welilton ve nskala denen arkadaşın da ne kadar yeteneksiz ne kadar rotasyona giremeyeceği de ortaya çıktı.
ersin de yetersiz kaleci.
vida gol attı ama o da bu takımlık değil.
atiba reis artık yavaş yavaş bitiyor belli, iki üç maçtan beri kötü. normal adamın suyunu sıktık hiç bir şey diyemem.
aboubakara top gelmedi bugün resmen.
2 atağımız var 2 side gol oldu (saymadılar orası ayrı).
Kardeş valla ne yalan söyleyeyim son maçlarda Atiba'yı ben de pek beğenemiyorum ama takımda bunca kadro dışı adam, oynamayan bir Ljajic, son zamanlarda iyice tuhaflaşan bir Dorukhan varken kendisine bir şey diyemiyorum. Adam sezon başı kampı yemeden maçlara başladı, hazırlıklarda bile coğunlukla oynadı. Şu son 3 maça kadar takımın en iyilerindendi, bence hiç rotasyona girmediği icin düştü kuvvetten. 1 ayda yaşlanmamıştır. Her sezon böyle maçları olduğunda konuşulur sezon sonu geldiğinde övülür. Yine öyle olursa şaşırmam, he bana kalsa bu kulüp oyuncu parlatıp para yapmak zorunda daha önceden de ayrılabilirdi ama dediğim gibi onca başka oyuncu var bu yüzden benim gündemimde değil.
Bu stoperlerle hedefe yürümek kolay değil insan şöyle bir arkasına yaslanamıyor. Ben Montero'nun da farklı olduğunu düşünmüyorum, Ayağı iyi falan deniyor ama anca ortalama, tam aferin diyorsun rakibe paslara başlıyor. Adamın kesicilik hariç hiçbir ortalama üstü özelliği yok. Kafa topu yok, ofansif defansif duran top etkinliği yok, kale önü top çıkarışlar yok. Sol stoper olarak bugün oynadığımız maçtan Erdi, Drc olarak Atakan baya daha iyiler ondan bence.
Konuşuyoruz ama yeni katılan oyuncuları eleştirmek de fayda getirmez pek biraz daha azmetmelerinden başka. Gitmeyecek adamlar arada falan 🙂