Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1634560 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1340988153058963457

josef dur şurda 2 gün galibiyetin tadını çıkartalım ne o öyle hemen moralimizi bozuyorsun.

aaa meğer oyuncular 10 IQ değilmiş hepsi olup bitenin farkındaymış!!! :D

Nasıl olur ya bunlar hakemlerin de bize karşı farklı niyetli olduklarını filan da düşünüyordır şimdi!!

[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2020, 17:54:50 cursedofdragon ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Dorukhan kardeş atmıyorsa imzayı hemen kadro dışı kasmaya gerek yok.
Burası Beşiktaş 6 ay yatsın bakalım şampiyona ya da gidemesin ondan sonra kim alıyorsa alsın.
Hoca camiayı müthiş birleştirdi.
Ali Rıza Sergen Yalçın bey diyeceksiniz.

Çevrimdışı sEuL

Yeni COVID tedbirleri cercevesinde ligin 2. yarisindan itibaren A takim listesindeki oyuncu sayisi 35’e yukseltilmis. Tam olarak detaylarini yazmamislar ama umarim yabanci oyuncularida kapsiyordur bu. Hali hazirda tonla para verip kadro disi biraktiginiz Lens, Boyd, Douglas, ve Mirin var. Boyd’un ikinci devre takima katilip Hasic’in kadrodan cikarilacagi haberleri dolasiyordu- o haberlerde son bulur.

Çevrimdışı celiker1

İpler elimizde ama biz onda gibi davranıyoruz. Bu biraz da yönetimin taraftardan çekinmesinden kaynaklanıyor. Ben gideceğini düşünüyorum en başından beri. Sadece bizi oyalayıp milli takıma seçilmeye çalışıyor gibi geliyor.
Sakatlıktan önceki performansıyla 8 numarada yine yetersiz buluyor,beğenmiyordum Dorukhan'ı.Sözleşme yenilenmesi için isteğim sakatlıktan önce 6 milyon euro teklifi görmüş olduğu.Yazın milli takımda Şenol hoca yüksek ihtimal forma verir kendisine.Ben acaba sözleşme yenileyip en kötü 3-4 milyon euro bonservis kazanırmıyız diye düşünüyorum.Yoksa oyununu beğenmiyorum Dorukhan'ın
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Yeni COVID tedbirleri cercevesinde ligin 2. yarisindan itibaren A takim listesindeki oyuncu sayisi 35’e yukseltilmis. Tam olarak detaylarini yazmamislar ama umarim yabanci oyuncularida kapsiyordur bu. Hali hazirda tonla para verip kadro disi biraktiginiz Lens, Boyd, Douglas, ve Mirin var. Boyd’un ikinci devre takima katilip Hasic’in kadrodan cikarilacagi haberleri dolasiyordu- o haberlerde son bulur.

1 Ocak 2000 sonrası doğumlu son 6 ay bizim amatörde tescilli oyuncularımızı kapsıyor.Başkan Ahmet Çebi yabancı oyuncularında oynayabilmesi için başvurduklarını fakat reddedildiğini açıklamıştı 1-2 hafta önce
Hayatta Beşiktaş

iddaa şampiyonluk oranları.

📌 Fenerbahçe 2.50
📌 Galatasaray 2.90
📌 Beşiktaş 4.00
📌 Alanyaspor 10.00

Çevrimdışı sEuL

1 Ocak 2000 sonrası doğumlu son 6 ay bizim amatörde tescilli oyuncularımızı kapsıyor.Başkan Ahmet Çebi yabancı oyuncularında oynayabilmesi için başvurduklarını fakat reddedildiğini açıklamıştı 1-2 hafta önce
Bein’de yorumlarken 35 + olarak soylediler. +’in anlaminida 35 icine dahil etmediler ve amatordeki tescilli oyunculari kapsayacak sekilde anlattilar. Yanlis anlamis olabilirim tabi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Hafta içi ve haftaya pazartesi oynanacak maçı kazandığımız anda %100 lideriz. Çok takılan olacak umarım puan kaybı yaşamadan geçeriz. Bütün oyunculara ihtiyaç var o yüzden yedeklerden maksimum verimi almamız lazım umarım herkes %100'üyle oynar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

erzurum maçının full hali var mı ? :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/demarkesports/status/1341075166848307204
Bu tarih veya saatle ilgili de kesin olumsuz bir şey vardır, forumun yüksek IQ'lu araştırmacı gazetecisi bulur bir şeyler :D

Çevrimiçi murat

Bu tarih veya saatle ilgili de kesin olumsuz bir şey vardır, forumun yüksek IQ'lu araştırmacı gazetecisi bulur bir şeyler :D

şimdilik olmayabilir ama o güne yaklaştıkça cezalı,covidli,hakemli birşeyler olabilir.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/Abdullah541903/status/1340934668108099586

necibi de tebrik etmek istiyorum.
vidanın gole nasıl seviniyor, adamı sağ bek yapıyorsun elindengeleni yapıyor stoper yapıyorsun elinden geleni yapıyor. tamma çok yetenekli değil ama mücadelesinden hiç bir zaman şüphe duymayacağımız biri son sözleşmeyle de indirime de gitti. yedek olarak kalabalir necip. tabi asla necibe güvenerek iş yapmayacağımız sürece. ama oynadığı oyun ve mücadeleyi de tebrik etmemiz lazım. bu sene ben bu penaltıyı da asist sayarım 2 asist 1 gol yaptı.

Çevrimdışı Erman1903

necibi de tebrik etmek istiyorum.
vidanın gole nasıl seviniyor, adamı sağ bek yapıyorsun elindengeleni yapıyor stoper yapıyorsun elinden geleni yapıyor. tamma çok yetenekli değil ama mücadelesinden hiç bir zaman şüphe duymayacağımız biri son sözleşmeyle de indirime de gitti. yedek olarak kalabalir necip. tabi asla necibe güvenerek iş yapmayacağımız sürece. ama oynadığı oyun ve mücadeleyi de tebrik etmemiz lazım. bu sene ben bu penaltıyı da asist sayarım 2 asist 1 gol yaptı.

Bu sezon bir başka, Zanetti gibi. Stoperlerden Dorukhan'dan falan epey daha iyiydi.

Bu sezon bir başka, Zanetti gibi. Stoperlerden Dorukhan'dan falan epey daha iyiydi.

1 gol 4 asist yapmış.

en olgun yaşında hazır böyle yakalamışken etinden sütünden yararlanalım.

Son 10 senedir nasıl oluyorsa ligin 2.ci yarısı son 3-4 maç kala hep gs deplasmanına gidiyoruz milyarda bir ihtimal gerçekleşiyor.

Bu sene de yine aynısı. :)

Hiç evimizde olduğumuzu görmedim özellikle son 3-4 maç kala deplasman fiks. :)
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2020, 23:05:17 cursedofdragon ]

İlk yarı kalan maçlar için fikstür açıklanmış.

maçlarını ilk  önce gs oynuyor sonra biz sonra fener.hep aynı kalan 8 hafta full böyle :)

gs'ye göre diğer takımlara kazandırırız kaybettiririz diyorlar herhalde duruma göre nabza göre şerbet.

İlk yarı da kalan maçlarımız kaç puan toplarız ? Oyuncuların bireysel performansları,hakem,sakatlık,covid vs. hariç kağıt üzerinde...

Ankaragücü-Beşiktaş
Beşiktaş-Sivas
Kayserispor-Beşiktaş
Beşiktaş-Rizespor
Hatayspor-Beşiktaş
Beşiktaş-Galatasaray
Karagümrük-Beşiktaş
Beşiktaş-Göztepe

Çevrimdışı mellfred

Anlaşıldı niye Necipin başladığı... PTT den Onur Ergün, Hasan Kılıç ondan iyi orta saha. Buraya 4-5 tane yerli bek de paylaşmıştım. Onun hayal ettiği maaşa iki tarafa da rotasyon topçusu alır, kalan paraylada kulüp emekçilerinin maaşlarını öder, üstüne ikramiye dağıtırız. Gitsin istediği yere, zor bulur renklilerde formayı.

Çevrimdışı tuncaboylu

şimdilik olmayabilir ama o güne yaklaştıkça cezalı,covidli,hakemli birşeyler olabilir.
Başladı bile.

Domagoj Vida, yayıncı kuruluştan aldığı telif uyarısının ardından paylaştığı gol videosunu kaldırdı.

Bu yayıncı kuruluşun borusu bir tek bizim oyunculara ötüyor herhalde  :ranting2:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

:lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Erzurum maçı aldatıcı olmaz inşallah. Ömer penaltı yaptırmasa kim bilir neler yaşayacaktık..