Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1637116 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Erman1903

Çözümü çok uzaklarda arıyoruz. Mesele böyle devam etmek de değil. Düzeni değiştirmek için Insanları yani Dünyayı değiştirmek gerekiyor. Bunu yapmak için aynı zamanda kendini değiştirmek ve en sağlıklı duruma getirmek gerekiyor çünkü hepimiz bu insan düşmanı sistemin içinde büyüdük.

Sorun düzene baş kaldırırken çok erken itaat etmemiz. Kendimizi fazla önemsemememizden onların bizim verdiğimiz reaksyonu ne kadar iyi takip ettiklerinin ve bize karşı nasıl kullandıklarının farkında olmamamız. Hepsi bizim Duruş ve Davranışımızla alakalı. Sergen'in gelmesi bize manevi açıdan inanılmaz bir fayda sağladı, oyuna gelmez ve itaat etmez kendisi çünkü Tam bir Çakal. O bu Sisteme boyun eğmeyenlerden ama ne yazık ki ona yeterince destek olmuyoruz. Kimse sevmeye mecbur değil sadece Sergen olursa olur diye birşey de yok ama şuanda
Zeka ve Hırsı yüksek seviyede birleştiren ve belli bir Futbol Anlayışı olan tek Beşiktaşlı. Onu kabul edemiyorsak bu kendimizle alakalı bir durum. Bizim derdimiz Dahi aramak. Insan değil.

Sergen hocanın şu son maçta söylediklerine karşı çıkan bir kişi bile görmedim, söylediklerinde haklı adam. Bunları tabiki konuşacağız, konuşmak zorundayız ama bunların olması bizi kendi yaptığımız eksiklerden hatalardan perdelememeli. Puan veya puanlar alabilirdik ama kötü oyunumuzun bütün sorumlusu başkaları değil.

Çevrimdışı almanci

Sergen hocanın şu son maçta söylediklerine karşı çıkan bir kişi bile görmedim, söylediklerinde haklı adam. Bunları tabiki konuşacağız, konuşmak zorundayız ama bunların olması bizi kendi yaptığımız eksiklerden hatalardan perdelememeli. Puan veya puanlar alabilirdik ama kötü oyunumuzun bütün sorumlusu başkaları değil.

Takımın motive olmasını zorlaştırmak için herşeyi yapan renkli medyasını da göz ardı etmeyelim.

Hepsi tutturmuş Takımı göklere çıkariyor. Gören tamam bu Takım Şampiyonluğa ambargo koydu der.

Benim bile maça hevesimi kaçırdılar 1 haftadır öve öve. Kendimiz de ekmeklerine yağ sürüyoruz başarıyla başarısızlığı çok fazla abartarak. Bunları uçlarda yaşamayalım bile demiyorum ama Ortası olmayanlar için kimse yırtınmaz çünkü ne olduğunu anlayamaz ve güvenemez.

Oyuncular bu dış etkenlerden hiç etkilenmeyecek mi sanıyoruz?

Çevrimdışı almanci

Bazı şeyleri o yüzden içinde tutmak gerek. Bunun içinde ne kadar güçlü hissetsen de Duygularına hakim olmak gerekiyor. Bu açıdan da Sergen Hoca en iyi tercih. Başka kim olsaydı o kadar itiraza atılmışti. Sergen öyle görünmez ve belli etmez ama ölçülü birisi.

Çevrimdışı Erman1903

Takımın motive olmasını zorlaştırmak için herşeyi yapan renkli medyasını da göz ardı etmeyelim.

Hepsi tutturmuş Takımı göklere çıkariyor. Gören tamam bu Takım Şampiyonluğa ambargo koydu der.

Benim bile maça hevesimi kaçırdılar 1 haftadır öve öve. Kendimiz de ekmeklerine yağ sürüyoruz başarıyla başarısızlığı çok fazla abartarak. Bunları uçlarda yaşamayalım bile demiyorum ama Ortası olmayanlar için kimse yırtınmaz çünkü ne olduğunu anlayamaz ve güvenemez.

Oyuncular bu dış etkenlerden hiç etkilenmeyecek mi sanıyoruz?

Etkilemez olur mu hoca bile benim oyunum diyip rakibe göre kadro çıkarmadı ilk yarı sıkıntılı görüntüler yaşadık. İşte her şey dengedeyken güzel ayaklarımızın biraz yere sağlam basması lazım, bizim takım olarak ciddi eksiklerimiz sıkıntılarımız da var nasıl halledeceğiz yabancı sınırları para sorunları Kale ve tandem fecaat iş çözen tip ofansif orta sahamız yok Ljajic kayıp Hasiç düşünülmüyor, kenardan skor yapacak Larin harici birileri bulunmuyor başka şeyler de eklenebilir bizim işimiz başımızdan aşkın çok iş var.

Çevrimdışı almanci

Etkilemez olur mu hoca bile benim oyunum diyip rakibe göre kadro çıkarmadı ilk yarı sıkıntılı görüntüler yaşadık. İşte her şey dengedeyken güzel ayaklarımızın biraz yere sağlam basması lazım, bizim takım olarak ciddi eksiklerimiz sıkıntılarımız da var nasıl halledeceğiz yabancı sınırları para sorunları Kale ve tandem fecaat iş çözen tip ofansif orta sahamız yok Ljajic kayıp Hasiç düşünülmüyor, kenardan skor yapacak Larin harici birileri bulunmuyor başka şeyler de eklenebilir bizim işimiz başımızdan aşkın çok iş var.

O kadar sıkıntı yok, bir çoğunu kendimiz yaratiyoruz.

Ljajic bir çok Taraftarımız gibi düşünüyor; ben bu Adamın istediğini yapmam.

Sevmiyor işte, fazla zorlamamak lazım.

Hasic henüz olmadı gibi. Gökhan ın son durumunu bilmiyorum ama anlaşılan o ki ondan da olmayacak. Sonuçta kanatta Larine muhtaç kalıyoruz ki sol taraf felç oluyor. Orta Sahada ise Mensah ve Oğuzhan bekleneni veremiyor. Bu durumda ön tarafta etkisiz olmamiz kadar normal birşey varmı?

Devre arası uygun Sol Kanat, Ofansif Orta Saha ve Stoper transferiyle bu Takım Şampiyonluğun en büyük adayı olur. Bu yüzden ilk yari bitmeden havlu attırmaya çalışacaklar. Hangi birine konsantre olsun Hoca. Hakkımızı ne kadar ararsak işleri o kadar kolaylaşır. En azından karşı gelerek rakiplere destek olmasak bile yeterli.

Çevrimdışı almanci

Bir de Atakan var. Büyük ümitlerle alınan adam Neden hiç oynamaz bilmiyorum. Sorgulayanı da pek göremiyorum nedense.

Çevrimdışı cursedofdragon

Süper Lig'de toplamda en fazla gol atan hücum ikilileri.
11 Aboubakar-Larin
10 Diagne-Falcao
10 Davidson-Bakasetas
 9 Loic Remy-Boldrin
 8 Sabo-Nado
 8 Gulbrandsen-Visca

Çevrimdışı tuncaboylu

O kadar sıkıntı yok, bir çoğunu kendimiz yaratiyoruz.

Ljajic bir çok Taraftarımız gibi düşünüyor; ben bu Adamın istediğini yapmam.

Sevmiyor işte, fazla zorlamamak lazım.

Hasic henüz olmadı gibi. Gökhan ın son durumunu bilmiyorum ama anlaşılan o ki ondan da olmayacak. Sonuçta kanatta Larine muhtaç kalıyoruz ki sol taraf felç oluyor. Orta Sahada ise Mensah ve Oğuzhan bekleneni veremiyor. Bu durumda ön tarafta etkisiz olmamiz kadar normal birşey varmı?

Devre arası uygun Sol Kanat, Ofansif Orta Saha ve Stoper transferiyle bu Takım Şampiyonluğun en büyük adayı olur. Bu yüzden ilk yari bitmeden havlu attırmaya çalışacaklar. Hangi birine konsantre olsun Hoca. Hakkımızı ne kadar ararsak işleri o kadar kolaylaşır. En azından karşı gelerek rakiplere destek olmasak bile yeterli.
Kanat ve stoper bölgeleri sene başından beri en çok transfer operasyonu geçiren bölgelerimiz.

Hala oralara transfer gerekiyorsa, hiç elleşmesinler.

Çevrimdışı goktasoktay

ben izlemeyecem demedim sen bana ilk 2 maçı da izlemeyecem tutarsa bidaha da ne izlerim ne de sana izletmem demiştin ikimizde dayanamayıp izlemişiz  :ebebe:

ama olsun benle alakası yoktur kesin senin yüzünden kaybettik  :evillol:

şaka şaka benim yüzümden kaybettik benim genel bir totemim var napoliyi deplasmanda tokatladığımızdan beri iş gören bir totem zor deplasmanı izlemiyorum biz de yenilmiyoruz şeklinde bu maç dayanamadım tutamadım kendimi
Abi beee. Ben de izlememişindir diye düşünmüştüm. Bozulur mu bile bile çalışan totem

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Bir de Atakan var. Büyük ümitlerle alınan adam Neden hiç oynamaz bilmiyorum. Sorgulayanı da pek göremiyorum nedense.
Kim umitlendi Atakandan merak ediyorum ben :D Rotasyonun son sirasindaydi, sakatlandiktan sonra da hic sans bulamadi.
Tr kupasinda falan bile dogru duzgun 11 de sans bulacagini zannetmiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Buradan Sergen'e de ceza çıkar. Bir kaç maç hocasız kalırsak şaşırmam  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1338860010974035968

Beşiktaş Tarihi
★★★

Buradan Sergen'e de ceza çıkar. Bir kaç maç hocasız kalırsak şaşırmam  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1338860010974035968

2 maç verip 1'e düşürsünler onuda kupa maçında çeksin yiyor mu ?

Yok bize gelince 3-5 maç kitlerler 6-7 maç bile verebilirler.

Beşiktaş’ta Rıdvan Yılmaz’ın sözleşmesi 2025’e kadar uzatıldı.
Genç oyuncunun maaşında da iyileştirme yapıldı.
( Trt Spor )

Çevrimdışı almanci

Kanat ve stoper bölgeleri sene başından beri en çok transfer operasyonu geçiren bölgelerimiz.

Hala oralara transfer gerekiyorsa, hiç elleşmesinler.

Alınanların bir çoğu yetersiz çıkmasına rağmen yarıştaysan alacaksın çok basit.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı almanci

Kim umitlendi Atakandan merak ediyorum ben :D Rotasyonun son sirasindaydi, sakatlandiktan sonra da hic sans bulamadi.
Tr kupasinda falan bile dogru duzgun 11 de sans bulacagini zannetmiyorum.

(...) Sol açık almanın bir sebebi daha olur öyleyse. Bir şekilde idare etmeye çalişiyor hoca ama seviye yükseldikçe bu açıklar kapatılamiyor işte. Nkoudou tempoyu kaldıramaz diye koca devreyi bir şekilde Larinle atlatmaya çalışıyoruz. Bu kadar düşmemeliyiz.

Çevrimdışı Erman1903

maçtan önce defans arkasına koşularda çaresiz kalıyorlar öyle vuracaz 3 atacaz 5 atacaz patates edecez diyordun maç sonrası da o tip futbolcumuz yok diyorsun  :alala:

sen bi de necmi abi rahat koyacaz rahat olun diyordunuz siz bidaa maç tahmininde bulunmayın  :D

O bir tahmin değil ki maç ruhu. Yarın yapalım yine aynı şeyi söylerim. @cursedofdragon bile umutsuzdu açıkçası sonunda haklı, haksız çıkmayı hiç düşünmedim bile. Kadroda Mensah ve N'Koududan biri olmadığını da görmüştüm.

Çevrimdışı can1903

Ljajic giderse Taliscanın gelme ihtimali varmış.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ljajic giderse Taliscanın gelme ihtimali varmış.
Ben öyle bir ihtimal görmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Ben öyle bir ihtimal görmüyorum.
Önce şu stoper işini netleştirsek, sonra da kaleci. Necip takımdaki en iyi stoper ve rosierden sonra en iyi sağbek. Bu yapılanma çok kafamızı ağrıtacak, takım bu kadar kolay gol yerken hucmu messi ronaldo bile kurtarmaz.

Çevrimdışı Nartallo

11 maçta 19 gol yedik, bu ortalamayla 40 maçta 70 gol yiyerek sezonu tamamlamış oluruz.

70 gol yiyen takımın bırakın ilk üçe, beşe girmesi, ligde kalması bile şüpheli hale gelir.

Çoğu maçta defansif olarak güçlü üç orta sahayla oynayıp yedik bu golleri...

Ljajic, Mensah, Oğuzhan oynayıp yenmedi bu goller.