Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1637826 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı cursedofdragon

Sergen hocanın ankaragücü maçı sonrası açıklamaları.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Pazartesi liderlik maçına çıkabiliriz gibi. Gs Trabzon deplasmanında, Alanya Antep ile oynuyor. Antep Alanyayı yener diye düşünüyorum çok formdalar. Gs ile Trabzon berabere kalabilirler.
Bu durumda biz pazartesi liderlik maçına çıkarız.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yazdigin her seye imzami atarim, benimde bugün yazdigim ve düsündügüm tüm noktalari yazmişin. Atiba'ya ya teşekkpr edilmeli yada yadege cekilmeli ve son 20-30 dakikalarda anca oynamali. Welinton ve nsakala yedekden fazlasi olmaz, vida 2 haftadir goller atiyor ama, ama papas herzaman pilav yemez, ligin en kötü iki takimina karsi oynadik son iki mac golü bulana kadar cok zorlaniyoruz, birdahaki mac sivas, bu futbolla 3 puan cok zor, takim ilk dakikadan itibaren cok konsantre ve agresif olmali. Hoca bir iki transfer istiyorum dedi, bana göre fazla olmali, defans, kale, ve bir forver arkasi şart oglu şart, mensahdanda hayir yok. Dorukhaninda tavirlari hic hosuma gitmedi mac sonu, diger arkadaslari gibi hic sevinmedi galibiyete, mac esnasindada pek istekli degildi.

Aynen öyle abi bu takıma çok transfer lazım. Çok eksiğimiz var.Sivas bizi bu halde affetmez. Gerçi sivas değil eli ayağı düzgün bir takım affetmez. Dorukhan zaten kafa olarak gitmiş.

Kardeş valla ne yalan söyleyeyim son maçlarda Atiba'yı ben de pek beğenemiyorum ama takımda bunca kadro dışı adam, oynamayan bir Ljajic, son zamanlarda iyice tuhaflaşan bir Dorukhan varken kendisine bir şey diyemiyorum. Adam sezon başı kampı yemeden maçlara başladı, hazırlıklarda bile coğunlukla oynadı. Şu son 3 maça kadar takımın en iyilerindendi, bence hiç rotasyona girmediği icin düştü kuvvetten. 1 ayda yaşlanmamıştır. Her sezon böyle maçları olduğunda konuşulur sezon sonu geldiğinde övülür. Yine öyle olursa şaşırmam, he bana kalsa bu kulüp oyuncu parlatıp para yapmak zorunda daha önceden de ayrılabilirdi ama dediğim gibi onca başka oyuncu var bu yüzden benim gündemimde değil.

Bu stoperlerle hedefe yürümek kolay değil insan şöyle bir arkasına yaslanamıyor. Ben Montero'nun da farklı olduğunu düşünmüyorum,  Ayağı iyi falan deniyor ama anca ortalama, tam aferin diyorsun rakibe paslara başlıyor. Adamın kesicilik hariç hiçbir ortalama üstü özelliği yok. Kafa topu yok, ofansif defansif duran top etkinliği yok, kale önü top çıkarışlar yok. Sol stoper olarak bugün oynadığımız maçtan Erdi, Drc olarak Atakan baya daha iyiler ondan bence.

Konuşuyoruz ama yeni katılan oyuncuları eleştirmek de fayda getirmez pek biraz daha azmetmelerinden başka. Gitmeyecek adamlar arada falan 🙂

Atibaya tek bir kelime edemem ben zaten.Adam işi olmayan ekstra görevler yapıyor. Suç atibanın değil, suç onun yerine yıllardan beri düzgün bir transfer yapmayan yönetimin.Atiba bu haliyle de övülür çünkü sen adamda olmayan işleri istiyorsun adam yapması gerekeni yine yapıyor. Ama oyun sistemimizde atibanın bu haline de yer olmadığı bir gerçek. Dinlense düzelir mi evet olabilir fakat adamın dibini sıyıra sıyıra tencereyi de mahvetmiş olabiliriz  :lol:

hep mi şanslıyız mübarek şansla mı topladık 25 puanı :)

hep şanslıyız demedim yahu. demek istediğim başakşehir maçında 2.yarı maçı veriyorduk aşırı pozisyon kaçırdılar. bu maçtada 2 atağımız var 2 gol oldu. sorunları doğru tespit etmek çözüm konusunda işimizi kolaylaştırır. evet her maç iyi oynayamayız ama bugün şanssızdıkta diyebilmeliyiz. çünkü benim bildiğim Beşiktaş yüzyılda bir şanslı olur diğer maçta cezasını keserler. gs ve fb balı yok bizde.

Çevrimdışı goktasoktay

özledik gıral.

Ah gomez ah. Yarım kalan aşk acısı gibi ş.refsizim...

Çevrimdışı mrred

İstediğimiz kadar hakem konuşalım değişen bir şey olmayacak. Hakem camiasında Beşiktaş büyükten sayılmıyor. Yarış kızışana kadar iyi kötü oynayarak bütün puanları toplamamız lazım. Ligin 2.yarısı seyircili oynatılırsa Gs ye deplasmana gidiyoruz. Oraya kafa kafaya gidersek hakemler bizi orada biçer

Dünki maçtan çıkan sonuç maç sıkışınca duran top çok önemli bir silah.

Vida Welinton Aboubakar Josef Atiba hepsi de iyi kafa vuran oyuncular. Hoca devre arasında oyunculara mutlaka duran

toptan gol atmalıyız demiş basın toplantısında açıkladı. O yüzden böyle sıkışan maçlarda duran toptan bol bol gol atmalıyız
The great gig in the sky

İstediğimiz kadar hakem konuşalım değişen bir şey olmayacak. Hakem camiasında Beşiktaş büyükten sayılmıyor. Yarış kızışana kadar iyi kötü oynayarak bütün puanları toplamamız lazım. Ligin 2.yarısı seyircili oynatılırsa Gs ye deplasmana gidiyoruz. Oraya kafa kafaya gidersek hakemler bizi orada biçer

Dünki maçtan çıkan sonuç maç sıkışınca duran top çok önemli bir silah.

Vida Welinton Aboubakar Josef Atiba hepsi de iyi kafa vuran oyuncular. Hoca devre arasında oyunculara mutlaka duran

toptan gol atmalıyız demiş basın toplantısında açıkladı. O yüzden böyle sıkışan maçlarda duran toptan bol bol gol atmalıyız

Hakem camiasında büyükten sayılmıyor Beşiktaş değil mevzu.Bir düzen var eğer biz maçı kazanırsak o hakem ceza alıyor maç yönetemiyor eğer kaybedersek ödül alıyor.Hakemler için para her şey demek ne kadar çok maç o kadar çok para.

Aynı şey gs maçında tam tersi hakem gs'ye kazandırırsa ödül kaybettirirse ceza devreye giriyor.

Bunu gören hakemlerde ona göre maç yönetiyor.Hepsi bu.

Çoğu hakemin gs'li olması da etken tabi ki.Medyada ki adamları bile kendilerinden erman toroğlu,ahmet çakar vs.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yine aynı tartışma devam ediyor. Hakem cart curt.. Dün hakem golümüzü vermedi.. Ama sonra gittik tekrar gol attık ve maçı kazandık. O yüzden iş bizde bitiyor.

Çevrimiçi tolga1903

Kardeş valla ne yalan söyleyeyim son maçlarda Atiba'yı ben de pek beğenemiyorum ama takımda bunca kadro dışı adam, oynamayan bir Ljajic, son zamanlarda iyice tuhaflaşan bir Dorukhan varken kendisine bir şey diyemiyorum. Adam sezon başı kampı yemeden maçlara başladı, hazırlıklarda bile coğunlukla oynadı. Şu son 3 maça kadar takımın en iyilerindendi, bence hiç rotasyona girmediği icin düştü kuvvetten. 1 ayda yaşlanmamıştır. Her sezon böyle maçları olduğunda konuşulur sezon sonu geldiğinde övülür. Yine öyle olursa şaşırmam, he bana kalsa bu kulüp oyuncu parlatıp para yapmak zorunda daha önceden de ayrılabilirdi ama dediğim gibi onca başka oyuncu var bu yüzden benim gündemimde değil.

Bu stoperlerle hedefe yürümek kolay değil insan şöyle bir arkasına yaslanamıyor. Ben Montero'nun da farklı olduğunu düşünmüyorum,  Ayağı iyi falan deniyor ama anca ortalama, tam aferin diyorsun rakibe paslara başlıyor. Adamın kesicilik hariç hiçbir ortalama üstü özelliği yok. Kafa topu yok, ofansif defansif duran top etkinliği yok, kale önü top çıkarışlar yok. Sol stoper olarak bugün oynadığımız maçtan Erdi, Drc olarak Atakan baya daha iyiler ondan bence.

Konuşuyoruz ama yeni katılan oyuncuları eleştirmek de fayda getirmez pek biraz daha azmetmelerinden başka. Gitmeyecek adamlar arada falan 🙂

Abi montero konusunda haksızlık mı ediyorsun sanki ya. Sol stoper oynayan vida'ya nazaran eleman laporte kalır o kadar fark var vida ile arasında hele vida nsakala yan yanayken dün adamlar hem bizi sürekli sol kenara kanalize etti hem de bunların yaptığı top kayıplarından bir sürü pozisyon üretti. Montero isabetli uzun top atabildigi gibi yerden sert de oynayabiliyor merkeze doğru evet top kaybı yapmıyor mu yapıyor ama eleman elimizdeki en etkili oyun kurucu stoper. Sol stoper oynayacak tek bir oyuncuya sahibiz ve oynatmıyoruz. Sağ stopere vida veya welinton o günkü form durumlarına göre tercih edilmeli düşüncem bu yönde işin aslı realite de bu. Ayrıca bir daha hocanın sol kenarı nsakala ve larin'den kuracağını düşünmüyorum ya rıdvan larin olur ya nsakala nkudu. Hem larin hem nsakala arkalı önlü koyduğu an nasıl bir ızdırap oldu takıma bence dün görmüştür.

Çevrimdışı mourinho1903

O degil de bu kazagi nereden bulup alacagiz? Kartal yuvasi'nda 15 dakikadir ariyorum yok resmen.

Çevrimdışı mourinho1903

Atibaya tek bir kelime edemem ben zaten.Adam işi olmayan ekstra görevler yapıyor. Suç atibanın değil, suç onun yerine yıllardan beri düzgün bir transfer yapmayan yönetimin.Atiba bu haliyle de övülür çünkü sen adamda olmayan işleri istiyorsun adam yapması gerekeni yine yapıyor. Ama oyun sistemimizde atibanın bu haline de yer olmadığı bir gerçek. Dinlense düzelir mi evet olabilir fakat adamın dibini sıyıra sıyıra tencereyi de mahvetmiş olabiliriz  :lol:

Mesele transfer meselesi degil, antrenorlerin cesaretsizligi bence. Mensah da uzun sure oynamadi, defansif olarak kaytariyor, istikrarsiz vs dendi. 2-3 mac ust uste oynayinca gorduk ki alakasi yokmus, catir catir oynuyormus. Oguzhan'in vitaminsiz, gucsuz, formsuz olduguna dair hicbir veri yok ortada. Sezon basinda oynadigi tum maclarda gayet catir catir oynadi, ama nedense forma verilmiyor.
Egri oturup dogru konusalim, Atiba'nin su son 3 mactaki performansini Oguzhan gostermis olsa o kadar oyunda kalabilirmiydi veya bir sonraki mac tekrar ilk 11 baslarmiydi? 46'da cikardi, sonra 5 mac forma yuzu goremezdi. Atiba'nin dokunulmazligindan mi kaynaklaniyor bilmiyorum, ama illa cift 6 ile oynayacagim takintisi var teknik direktorlerin cogunda, Sergen'de de oyle. Oraya iyi bir 8 gelse bile bence Sergen Atiba'yi kesmeyecek, ki Atiba'yi net kesecek 8'i alacak para zaten yok ya, neyse. Ama mesele zaten illa ki Atiba'yi kesmek degil, maksat sahaya iyi hucum futbolu oynayabilen bir takim cikarmakta. Atiba veya Dorukhan veya Necip'e bence ekstradan yer yok. Hoca o dusuncede olmasa zaten pekala Atiba'yi kesip Josef-Oguzhan-Mensah yapabilir.

Çevrimdışı Erman1903

Abi montero konusunda haksızlık mı ediyorsun sanki ya. Sol stoper oynayan vida'ya nazaran eleman laporte kalır o kadar fark var vida ile arasında hele vida nsakala yan yanayken dün adamlar hem bizi sürekli sol kenara kanalize etti hem de bunların yaptığı top kayıplarından bir sürü pozisyon üretti. Montero isabetli uzun top atabildigi gibi yerden sert de oynayabiliyor merkeze doğru evet top kaybı yapmıyor mu yapıyor ama eleman elimizdeki en etkili oyun kurucu stoper. Sol stoper oynayacak tek bir oyuncuya sahibiz ve oynatmıyoruz. Sağ stopere vida veya welinton o günkü form durumlarına göre tercih edilmeli düşüncem bu yönde işin aslı realite de bu. Ayrıca bir daha hocanın sol kenarı nsakala ve larin'den kuracağını düşünmüyorum ya rıdvan larin olur ya nsakala nkudu. Hem larin hem nsakala arkalı önlü koyduğu an nasıl bir ızdırap oldu takıma bence dün görmüştür.

Vida-Welinton hakkındaki görüşlerim belli, çok konuşmayayım onları :), Montero son zamanlarda onlardan iyi oynuyordu ama kesilmesine bir şey diyemiyorum Vida çok yüksek maaş alıyor şu an piyasa yaptırdık fena olmadı, Welinton'un ise boyuna rağmen kafa topu ve başarılı defansif aksiyon olmak üzere iki tane üst özelliği var. Bilinçli şekilde pas oyunu pek yapamaz ama bazen takım hücum ederken ilginç katkılar verir geriden, o tip Welinton. Bunlara yeşil özellikler dersen bir de kırmızı bölümleri var herkesin bildiği.

Montero'nun bonservisini alma veya bir daha kiralamamızı düşündürecek bir performansı olmadığından, Vida astronomik maaşı dolayısıyla kazanılması gerektiği-gol katkısı,  Welinton oynamaması durumunda tandemdeki iki oyuncumuzun da iyi kafacılar (Vida'nın golcü kafacılığı hariç) olmaması gibi dezavantajlar oluştuğu için tercih ediliyordur. Bu yüzden ben anlayabiliyorum neden kesildiğini saygı duyuyorum ama yine de oynayacaktır, inşallah şans bulur daha iyi olur bu sezon bizimle, özellikle duran toplar ve kornerlerde çok boşta kalıyor onu da görmüştür hoca bundan rahatsız olmuş olabilir. Ocak geldi Vida iyi piyasa yaptı bakalım, değişik şeyler olabilir.

N'Sakala-Larin hakkındaki görüşlerine katılıyorum, özellikle Larin-Rıdvanla oynamalı, o kadar şart değil ama hatta N'Koudou da mümkünse onunla oynasın. Bir tarafa iki N' biraz fazla N geliyor bazen benim gözüme :)...

Çevrimiçi tolga1903

Vida-Welinton hakkındaki görüşlerim belli, çok konuşmayayım onları :), Montero son zamanlarda onlardan iyi oynuyordu ama kesilmesine bir şey diyemiyorum Vida çok yüksek maaş alıyor şu an piyasa yaptırdık fena olmadı, Welinton'un ise boyuna rağmen kafa topu ve başarılı defansif aksiyon olmak üzere iki tane üst özelliği var. Bilinçli şekilde pas oyunu pek yapamaz ama bazen takım hücum ederken ilginç katkılar verir geriden, o tip Welinton. Bunlara yeşil özellikler dersen bir de kırmızı bölümleri var herkesin bildiği.

Montero'nun bonservisini alma veya bir daha kiralamamızı düşündürecek bir performansı olmadığından, Vida astronomik maaşı dolayısıyla kazanılması gerektiği-gol katkısı,  Welinton oynamaması durumunda tandemdeki iki oyuncumuzun da iyi kafacılar (Vida'nın golcü kafacılığı hariç) olmaması gibi dezavantajlar oluştuğu için tercih ediliyordur. Bu yüzden ben anlayabiliyorum neden kesildiğini saygı duyuyorum ama yine de oynayacaktır, inşallah şans bulur daha iyi olur bu sezon bizimle, özellikle duran toplar ve kornerlerde çok boşta kalıyor onu da görmüştür hoca bundan rahatsız olmuş olabilir. Ocak geldi Vida iyi piyasa yaptı bakalım, değişik şeyler olabilir.

N'Sakala-Larin hakkındaki görüşlerine katılıyorum, özellikle Larin-Rıdvanla oynamalı, o kadar şart değil ama hatta N'Koudou da mümkünse onunla oynasın. Bir tarafa iki N' biraz fazla N geliyor bazen benim gözüme :)...

Yani transfer döneminde elden çıkarma gibi durum varsa vida'nın sahaya sürülmesi mantıklı geliyor ama onun dışında montero welinton mesela bizim oyunumuza daha fazla katkı sağlayacaktır. Vida pepe varken de sol stoper olarak kullanıldı ve o dönemde de takım baskı anında çok bocalıyordu topla hiç arası yok pasları topla hücuma cıkması falan her an kaptıracak hissi veriyor. Eğer dediğin gibi görücüye çıkarma çabası ise makul duruyor ancak takım için bence en son sol stoper oynayacak oyuncu ne yazık ki vida. Montero'ya göre yalnız ağır bir avantajı var çok golcü bir stoper hoca dün duran topların önemini vurguladı kalan maçlarda vida'yı 11'de tutma ihtimali yüksek sırf bu avantajından dolayı ancak oyuna katkısına da bakmak lazım bence. Neyse bakalım sivas maçında yatabare kayode gibi isimlerin karşısında nasıl sınav verecek stoper ikilimiz merakla bekliyorum.

Çevrimdışı Erman1903

İşte şu anda oyuncu fazla üstüne bindiğimiz için düştü o bir gerçek ama burada şu olay var hoca orada bir tane defansı iyi 8 oynatmak istiyor elimizde düzgün bir Dorukhan olsa daha verimli kullanırdık beyefendi bir değişik güvenemiyoruz. Hatta 3. adamınının bile defansı biraz olsun istiyor Josef Atiba Dorukhan çıkan bir hoca'dan Josef-Mensah-Ozzy vb çıkmasını beklemek oyun hakkındaki görüşünü değiştir demektir. Böyle olmasına rağmen bana göre bazen sahada olacaklardır Sergen açık fikirli, elindekini değerlendirmesini bilen biri çok fazla endişem yok çalışana verir formayı. Kimse Atibayı şimdi yollamaz, sezon sonu verilir onun kararı her zaman olduğu gibi. Kafadan kopuk adamlar var takımda onların halledilmesi lazım önce.

Çevrimdışı Erman1903

Yani transfer döneminde elden çıkarma gibi durum varsa vida'nın sahaya sürülmesi mantıklı geliyor ama onun dışında montero welinton mesela bizim oyunumuza daha fazla katkı sağlayacaktır. Vida pepe varken de sol stoper olarak kullanıldı ve o dönemde de takım baskı anında çok bocalıyordu topla hiç arası yok pasları topla hücuma cıkması falan her an kaptıracak hissi veriyor. Eğer dediğin gibi görücüye çıkarma çabası ise makul duruyor ancak takım için bence en son sol stoper oynayacak oyuncu ne yazık ki vida. Montero'ya göre yalnız ağır bir avantajı var çok golcü bir stoper hoca dün duran topların önemini vurguladı kalan maçlarda vida'yı 11'de tutma ihtimali yüksek sırf bu avantajından dolayı ancak oyuna katkısına da bakmak lazım bence. Neyse bakalım sivas maçında yatabare kayode gibi isimlerin karşısında nasıl sınav verecek stoper ikilimiz merakla bekliyorum.

İşte bazı tercihlerin verilmesi kulubün başında olduğunda o kadar kolay olmuyor büyük maliyetler var oynamayan oyuncu kolay kolay teklif almaz, alsa da iyi olmaz. Zaten dönüşüyle hoca Vida'yı kazanmış gözüküyor, bu onu başka bir futbolcu yapmayacak ama bench'den kazanmasını bildi.

Bizim kolay maçımız yok Ankaragücü'de çok kolay değildi adamlar iyi mücadele ettiler, defansif açıdan iyilerdi bence yanlış oynadılar çift forvet çok o takımın haddi değil Solda Paitsill 10 numarada Çekici Forvette Börven oynar - ya da Güral. Çift forvet çıkıyorsan da sola Çekici konulmaz, Çizgide ileri-geri iyi olacak Rosier'de vardı oraya hapsoldu oyuncunun şut özelliğinden hiç faydalanamadılar. Sivas maçı da çok kritik Rıza sezonun başından beri bu maça hazırlanıyordur, doğru kadro, oyun ve mücadeleyi ortaya koymamız lazım.
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2020, 17:01:25 Erman1903 ]

Çevrimiçi mayguntr

İşte bazı tercihlerin verilmesi kulubün başında olduğunda o kadar kolay olmuyor büyük maliyetler var oynamayan oyuncu kolay kolay teklif almaz, alsa da iyi olmaz. Zaten dönüşüyle hoca Vida'yı kazanmış gözüküyor, bu onu başka bir futbolcu yapmayacak ama bench'den kazanmasını bildi.

Bizim kolay maçımız yok Ankaragücü'de çok kolay değildi adamlar iyi mücadele ettiler, defansif açıdan iyilerdi bence yanlış oynadılar çift forvet çok o takımın haddi değil Solda Paitsill 10 numarada Çekici Forvette Börven oynar - ya da Güral. Çift forvet çıkıyorsan da sola Çekici konulmaz, Çizgide ileri-geri iyi olacak Rosier'de vardı oraya hapsoldu oyuncunun şut özelliğinden hiç faydalanamadılar. Sivas maçı da çok kritik Rıza sezonun başından beri bu maça hazırlanıyordur, doğru kadro, oyun ve mücadeleyi ortaya koymamız lazım.

Ankaragucu bize beklemedigim kadar ileride basti. Ridvan olmayinca sadece sagdan topu cikarabildik, o cok zorladi bizi.

Sivas macinda buyuk ihtimal Rosier-Ridvan ikisi de sahada olacak bu acidan stoperlerin cok iyi top cikarmasina gerek kalmayacak. Bu bence guzel bir arti.
Montero elestirinize de katiliyorum ayagi iyi olsa da defansif aksiyonlari cok yetersiz, markaj, hava topu toplama, alan vs wellingtonun bile gerisinde.

Orta saha uclumuz nasil olacak acaba. Atibayi bence kesin oynamamali, Dorukhan-Mensah-Josef, Ozi-Mensah-Josef, veya bir supriz yapip Gezzalli bir orta saha denenmez mi acaba ? Kanatlar Larin-Nkoudu, orta saha Josef-Dorukhan-Gezzal.

Ankaragucu bize beklemedigim kadar ileride basti. Ridvan olmayinca sadece sagdan topu cikarabildik, o cok zorladi bizi.

Sivas macinda buyuk ihtimal Rosier-Ridvan ikisi de sahada olacak bu acidan stoperlerin cok iyi top cikarmasina gerek kalmayacak. Bu bence guzel bir arti.
Montero elestirinize de katiliyorum ayagi iyi olsa da defansif aksiyonlari cok yetersiz, markaj, hava topu toplama, alan vs wellingtonun bile gerisinde.

Orta saha uclumuz nasil olacak acaba. Atibayi bence kesin oynamamali, Dorukhan-Mensah-Josef, Ozi-Mensah-Josef, veya bir supriz yapip Gezzalli bir orta saha denenmez mi acaba ? Kanatlar Larin-Nkoudu, orta saha Josef-Dorukhan-Gezzal.

atiba-josef baskı yiyince kıpırdayamıyoruz.

Montero ayağı düzgün tek stoper o yüzden oynaması gerekiyor.

Vida formda Vida-Montero en makul tandem.

Çevrimiçi mayguntr

atiba-josef baskı yiyince kıpırdayamıyoruz.

Montero ayağı düzgün tek stoper o yüzden oynaması gerekiyor.

Vida formda Vida-Montero en makul tandem.

Bi tik daha geride kurarsa karsi takim savunmayi, stoperlerin ayaginin kaliteli olmasi cok onemli olmuyor.
Dun ankaragucu defansi ilerde kurup cok ilerde basti. Sivas Josef-Atiba topu alsin onlara basariz derse farkli bir senaryo.
Ben de saglam elestirdim zamaninda Wellingtonu ve Monteroyu savundum ama Sivas maci uygun mac olmayabilir.

Bi tik daha geride kurarsa karsi takim savunmayi, stoperlerin ayaginin kaliteli olmasi cok onemli olmuyor.
Dun ankaragucu defansi ilerde kurup cok ilerde basti. Sivas Josef-Atiba topu alsin onlara basariz derse farkli bir senaryo.
Ben de saglam elestirdim zamaninda Wellingtonu ve Monteroyu savundum ama Sivas maci uygun mac olmayabilir.

şöyle diğer takımlarda ileride bastı ancak rıdvanın ayağı iyi ve monteronun ayağı iyi montero tek pasla rakip takımın hücum oyuncularını düşürüp orta sahadan topu geçirip rakip yarı sahaya atabiliyor.

Josef,Atiba baskıda olsa da aboubakar larin vs topu alıyor çok çabuk hücuma çıkıyoruz.

Böyle böyle ghezzal daha etkili larin daha etkili oldu. kazandığımız maçlarda rahat oynadığımız maçlarda hepsinde montero vardı fener maçı,başakşehir maçı montero bu yüzden önemli kilit bir isim.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Montero aslında La Liga 2'de başarılı defansif aksiyon olarak öne çıkmış bir oyuncu ama ligin sonundaki takım sürekli atak yer, ve arada bir sertlik farkı var. Ben onun oyun içi müdahalelerde burada da iyi olduğu maçlarını gördüm ama tam olarak yansıtabilmiş değil, doğaldır oyun tarzı, takım cok farklı. Bazı konuştuğumuz tecrübesizlik, boy gibi dezavantajları var o yüzden defansı kötü deniyor Dikkat edersen ayağı biraz düzgün diye övülüyor ama aslında yüksek çıkan özelliği farklıydı.

Zamanla oynadıkça daha iyi olur ama ne kadar olur, olması gereken yer bura mıdır bilemem. Bana göre Karagümrük tarzı bir takım ona daha uygun. Şans bulacaktır, iyi de oynadığı maçlar olabilir ama ben yedek stoperlerin yerli olmasından yanayım. Yerli yabancı rekabeti iyidir.

İlk bahsettiğin gibi orta saha kurgusu zaten sezon başında planlanmıştı Dorukhan Atibayi ve Sağ beki yedekleyecek oyuncu olarak gözüküyordu ama paşam ortada iyi oynamıyor, bek de oynamam diyor bizi ortada bıraktı. İkinci bahsettiğin tarz 3lü hocanın birinci değil ikinci planıdır, çok fazla öncelik değil ama iş form, sakatlık maç içi durumlar sonucunda oraya gelirse oynatacaktır. Ortaya transfer yapmayacaksak ve Dorukhan böyle devam ederse iş muhtemelen oraya gelecektir de bu yüzden hazırlığını yapmak lazım.

İyi bir Töre olmadığı sürece Ghezzal'ı ortada göreceğimizi sanmıyorum. Denemeden bilemeyiz N'Koudou bence sağda daha etkili olabiliyor ortada Ghezzal'dan önce ara sıra sıkıştığımızda yer değiştirmeleri denesek pek zararı olmaz.

[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2020, 19:08:54 Erman1903 ]