Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633112 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı cursedofdragon

Sergen Yalçın: “Bilmediğiniz konularda konuşuyorsunuz..Benim sahadan atılmam için algı yapıyorsunuz..Nereden biliyorsunuz atılmam gerektiğini? Küfür yok, hakaret yok. Niye atılayım?
İstediğiniz kadar uğraşın, ne yaparsanız yapın, atılmayacağım..”

Hocam kısaca KUDURUN diyor  :bandit:

Çevrimiçi murat

sorumun cevabı bu değil 3 defansif orta saha ile cıkıyoruz bura Beşiktaş diyorsunuz 25 gol atmışız ligde en çok gol atan takımıyız nasıl oluyor açıklar mısın bana ?
3 defansif ortasaha ligin en çok gol yiyen takımlarındanız birde bu tarafından değerlendir.

Çevrimdışı Erman1903

olunga gibi olmasın  :evillol:

Bilmem ki o benim içime doğmuştu siyah beyaz falan giyiyordu belki olayı ateşlerim diye yaptım 😆. Bunu içerinin has adamı Sarıdağ ima ediyor.

İdeal orta saha Josef-Atiba-Mensah sakatlık ceza bela kaza olmadığı sürece.

Dorukhan kafa olarak bizde değil.Aklı sözleşmede.

Kalede utku.

Sağ bek sol bek oturdu rosier,rıdvan.

Sağ kanat ghezzal santrafor aboubakar oturdu.

Sol stoper montero oynamalı mutlaka baskıda ayağımızdan topu cıakrtamıyoruz yanın da ki adamı hoca seçsin.

Devre arasına kadar kadro oturdu aynı 11'de sakatlık kaza bela olmadığı sürece ısrar edilmeli.

Utku

Rosier         x             Montero          Rıdvan

Josef               Atiba

Ghezzal           Mensah                         x

Aboubakar

Vida,Welinton  /  Larin,N'koudou hoca tercihi.

Dorukhan 15 milyon tl istiyor o rakamlara o sözleşme hayal.

Ben kartalı kazanalım derim.

Gol Kralı: Vincent Aboubakar
Asist Kralı: Rachid Ghezzal
En Çok Gol Atan Takım: Beşiktaş
En Çok Ceza Sahasında Topla Buluşan Takım: Beşiktaş
En Çok İsabetli Pas:  Beşiktaş
En Çok İsabetli Şut: Beşiktaş 

[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2020, 00:38:47 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Herkes çok ümitlenmiş.
Bu takımın 0-0 sorunu hala devam ediyor. Artı defans hattı rezalet. Geriye düştüğümüzde öne geçemiyoruz. Çok ciddi eksikler var.Devre arasında transfer lazım diyeceğim de bu yönetimden bu scout ekibinden falan gelecek transferler çöpe gider büyük ihtimal.

Renklileri korku sarmaya başlamış oyuncularımızın altına gelip go home filan diyenler var :D

bu arada hocamıza x deme cürretini gösteren sayın hanımefendi bugün programa çıkamamış.
gerke yönetim gerek hoca gerek twitterdan millet iyi tepki gösterdi.
tebrik ediyorum, herkes haddini bilecek, kimse öyle beşiktaşın hocasına kelimeler diyemez.
Biz burda yeri gelir eleştirir yerin dibine bile sokarız ama hakkını da yedirmeyiz.

Çevrimdışı mellfred

bu arada hocamıza x deme cürretini gösteren sayın hanımefendi bugün programa çıkamamış.
gerke yönetim gerek hoca gerek twitterdan millet iyi tepki gösterdi.
tebrik ediyorum, herkes haddini bilecek, kimse öyle beşiktaşın hocasına kelimeler diyemez.
Biz burda yeri gelir eleştirir yerin dibine bile sokarız ama hakkını da yedirmeyiz.
bein bugünkü pozisyonlarımızı da defaatla farklı farklı gösterdi
çekeceksin  böyle kulaklarını

https://twitter.com/rdvnylmz007/status/429231177246191616

hem yetenekli hem şakacı

https://twitter.com/rdvnylmz007/status/390525027608985600

ama bir o kadar da duygusal...
hahahahahhaha

helal olsun be koçum. ersinle bu arkadaşın mevkileri farklı ama vaad ettikleri şeyler kesinlikle çok farklı. Uzun süre sonra ilk defa alt yapıdan çıkmış oyuncumuzdan heyecanlanıyorum.

Çevrimdışı mellfred

rıdvan her maç biraz daha parıldıyor nazarlardan ırak,  ancak nkodu ikili pynamıyor çocukla ver kaça soksa sıfıra inince paslasa çocuğu hücum olarak da öne çıkacak
ersin de her şeyden önce “futbolcu” olduğunu unutmamalı
topa hiç mi değmiyorsun arkadaş
bu fırsat beşiktaş gibi bir takımda sen gibi bir çatlağa 40 senede bir gelir
umarım kıymetini biliyordur

Çevrimiçi tolga1903

Herkes çok ümitlenmiş.
Bu takımın 0-0 sorunu hala devam ediyor. Artı defans hattı rezalet. Geriye düştüğümüzde öne geçemiyoruz. Çok ciddi eksikler var.Devre arasında transfer lazım diyeceğim de bu yönetimden bu scout ekibinden falan gelecek transferler çöpe gider büyük ihtimal.

Senin kadar karamsar olmasam da 90 dakika alanya maçı + bu maçın ilk yarısı takım ağır sendeledi. Ki bu iki maçta oynanan rakiplerin de birbiriyle alakası yok alanya topa sahip olup kaybettiği an 5 kişiyle önde bastı erzurum ise tam tersi oyun merkezini çok geriye çekti. Alanya gibi rakibi bu ligde çok göremeyiz ancak en az 15 takım bugünkü erzurum gibi oynayacak ve öne geçmediğimiz gol dakikasını geciktirdiğimiz veya geriye düştüğümüz her maç tehlikeli bizim.

Nasıl yapar eder hocanın ilk yarıda oynanan futbol üzerinde çok kafa yorması gerekiyor bu böyle gitmez çünkü bugün ömer'e borçluyuz biraz da yoksa o kilidi açmamız çok zordu.

Çevrimdışı sEuL

rıdvan her maç biraz daha parıldıyor nazarlardan ırak,  ancak nkodu ikili pynamıyor çocukla ver kaça soksa sıfıra inince paslasa çocuğu hücum olarak da öne çıkacak
ersin de her şeyden önce “futbolcu” olduğunu unutmamalı
topa hiç mi değmiyorsun arkadaş
bu fırsat beşiktaş gibi bir takımda sen gibi bir çatlağa 40 senede bir gelir
umarım kıymetini biliyordur

Teknik ekipte maclar bittikten sonra macin kasetini alip analiz eden - mac icerisinde yapmis olduklari hatalari oyuncularla paylasan birileri var mi acaba?

N'Koudu ve Ridvan'in beraber oynadigi her macta en az 3-5 arasi pozisyon var dedigin gibi. Ridvan'in yapmis oldugu o dogru kosulari N'Koudu birkez olsun gormedi, goremiyor yada umrunda degil. N'Koudu topu yuvarlasa Ridvan'in onune yada Ridvan'i verkaca soksa kendi pozisyona girecek ama nedense ayaginda topu eveleyip gevelemeyi ve iki uc kisi arasina dalmayi cok seviyor. Ridvan bu sekilde devam ederse ama o kosulari gormezden gelemiyecek takim arkadaslari tarafindan, takimdaki agirligi her gecen gun artiyor bu cocugun.

Sezon sonunda 10-15 milyonluk teklifte gelse kesinlikle en az 2-3 sene daha bu cocugu takimda tutmaliyiz. Her gecen gun uzerine koyup gidiyor - bir iki seneye vucududa tam sekil almaya baslayinca muazzam bir bek haline gelicek insallah. Allah nazarlardan saklasin, boyle devam.

Çevrimdışı tuncaboylu

Teknik ekipte maclar bittikten sonra macin kasetini alip analiz eden - mac icerisinde yapmis olduklari hatalari oyuncularla paylasan birileri var mi acaba?

N'Koudu ve Ridvan'in beraber oynadigi her macta en az 3-5 arasi pozisyon var dedigin gibi. Ridvan'in yapmis oldugu o dogru kosulari N'Koudu birkez olsun gormedi, goremiyor yada umrunda degil. N'Koudu topu yuvarlasa Ridvan'in onune yada Ridvan'i verkaca soksa kendi pozisyona girecek ama nedense ayaginda topu eveleyip gevelemeyi ve iki uc kisi arasina dalmayi cok seviyor. Ridvan bu sekilde devam ederse ama o kosulari gormezden gelemiyecek takim arkadaslari tarafindan, takimdaki agirligi her gecen gun artiyor bu cocugun.

Sezon sonunda 10-15 milyonluk teklifte gelse kesinlikle en az 2-3 sene daha bu cocugu takimda tutmaliyiz. Her gecen gun uzerine koyup gidiyor - bir iki seneye vucududa tam sekil almaya baslayinca muazzam bir bek haline gelicek insallah. Allah nazarlardan saklasin, boyle devam.

Rıdvan'ı ben de çok beğeniyorum, ama 15'lik  teklif gelirse satmamız makul bence

Türk futbolu geriye gidiyor, Avrupa'da da varlık gösteremeyeceğiz bundan sonra. O yüzden 15'lik teklifleri geri çevirmek hata olur, bir dahaki satış karından da %20 koyup gönderilebilir.

Aynı durum Ersin için de geçerli. Bahsi geçen 4-5 milyonluk teklifleri kabul etmeye karşıyım, ama teklifler 15 bandına çıkarsa gönderilebilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rıdvan'ı ben de çok beğeniyorum, ama 15'lik  teklif gelirse satmamız makul bence

Türk futbolu geriye gidiyor, Avrupa'da da varlık gösteremeyeceğiz bundan sonra. O yüzden 15'lik teklifleri geri çevirmek hata olur, bir dahaki satış karından da %20 koyup gönderilebilir.

Aynı durum Ersin için de geçerli. Bahsi geçen 4-5 milyonluk teklifleri kabul etmeye karşıyım, ama teklifler 15 bandına çıkarsa gönderilebilir.

Aslında değerleri daha yüksek ama gönderdiğimiz çoğu oyuncu görece başarılı olamadığı için rakamlar düşük kalıyor. Rıdvan'ı en azından Alanya'ya gönderdiğimiz Ahmet Gülay kendini gösterene kadar kullanmakta fayda var. Tabi o olmazsa başka alternatiflere yönelmemiz gerekebilir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Aslında değerleri daha yüksek ama gönderdiğimiz çoğu oyuncu görece başarılı olamadığı için rakamlar düşük kalıyor. Rıdvan'ı en azından Alanya'ya gönderdiğimiz Ahmet Gülay kendini gösterene kadar kullanmakta fayda var. Tabi o olmazsa başka alternatiflere yönelmemiz gerekebilir.
Aslında son 1 kaç senedir Türkiye'den Fransa'ya giden oyuncular başarı gösteriyor.

Ama ligin seviyesi ve çıkış tavanı belli. Oyuncu 40-50 milyonluk olacaksa bile, 15'ten hadi bilemedin 20'den fazla veren çıkmıyor.

Takımlar Avrupa'da başarı gösteremedikçe, bu daha da diplere inecek.

Önümüzdeki yıllarda Romanya, Bulgaristan ve Yunanistan ayarına ineceğiz; oradan çıkan oyuncuların satış değerleri de belli zaten.

Çevrimdışı mrred

Şu önümüzdeki 4 maçı kibirlenmeden çok ciddiye alarak mutlaka kazanmamız lazım.

Twitterda yine kibirlenmeye başlamışız :bandit:
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hocaya daha önce defol diyen adamı maçımıza atıyorlar. Bunlar bizim sabrımızı zorluyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Nartallo

Rıdvan önünde N'koudou arkasında Vida varken bile iyi top oynadı. Vida iki tane top attı baskı altındaki çocuğa, iyi toparladı o anlarda.

N'koudou zaten çizgiden ayağını içeri çekmiyor ayağını, içeri girse çocuğa da koridor olacak.

İkiye bir de yapmıyor Rıdvan'la, ikiye bir yapınca 4. gol oluyor işte.

Yaş 19-20 ama savunmada Vida'dan hücumda N'koudou'dan daha olgun top oynuyor.

4-5 milyonluk teklif geldiyse burada hepimiz sırtımıza alır götürürüz.