Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1634915 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı murat baltacı

Erzurum maçında penaltı olmasaydı maç açılmazdı, kazanmazdık, mahvolurduk, biterdik filan yazan kimi görüyorsam ağzım açık kalıyor.

İnanılmaz ya inanılmaz.

Bunu bilemeyiz dakikalar ilerledikçe erzurum yorulup baskı kurar gölü bulurduk belki ama biz gölü bulmadan erzurum golü bulsaydi nasıl bir maç olurdu tahmin ediyorum. Maçların ilk yarısını hatta bir saatini çöpe atma lüksümüz yok heleki rakiplerin puan kaybettiği 12 puanlık maçta daha istekli daha üretken bir oyunla ilk yarı gol yada goller bulmaliydik.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı can1903

İlk yarı da kalan maçlarımız kaç puan toplarız ? Oyuncuların bireysel performansları,hakem,sakatlık,covid vs. hariç kağıt üzerinde...

Ankaragücü-Beşiktaş
Beşiktaş-Sivas
Kayserispor-Beşiktaş
Beşiktaş-Rizespor
Hatayspor-Beşiktaş
Beşiktaş-Galatasaray
Karagümrük-Beşiktaş
Beşiktaş-Göztepe
Hatay, Sivas,Karagümrük maçları GS maçından daha zor. Bu üçünü yenersek full bile çekebiliriz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi murat

Tam tersi olsa diyecektin ki;" önce bizi doğrayıp gs'yi kendi maçlarına morelli çıkaracaklar."
biz cuma oynasak cuma günleri uğursuz, kaybediyoruz, bilerek yapıyorlar.federasyona rica edelim aynı gün saat dakika başlasın ve aynı saniye bitsin.ama o da sorun bizim maçın bitiş düdüğüyle mi bitsin onların bitiş düdüğüyle mi?

Çevrimdışı tuncaboylu

+1903 yazmanıza gerek yok zıplayıp hoplamayın laf sokmaya calısmayın yeter.

ben kimsenin mesajları ile uğraşmıyor iken insanlar neden benimle uğraşıyor anlamıyorum.

Hayır yazdığım şeylerde Beşiktaşlı birini rahatsız edecek bir tek şey yok.

Hakkımız yeniyor yazma mı diyorsunuz ? Sadece bizim hakkımız yenmesi önemli değil rakipler ittiriliyor yazma diyorsunuz.

Beşiktaşlı biri yoktur ki bu düzene normal desin ayak uydursun ama bizim forumda var.

Hakem halis hakkında anekdotlar paylaşıyorsun hop ordan biri zıplıyor.

Fikstür de gs sürekli bizden önce 8 maç kala diyorsun kendi görüşümü belirtiyorum sebep bu olabilir diyorum hop ordan 3-5 kişi ayrı savunmaya geçiyor gs holiganlığına mı soyundunuz ?

neden 10 yıldır ligin 2.ci yarısı gs deplasmanına gidiyoruz son 3-4 maç kala 10 milyarda bir diyorum zeka seviyesi yüksek IQ bir arkadaş ortadan atlıyor.

Bunlara izin veren forum yönetimi ayrıca suçlu benim bizim mesajlar moderasyona düşürülüyor yada siliniyor.

Gelde sonra forumda darbe var forumu ele geçiriliyor deme bu olup bitenler normal de.

Hakemler savunuldu ya bülent yıldırım savunuldu son 1 hafta içnide burda gs maçında yaptıkları normal dendi.

Hakemi de yeneceksin dendi.hakem,medya,mhk,tff,tahkim bize düşman değil dendi daha ötesi var mı ?

Yazdığın şeylerin Beşiktaş'lı birini rahatsız ediyor olması neden aklına yatmıyor bir türlü?

Takım 4 farklı galip geldi. Mutlulukla forum okumaya gelen Beşiktaş'lı bir taraftarın, sabah Halis Özkahya resimlerini görüp akşam fikstür tuzaklarını okuyunca keyfi kaçıyor olamaz mı?

[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2020, 00:11:11 tuncaboylu ]

Çevrimiçi murat

E ben de sen gibi büyük resmi göremiyorum mazur gör hal böyle olunca "Beşiktaş forumunda" temcit plavı gibi sürekli taraflı hakem ve renkli lobisi iletisi atman da benim miğdemi bulandırıyor.
ben şahidim gs li olduğuna hatta bir maça gelip bütün stadı trollemiştin :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Erzurum maçında penaltı olmasaydı maç açılmazdı, kazanmazdık, mahvolurduk, biterdik filan yazan kimi görüyorsam ağzım açık kalıyor.

İnanılmaz ya inanılmaz.
Ben hiç bir yerde görmüyorum bu mesajları, sen nereleri okuyorsun?

Bu maçlarda ilk golü bulmak elbette zordur, bunda takımı eleştirecek bir şey yok bence de.

Milne zamanında 90 dakika uğraşırdık çoğu maçta o golü bulmak için, ama namağlup şampiyon da olurduk.

Çevrimiçi murat

O zaman şöyle yapalım. Sen bu kasıtlı hakem hataları ve renkli lobisi ile ilgili güzel bir durum tespiti mesajı yaz uzun uzun. Sonra ben onu alıntılayıp +1903 yazayım. Sonra sen beni alıntıla +1903 yaz. Sonra o beni bu seni derken tüm forum şu işe bi ikna olup bu işin göbeğini bir kesip normale dönelim. Birdaha da kimse kimseyi bu işe ikna etmeye uğraşmasın.
geçmişi karıştırsan niye biz önce oynuyoruz niye cuma oynuyoruz diye de bir dolu iletisi çıkar.çözüm basit bütün maçlar aynı saatte başlayacak.hakemi de gülhan atayacak.

Çevrimdışı Karabay

ben şahidim gs li olduğuna hatta bir maça gelip bütün stadı trollemiştin :lol:
Abi sorma çok büyük bir hata oldu o maç ben gs bileti alacaktım nasıl oldu anlamadım kendimi İnönü'de buldum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İnanılmaz ya inanılmaz.
Ağzının açık kalması normal. Çünkü insanların ne demek istediklerini anlamamışsın. Maç 1-0'a gelene kadar oyunumuz kötüydü. Herkes bunu geliştirmemiz gerektiğini düşünüyor. Sonuçta kapanan takımları açamazsak maçları kazanamayız. Kimse senin yanlış anladığın gibi düşünmüyor. Hakem olmasaydı maçı kazanamayız diyen yok.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Beyler dünki maçtan önemli bulduğum pozisyonları gif yapayım mı biraz keyfimiz yerine gelsin ?
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

İnanılmaz ya inanılmaz.
erzurumu öyle böyle yenerdik sorun erzurumu yenmek değilki durum tespiti.kapalı savunmaya zorlanıyoruz.zorlanmayan varmı yok tabiki de bizim birde pozisyon verme hatta pozisyon vermeden gol yeme sorunumuz var.biraz dişli bir takıma karşı puan kaybederiz.oynamaya çalışan takımlara karşı zorlanmıyoruz kapanan takımlara zorlanıyoruz ve bireysel hata hakemin bir hatası veya ardniyetine yenik düşüyoruz.içimizde golü atana kadar zorlanmadığımızı düşünen varmı?

Çevrimdışı goktasoktay

Beyler dünki maçtan önemli bulduğum pozisyonları gif yapayım mı biraz keyfimiz yerine gelsin ?
Güzel olur

Çevrimiçi murat

Abi sorma çok büyük bir hata oldu o maç ben gs bileti alacaktım nasıl oldu anlamadım kendimi İnönü'de buldum.
malatyadan mı gelmiştin? malatyanın renkleri sarı kırmızı . içten içe bir renk aşkı vardır sende :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Olabilir ama telif durumundan dolayı sıkıntı olur. Malum Bein Sports kimseye acımıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

erzurumu öyle böyle yenerdik sorun erzurumu yenmek değilki durum tespiti.kapalı savunmaya zorlanıyoruz.zorlanmayan varmı yok tabiki de bizim birde pozisyon verme hatta pozisyon vermeden gol yeme sorunumuz var.biraz dişli bir takıma karşı puan kaybederiz.oynamaya çalışan takımlara karşı zorlanmıyoruz kapanan takımlara zorlanıyoruz ve bireysel hata hakemin bir hatası veya ardniyetine yenik düşüyoruz.içimizde golü atana kadar zorlanmadığımızı düşünen varmı?
Ceza sahası dışından şut opsiyonu yaratmamız lazım. İyi şut atabilen oyuncularımız var ve bunu kullanmamız lazım. Ben hatırlıyorum, uzaktan attığımız gollerle çok maçın kilidini açmıştık. Quaresma bile bu konuda iş yapıyordu. Talisca nirvanasıydı. Gomez de atardı diye uzar gider.
Ya adam eksikten ve son pası asist olan,
Ya uzaktan isabetli şutları olan,
Ya da isabetli kenar ortaları yapan ve kafa şutu iyi olan oyuncuların olacak. Kapalı savunmaların ilacı bunlar.
Tabi saha parselizasnöföglhşflfkgllglgl şaka şaka

Çevrimdışı tuncaboylu

Olabilir ama telif durumundan dolayı sıkıntı olur. Malum Bein Sports kimseye acımıyor.
Zaten yayınlanıp bitmiş maç görüntüleri için neden bu kadar uğraşıyorlar.

Bırak Vida'nın golü, Aboubakar'ın Atiba ile gol sevinci her yerde yayınlansın; takımı beğenip de maçları izlemek için abone olmak isteyenler çoğalır belki.

Irkçı bir insan değilim, ama Araplar'daki kafa yapısını anlamakta zorlanıyorum.

Çevrimdışı mrred

Doğru unutmuşum
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zaten yayınlanıp bitmiş maç görüntüleri için neden bu kadar uğraşıyorlar.

Bırak Vida'nın golü, Aboubakar'ın Atiba ile gol sevinci her yerde yayınlansın; takımı beğenip de maçları izlemek için abone olmak isteyenler çoğalır belki.

Irkçı bir insan değilim, ama Araplar'daki kafa yapısını anlamakta zorlanıyorum.

Yeni karikatür telif krizinden haberin yok herhalde. Bizim ülke telif konusunda daha acımasız. Zaten onlar da bizim hukukun açıklarından faydalanıyorlar. Telif krizi de TFF ve Bein Sports arasındaki çekişmeden kaynaklanıyor. Anlaşma yapılırken eksik yapılmış. Adamlar para kazanma derdinde. Ayrıca Bein Sport en fazla parayı teliften ve kaçak yayın davalarından kazanıyor senelerdir. Şimdi biraz abartı gibi geliyor sosyal medyaya taşıdıkları için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

bu cuma günleri biz oynarsak kötü gs oynarsa onlar için iyi birşey galiba.

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar takımın 0-0ken oyunu vasat bile değil vasata yakın, 1-0 da ise bambaşka bir oyun oynuyoruz bunu kabullenmicek ne var resmen savaşa döndü maçı yendik maç sonu 2-3 arkadaş abi kardeş her neyse resmen foruma girmeyin nasıl yendik sizi diyecekti artık sanki biz erzurumluyuz yapmayın etmeyin hayatında maç kaçırmamış insanları bile eleştiriyorsunuz yeri geliyor herkesin fikri kendine her şeyi herkesi eleştiriyorsunuz olur olmuyacak şeyleri bile yok şu gün oynandı yok bugün oynandı tamam bize daha fazla hata yapılıyor bizde farkındayız ama bazen dozunu kaçırıyorsunuz oturup adam akıllı oyun bile konuşamıyoruz 0-0 iken kötü oynadık pozisyon zor üretiyoruz yaratıcılık düşük diyoruz atiba josef dorukhan çıkmamıza rağmen şunları yaşadık diyorsunuz arkadaşlar 50 gol atmış gibi muamele yapıyorsunuz takımın eksiklerini söyledikçe suçlu pozisyonuna düşüyoruz bakın bu savunmayla bu kaleciyle şampiyon olamazsın senin bu hafta oynayacağın maçla 10 hafta sonrası arasında dağlar kadar fark var üstüne koymamız lazım savunmamızı belirlememiz lazım Welinton oynacaksa welinton gelişmeli ya da bomba gibi gezmemeli sahada Vida oynayacaksa sorunu çözülmeli Montero oynayacaksa 1 maç sonra kesilmemeli durduk yere devre arası bu takıma kaleci ve golcü kimliği olan bir hücümcü alınmalı sıkıntı yaşıyacağız yoksa bunları söyleyince çıkıp En çok gol atan biziz diyosunuz kendinizi kandırıyorsunuz sırf bir kere savundunuz diye bir insanı yanlışını da savunacaksınız diye bişey yok taraftarda hakem konusunun farkında ama siz bence dozunu kaçırıyorsunuz aleyhine yapılan hata çok beşiktaşın ona eyvallah ama geçen haftaki kötü oyunu alanyaya pozisyon üretememizin sebebini bile hakeme bağlıyorsunuz hakem hata yapabilir çık yen demiyorum en azından daha iyi oyun koy ortaya kaçır bişeyler yap diyoruz. İkiye bölünüyoruz oturup sakince istatistiklere bakıp oyunu izleyip tekrarlara bakıp burda güzelce konuşalım oyunumuzu. Ben bu forumda 2 şampiyonluk yaşadığımız dönemde alan genişliği, duran topta kaç yüzdemiz olduğunu öne geçtiğimizde neler yaptığımızı eksiklerimizi anlatan istatistikçi arkadaşlar vardı o kadar keyifliydi ki işler kötüye döndüğünde söylediklerinde tepki karşısında forumu bırakanlar oldu küstürmeyin insanları alıntılamadan laf sokuyorsunuz karşınızdaki insanlar ya sizle yaşıt ya da sizden büyük veya küçük 15 yaşındaki çocuk azarlar gibi konuşuyosunuz yeri geliyor insanlar yutkunuyor forumun tadı kaçmasın diye
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

bu cuma günleri biz oynarsak kötü gs oynarsa onlar için iyi birşey galiba.
4 Ekim'de oynayacağımız Gençlerbirliği maçı gündüz oynanacak diye "Bilerek sıcakta oynatacaklar bizi" tarzı bir mesajı vardı, onu da bulabilirsen bence mansiyon ödülünü kazanır.

Çevrimdışı can1903

4 Ekim'de oynayacağımız Gençlerbirliği maçı gündüz oynanacak diye "Bilerek sıcakta oynatacaklar bizi" tarzı bir mesajı vardı, onu da bulabilirsen bence mansiyon ödülünü kazanır.

G.birliği maçında pozisyon üretememizin sebebini ligin en kötü takımına kaybetmemizi (o dönemdeki) sıcak havaya bağlayan olduysa helal olsun derim  :photo:

Çevrimiçi murat

ekim sıcağı da pis olur.Adanadamı oynattılar?