Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1635904 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı cursedofdragon

yönetim hakem hakkında konuşmadı demi.

büyük hata...

Şenol güneş ile şampiyon olduğumuz ilk dönemde kalede kaleci yoktu yine kalede kaleci yok sonuda benzerse sıkıntı yok  :bandit:

Çevrimdışı mrred

Duran top ok.
Top rakipteyken oyun ok
Sıra top bizdeyken ne yapacağımız onun için 2 3 tane opsiyon yaratmak lazım.

Durum hala aynı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Şenol güneş ile şampiyon olduğumuz ilk dönemde kalede kaleci yoktu yine kalede kaleci yok sonuda benzerse sıkıntı yok  :bandit:
beklerimiz bu kadar iyi değildi. Ama o sezon orta sahamız daha iyiydi. Kanatlar neredeyse aynı seviye.
The great gig in the sky

beklerimiz bu kadar iyi değildi. Ama o sezon orta sahamız daha iyiydi. Kanatlar neredeyse aynı seviye.

kadro kalitesi aynı hemen hemen :)

2015

Tolga

Beck       Marcelo    Tosic       İsmail

Atiba      Oğuzhan

Quaresma       Sosa              Olcay

Gomez

2020

Ersin

Rosier      Welinton   Vida         Rıdvan

Josef       Atiba

Ghezzal           Mensah              Larin

Aboubakar

O zamanda zaman zaman cenki kanatta oynatıyorduk şimdi de larini oynatıyoruz çok benzerlikler var :)

O değilde atiba halen oynuyor be kral 5 sene geçti halen ilk 11 çıkıyor gol asist yapıyor :D Adam bir de astım hastası ne ciğer varmış ne bacak varmış bir de en çok efor sarfedilen bölgede oynuyor orta saha ileri-geri yapıyor sürekli  :)
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2020, 23:16:07 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mrred

Sivas maçının çok zor geçeceğini düşünüyorum. Sivas istim üstünde
The great gig in the sky

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bende az önce bakdim siradaki kim diye, başbelasi sivas, bizede cok ters geliyorlar, riza'da dersini bize karsi ayri calişip ayri motive ediyor herzaman takimlarini, sanki baska derdi yokmus gibi koca sezonda.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

maçtaki pozisyonları değerlendirmişler hiç yoktan 5-6 sarı kartlık pozisyon maçta çıkan 1.

https://tr.beinsports.com/haber/tartismali-kararlara-deniz-coban-yorumu-14

Bende az önce bakdim siradaki kim diye, başbelasi sivas, bizede cok ters geliyorlar, riza'da dersini bize karsi ayri calişip ayri motive ediyor herzaman takimlarini, sanki baska derdi yokmus gibi koca sezonda.

oyuncuları çiğ etle beslemeye başlamıştır bile şampiyonlar ligi maçına çıkmış gibi motive eder oyuncularını.

Beşiktaşlı futbolcular, bugün kariyerini sonlandırdığını duyuran Ramon Motta için bir veda videosu yayınladı. 👋

https://www.facebook.com/bjkhaberjk/videos/728684058066717/

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Dorukhan, yoğun eleştirilerin ardından arşive aldığı gönderiyi tekrar arşivden çıkardı.

Sosa gibi bir ortasahamız gomez gibi bir forvet var o sezon. Marcelo tosic gibi bir ikilimizvar. Canlı bir oğuzhanvar canlı bir atiba var.

Aşırı fark var arada  :lol:

Bizim kolay maçımız yok, bugün aşırı şanslıydık. Artık bir yerlerimi sıkmaktan ölecektim bu maç. Bu maç tıpkı başakşehir maçında oldğu gibi şans perileri yanımızdaydı.

Atibada bir performans düşüklüğü var, artık reis son zamanlarına geldi. Kesinlikle ama kesinlikle bu takıma net bir 8 numar lazım.

Çevrimiçi Sinan23

Aklıma Oğuzhan veli Olcay la oynarken Oğuzhan in cogu mscta koşu mesafesinde bu ikisini geçtiği geliyor. Bugün yan ve duran toplarda 4-5 kez top bizim oyuncuların önünden geçti gitti. Dokunsak gol olacaktı. Şansızlık yada dikkatsizlik oldu.

welilton ve nskala denen arkadaşın da ne kadar yeteneksiz ne kadar rotasyona giremeyeceği de ortaya çıktı.
ersin de yetersiz kaleci.
vida gol attı ama o da bu takımlık değil.
atiba reis artık yavaş yavaş bitiyor belli, iki üç maçtan beri kötü. normal adamın suyunu sıktık hiç bir şey diyemem.
aboubakara top gelmedi bugün resmen.
2 atağımız var 2 side gol oldu (saymadılar orası ayrı).

https://twitter.com/OptaCan/status/1342175553458110464

Bu da ilginç.
Ersin kısmetli adam ama yetersiz 500 euro bile veriyorlarsa direk gönderin.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

welilton ve nskala denen arkadaşın da ne kadar yeteneksiz ne kadar rotasyona giremeyeceği de ortaya çıktı.
atiba reis artık yavaş yavaş bitiyor belli, iki üç maçtan beri kötü. normal adamın suyunu sıktık hiç bir şey diyemem.
Yazdigin her seye imzami atarim, benimde bugün yazdigim ve düsündügüm tüm noktalari yazmişin. Atiba'ya ya teşekkpr edilmeli yada yadege cekilmeli ve son 20-30 dakikalarda anca oynamali. Welinton ve nsakala yedekden fazlasi olmaz, vida 2 haftadir goller atiyor ama, ama papas herzaman pilav yemez, ligin en kötü iki takimina karsi oynadik son iki mac golü bulana kadar cok zorlaniyoruz, birdahaki mac sivas, bu futbolla 3 puan cok zor, takim ilk dakikadan itibaren cok konsantre ve agresif olmali. Hoca bir iki transfer istiyorum dedi, bana göre fazla olmali, defans, kale, ve bir forver arkasi şart oglu şart, mensahdanda hayir yok. Dorukhaninda tavirlari hic hosuma gitmedi mac sonu, diger arkadaslari gibi hic sevinmedi galibiyete, mac esnasindada pek istekli degildi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Kardeş valla ne yalan söyleyeyim son maçlarda Atiba'yı ben de pek beğenemiyorum ama takımda bunca kadro dışı adam, oynamayan bir Ljajic, son zamanlarda iyice tuhaflaşan bir Dorukhan varken kendisine bir şey diyemiyorum. Adam sezon başı kampı yemeden maçlara başladı, hazırlıklarda bile coğunlukla oynadı. Şu son 3 maça kadar takımın en iyilerindendi, bence hiç rotasyona girmediği icin düştü kuvvetten. 1 ayda yaşlanmamıştır. Her sezon böyle maçları olduğunda konuşulur sezon sonu geldiğinde övülür. Yine öyle olursa şaşırmam, he bana kalsa bu kulüp oyuncu parlatıp para yapmak zorunda daha önceden de ayrılabilirdi ama dediğim gibi onca başka oyuncu var bu yüzden benim gündemimde değil.

Bu stoperlerle hedefe yürümek kolay değil insan şöyle bir arkasına yaslanamıyor. Ben Montero'nun da farklı olduğunu düşünmüyorum,  Ayağı iyi falan deniyor ama anca ortalama, tam aferin diyorsun rakibe paslara başlıyor. Adamın kesicilik hariç hiçbir ortalama üstü özelliği yok. Kafa topu yok, ofansif defansif duran top etkinliği yok, kale önü top çıkarışlar yok. Sol stoper olarak bugün oynadığımız maçtan Erdi, Drc olarak Atakan baya daha iyiler ondan bence.

Konuşuyoruz ama yeni katılan oyuncuları eleştirmek de fayda getirmez pek biraz daha azmetmelerinden başka. Gitmeyecek adamlar arada falan 🙂
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2020, 05:41:41 Erman1903 ]

Devre arası bir tane 10-8 numara arası bir oyuncu ihtiyaç bize.

Ljajic futbolu bırakmış.Dorukhan sözleşmede sözleşme diyor.Oğuzhanın düzelmesi beklerken kıyamet günü geldi çattı.

Mecbur atiba oynuyor normalde atiba her maç oynamaz çoğu maç ilk 11 bile çıkmaz son 20-30 dk oyuna girer adamın pestili çıktı mecburiyetten.

Ersin düzen sergen hoca için paranoyak demiş.Tümerde onun kayığına binmiş gidiyor.

Türk futbolunda entrasan işler oluyor taraftarların sabrıyla oynuyorlar.

Bizim kolay maçımız yok, bugün aşırı şanslıydık. Artık bir yerlerimi sıkmaktan ölecektim bu maç. Bu maç tıpkı başakşehir maçında oldğu gibi şans perileri yanımızdaydı.

hep mi şanslıyız mübarek şansla mı topladık 25 puanı :)

Çevrimdışı goktasoktay

https://twitter.com/tanerbilge/status/1342230422110035969

https://twitter.com/tanerbilge/status/1342231039033438208

imzamı atarım josef'in de suyunu çıkarmak lazım
Güzel söylemiş. Josef bu kadar takımı da benimsemişken, bulmuşken bırakmamak lazım. O da futbolu burda bıraksın.