Hakemler ve federasyonla mücadeleyi sonuna kadar devam ettireceğiz her şeyi geçtim dünkü hakem hocaya sus dedi. Kötü yönetebilirsin, eyyam da yapabilir, art niyetli olabilirsin ama Beşiktaş'ın hocasına saygısızlık yapamazsın. Dünkü maçta stratejimiz yanlıştı bunu kabul etmek zorundayız yoksa bu kafayla ileri gidemeyiz. Top oynamaya değil kavga yapmaya odaklı bir kadro ile çıktık. Evet kötü oynarken de puan alabilir, kazanabilirsin bile ama oyun anlamında bunu hak ettiğimizi düşünmüyorum. Hızlı çıkışlara karşı sancı çeken bir Alanya'ya en hızlı oyuncularımızı tercih etmedik. Bu kadar bariz bir defosu olan takıma, kazanan kadro devam etsin mantığını Sergen hocaya hiç yakıştıramadım, daha çok ihtiyar-dinazor hocalara göre bir anlayış. Daha önce de Josef cezadan döndüğünde kazanan kadro devam etsin yapıp oynatmamıştık ve ağzımız yanmıştı umarım bundan sonra taktik, oyuncu tercihleri anlamında daha esnek hareket etmemize sebep olur bu mağlubiyet. Bence enseyi karartmalık bir durum yok henüz ama derslerimizi çıkarmamız lazım, ayrıca ara transfer döneminde birkaç takviye şart. Bu sefer yanlış tercihler yapma, boşa paraları sıkma lüksümüz yok. Adam gibi, olaya bilimsel yaklaşıp kim iyi oynuyorsa onu almalıyız, Ligi tanıyan oyuncu - kötü performans vermiş ama Cv'si iyi bizde iş yaparla olmaz, her zaman şans yanımızda olmayabilir.