Ankaragucu bize beklemedigim kadar ileride basti. Ridvan olmayinca sadece sagdan topu cikarabildik, o cok zorladi bizi.
Sivas macinda buyuk ihtimal Rosier-Ridvan ikisi de sahada olacak bu acidan stoperlerin cok iyi top cikarmasina gerek kalmayacak. Bu bence guzel bir arti.
Montero elestirinize de katiliyorum ayagi iyi olsa da defansif aksiyonlari cok yetersiz, markaj, hava topu toplama, alan vs wellingtonun bile gerisinde.
Orta saha uclumuz nasil olacak acaba. Atibayi bence kesin oynamamali, Dorukhan-Mensah-Josef, Ozi-Mensah-Josef, veya bir supriz yapip Gezzalli bir orta saha denenmez mi acaba ? Kanatlar Larin-Nkoudu, orta saha Josef-Dorukhan-Gezzal.
Montero aslında La Liga 2'de başarılı defansif aksiyon olarak öne çıkmış bir oyuncu ama ligin sonundaki takım sürekli atak yer, ve arada bir sertlik farkı var. Ben onun oyun içi müdahalelerde burada da iyi olduğu maçlarını gördüm ama tam olarak yansıtabilmiş değil, doğaldır oyun tarzı, takım cok farklı. Bazı konuştuğumuz tecrübesizlik, boy gibi dezavantajları var o yüzden defansı kötü deniyor Dikkat edersen ayağı biraz düzgün diye övülüyor ama aslında yüksek çıkan özelliği farklıydı.
Zamanla oynadıkça daha iyi olur ama ne kadar olur, olması gereken yer bura mıdır bilemem. Bana göre Karagümrük tarzı bir takım ona daha uygun. Şans bulacaktır, iyi de oynadığı maçlar olabilir ama ben yedek stoperlerin yerli olmasından yanayım. Yerli yabancı rekabeti iyidir.
İlk bahsettiğin gibi orta saha kurgusu zaten sezon başında planlanmıştı Dorukhan Atibayi ve Sağ beki yedekleyecek oyuncu olarak gözüküyordu ama paşam ortada iyi oynamıyor, bek de oynamam diyor bizi ortada bıraktı. İkinci bahsettiğin tarz 3lü hocanın birinci değil ikinci planıdır, çok fazla öncelik değil ama iş form, sakatlık maç içi durumlar sonucunda oraya gelirse oynatacaktır. Ortaya transfer yapmayacaksak ve Dorukhan böyle devam ederse iş muhtemelen oraya gelecektir de bu yüzden hazırlığını yapmak lazım.
İyi bir Töre olmadığı sürece Ghezzal'ı ortada göreceğimizi sanmıyorum. Denemeden bilemeyiz N'Koudou bence sağda daha etkili olabiliyor ortada Ghezzal'dan önce ara sıra sıkıştığımızda yer değiştirmeleri denesek pek zararı olmaz.