Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1635238 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de Alanya dışında hiç bir yerde futbolcu kalmadı mı noktasına geldim  :tabe:
Öyle deme, ligi tanıyor.

Çevrimdışı tangaz

Sergen Yalçın sportmenliğe aykırı açıklamaları' nedeniyle 36 bin TL'lik para cezasına çarptırıldı.

var neye göre var var kaldırılsın demenin nesi sportmenliğe aykırıymış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ali Ece de anca ortalığı karıştırıyor.

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1339841172093751296

lyon ilgisini ve teklif hazırlığında olduğunu bütün cephelerden doğrulattım diyor doğruysa hemen gönderilebilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

lyon ilgisini ve teklif hazırlığında olduğunu bütün cephelerden doğrulattım diyor doğruysa hemen gönderilebilir
Ersin ve 4.5 milyon €

3 saniye bile dusunmem yahu , adamda ayak yok bi kere kardeşim , kalecinin ayakları iyi olacak biz bu ayağı kotu kalacilerden çok çektik , mesela en yakın ornek TolGEA

Sirf ayağı iyi oldugu için bile Utkunun oynamasını istiyorum , Ersine geri pas geldiğinde elim ayağım titriyor cunku ayağı o kadar kotu ki vurduğu top bize kontra atak olarak geri dönüyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Ersin ve 4.5 milyon €

3 saniye bile dusunmem yahu , adamda ayak yok bi kere kardeşim , kalecinin ayakları iyi olacak biz bu ayağı kotu kalacilerden çok çektik , mesela en yakın ornek TolGEA

Sirf ayağı iyi oldugu için bile Utkunun oynamasını istiyorum , Ersine geri pas geldiğinde elim ayağım titriyor cunku ayağı o kadar kotu ki vurduğu top bize kontra atak olarak geri dönüyor

naptın yahu 3 saniye çok uzun bir süre ben saniyenin 1/10u sürede karar vermiştim  :D

bu arada tolgea iyi kaleciydi ayakları da iyi olsaydı ne fabriyi ne karyusu izlememiştik ve hala oynuyordu. birebirleri ortalama idi ikincil hamleleri alt orta arasıydı (ki bu iş zordur ve beğenmesemde bu konuda muzlera iyidir) ama yan top ve uzaktan şutlarda çok iyi kaleciydi tolgea

Çevrimdışı tuncaboylu

19 yaşındaki yerli kaleciyi 3 otuz paraya ve 33 yaşındaki stoperi 6 ay kiralama karşılığında gönder.

Bunu da akıllı sanıp dinliyoruz.

Eğer Lyon gerçekten Ersin'i istiyorsa, direkt ilk 11 kalecisi yapıp en az 2 sene oynatmamız lazım

Çevrimdışı AvrupaKartalı

19 yaşındaki yerli kaleciyi 3 otuz paraya ve 33 yaşındaki stoperi 6 ay kiralama karşılığında gönder.

Eğer Lyon gerçekten Ersin'i istiyorsa, direkt ilk 11 kalecisi yapıp en az 2 sene oynatmamız lazım

ersin kusura bakmasin, ama bir saniye bile düsünmem, degerinin cooook üstünde bir teklif.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

kesinlikle göndermemiz gerektiği hususunda kanaatim pekişti

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

4,5 Milyon Euro'ya takım kurulur  :) Eğer doğruysa düşünmemek lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

ersin kusura bakmasin, ama bir saniye bile düsünmem, degerinin cooook üstünde bir teklif.
19-20 yaşındaki futbolculardan 30 yaşındaki oyuncu olgunluğu bekliyoruz, bizdeki sıkıntı burada.

Ersin daha 15, hatta kendine iyi bakarsa 20 sene futbol oynayacak.

Bu çocuk için 4.5 milyon Euro komik bir rakam, hele dünya futbol piyasasında komikten de öte.

Fabri mesela 26 yaşına kadar 1. kaleci olmamıştı hiç bir takımda, 6 milyonasattık 29 yaşındayken.

Lyon'un teklif yapması, oyuncunun kalburüstü takımların shortlist'inde olduğu anlamına gelir.
Bugün Lyon geliyorsa, yarın Marsilya da gelir, Lille de gelir.

Yapacağımız şey oyuncuyu oynatıp patlatmaya devam etmek. 4.5 milyon bir derdimize çare de olmaz, acele etmeye gerek yok.

Çevrimdışı Erman1903

Ne Ersin'in ne de Utku'nun ayaklar bence iyi değil. Utku da çok kötü kullandı topları Alanya maçında. Ben olsam hiç düşünmem öyle teklifler varsa, her sezon sonu bir sürü premium kaleci boşa çıkıyor, bonservis vermeye bile gerek yok yabancı düşünülüyorsa. Bu sezon mesela Martin Campana, Arlauskis ikisi de Arap takımlarına gittiler. 500er bin Euro bile kazanmıyorlardı 250-350 falan çerez parası. İşi bilen takım kaleciye para düşürmez.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

lyon as 11 oyuncusunu neden kiralasın allah aşkına

Boşa konuşuyoruz zaten hoca defalarca söyledi kaleci düşünmüyorum diye. Marcelo da bir hayalden öteye geçmez bence, büyük ihtimal İngiltere falan yapar.

Çevrimdışı can1903

Ersini şuan kiralamaya çalışsak 2. lige zor kiralarız ne lyonu 4.5 milyonu :D

Klasik ali ece şişirmesi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Ersini şuan kiralamaya çalışsak 2. lige zor kiralarız ne lyonu 4.5 milyonu :D

Klasik ali ece şişirmesi.

Biraz da bizim oyuncuları şişirsin fener topçularına 25-30 değer biçiyordu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Biraz da bizim oyuncuları şişirsin fener topçularına 25-30 değer biçiyordu.
Ali Koç hiç bir şeyi beceremeyen basiretsiz bir başkan, ama oyuncu satışını iyi yapıyor.

Transfermarkt'a girip Ersin'in değerini 5 milyon gösterticeksin, sonra elini öpene 12-13'e satacaksın.

Altay Bayındır'ın değeri 1 senede 600 binden 8 milyona çıktı, arkada neler dönüyor bilmiyoruz.

Biz Ersin'i 4.5'a satarken, onlar Altay'ı 12-13'e satacak

Çevrimdışı Erman1903

Ali Koç hiç bir şeyi beceremeyen basiretsiz bir başkan, ama oyuncu satışını iyi yapıyor.

Transfermarkt'a girip Ersin'in değerini 5 milyon gösterticeksin, sonra elini öpene 12-13'e satacaksın.

Altay Bayındır'ın değeri 1 senede 600 binden 8 milyona çıktı, arkada neler dönüyor bilmiyoruz.

Orası öyle şu anda mesela Larin onlarda olsaydı boy boy her yerde afişlere koymuşlardı bu işlere ciddi mesai ayırıyorlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

atınca'da zamanında 6.5 milyon € vermemişler miydi neden yalan olsun ki  :alala:

kaldı ki atınç doğru düzgün oynamadı bile bu cocuk oynuyor. cengize veriliyor merih demirala veriliyor bizim oyuncular gelince yalan dolan gerçek değil haketmez olamaz öyle bir şey imkansız.
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2020, 14:27:05 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Erman1903

atınca'da zamanında 6.5 milyon € vermemişler miydi neden yalan olsun ki  :alala:

kaldı ki atınç doğru düzgün oynamadı bile bu cocuk oynuyor. cengize veriliyor merih demirala veriliyor bizim oyuncular gelince yalan dolan gerçek değil haketmez olamaz öyle bir şey imkansız.
Bence vermişlerdir çok genç 5,5 6 da şaşırtmaz gençlere bir sürü para veriyorlar. Bana kalsa satarım çok üst düzey bir şeyler aramıyorsan bonservissiz bile iyi kaleci bulunuyor.

Çevrimdışı tangaz

Çok karamsarlığa sürüklüyorsun forumu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi mayguntr

O yasta o kadar mac oynamis kaleci/stoper bulmak zor oldugu icin o degerlere geliyorlar. Ersin de 1 yil duzenli oynasin, 4-5 mac kurtarsin degeri o civar olur.
Altay 2 yas daha buyuk ayrica.

Avrupada genc oyunculara iki kere sans veriyorlar. Bi 18-19da bakiyolar, olmadi kiraya verirler, 20-21 gibi bir sans daha verilir,o da olmadi artik potansiyelinden ziyade degerine gore fiyat bicerler.
Ersinin potansiyeline para verilecek 1-2 senesi daha var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/DeportesReports/status/1339851369361096704

ya dalga geçiyorlar ya da iş çok ciddi
Net dalga geçiyor. Basın danışmanımız açıklama yapmış. Futbolculara bu kadar prim vermemiz lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★