Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1637128 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tangaz

1.Forumda Beşiktaş galip gelince gifler ile nasıl bir plan yaptığımızı gösteriyorum.
2.Hocanın artılarını yazıyorum
3.Yenince nasıl hocaya övgü yapıyorsak yenilince de eleştiri yapacaz. Bunu artık kabullenin. Sergen Yalçın Beşiktaş'tan büyük değil eleştirilemez gibi bir fikir olmaz. Sergeni eleştirdiğimiz de gocunmayacaksınız. Bizim derdimiz Sergen falan değil Beşiktaş. İyi oynatırsa iyi oynattı diyoruz . Kötü oynatınca kötü oynattı diyoruz. Alanya ilk yarı sahada bizi ezdi net.

Sonuç olarak Beşiktaş kazanınca bir şey yazılmıyor argümanına katılmıyorum. Nasıl kazandığımızı Giflerle görüntülerle , istatistiklerle anlatıyoruz  Yenildiğimiz zaman gif falan yapasım gelmiyor. Onu da bir zahmet başkası yapsın.

kimse buna bişey demiyor ki zaten mesele şu sanki maç 5-0 kaybedilmiş ve takım dağılmış gibi lanse edilmesi, oysa maç 0-0ken devre belkide 0-0 bitecekken hatalı bir penaltı verilmiş rakip 55de eksilmeliyken eksilmemiş (belki de o an maç tümüyle bize dönecekti bunu yaşamadık bilemeyiz) ve hakem maçı elleriyle vermemiş gibi bu maç hakeme bağlanmaz deniyor hangi maç hakeme bağlanacak ? 5-0 biten bir maç mı yada 3-0 alacağımız bir maç mı? aksine tam da böle tek farkla filan kaybedilen maçlar hakeme bağlanır bu basit bir aritmetik. futbolda her zaman iyi oynayan kazanmıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Yaw devreye 1-0 geride girdik diye dünyamız mı çöktü, ne oldu?

0-0 değil de 1-0 devam etti diye mi 80 dakika rakip kaleye gidemedik? 1-0 olunca pranga mı vuruldu ayaklarımıza?

Tutturmuşsun bir adamlar 55'te 10 kişi kalacak muhabbeti, maç 0-0 devam etse o pozisyon mu yaşanacaktı? Erol'un muhabbetinden bile anlamsız.

Hakem dün gerçekten art niyetli olsa Rosier'i atardı, rakibi 10 kişi bırakmazdı, 2-0'kenki penaltıyı da dışarı taşır frikik verirdi.

rosieri atamaması verdiği hatalı penaltı nedeniyle etki altında kalmasıdır. 0-0la 1-0 arasında puan farkı var birinde 1 puan alıyorsun diğerinde 0 birinde fark açılmıyor diğerinde açılıyor bunlar basit aritmetik denklemleri bi zahmet bu analizleri de yapıver.

11e 10 oynamak ağır zeminde emin ol bizim lehimize olurdu maçı sanki 5-0 gerideymişizde verilmeyen kırmızıya söyleniyoruz gibi yazıyorsun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Yaw devreye 1-0 geride girdik diye dünyamız mı çöktü, ne oldu?

0-0 değil de 1-0 devam etti diye mi 80 dakika rakip kaleye gidemedik? 1-0 olunca pranga mı vuruldu ayaklarımıza?

Tutturmuşsun bir adamlar 55'te 10 kişi kalacak muhabbeti, maç 0-0 devam etse o pozisyon mu yaşanacaktı? Erol'un muhabbetinden bile anlamsız.

Hakem dün gerçekten art niyetli olsa Rosier'i atardı, rakibi 10 kişi bırakmazdı, 2-0'kenki penaltıyı da dışarı taşır frikik verirdi.

analiz basit görmek isteyene, kötü günümüzdeydik 0-0 dewam eden maçta rakip 55de eksilecekti ve maç bize dönecekti NOKTA

Çevrimdışı mrred

Passolig kart sayılarını yazıyorum

GS 1.091.406
FB  1.017.965
Beşiktaş 813.437

Youtube abone sayısını yazmaya utanıyorum o yüzden yazmıcam hem fener hem gs bizim neredeyse 2 katımız.

Şimdi soru şu ;

1.Bu adamların bizden daha çok destekçi ve taraftarı var ise ve dolayısıyla lobileri bizden daha güçlüyse biz bu adamları nasıl geçeriz ? Geçmek için ne yapacağız ?

a.Ağlıcaz
b.Daha zeki olcaz
c.Daha çok mücadele etcez
d.Ligden çekilcez
e.Bu devran böyle devam edecek ve fark açılacak

Bu hakemler bizi her zaman hem Gs den hem de FB'den daha az kayıracaklar bu net. Bunu artık kabullenelim. Bunu hiçbir şekilde engeleyemezsiniz. Çünkü biz hakemlerin ve federasyonun gözünde 3.büyüğüz. Biz 1.büyük olmak için devamlı hakemlerden mi şikayet edeceğiz ? Yoksa meşru zeminde mücadeleye devam ederek aklımızla fark mı yaratacağız ?

Arkadaşlar aklımızla fark yaratmaktan başka çaremiz yok buna mecburuz. Çünkü adamlar bizden daha fazla destekçiye ve lobiye sahipler. Bunu kırmanın tek yolu akılla ve bilgiyle fark yaratmaktır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı almanci

Bizim en büyük sorun Taraftarlarin Futbol Bilgisi ne kadar düşükse o kadar güvensiz, acımasız ve sabırsız olmaları. O yüzden çoğunluğu dinlersek kendi ayağımıza sıkmış oluruz. Hiç takmicaksin böyle Taraftari.

Çevrimdışı tangaz

Passolig kart sayılarını yazıyorum

GS 1.091.406
FB  1.017.965
Beşiktaş 813.437

Youtube abone sayısını yazmaya utanıyorum o yüzden yazmıcam hem fener hem gs bizim neredeyse 2 katımız.

Şimdi soru şu ;

1.Bu adamların bizden daha çok destekçi ve taraftarı var ise ve dolayısıyla lobileri bizden daha güçlüyse biz bu adamları nasıl geçeriz ? Geçmek için ne yapacağız ?

a.Ağlıcaz
b.Daha zeki olcaz
c.Daha çok mücadele etcez
d.Ligden çekilcez
e.Bu devran böyle devam edecek ve fark açılacak

Bu hakemler bizi her zaman hem Gs den hem de FB'den daha az kayıracaklar bu net. Bunu artık kabullenelim. Bunu hiçbir şekilde engeleyemezsiniz. Çünkü biz hakemlerin ve federasyonun gözünde 3.büyüğüz. Biz 1.büyük olmak için devamlı hakemlerden mi şikayet edeceğiz ? Yoksa meşru zeminde mücadeleye devam ederek aklımızla fark mı yaratacağız ?

Arkadaşlar aklımızla fark yaratmaktan başka çaremiz yok buna mecburuz. Çünkü adamlar bizden daha fazla destekçiye ve lobiye sahipler. Bunu kırmanın tek yolu akılla ve bilgiyle fark yaratmaktır.

pasolig kart sayıları anlam ifade etmiyorki emre belözoğlu lugano melo kırmızısız sezonu bitirdikleri oluyordu ordan çıkarım yapılabilir renkliler yabancı hakem yönetsin sezonun 30 maçında filan kızarırlar

Çevrimdışı tangaz

Bizim en büyük sorun Taraftarlarin Futbol Bilgisi ne kadar düşükse o kadar güvensiz, acımasız ve sabırsız olmaları. O yüzden çoğunluğu dinlersek kendi ayağımıza sıkmış oluruz. Hiç takmicaksin böyle Taraftari.

bu taraftar profiline bu "gerekirse hakemi de yeneceksin" mottosuna  ve hatalı penaltı verilen+verilmeyen kırmızı olan bir maçı sadece tek farkla kaybetmişken bu maç hakemlik bir şey yoktu görüşüne rağmen şampiyonluk sayımız yeminle çok walla

Çevrimdışı mrred

Şimdi Sergen Yalçının aidiyeti çok yüksek bizim içimizden biri çok doğru , taktik bilgisi aşırı yüksek olmasa da ki bence gerek yok (yardımcıları iyi olsun yeter) futbolcular üzerindeki hakimiyeti çok iyi camia ile bağlantısı çok iyi bunlar hocanın artıları ne olursa olsun hocayı desteklemek gerek. Fakat yanlışlarını da ortaya koymak lazım. Eleştiri bu yüzden önemli. Adama git demiyoruz sadece oyun planını sorguluyoruz. Tabi sorgulamak bu topraklarda çok iyi karşılanan bir şey değil.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

rosieri atamaması verdiği hatalı penaltı nedeniyle etki altında kalmasıdır. 0-0la 1-0 arasında puan farkı var birinde 1 puan alıyorsun diğerinde 0 birinde fark açılmıyor diğerinde açılıyor bunlar basit aritmetik denklemleri bi zahmet bu analizleri de yapıver.

11e 10 oynamak ağır zeminde emin ol bizim lehimize olurdu maçı sanki 5-0 gerideymişizde verilmeyen kırmızıya söyleniyoruz gibi yazıyorsun
Art niyetli hakem etki altında kalmaz, çat diye atar adamını.

Etki altında kalan bir hakemse sen de rakip ceza sahasına girip penaltı alabilirdin ki aldın zaten.

Dünkü kötü oyun için 1-0 geride olmak mazaret değil, hiç bir şey üretemedik. Organize atak bile yapamadık.

Ama tek farkla yenildiğimiz ve penaltı hatalı olduğuna göre bu teferruat, tek gerçek hakem

Çevrimdışı mrred

Hocanın yardımcısı hocayı yeniyorsa burada bir taraftar olarak ne oluyor diye soramıcak mıyız ? Demek ki bir yanlış var. İlk yarı 8 günde 3.maçına çıkan alanya bizi sahadan sildi.

-Stoperlere ve josefe baskı yapılacağı belliydi . Hoca buna bir alternatif düşündü mü ? Düşündüyse neydi ? Maç sonu bunları neden konuşmuyoruz ?
-Saha zemini hava şartları alanyaya da bize de aynıydı. Saha zemini ve hava bahane olamaz. Net
-Hoca ısrarla kaleci istemiyorum diyor. Bu konuda hocayı destekliyorum büyük risk alıyor helal olsun herkes alamaz.
-Welintonda bizim göremediğimiz neyi görüyor ?
-İlk yarı Alanya savunması neredeyse orta saha çizgisine kadar yaklaşmışken biz neden savunma arkasına top atamadık ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

analiz basit görmek isteyene, kötü günümüzdeydik 0-0 dewam eden maçta rakip 55de eksilecekti ve maç bize dönecekti NOKTA
Hakem penaltıyı vermeseydi, etki altında kalmayacak ve 40. dakikada Rosier'i atacaktı.

Ağır sahada 50 dakika 10 kişi oynayacaktık, esnada skor 0-0 olsa bile puan falan alamazdık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hocanın yardımcısı hocayı yeniyorsa burada bir taraftar olarak ne oluyor diye soramıcak mıyız ? Demek ki bir yanlış var. İlk yarı 8 günde 3.maçına çıkan alanya bizi sahadan sildi.

-Stoperlere ve josefe baskı yapılacağı belliydi . Hoca buna bir alternatif düşündü mü ? Düşündüyse neydi ? Maç sonu bunları neden konuşmuyoruz ?
-Saha zemini hava şartları alanyaya da bize de aynıydı. Saha zemini ve hava bahane olamaz. Net
-Hoca ısrarla kaleci istemiyorum diyor. Bu konuda hocayı destekliyorum büyük risk alıyor helal olsun herkes alamaz.
-Welintonda bizim göremediğimiz neyi görüyor ?
-İlk yarı Alanya savunması neredeyse orta saha çizgisine kadar yaklaşmışken biz neden savunma arkasına top atamadık ?
Rakip formsuz diyoruz, yaralı rakiple oynamak dezavantaj diyorlar.

Formda olsa, zaten formdaydı diyorlar.

Yemin ediyorum, nasıl bir rakibe karşı oynasak avantaj olacak çözemiyorum.

Çevrimdışı tangaz

Art niyetli hakem etki altında kalmaz, çat diye atar adamını.

Etki altında kalan bir hakemse sen de rakip ceza sahasına girip penaltı alabilirdin ki aldın zaten.

Dünkü kötü oyun için 1-0 geride olmak mazaret değil, hiç bir şey üretemedik. Organize atak bile yapamadık.

Ama tek farkla yenildiğimiz ve penaltı hatalı olduğuna göre bu teferruat, tek gerçek hakem

aynen öyle katılan katılır katılmayan katılmaz

iyi oynadık maç bizim hakkımızdı die tek satırım yok kötü oynarken belki de kazanacağımız maç buydu die 50defa yazdım nesini anlamıyorsun?

maç tek farkla bitmiş hakem rakibi eksik bırakmamış totosundan penaltı uydurmuş 2-0 kazanacağımız maçı almış rakibe vermiş benim görüşüm budur
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2020, 17:44:14 MURAT ]

Çevrimdışı murat

bu taraftar profiline bu "gerekirse hakemi de yeneceksin" mottosuna  ve hatalı penaltı verilen+verilmeyen kırmızı olan bir maçı sadece tek farkla kaybetmişken bu maç hakemlik bir şey yoktu görüşüne rağmen şampiyonluk sayımız yeminle çok walla
b azen hakemi de yenmek zorunda kalabilirsin her zaman değil .ama bu maç rakibi yenmek için çabamız yoktu.sanki paralarını alamıyorlarmış gibi oynadılar.kasımpaşa fener maçlarındaki istek olsa bu maç hakemlik bir maç olmazdı. fener, paşa maçındaki hakemler gibi değildi hakem.sen direk hakem suçlu yenilgide diyorsun aksini savunanlar hakem iyiydi demiyor biz kötüydük diyor. aslında herkes aynı şeyi söylüyor birinci suçlusu farklı sadece.

Çevrimdışı mrred

Bu ağlak moddan kurtulmamız gerekiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

b azen hakemi de yenmek zorunda kalabilirsin her zaman değil .ama bu maç rakibi yenmek için çabamız yoktu.sanki paralarını alamıyorlarmış gibi oynadılar.kasımpaşa fener maçlarındaki istek olsa bu maç hakemlik bir maç olmazdı. fener, paşa maçındaki hakemler gibi değildi hakem.sen direk hakem suçlu yenilgide diyorsun aksini savunanlar hakem iyiydi demiyor biz kötüydük diyor. aslında herkes aynı şeyi söylüyor birinci suçlusu farklı sadece.

görüş ayrılıkları gayet doğal bende kötü oynadık diyorum ama birincil suçlu bence hakemdir sonuçta 5-0 kaybetmedik maçı tek farkla biten bir maşta hakem direkt skora etki eden hatalar yapmışsa (penaltı+kırmızı) birinci suçlu odur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu kadar basit işte.

İstek yoktu takımda, şike maçı gibiydi yeminle.  O maçlarda da kaybetmeyi planlayan takım, 2 fark olana kadar akın yapmaz

Welinton'u alırken 3 puan sözü de mi verdik, anlamadım.

Çevrimdışı murat

4 oyuncusu da oynayamıyor sakatlık cezalı covid yüzünden. ayaklarından da birbirine bağlasalardı birde. gerçi o zamanda nloklar arasında açıklık bırakmıyorlar diye  şikayet edilirdi.

Çevrimdışı tangaz

Bu ağlak moddan kurtulmamız gerekiyor.

esas bu kafadan çıkmazsak hakemler daha çooook gelip ensemize vurup önümüzdeki puanları kupaları alırlar.

Çevrimdışı tangaz

4 oyuncusu da oynayamıyor sakatlık cezalı covid yüzünden. ayaklarından da birbirine bağlasalardı birde. gerçi o zamanda nloklar arasında açıklık bırakmıyorlar diye  şikayet edilirdi.

işte tam da bu profile bu kadar şampiyonluk çok fazla

Çevrimdışı Erman1903

Katılıyorum. Fakat hocanın başlangıç planını bir derece anlarım. Eğer tam saha pres yapacaksak 2.topları devam toplayacaksak o orta saha makul fakat takım bunu yapamadı. Ayrıca adamların bizim orta saha top aldırmadılar defansta 3 lü durdular biz neden savunma arkasına koşu denemedik ?

Defans arkasına koşu atamadık çünkü o tip bir futbolcumuz yok bizim. Ne koşuya atan, ne araya bırakan adamımız var, Ghezzal bırakabilir bazen sadece.  Santraforda Burak vardı mesela o koşuları atan gitti. Abou o tip bir santrafor değil, kanat oyuncularımız da iç forvet özellikleri taşımıyor Ghezzal oyun kurucu-N'Koudou patlayıcı bir yapıda. Larin zaten aslen 2.Forvet tarzında bir oyuncu aslında kenar adamı olduğu söylenemez. Ben o orta sahayı pek makul göremiyorum bu şekilde çıktığımız zaman Atiba'nın tam gününde olması skor katkısı yapabilmesi lazım yoksa üretkenlikten çok uzak oluyor.
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2020, 17:51:43 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

aynen öyle katılan katılır katılmayan katılmaz

iyi oynadık maç bizim hakkımızdı die tek satırım yok kötü oynarken belki de kazanacağımız maç buydu die 50defa yazdım nesini anlamıyorsun?

maç tek farkla bitmiş hakem rakibi eksik bırakmamış totosundan penaltı uydurmuş 2-0 kazanacağımız maçı almış rakibe vermiş benim görüşüm budur
İyi oynamadıysak, burada onu konuşacağız. "Kötü oynarken kazanacağımız maçtı, suçlu hakem. Nokta" mı yazmak zorunda herkes?

3 maçtır iyiye giden takım felaket bir oyun oynadı, yorgun ve formsuz bir rakibe teslim oldu.

Kazansak, biz bu ligin favorisiyiz diyeceğimiz maçta, varlık bile gösteremedik.

Bunun sebebini aramayalım mı, teferruat mı diyelim?

Çevrimdışı mrred

Trajikomik oluyor artık. Dün feyyaz canlı yayında söyledi hakem camiasında bizi büyükten saymıyorlar diye. Bunu feyyaz söylüyor 13 yıl bizde oynamış adam daha nasıl anlatalım. Senin bunu yıkmanın tek yolu var daha akıllı ve daha çok çalışarak fark yaratacaksın. Sanki dünyada tek haksızlığa uğrayan takım bizmişiz gibi ahlayıp vahlamanın anlamı yok. Daha sonra başarı geldikçe lobin artacak. Lobin arttığı zaman da geçmişin hesabını tek tek sorarsın bu renklilere bunu yolu bu. Yahu uzağa gitmeye gerek yok. Barcelonaya bak işte. Real Madrid şikenin kralını yapmış İspanya'da. Barcelona ağlayıp sızladı mı ? Yooo akıl koydu . Cruyff ile temellerine attı o felsefeyi geliştirdi ve madride kafa tutuyor şu anda. Bu kadarişte

Fark yaratacak şeyler yapmadığımız sürece böyle devam ederiz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

+1903 abi.

Çevrimdışı cursedofdragon

%100 doğru bir tespit abi  :claps: