyor ama her kaptirdigi toptada kontra yiyoruz. Ne zaman basit, ne zaman bireysel olarak oynayacagini bilmiyor.Onun disinda sozde uzaktan etkili sutlari var, ben henuz bu sezon ceza sahasi disindan kaleyi bulan sutunu hatirlamiyorum, pas kalitesi vasat, fizigi olmasina ragmen bircok pozisyonda kendini yere saliyor. Bugun en onemli kozumuz olan duran toplarin hepsinide hic etti, Ghezzal yerine Mensah'in duran toplarini kullandigini dusunuyorumda bugun ki gibi kafayi yerdik heralde her mac. Kadro kalitesizliginden ve o pozisyonda baska oyuncumuz olmadigindan dolayi suan icin Mensah oynuyor ama su ana kadar gostermis oldugu performans Besiktas icin cok yetersiz.

Devre arasinda iki transfer konusuluyor, iki yabanci transferi dusunuluyorsa ve bu oyunculardan biri savunma icin yapilacaksa eger - o zaman Vida, Wellinton, ve Montero uclusunden birini satmaliyiz. Sag bek ve sol bekte hali hazirda iki yabanci var - ustune 4 yabanci stoper biraz abes olur. Diger gidicek yabanci oyuncuda Ljajic olmali, ilk devrenin son maclarinda mucizeler yaratmadigi surece bu sekilde elde tutmanin hicbir anlami yok. Boyd geleceginede Hasic'in takimda kalmasini yeglerim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Burası beşiktaş arkadaşlar ana okulu değil zaten 11 inde iki genç var yabancı kontenjanın müsaitse ısınsın diye tutarsın kadroda öbür türlü şampiyonluğa giderken kendi ayağına sıkmış olursun
Aynisini Ersinde de yapıyorlar abi

Bir abimiz Dun Tuttugu köşeye gelen topu kurtardı diye bana Laf sokmaya çalışıyor :lol:

Tuttugu köşeye gelen topu da cikaramayacaksa kalecisiz çıkalım zaten maçlara :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi yaço58

Lideriz mutluyuz ancak hala eksiklerimiz var ghezsal ve aboubakar olmayınca sıradan bir takıma dönüştük ilk şutumuz kaleyi bulan 90 artıda geldi bu kabul edilemez ve şampiyonlık için yetmez maalesef hocanın ne yapıp edip ljajici kazanması gerekiyor mensah dün çok laubaliydi oyunda ve hoca 80 dakika oyunda tuttu kimse anlam veremedü buna zaten birde necip hamlesi ne içindi çözen varmı Bi ara 3 6 ile oynadık maalesef kayseri gibi kapanan rakiplere atiba Josef fazlalık oluyor atiba hücumda kısır kalıyor o ince işleri yapamıyor o yüzden Oğuzhan şu takıma lazım bir şekilde kazanmak gerek aboubakarda inşallah çabuk toparlar yaşadığı çok zor bir süreç Allah yardımcısı olsun Rize maçı çok daha zorlu geçecek takım çok daha iyi motive olmalı rizenin hucümdaki ayakları daha kaliteli önümüzdeki iki maçı alıp 6 puan ile derbiye çıkmalıyız mutlaka ersin içinde eleştiriler gereksiz Sivas maçında maçın henüz başında yakın mesafeden mutlak bir golü çıkardı kendini dahada geliştirmesi şart tabi ama onun için de çok iyi fırsat 4 maç gol yemedi inşallah devamı gelir

Çevrimdışı Nartallo

Dünkü hareketsiz maçta Hasic'in driblingi ile hareketlenen oyunda geldi penaltı.

Bu çocuk Tarsus maçını saymazsak 2 aydır tek maç yapmadan oyuna girdi ve bunları yaptı. Oturmuş bir takımda daha iyi işler yapar.

Boyd'u da biliyoruz, topla kavga eden bir adam.

Boyd için Hasic feda edilmez.

Çevrimiçi Necmi

Hasic icin soylediklerini sanirim cok rahat bir sekilde Mensah icin soyleyebiliriz. Beklentiler cok daha yuksekti ama Mensah'ta Besiktas icin son derece yetersiz bir oyuncu. Sezon basindan beri bir kac mac disinda vasatin ustune ciktigini dusunmuyorum. Hasic'in sut tercihini elestirmissin ama Mensah'in sezon basindan beri yapmis oldugu yanlis tercihler buradan TR'ye yol olur. Holosko gibi Casper kiligina girip her mac uc bes oyuncunun icinden gecerek oynamaya calisiyor, arada top onunde kaliyor evet ve hizli hucuma cirakiyor ama her kaptirdigi toptada kontra yiyoruz. Ne zaman basit, ne zaman bireysel olarak oynayacagini bilmiyor.Onun disinda sozde uzaktan etkili sutlari var, ben henuz bu sezon ceza sahasi disindan kaleyi bulan sutunu hatirlamiyorum, pas kalitesi vasat, fizigi olmasina ragmen bircok pozisyonda kendini yere saliyor. Bugun en onemli kozumuz olan duran toplarin hepsinide hic etti, Ghezzal yerine Mensah'in duran toplarini kullandigini dusunuyorumda bugun ki gibi kafayi yerdik heralde her mac. Kadro kalitesizliginden ve o pozisyonda baska oyuncumuz olmadigindan dolayi suan icin Mensah oynuyor ama su ana kadar gostermis oldugu performans Besiktas icin cok yetersiz.

Devre arasinda iki transfer konusuluyor, iki yabanci transferi dusunuluyorsa ve bu oyunculardan biri savunma icin yapilacaksa eger - o zaman Vida, Wellinton, ve Montero uclusunden birini satmaliyiz. Sag bek ve sol bekte hali hazirda iki yabanci var - ustune 4 yabanci stoper biraz abes olur. Diger gidicek yabanci oyuncuda Ljajic olmali, ilk devrenin son maclarinda mucizeler yaratmadigi surece bu sekilde elde tutmanin hicbir anlami yok. Boyd geleceginede Hasic'in takimda kalmasini yeglerim.
iyide birini tercih etmekmi zorundayız ne boyt kalsın nede hasiç gönderir bir takıma tecrübe kazandırırız böyle kulübede oturup koca sezon on dakika oynaması içinmi tutacağız bırakın şu duygusallığı artık bu arada mensahı hiç istememişdim ama sergenin bu oyun tarzıyla takımın vaz geçilmezi olacak belli siz kendi kafanızda takım kuruyorsunuz spnra o takıma oyuncu beğeniyor yada beğenmiyorsunuz ama gerçek hayat böyle değil bu takım bir gol buldumu kapanıyor hemenabuş bile ceza sahasına geliyor kontra kovalıyor senin alacağın on numara ne yapacak sanıyorsunuzki sergen boytu neden istiyor kontra atak oyuncusu siz hala ilerde oyun kuracak oyuncu arıyorsunuz  avcının yapmayı beceremediği başak oyununu oynuyoruz şu an ljajic kendini toparlayıp gelse bile bu takımda iş yapamaz bu oyun tarzını ben sevmiyorum gol atmamız tamamen oyuncu becerisine kalmış durumda dün hakem fırattı o penaltıyıda vermezdi vermesi mucize gibi birşey hoş o değil cüno verdi bunuda sergenin sürekli var a giydirmesine borçluyuz her neyse elimizde messi yok bu oyuna mensah cuk oturuyor birinci dakika gol atalım oyunda mensah olmasın o maç en iyi ihtimal 1-0 biter bizim taraftar bir oyuncuya taktımı ağzıyla kuş tutsa nafile welingtonda öyle mesela akşam takımın en iyisiydi haftalardır hatasız oynuyor defalarca bizi ipden aldı ama hala burun kıvırıyor insanlar kaldıki oturmuş stoper neden devre arası bozulsun gelecek stoper dahamı iyi olacak alışana kadar sezon biter boytu istiyor sergen çünkü derdi kontra umarım olmaz keseceği oyuncu nkoudou