Etkilemez olur mu hoca bile benim oyunum diyip rakibe göre kadro çıkarmadı ilk yarı sıkıntılı görüntüler yaşadık. İşte her şey dengedeyken güzel ayaklarımızın biraz yere sağlam basması lazım, bizim takım olarak ciddi eksiklerimiz sıkıntılarımız da var nasıl halledeceğiz yabancı sınırları para sorunları Kale ve tandem fecaat iş çözen tip ofansif orta sahamız yok Ljajic kayıp Hasiç düşünülmüyor, kenardan skor yapacak Larin harici birileri bulunmuyor başka şeyler de eklenebilir bizim işimiz başımızdan aşkın çok iş var.
O kadar sıkıntı yok, bir çoğunu kendimiz yaratiyoruz.
Ljajic bir çok Taraftarımız gibi düşünüyor; ben bu Adamın istediğini yapmam.
Sevmiyor işte, fazla zorlamamak lazım.
Hasic henüz olmadı gibi. Gökhan ın son durumunu bilmiyorum ama anlaşılan o ki ondan da olmayacak. Sonuçta kanatta Larine muhtaç kalıyoruz ki sol taraf felç oluyor. Orta Sahada ise Mensah ve Oğuzhan bekleneni veremiyor. Bu durumda ön tarafta etkisiz olmamiz kadar normal birşey varmı?
Devre arası uygun Sol Kanat, Ofansif Orta Saha ve Stoper transferiyle bu Takım Şampiyonluğun en büyük adayı olur. Bu yüzden ilk yari bitmeden havlu attırmaya çalışacaklar. Hangi birine konsantre olsun Hoca. Hakkımızı ne kadar ararsak işleri o kadar kolaylaşır. En azından karşı gelerek rakiplere destek olmasak bile yeterli.