Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1635864 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi levitate

Oyuncular bizi ne güzel de kullanıyor. 1 milyon takipçiye ulaşmış  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1338533544843468800
hiç bakmamıştım takipçi sayısına vay ****

direk atladık hepimiz :D

bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

hakem konuşma bu ülkede fetö mü var tff konuşma mhk konuşma medya konuşma herkes eşit bla bla bla.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

puan durumuna bir bakayim dedim, ve gördümki ligin son siralarinda olan erzurum ve denizliden sonra en cok gol yiyen takim biziz, 11 macda 19 gol nedemek ya, istedigimiz kadar iyi oynayalim, cok gol yedigimiz sürece cokta sıkıntı cekeriz, bu sekilde sampiyonluga oynamak hayal. Yine yeni yeniden stoper stoper stoper, ve kaleci, bir türlü akillanamiyoruz bu konuda, her defasinda ayni hatalari yapip yapip dönüp dolaşiyoruz. ekonomi falan beni ilgilendirmez, burasi Besiktas, deneme tahtası degil, öyle belki tutar yabanci transferi yapma HAKKIN YOK, genc oyuncularimiz eger altyipida kendisini ispatlamamişsa onu a Takima monte etme hakkin yok (ersin , utku).
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çağdaş Atan'ın videosunu şimdi izledim.
Valla ben hem utandım hemde üzüldüm,adam biraz biseyler sorarlar , anlatırım diye umut etti ama karşısında ki kitleyi unuttu.

[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2020, 01:51:24 Gökhan Kurt ]

Çevrimdışı can1903

Takım inşallah toparlanır, bu haftayı geride bırakmanın zamanı geldi. Çünkü bu hafta kaybetmemizin nedenlerinden biri de başak-fener-kasımpaşa maçlarını geride bırakamamış olmamızdı. 1 galibiyetle şampiyon olunmuyor 1 mağlubiyetle de lig bitmiyor. Yeter ki hatalardan ders çıkarılsın, taktik ve oyun planı çalışılsın. Mesela bu kulübün nerdeyse 7-8 yıldır bir korner taktiği bile yok. EPL'de taç için hoca getirildiğini duymuştuk daha önce. Futbol çok gelişti artık. Gazla şampiyon olunur 1 sene taktikle şampiyonluğa ambargo konur. Umarım teknik ekibin yıldızlaştığı futbolcularımızın parladığı bir maç olur Erzurum maçı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

Sizi görende amerikayı yeniden keşfediyosrunuz sanacak türkiye liginde eyyam yapılıdğını bilmiyorsunuz yada biliyorsunuz işinize gelmiyor.

1-0'dan sonra takdir haklarını bize kullandı dengelemek için skor avantajını rakibe verdikten sonra.

güç hakemlerde maçı nasıl isterse öyle bitiriyorlar.

Size bunu anlamaktan biz yorulduk siz anlamamaktan yorulmadınız.

Halen hakem kötü niyetli olsa şöyle olsa böyle olsa diyorsunuz rosier atmama nedeni dengelemek için ancak skor avantajı rakipte tabi ki.

Neden 55.ci dakikada babacarı atmadı rıdvanın gözü cıkıyordu rakip 10 kisi kalırsa Beşiktaş kazanır çünkü.2-0 maç bitmiş yalandan bir penaltı verildi sus payı olarak.

Türkiye ligini bize tanıtıyorsunuz sanki geçen sene bir maçta doğrandık fıratı verdiler içerde ki maçta eyyamın kralını yaptı.

Aman neyse boşver zamanımız değerli size laf anlatıncaya kadar kendimize faydalı bilgiler katalım siz eğitilmiyorsunuz nasıl olsa.

:claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi tolga1903

Josef atiba dorukhan orta sahasında gençler maçında da çıkmıştık o zaman da olmamıştı.

Olmayacak da. Hoca ısrarla orta saha oyuncularının defansif ofansif olarak ayrılmasına karşı olduğunu söylüyor katılıyorum kendisine orta saha üçlüsü hem ofansta hem defansta etkin rol oynamalı birlikte hareket etmeli ancak bu üçlünün "meziyet" kısmını her seferinde atlıyor. Yani sana dorukhan atiba josef merkezi hücumda ne katıyor bir oturup bakmak lazım. Mensah bile girer girmez etkisini gösterdi beğen beğenme ljajic olmadığı ve oğuzhan'ın bu saçma form grafiği sürdüğü sürece mahkumsun bu adama. Umuyorum ligdeki hiçbir maçta şu üçlüyü kullanmaz artık bir zahmet görsün olmadığını gençler maçında pozisyona giremedin alanya maçında ilk yarı rakip kaleye gidemedin bu ısrar niye?

Çevrimdışı tangaz

Yanlış düşünüyorsun işte. Tek sorumlu hakem(!) Öyle ya 55. dakikada kırmızı vermemiş. Ne olduysa o meşhur 55. dakikada.

doğru gerekirse hakemi de yeneceksin

ne hikmetse konu beşiktaş olunca maçların en az yarısında hep hakemi de yenmek zorunda kalıyoruz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Asıl sizin zihniyetinize bu kadar şampiyonluk fazla.

bizim bu zihniyet olmasa şimdi gençlerbirliği filan durumuna düşürmüşlerdi bizi allahtan arada sırada isyan eden bunu akıl eden çıkıyor da şampiyonluklar geliyor

Çevrimdışı tangaz

Abi ben kendi adıma bir düzeltme yapayım. Kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim. Hiiç öyle hakemi de yeneceksin, efendi Beşiktaş dediğim yok tam aksine nefret ediyorum bu söylemlerden. Bu maç özelinde hakeme çok takılmadım o kadar.

Penaltıya kadar oynanan ouyunu izledikçe maçı kapatsam mı kapatmasam mı arasında gidip geldim. Penaltı olmasa da maçı kazansak bile sevmiyorum ben bu oyunu. Sorgulağım kızdığım da o. Ben bu oyunun nesine zaman ayırıp izleyim nesine para verip harcayım. Öyleyse gider memleketimin Anadolu takımını tutarım ne farkı var.

hani bidaa maç izleyeni .... diyordun  :D

senin yüzünden kaybetmişiz işte totemi bozmuşsun  :lol:

@Karabay

Çevrimdışı tangaz

Adamı criminal mastermind yaptınız.

Madem 1-0'dan sonra takdir haklarını bizden yana kullandı, yine pozisyona giremedik. Adam götürüp topu kaleye de mi soksaydı?

Penaltıyı kendi vermedi, Var verdirdi.

Oyuncumuzu atmadı.

Rakibi 10 kişi bıraktı.

Penaltımızı verdi, dışarıda diye vermeyebilirdi.

Maçı fazlasıyla uzattı, penaltıdan sonra 7 dakika daha oynadık.

Maçı ben yönetsem, ancak bu kadar yönetirdim. Ama dün maçı sen bile yönetsen kazanamayacak bir oyun vardı sahada.

Biz ne eyyamlar gördük, dünkü hakem art niyetli bir hakem değildi bence. Dediğim gibi art niyetli olsa ve mağlubiyetimizi hazırlasa Rosier'i atardı, sonra başka bir şey yapmasına gerek kalmazdı.

allahtan sen yönetmiyorsun hele bu yönetim görevdeyken sen yönetsen her maça 3-0 geride başlarız  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Sonuna kadar eleştir ama öldürme. Aradaki farkı kaçırıyoruz sorun bu. Maçı dürüst Hakemle haketmeden de kazanabilirdik. Şampiyon Takımların özelliği budur hatta. Iyi oynayarak kaybettiğin de olur. Önemli olan her zaman 3 Puandır bunu unutuyoruz.

+41903  :claps:

Çevrimdışı tangaz

Hakemi de yeneceksin bir söylem olamaz, ama içimizde bazı durumlarda onun da gerektiğini bilmemiz gerekiyor. Ne yapalım hakem karşımıza çıktığında yelkenleri suya mı indirelim,  savaşmadan zafer kazanılmıyor. Sen güçlü olduktan sonra zaten hiçbir şey karşında duramaz. Her şeyin bir sonu var, 1 durur 2 durur 3.cüde donları doldurur.

çok eskiye gitmeye gerek de yok bu söylemi taca çıkarmak için şenollu 3. ve 4. sezonlarda ligin finallerinde geyse maçlarında yaşananları ne çabuk unutuyoruz.

bülo fırat suat ümit liste uzaaar gider

Çevrimdışı tangaz

Takım inşallah toparlanır, bu haftayı geride bırakmanın zamanı geldi. Çünkü bu hafta kaybetmemizin nedenlerinden biri de başak-fener-kasımpaşa maçlarını geride bırakamamış olmamızdı. 1 galibiyetle şampiyon olunmuyor 1 mağlubiyetle de lig bitmiyor. Yeter ki hatalardan ders çıkarılsın, taktik ve oyun planı çalışılsın. Mesela bu kulübün nerdeyse 7-8 yıldır bir korner taktiği bile yok. EPL'de taç için hoca getirildiğini duymuştuk daha önce. Futbol çok gelişti artık. Gazla şampiyon olunur 1 sene taktikle şampiyonluğa ambargo konur. Umarım teknik ekibin yıldızlaştığı futbolcularımızın parladığı bir maç olur Erzurum maçı.

bir korner taktiği bile yok mu  :alala:

ülkede yıllardır uygulanan netice veren caner ön direğe orta gg aşırt gol die bir sistem var bunu bi 4 senede biz uyguladık sonra bir takımın sistemleri şablonları olması için biraz istikrarda gerekiyor mesela MAF zamanı böyleydi hep aynı şeyleri yaparak tıkır tıkır gol atardık çare de üretilemezdi neden çünkü kadro sabitti değişkenlik gösteren bir mevki vardı orada da zeki şenol turan üçlüsü dönüşümlü oynadılar şimdi son yılları düşünelim şenollu ilk şampiyonlukdan bu güne her sene 7-8 kişi değişmiyor mu ilk 11den? hal böyleyken çok beklentiye girmiyormuyuz? kadro istikrarı gerekiyor çoğu şey için biz daha 2 sene üst üste kadroyu koruyamıyoruz ki üstüne koyup geliştirelim.

Çevrimdışı tangaz

Olmayacak da. Hoca ısrarla orta saha oyuncularının defansif ofansif olarak ayrılmasına karşı olduğunu söylüyor katılıyorum kendisine orta saha üçlüsü hem ofansta hem defansta etkin rol oynamalı birlikte hareket etmeli ancak bu üçlünün "meziyet" kısmını her seferinde atlıyor. Yani sana dorukhan atiba josef merkezi hücumda ne katıyor bir oturup bakmak lazım. Mensah bile girer girmez etkisini gösterdi beğen beğenme ljajic olmadığı ve oğuzhan'ın bu saçma form grafiği sürdüğü sürece mahkumsun bu adama. Umuyorum ligdeki hiçbir maçta şu üçlüyü kullanmaz artık bir zahmet görsün olmadığını gençler maçında pozisyona giremedin alanya maçında ilk yarı rakip kaleye gidemedin bu ısrar niye?

bu üçlü kanatlar işlediğinde tıkır tıkır oynuyor hatta skor katkısı da veriyor ama bu maç gibi ghezzal kötüyken larin etkisizken hatta öndeki abuş kötü günündeyken tıkanıyor dolayısı ile salt bu üçlü olmaz olmamalı demek doğru değil belki ilk devre çöpe atılabilir ama yine bu üçlü ile maça başlanıp baktın ghezzal filan kötü gününde kanatlar gelemiyor o zaman devrede 2-3 değişiklik birden yapıp oyuna müdahale de bir çözüm olabilir zira kanatlar günündeyse bu üçlü rakip orta sahayı dize getiren türden.

Çevrimdışı Erman1903

çok eskiye gitmeye gerek de yok bu söylemi taca çıkarmak için şenollu 3. ve 4. sezonlarda ligin finallerinde geyse maçlarında yaşananları ne çabuk unutuyoruz.

Başka yolu yok abi hedefi yukarıya koyacak büyüyeceksin. Öyle bir seviyeye geleceksin ki diğerleri yanında daha küçük şeyler olacaklar.

Elbet birileri çıkacaktır, belki daha fenalarını da görürüz ama hedefi yukarıya koymaktan başka bu işin bizden yana çözümü yok gibi gözüküyor. Belli bir eşik geçildikten sonra doğal bir kırılım olacaktır. Kolay değil bu işler ben diyorum ki 5 atacaksın, tarzım belli  :icool:
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2020, 12:35:12 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Başka yolu yok abi hedefi yukarıya koyacak büyüyeceksin. Öyle bir seviyeye geleceksin ki diğerleri yanında daha küçük şeyler olacaklar.

Elbet birileri çıkacaktır, belki daha fenalarını da görürüz ama hedefi yukarıya koymaktan başka bu işin bizdej yana çözümü yok gibi gözüküyor. Belli bir eşik geçildikten sonra doğal bir kırıldım olacaktır. Kolay değil bu işler ben diyorum ki 5 atacaksın, tarzım belli  :icool:

kağıt üzerinde kalıyor işte hep önün kesecek bir düzen var mesela serdar bilgili zamanı kurumsal bir kimlik oluşturulmuştu hatta o dönem fatih altaylı geysede yönetici herif randevu alıyor serdar başkandan akaretlere geliyor bakıyor ediyor sonra kulübe dönüp bırakın fenerle sidik yarıştırmayı fenerle birleşip beşiktaşın önünü kesmeliyiz yoksa 2-3 seneye kalmaz tek büyük olacaklar die brif veriyor bunu da yıllar sonra kendi anlatıyor.

Çevrimdışı Karabay

hani bidaa maç izleyeni .... diyordun  :D

senin yüzünden kaybetmişiz işte totemi bozmuşsun  :lol:

@Karabay
Sen de izlemeyecektin  :D bak ikimiz de izlemişiz ondan sonra sağdan soldan suçlu arıyoruz.

Çevrimdışı Erman1903

kağıt üzerinde kalıyor işte hep önün kesecek bir düzen var mesela serdar bilgili zamanı kurumsal bir kimlik oluşturulmuştu hatta o dönem fatih altaylı geysede yönetici herif randevu alıyor serdar başkandan akaretlere geliyor bakıyor ediyor sonra kulübe dönüp bırakın fenerle sidik yarıştırmayı fenerle birleşip beşiktaşın önünü kesmeliyiz yoksa 2-3 seneye kalmaz tek büyük olacaklar die brif veriyor bunu da yıllar sonra kendi anlatıyor.

Olacak elbette abi yani bu dünyanın kara düzeni böyle sadece futbolda değil her konuda. Bunu kırmanın başka bir yolu yok, ben bilmiyorum bilen varsa söylesin. Bunlar güce tapan adamlar adaletli olmalarını bekleyemezsin kendilerini senden büyük görüyorlar, seni 3. Büyük olarak biliyorlar anlatabiliyor muyum? Yani şu adamlardan olduğumuz durum içinde adalet beklemek 5-5 koyup geçmekten daha ütopik bir hayal.

Ya dibe batacaksın gözlerinde önemsiz olacaksın ve uğraşmayacaklar ya tepelerine çıkacaksın bir yerden sonra baş edemeyecekler. Uğraşsalar da yolunda duramayıp ezilecekler.  Yerinde sayacaksan hobi olarak adaletini aramaya devam edebilirsin kimse sana arama demiyor ama bulursan bana da haber ver, böyle devam edersek 10 sene sonra da aynı şeyleri konuşuyor oluruz.

Çevrimdışı tangaz

Sen de izlemeyecektin  :D bak ikimiz de izlemişiz ondan sonra sağdan soldan suçlu arıyoruz.

ben izlemeyecem demedim sen bana ilk 2 maçı da izlemeyecem tutarsa bidaha da ne izlerim ne de sana izletmem demiştin ikimizde dayanamayıp izlemişiz  :ebebe:

ama olsun benle alakası yoktur kesin senin yüzünden kaybettik  :evillol:

şaka şaka benim yüzümden kaybettik benim genel bir totemim var napoliyi deplasmanda tokatladığımızdan beri iş gören bir totem zor deplasmanı izlemiyorum biz de yenilmiyoruz şeklinde bu maç dayanamadım tutamadım kendimi
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2020, 13:20:16 tangaz ]

Çevrimdışı tangaz

Olacak elbette abi yani bu dünyanın kara düzeni böyle sadece futbolda değil her konuda. Bunu kırmanın başka bir yolu yok, ben bilmiyorum bilen varsa söylesin. Bunlar güce tapan adamlar adaletli olmalarını bekleyemezsin kendilerini senden büyük görüyorlar, seni 3. Büyük olarak biliyorlar anlatabiliyor muyum? Yani şu adamlardan olduğumuz durum içinde adalet beklemek 5-5 koyup geçmekten daha ütopik bir hayal.

Ya dibe batacaksın gözlerinde önemsiz olacaksın ve uğraşmayacaklar ya tepelerine çıkacaksın bir yerden sonra baş edemeyecekler. Uğraşsalar da yolunda duramayıp ezilecekler.  Yerinde sayacaksan hobi olarak adaletini aramaya devam edebilirsin kimse sana arama demiyor ama bulursan bana da haber ver, böyle devam edersek 10 sene sonra da aynı şeyleri konuşuyor oluruz.

walla taraftarı düzelteceksin önce kendi camiasına ağlak ezik diyenlerden başlayacaksın gerekirse temizleyeceksin sen kendine ağlak ezik dersen renkliler gelir fazlasını söyler

Çevrimdışı can1903

2 sezonda da ilk 2 sezon kadar güçlü değildik kendimizi kandırmayalım
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı almanci

Çözümü çok uzaklarda arıyoruz. Mesele böyle devam etmek de değil. Düzeni değiştirmek için Insanları yani Dünyayı değiştirmek gerekiyor. Bunu yapmak için aynı zamanda kendini değiştirmek ve en sağlıklı duruma getirmek gerekiyor çünkü hepimiz bu insan düşmanı sistemin içinde büyüdük.

Sorun düzene baş kaldırırken çok erken itaat etmemiz. Kendimizi fazla önemsemememizden onların bizim verdiğimiz reaksyonu ne kadar iyi takip ettiklerinin ve bize karşı nasıl kullandıklarının farkında olmamamız. Hepsi bizim Duruş ve Davranışımızla alakalı. Sergen'in gelmesi bize manevi açıdan inanılmaz bir fayda sağladı, oyuna gelmez ve itaat etmez kendisi çünkü Tam bir Çakal. O bu Sisteme boyun eğmeyenlerden ama ne yazık ki ona yeterince destek olmuyoruz. Kimse sevmeye mecbur değil sadece Sergen olursa olur diye birşey de yok ama şuanda
Zeka ve Hırsı yüksek seviyede birleştiren ve belli bir Futbol Anlayışı olan tek Beşiktaşlı. Onu kabul edemiyorsak bu kendimizle alakalı bir durum. Bizim derdimiz Dahi aramak. Insan değil.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2020, 13:56:48 almanci ]

Çevrimdışı tangaz

Defans arkasına koşu atamadık çünkü o tip bir futbolcumuz yok bizim. Ne koşuya atan, ne araya bırakan adamımız var, Ghezzal bırakabilir bazen sadece.  Santraforda Burak vardı mesela o koşuları atan gitti. Abou o tip bir santrafor değil, kanat oyuncularımız da iç forvet özellikleri taşımıyor Ghezzal oyun kurucu-N'Koudou patlayıcı bir yapıda. Larin zaten aslen 2.Forvet tarzında bir oyuncu aslında kenar adamı olduğu söylenemez. Ben o orta sahayı pek makul göremiyorum bu şekilde çıktığımız zaman Atiba'nın tam gününde olması skor katkısı yapabilmesi lazım yoksa üretkenlikten çok uzak oluyor.

maçtan önce defans arkasına koşularda çaresiz kalıyorlar öyle vuracaz 3 atacaz 5 atacaz patates edecez diyordun maç sonrası da o tip futbolcumuz yok diyorsun  :alala:

sen bi de necmi abi rahat koyacaz rahat olun diyordunuz siz bidaa maç tahmininde bulunmayın  :D

Çevrimdışı tangaz

2 sezonda da ilk 2 sezon kadar güçlü değildik kendimizi kandırmayalım

sadece santrafor (negredo) zayıftık haa bu önemli bir zayıflık mı?  evet ama buna rağmen şampiyonluk bizden alındı geyseye verildi bizim geyse maçı öncesi alanya maçında ü.öztürkün yaptıklarını bizim maçta fıratın yaptıklarını görmezden mi gelelim yok mu kabul edelim düpedüz müdahale edildi. çalındı işte şampiyonluğumuz.