Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1637178 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı mrred

http://plasedergi.com/hikaye/dunya-devi-mi-kralin-takimi-mi/

alın bakın meraklısına. Real Madridi bildiğin ispanya kralı franco destekliyor alenen açık açık. Daha ne olsun. Hatta di stefanoyu barcelona transfer edecekken kral engellemiş reale gelmesini sağlamış.
The great gig in the sky

Çevrimdışı murat

görüş ayrılıkları gayet doğal bende kötü oynadık diyorum ama birincil suçlu bence hakemdir sonuçta 5-0 kaybetmedik maçı tek farkla biten bir maşta hakem direkt skora etki eden hatalar yapmışsa (penaltı+kırmızı) birinci suçlu odur.
bence çıkan kadro kötü değildi futbolcular aşırı isteksizdiler. ilk skraya futbolcuları yazarım. jakemi beğendim düşün işte bizim maça çıkan diğer hakemlerin rezalet yönetimlerinden sonra bu hakeme birşey diyemiyorum.Türkiye şartlarında bu hakeme razıyım durum bu.baş hakemden çok var hakemi suçlu. var görüntsünde sadece el mi gösterildi yoksa itme pozisyonu da verildimi hakeme. birde o elin orada işi ne kardeşim hep hakem suçlu futbolcu neyapıyor diyen yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

Art niyetli hakem etki altında kalmaz, çat diye atar adamını.

Etki altında kalan bir hakemse sen de rakip ceza sahasına girip penaltı alabilirdin ki aldın zaten.

Dünkü kötü oyun için 1-0 geride olmak mazaret değil, hiç bir şey üretemedik. Organize atak bile yapamadık.

Ama tek farkla yenildiğimiz ve penaltı hatalı olduğuna göre bu teferruat, tek gerçek hakem

Sizi görende amerikayı yeniden keşfediyosrunuz sanacak türkiye liginde eyyam yapılıdğını bilmiyorsunuz yada biliyorsunuz işinize gelmiyor.

1-0'dan sonra takdir haklarını bize kullandı dengelemek için skor avantajını rakibe verdikten sonra.

güç hakemlerde maçı nasıl isterse öyle bitiriyorlar.

Size bunu anlamaktan biz yorulduk siz anlamamaktan yorulmadınız.

Halen hakem kötü niyetli olsa şöyle olsa böyle olsa diyorsunuz rosier atmama nedeni dengelemek için ancak skor avantajı rakipte tabi ki.

Neden 55.ci dakikada babacarı atmadı rıdvanın gözü cıkıyordu rakip 10 kisi kalırsa Beşiktaş kazanır çünkü.2-0 maç bitmiş yalandan bir penaltı verildi sus payı olarak.

Türkiye ligini bize tanıtıyorsunuz sanki geçen sene bir maçta doğrandık fıratı verdiler içerde ki maçta eyyamın kralını yaptı.

Aman neyse boşver zamanımız değerli size laf anlatıncaya kadar kendimize faydalı bilgiler katalım siz eğitilmiyorsunuz nasıl olsa.

[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2020, 17:59:01 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mrred

İğrenç düzen takımı real madrid benim gözümde büyük değil fakat Barcelona yılmamış akıllı adamların kulübü yönetmesini sağlamış
Özellikle Johan Cruyff geldikten sonra kendilerine bir felsefe yaratmışlar. Bu felsefe dahilinde oyuncu yetiştirmişler futbolcu transfer etmişler. 1990 yılına kadar 10 şampiyonlukları varken 1990 yılından sonra 16 şampiyonlukları olmuş ve real ile şampiyonluk sayısı açısından farkları şu an 8. Real madris 1990 yılından sonra 9 kez şampiyon olabildi.

O yüzden yok hakemler yok bilemem ne falan ağlayacağımıza sahaya akıl koymamız gerek diyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Josef atiba dorukhan orta sahasında gençler maçında da çıkmıştık o zaman da olmamıştı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

İğrenç düzen takımı real madrid benim gözümde büyük değil fakat Barcelona yılmamış akıllı adamların kulübü yönetmesini sağlamış
Özellikle Johan Cruyff geldikten sonra kendilerine bir felsefe yaratmışlar. Bu felsefe dahilinde oyuncu yetiştirmişler futbolcu transfer etmişler. 1990 yılına kadar 10 şampiyonlukları varken 1990 yılından sonra 16 şampiyonlukları olmuş ve real ile şampiyonluk sayısı açısından farkları şu an 8. Real madris 1990 yılından sonra 9 kez şampiyon olabildi.

O yüzden yok hakemler yok bilemem ne falan ağlayacağımıza sahaya akıl koymamız gerek diyorum.

Katılıyorum bir şeyin üzerinde fazla etki sahibi değilsen ona haddinden fazla vakit düşürmeyeceksin. Senelerdir hakem hakem dedik de ne değişti yahu, hep aynı hikaye. Akıl koymak diyoruz da burası TSL yani Einstein olmaya falan da gerek yok.

Biz her şeyi Fb-Gs'den daha iyi yapmak, ekmeğimizi taştan çıkarmak zorundayız bunu kabul etmemiz lazım. Sadece futbol değil dünyanın düzeni böyle, kurallar kimine işler kimine o kadar işlemez. Bu demek değil ki hakemler konusunda susacağız öyle bir şey yok, köküne kadar hakkını arayacaksın ama ağlamayacaksın. Sadece şımarık çocuklar ağladığında bir şeyler elde eder, sarışınlar gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Josef atiba dorukhan orta sahasında gençler maçında da çıkmıştık o zaman da olmamıştı.

Orta saha skintiliydi ama bence Alanya cok iyi calismisti dersine. Defanstan topu genelde biz Rosier uzerinden cikariyoruz. Oraya cok iyi bastilar 3 kisiyle.
Ridvan/Larin baglantisi guclu olmadigindan oradan da hic cikamadik. Aslinda Ridvan dar alandan topu bazen guzel cikarabiliyor ama hala ozguven skintisindan hatalar yapabiliyor.
Mesela hatirliyorum hangi dk hatirlayamadim,  cok iyi gordu caprazda sag aciktaki bos oyuncuyu ama uzun atmadi geri dondu.

Orta ucluden hic biri de insiyatif almayinca tum baglantilarimiz kesilmis oldu.  Atiba yerine Mensah veya Oguzhanla baslamak gerekiyordu bence boyle iyi pres yapan bir takima.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

İyi oynamadıysak, burada onu konuşacağız. "Kötü oynarken kazanacağımız maçtı, suçlu hakem. Nokta" mı yazmak zorunda herkes?

3 maçtır iyiye giden takım felaket bir oyun oynadı, yorgun ve formsuz bir rakibe teslim oldu.

Kazansak, biz bu ligin favorisiyiz diyeceğimiz maçta, varlık bile gösteremedik.

Bunun sebebini aramayalım mı, teferruat mı diyelim?

Rakip formsuz diyoruz, yaralı rakiple oynamak dezavantaj diyorlar.

Formda olsa, zaten formdaydı diyorlar.

Yemin ediyorum, nasıl bir rakibe karşı oynasak avantaj olacak çözemiyorum.

Yanlış düşünüyorsun işte. Tek sorumlu hakem(!) Öyle ya 55. dakikada kırmızı vermemiş. Ne olduysa o meşhur 55. dakikada.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

bu taraftar profiline bu "gerekirse hakemi de yeneceksin" mottosuna  ve hatalı penaltı verilen+verilmeyen kırmızı olan bir maçı sadece tek farkla kaybetmişken bu maç hakemlik bir şey yoktu görüşüne rağmen şampiyonluk sayımız yeminle çok walla
Asıl sizin zihniyetinize bu kadar şampiyonluk fazla.

Çevrimdışı Karabay

bu taraftar profiline bu "gerekirse hakemi de yeneceksin" mottosuna  ve hatalı penaltı verilen+verilmeyen kırmızı olan bir maçı sadece tek farkla kaybetmişken bu maç hakemlik bir şey yoktu görüşüne rağmen şampiyonluk sayımız yeminle çok walla
Abi ben kendi adıma bir düzeltme yapayım. Kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim. Hiiç öyle hakemi de yeneceksin, efendi Beşiktaş dediğim yok tam aksine nefret ediyorum bu söylemlerden. Bu maç özelinde hakeme çok takılmadım o kadar.

Penaltıya kadar oynanan ouyunu izledikçe maçı kapatsam mı kapatmasam mı arasında gidip geldim. Penaltı olmasa da maçı kazansak bile sevmiyorum ben bu oyunu. Sorgulağım kızdığım da o. Ben bu oyunun nesine zaman ayırıp izleyim nesine para verip harcayım. Öyleyse gider memleketimin Anadolu takımını tutarım ne farkı var.
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2020, 19:53:11 Karabay ]

Çevrimdışı mrred

Yahu hakemler lobisi güçlü olan renklilere hoş görünmek istiyorlar çünkü ülkede liyakat yok. Ülkedeki liyakat sorununu biz çözemeyiz. Dolayısıyla bizim iyi oynamaktan başka çaremiz yok. Ne yapalım ortalığı yakıp yıkalım mı ? Bana bir çözüm plan strateji söyleyin. Tartışalım
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hakem konusu tartışılmaya başlanmış yine. Hakemler aleyhimize her maç hata yapıyorlar. Bu düzeni değiştirmek için gerekli adımları bizim değil yönetimin atması lazım. Bu lobi ile mi olur ağlayarak mı olur bilemem. Bu tartışılıyorsa çözümü biz olamayız. Şu anda tribüne gidip takımı bile destekleyemiyoruz. Yapabileceğimiz en fazla şey sosyal medyadan tepki koymak olur. Onu da hepimiz yapıyoruz. Buradaki tartışmanın kimseye faydası yok. Diğer taraftan sahadaki oyuna bakarsak maçı hak ettiğimiz kesinlikle söylenemez. Burada Sergen veya yönetimi savunmak için maçta hakem hatası olduğunu kabul edip oyunu eleştirenlere kızmak çok saçma oluyor. Burada sabah akşam hakem mi konuşmak zorundayız? Zaten beni ülke futbolundan soğutan şey saha dışının saha içinden fazla konuşulması. İsteyen hakem isteyen oyun konuşsun. Bu herkesin hakkı. Karşılıklı atışmanın lüzumu yok. Ayrıca insan sevdiğini gömer. Sevmese niye hatalarını ortaya çıkartmaya çalışsın. Dost acı söyler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yahu hakemler lobisi güçlü olan renklilere hoş görünmek istiyorlar çünkü ülkede liyakat yok. Ülkedeki liyakat sorununu biz çözemeyiz. Dolayısıyla bizim iyi oynamaktan başka çaremiz yok. Ne yapalım ortalığı yakıp yıkalım mı ? Bana bir çözüm plan strateji söyleyin. Tartışalım

Çözüm belli, akıl koyup en iyi olacağız ve renklilere 5 atacağız. Bu camianın - kulübün hak ettiği budur, yapacak kuvvet de genlerinde mevcuttur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çözüm belli, akıl koyup en iyi olacağız ve renklilere 5 atacağız. Bu camianın - kulübün hak ettiği budur, yapacak kuvvet de genlerinde mevcuttur.
Tarihimize bakarsak sahada iyi olmadığımız hiç bir sezon şampiyon olamamışız. Çözüm daha iyi olmak. Ancak "Hakemi de yeneceksin." ifadesine karşıyım. Bizim eşitliği savunmamız lazım. Bu tip söylemlerden uzak durmak lazım. Biz yine sahada kalalım ama eşitliği de savunalım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Sizi görende amerikayı yeniden keşfediyosrunuz sanacak türkiye liginde eyyam yapılıdğını bilmiyorsunuz yada biliyorsunuz işinize gelmiyor.

1-0'dan sonra takdir haklarını bize kullandı dengelemek için skor avantajını rakibe verdikten sonra.

güç hakemlerde maçı nasıl isterse öyle bitiriyorlar.

Size bunu anlamaktan biz yorulduk siz anlamamaktan yorulmadınız.

Halen hakem kötü niyetli olsa şöyle olsa böyle olsa diyorsunuz rosier atmama nedeni dengelemek için ancak skor avantajı rakipte tabi ki.

Neden 55.ci dakikada babacarı atmadı rıdvanın gözü cıkıyordu rakip 10 kisi kalırsa Beşiktaş kazanır çünkü.2-0 maç bitmiş yalandan bir penaltı verildi sus payı olarak.

Türkiye ligini bize tanıtıyorsunuz sanki geçen sene bir maçta doğrandık fıratı verdiler içerde ki maçta eyyamın kralını yaptı.

Aman neyse boşver zamanımız değerli size laf anlatıncaya kadar kendimize faydalı bilgiler katalım siz eğitilmiyorsunuz nasıl olsa.

Adamı criminal mastermind yaptınız.

Madem 1-0'dan sonra takdir haklarını bizden yana kullandı, yine pozisyona giremedik. Adam götürüp topu kaleye de mi soksaydı?

Penaltıyı kendi vermedi, Var verdirdi.

Oyuncumuzu atmadı.

Rakibi 10 kişi bıraktı.

Penaltımızı verdi, dışarıda diye vermeyebilirdi.

Maçı fazlasıyla uzattı, penaltıdan sonra 7 dakika daha oynadık.

Maçı ben yönetsem, ancak bu kadar yönetirdim. Ama dün maçı sen bile yönetsen kazanamayacak bir oyun vardı sahada.

Biz ne eyyamlar gördük, dünkü hakem art niyetli bir hakem değildi bence. Dediğim gibi art niyetli olsa ve mağlubiyetimizi hazırlasa Rosier'i atardı, sonra başka bir şey yapmasına gerek kalmazdı.

Çevrimdışı almanci

Hakem konusu tartışılmaya başlanmış yine. Hakemler aleyhimize her maç hata yapıyorlar. Bu düzeni değiştirmek için gerekli adımları bizim değil yönetimin atması lazım. Bu lobi ile mi olur ağlayarak mı olur bilemem. Bu tartışılıyorsa çözümü biz olamayız. Şu anda tribüne gidip takımı bile destekleyemiyoruz. Yapabileceğimiz en fazla şey sosyal medyadan tepki koymak olur. Onu da hepimiz yapıyoruz. Buradaki tartışmanın kimseye faydası yok. Diğer taraftan sahadaki oyuna bakarsak maçı hak ettiğimiz kesinlikle söylenemez. Burada Sergen veya yönetimi savunmak için maçta hakem hatası olduğunu kabul edip oyunu eleştirenlere kızmak çok saçma oluyor. Burada sabah akşam hakem mi konuşmak zorundayız? Zaten beni ülke futbolundan soğutan şey saha dışının saha içinden fazla konuşulması. İsteyen hakem isteyen oyun konuşsun. Bu herkesin hakkı. Karşılıklı atışmanın lüzumu yok. Ayrıca insan sevdiğini gömer. Sevmese niye hatalarını ortaya çıkartmaya çalışsın. Dost acı söyler  :tabe:

Sonuna kadar eleştir ama öldürme. Aradaki farkı kaçırıyoruz sorun bu. Maçı dürüst Hakemle haketmeden de kazanabilirdik. Şampiyon Takımların özelliği budur hatta. Iyi oynayarak kaybettiğin de olur. Önemli olan her zaman 3 Puandır bunu unutuyoruz.

Çevrimdışı Erman1903

Tarihimize bakarsak sahada iyi olmadığımız hiç bir sezon şampiyon olamamışız. Çözüm daha iyi olmak. Ancak "Hakemi de yeneceksin." ifadesine karşıyım. Bizim eşitliği savunmamız lazım. Bu tip söylemlerden uzak durmak lazım. Biz yine sahada kalalım ama eşitliği de savunalım.

Hakemi de yeneceksin bir söylem olamaz, ama içimizde bazı durumlarda onun da gerektiğini bilmemiz gerekiyor. Ne yapalım hakem karşımıza çıktığında yelkenleri suya mı indirelim,  savaşmadan zafer kazanılmıyor. Sen güçlü olduktan sonra zaten hiçbir şey karşında duramaz. Her şeyin bir sonu var, 1 durur 2 durur 3.cüde donları doldurur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncular bizi ne güzel de kullanıyor. 1 milyon takipçiye ulaşmış  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1338533544843468800

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Talisca falan inanan var mı cidden Talisca'nın maaşını karşılayabilcek gücümüz yok bizim.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Oyuncular bizi ne güzel de kullanıyor. 1 milyon takipçiye ulaşmış  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1338533544843468800

Sadece oyuncu değil taraftarın duygularını kullananlar :)

Çevrimdışı can1903

önümüzde ki takımların puanı 23 bizim 19 ben mi yanlış biliyorum  :alala:
Alanya 26, sen kazanıyosun da rakiplerin de kazanırsa o puan kaybı nasıl kapanıcak çok merak ediyorum herkes önümüzdeki 6 maçlık fikstürü kolay zannediyor ama işler öyle değil puan kaybına tahammül yok artık kaybedersen tökezlersin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Alanya 26, sen kazanıyosun da rakiplerin de kazanırsa o puan kaybı nasıl kapanıcak çok merak ediyorum herkes önümüzdeki 6 maçlık fikstürü kolay zannediyor ama işler öyle değil puan kaybına tahammül yok artık kaybedersen tökezlersin.
Kolay maç yok elbette ama şimdiye kadar oynadıklarımızın yanında kolay kalıyor rakipler. Ankaragücü, Sivas, Erzurum, Kayseri, Rize falan formsuzlar. Ben kayıp yapacağımızı düşünmüyorum buralarda. Belki 1 beraberlik olabilir.

Çevrimiçi yaço58

Hakemi bir kenara koyuyorum oyun olarak berbattık o kadar yan top şansı verirsen rakibe hakemde penaltıyı çalar her yan top bomba gibi düştü karambol oldu biz yan toplara çalışmıyormuyuz hoca gençler maçında bu 3 lünün olmayacağını en iyi gören kişiydi ve yine aynı 3lü ile başladı top yapamadık sonra atiba bitmişti hoca oziyi almadı 78de falan aldı izleyen herkes gördü değişikliğin şart olduğunu ayrıca şu Welintona asıl antrenman yeleği verilmemeli adamın ayağına alıp çıkış yaptığı toplar kontra olarak geri geldi hep adama yürüye yürüye çalım attılar halı sahada adam eksik olunca futboldan alaksız birini çağorıp defansa koyarsın gelen çalım atar giden çalım atar aynı öyle ne eksik ne fazla valla gitsin hoca serdar saatxiyi oynatsın yine 10 kat iyidir bundan birde hocanın kaleye takviye düşünmüyoruz söylemi var dünkü yenen 2.gol tekrar gösterdi bize kaleci şart utku ile ersin ile olmayacak kendilerine şans geliyor yediği gole bak fırsat ayaklarıma gelmişken kendileri tepiyor