Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1637913 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Karabay

nie defalarca yapmışlığımız var daha taze geçen hafta yaptık
İşte tek tük. Ki o maçtan sonra sergeni överken topu fenere verdi o şekilde yendik diyorduk. Yani geçen hafta oyuna hükmettiğimizi de söylemedik esasen. Ha bu durum çok normal 10 kişiydik ama eğer top rakipteyken iyi oynuyor isek dün neden yenemedik? Yok top bizdeyken iyiysek konyayı niye yenemedik?

Evet hakem iyi maç yönetmedi rakip 10 kişi kalmalıydı ama biz daha önce 10 kişi kalmalıydık. Ele gelen pozisyonda önceki hafta lehimize verilmeyen elleri örnek gösteriyoruz ama insaf ya bu top taa köşe direğinin oradan kimseye değmeden bizim oyuncunun koluna geliyor. Ever rakibin arkadan teması var ama o el temasdan önce de açık. Temas yüzünden açılmıyor el. Adam armut gibi eliyle karşılıyor işte.

Çevrimdışı tangaz

İşte tek tük. Ki o maçtan sonra sergeni överken topu fenere verdi o şekilde yendik diyorduk. Yani geçen hafta oyuna hükmettiğimizi de söylemedik esasen. Ha bu durum çok normal 10 kişiydik ama eğer top rakipteyken iyi oynuyor isek dün neden yenemedik? Yok top bizdeyken iyiysek konyayı niye yenemedik?

Evet hakem iyi maç yönetmedi rakip 10 kişi kalmalıydı ama biz daha önce 10 kişi kalmalıydık. Ele gelen pozisyonda önceki hafta lehimize verilmeyen elleri örnek gösteriyoruz ama insaf ya bu top taa köşe direğinin oradan kimseye değmeden bizim oyuncunun koluna geliyor. Ever rakibin arkadan teması var ama o el temasdan önce de açık. Temas yüzünden açılmıyor el. Adam armut gibi eliyle karşılıyor işte.

peki haklısın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Gerçekten sadece hakeme mi bağlıyorsunuz yenilgiyi? Çok iyi oynadık yani maçta öyle mi?

İşte bu zihniyet bize kaç sene kaybettirdi Demirören zamanında. Fener de aynı durumda yıllardır. Biz iyiyiz, süperiz ama hakemler izin vermiyor.

hangi iletimde bunu yazdım @Şükrü Yılmaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

hangi iletimde bunu yazdım @Şükrü Yılmaz
Yazdıklarınızdan bu sonuç çıkıyor. Hakemi 1. suçlu ilan ediyorsunuz.

Çevrimiçi murat

ben tüm transferler doğru yeterli gerekli demedim hiç bir zaman bunu sen de biliyorsun

ruiz 1senedir gitmek için fırsat kollayan biriydi diyorum gitmesi iyi oldu yoksa sezon ortası giderdi belkide roco asla bizim oyuncu değil idman yeleği vermem sözümün arkasındayım mirini ben tutardım welintonu beğenmediğimi ismi ilk anıldıında ifade ettim yanlış isimdi diğer taraftan fabri olsaydı fazla puanımız kesin olurdu ona da kabul ama antalya antep alanya maçlarında hakem katliyamı olmasa da daha fazla puanımız olurdu sizde bir zahmet onu kabul edin. neden hakemi de yenmek zorunda kalan tek takım biziz?
alanyayı hakem olmasada yenecek durumda değildik.Ayrıca fikret orman hakemler konusunda çok eleştirilmişti ama bu yönetimde hakemler konusunda fikret ormanı aratmıyor.hakemlere değil metin tokata mhk ye federasyona yürüyeceksin ama öncelikle metin tokata her hafta çakacaksın tokatı.

Çevrimdışı tangaz

Yazdıklarınızdan bu sonuç çıkıyor. Hakemi 1. suçlu ilan ediyorsunuz.

geçiniz bunu yazdıklarım kısa ve net ve anlaşılır çıkarım yapılacak ileti yazmadım bazen kötü oynarkende kazanabilirsiniz bugün bu şansımız varsa hakem tarafından önlendi dedim. devre sıfır sıfır bitecek iken uydurma penaltı ile 1-0 bitmiş 3-4 olmamış rakip 55de eksik kalmalı iken kalmamış ee daha ne olacaktı 0-0 giden maç 55de bize dönecekti bunu hakem önledi mi önledi o zaman nesi anlaşılmıyor iletimin de çıkarım yapıyorsun ?

Çevrimdışı tangaz

alanyayı hakem olmasada yenecek durumda değildik.Ayrıca fikret orman hakemler konusunda çok eleştirilmişti ama bu yönetimde hakemler konusunda fikret ormanı aratmıyor.hakemlere değil metin tokata mhk ye federasyona yürüyeceksin ama öncelikle metin tokata her hafta çakacaksın tokatı.

walla o uydurma penaltı verilmesin rakip 55de eksik kalsın yani hakem hakemliğini yapsın maçı öyle oynayalım da ondan sonra görürdük alanyayı yeniyormuyduk yenemiyormuyduk sonuçta hakem bu doğruları yapmamış sahada doğramış olmayan şey üzerinden yenemezdik filan diyemeyiz

Çevrimdışı goktasoktay

her takımın kötü oynayacağı maçlar olacaktır rakibin ekstra olacağı planı iyi oynayacağı maçlar olacaktır rakip için işler iyi giderken senin kötü gününde olacağın maçlar olacaktır her maçı iyi oynayarak kazanan takım dünyaya gelmemiştir gelmeyecektirde. bu maç da öyle başladı saha zemin rakibin iyi gününde olması ekstra motivasyonu bizim ön alandakilerin kötü gününde oluşu vbvb maç böyle başladı ama çok iyi biliyoruz ki hiç bir rakip bunu tr.de 90 dk.ya yayamaz alanyada yayamayacaktı hatta dakikalar 30u gösterdikten sonra düşmeye başlayacaklardı o anda hakemi varı devreye girdi net faul olan penaltı ile alakası olmayan pozisyonda maç rakibe verildi yetti mi yetmedi devre başında rakip santrafor kızarması gereken pozisyonda kızarmadı normal bir hakem yönetiminde maç 0-0 dewam ederken rakip kızaracak eksilecek ve 40 dk ağır zeminde 10 kişi oynayacaktı bizde rakibi muhtemelen 2-0 yenecektik. maç analizi bundan ibarettir gerisi teferruattır.
+1903

Çevrimdışı goktasoktay

aynen öyle rakip iyi de sanki direkleri dövmüş kaleci yerden kalkamamış gol üstüne gol kaçırmışlar gibi yazıyor millet ilk devre berabere bitecekti ikinci devre maç bize dönecekti uydurma penaltı ile bunu elimizden aldılar rakibe kırmızıyıda vermediler çocugun kafa göz dağılmış kırmızı verilmiyor fıkra gibi  yoksa maç bizim olacaktı dakikilar geçtikçe bize dönecekti.
Evet abi, herkesten önce bizim taraftar koşuyor küreği kapıp takımı gömmek için. Dediğin gibi şunu da unutuyorlar, biz dünyanın en iyi takımı değiliz. Hocamız yeni, takımda yeni oyuncu çok. Bişeyler zamanla oturacak ve kıvrandığımız maçlar da olacak. Kaldı ki alanya İyi top oyunuyor. Herkes işini düzgün yapsın arkadaş.

Çevrimdışı tuncaboylu

walla o uydurma penaltı verilmesin rakip 55de eksik kalsın yani hakem hakemliğini yapsın maçı öyle oynayalım da ondan sonra görürdük alanyayı yeniyormuyduk yenemiyormuyduk sonuçta hakem bu doğruları yapmamış sahada doğramış olmayan şey üzerinden yenemezdik filan diyemeyiz
Buna benzer bir şey diyen Erol'la dalga geçmiyor muydunuz daha 2 gün önce?

Bazı maçlar kendini belli eder. Dünkü maç da öyleydi, olağanüstü bir şey olmadan sabaha kadar gol atamazdık adamlara.

Penaltı verildiyse ne olacak, 5 gol değerinde mi oldu o penaltı? Alt tarafı 1 gol yedin, nedir yani?

98 dakikada 2 pozisyona girebildik diyorum, penaltı diyorsun.

Çevrimdışı cursedofdragon

İnsanlar sapla samanı bir birine karıştırıyor.

Dün iyi oynadık diyen yok bir allahın kulu da çıkmaz.Alanya bizden daha iyiydi ancak penaltı hariç onlarda gol atamıyordu yumurtlamayı saymazsan bizde penaltıdan attık o kadar kötü oyuna rağmen skor 1-1 bitecekti.

55.ci dakikada kırmızı kart var babacar.

Yada alanya ilk yarıda yorulacaktı 30 dan sonra düştüler 2.ci yarı biz çıkacaktık sahneye ki 2.ci biz top oynadık.

Bizim iyi oynadığımız maçlar olabilir kötü oynadığımız maçlar olabilir hakemin buna müdahele hakkı yok isyanımız buna geçen hafta bize verilmeyen paşa maçında ki penaltı bu hafta veriliyor.

İnsanlar objektif olacam diye bal gibi penaltı diyor şöyle böyle diyor maç bititkten sonra aa faul gibi duruyor diyor.

Başta diyeceksin daha kendi içimizde birleşemedikten sonra hakem,medya,mhk,tff herkes bizi biçmeye devam eder.

Kötü oynarken de kazanabilirsin.gs mükemmel mi oynuyor her maç yok kötü oynarken hakem bir penaltı icat ediyor her maç gs'yi öne geçirip rahatlatıyor.

Gözünüzü bizim maçlarda bantlıyor musunuz ? ne yapıyorsunuz bilmiyorum ancak açın gözlerinizi biraz.
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2020, 16:41:16 cursedofdragon ]

Çevrimiçi murat

biz xe oraya gidebilsek bize de penaltı çalınıyor.dün gidemedik işte. gittiğimizde de çaldı zaten. biz rakibi de hakemide zorlayamadık dün.hakem çift satıdan rakibe kırmızı da verdi. dün maç hakemin üzerine yıkılacak maç değildi.

Çevrimdışı tangaz

Buna benzer bir şey diyen Erol'la dalga geçmiyor muydunuz daha 2 gün önce?

Bazı maçlar kendini belli eder. Dünkü maç da öyleydi, olağanüstü bir şey olmadan sabaha kadar gol atamazdık adamlara.

Penaltı verildiyse ne olacak, 5 gol değerinde mi oldu o penaltı? Alt tarafı 1 gol yedin, nedir yani?

98 dakikada 2 pozisyona girebildik diyorum, penaltı diyorsun.

kendin diyorsun işte uydurma penaltı olmasa 0-0 bitecek devre 5-0 geri düşmedik devreye 0-0 başlayacaktık rakip 10 dk sonra eksik kalacaktı maç bize dönecekti nesi anlaşılmıyor bu basit cümlenin? 98 dk 2 pozisyona mı girdik maç 0-0 gitsin rakip 55de kalsın bak bakalım kaç pozisyona giriyorduk. sanki maçı 5-0 kaybetmişizde penaltı diyorsun die eleştiriyorsun başka gol mü vardı ilk devre tabiki penaltıya dem vurucam olmayan gollere vuracak değilim.

Çevrimiçi levitate

talisca dönüyor galiba hoydaa
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

biz xe oraya gidebilsek bize de penaltı çalınıyor.dün gidemedik işte. gittiğimizde de çaldı zaten. biz rakibi de hakemide zorlayamadık dün.hakem çift satıdan rakibe kırmızı da verdi. dün maç hakemin üzerine yıkılacak maç değildi.

2-0dan sonra verdi kırmızıyı maç 0-0ken hadi onuda geçtim 1-0ken verseydi ya 55de kırmızıyı maç 100 dk oynandı adamlar 45dk 10 kişi oynayacaktı çok şey değişebilirdi.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Erman1903

Hakemler ve federasyonla mücadeleyi sonuna kadar devam ettireceğiz her şeyi geçtim dünkü hakem hocaya sus dedi. Kötü yönetebilirsin, eyyam da yapabilir, art niyetli olabilirsin ama Beşiktaş'ın hocasına saygısızlık yapamazsın. Dünkü maçta stratejimiz yanlıştı bunu kabul etmek zorundayız yoksa bu kafayla ileri gidemeyiz. Top oynamaya değil kavga yapmaya odaklı bir kadro ile çıktık. Evet kötü oynarken de puan alabilir, kazanabilirsin bile ama oyun anlamında bunu hak ettiğimizi düşünmüyorum. Hızlı çıkışlara karşı sancı çeken bir Alanya'ya en hızlı oyuncularımızı tercih etmedik. Bu kadar bariz bir defosu olan takıma, kazanan kadro devam etsin mantığını Sergen hocaya hiç yakıştıramadım, daha çok ihtiyar-dinazor hocalara göre bir anlayış. Daha önce de Josef cezadan döndüğünde kazanan kadro devam etsin yapıp oynatmamıştık ve ağzımız yanmıştı umarım bundan sonra taktik, oyuncu tercihleri anlamında daha esnek hareket etmemize sebep olur bu mağlubiyet. Bence enseyi karartmalık bir durum yok henüz ama derslerimizi çıkarmamız lazım, ayrıca ara transfer döneminde birkaç takviye şart. Bu sefer yanlış tercihler yapma, boşa paraları sıkma lüksümüz yok. Adam gibi, olaya bilimsel yaklaşıp kim iyi oynuyorsa onu almalıyız, Ligi tanıyan oyuncu - kötü performans vermiş ama Cv'si iyi bizde iş yaparla olmaz, her zaman şans yanımızda olmayabilir.

Çevrimdışı mrred

1.Forumda Beşiktaş galip gelince gifler ile nasıl bir plan yaptığımızı gösteriyorum.
2.Hocanın artılarını yazıyorum
3.Yenince nasıl hocaya övgü yapıyorsak yenilince de eleştiri yapacaz. Bunu artık kabullenin. Sergen Yalçın Beşiktaş'tan büyük değil eleştirilemez gibi bir fikir olmaz. Sergeni eleştirdiğimiz de gocunmayacaksınız. Bizim derdimiz Sergen falan değil Beşiktaş. İyi oynatırsa iyi oynattı diyoruz . Kötü oynatınca kötü oynattı diyoruz. Alanya ilk yarı sahada bizi ezdi net.

Sonuç olarak Beşiktaş kazanınca bir şey yazılmıyor argümanına katılmıyorum. Nasıl kazandığımızı Giflerle görüntülerle , istatistiklerle anlatıyoruz  Yenildiğimiz zaman gif falan yapasım gelmiyor. Onu da bir zahmet başkası yapsın.
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2020, 17:05:09 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

kendin diyorsun işte uydurma penaltı olmasa 0-0 bitecek devre 5-0 geri düşmedik devreye 0-0 başlayacaktık rakip 10 dk sonra eksik kalacaktı maç bize dönecekti nesi anlaşılmıyor bu basit cümlenin? 98 dk 2 pozisyona mı girdik maç 0-0 gitsin rakip 55de kalsın bak bakalım kaç pozisyona giriyorduk. sanki maçı 5-0 kaybetmişizde penaltı diyorsun die eleştiriyorsun başka gol mü vardı ilk devre tabiki penaltıya dem vurucam olmayan gollere vuracak değilim.

Yaw devreye 1-0 geride girdik diye dünyamız mı çöktü, ne oldu?

0-0 değil de 1-0 devam etti diye mi 80 dakika rakip kaleye gidemedik? 1-0 olunca pranga mı vuruldu ayaklarımıza?

Tutturmuşsun bir adamlar 55'te 10 kişi kalacak muhabbeti, maç 0-0 devam etse o pozisyon mu yaşanacaktı? Erol'un muhabbetinden bile anlamsız.

Hakem dün gerçekten art niyetli olsa Rosier'i atardı, rakibi 10 kişi bırakmazdı, 2-0'kenki penaltıyı da dışarı taşır frikik verirdi.

Çevrimdışı almanci

Maci kiminle alacaktik diye sorani görmedim. Sag tarafi kitlemişler Sol tarafa dönemiyorsun cünkü orda Larin var. Sonra Ofansif Orta saha Oyuncusu yok. Kaleci güven vermiyor ve Stoperler yetersiz. Böyle kadroyla ancak aşiri mücadele ile basarili olursun. Bunu yapabilecek derinlikte kadro da yok. Bunun ötesi zaten küme düsmeme hedefi olan Takimlar.

Böyle yetersiz ve alternatifsiz kadronun basarisizligini Hocaya yikamazsin.1-2 yanlis oyuncu aldirdi diye yakılmaz hoca. Sonucta transferleri o yapmadi. Iyi Takim kurabilecek sartlar sunulmadi.

Çevrimdışı mrred

Çağdaş Atanın maç sonu açıklaması net.
Hücumda 4 3 3 oynadık
Savunmada stoperlerine josefe baskı yaparak oyun kurmalarını engelledik Adam açık açık taktiğini anlatmış. Ben olsam söylemezdim bile arayıp bulsunlar banane. Bir sonraki maçta da aynısını yapacaklar hatta bizi yenmek isteyecek takımlar aynen böyle oynayacaklar
Alanyanın bize baskı yapacağını zaten cümle alem biliyordu . Peki Hoca 9 gün boyunca ne yaptı ? Bu plana karşı bir plan çalışmadı mı ? Çalıştıysa neydi ? Neden olmadı
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2020, 17:12:20 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Yaw devreye 1-0 geride girdik diye dünyamız mı çöktü, ne oldu?

0-0 değil de 1-0 devam etti diye mi 80 dakika rakip kaleye gidemedik? 1-0 olunca pranga mı vuruldu ayaklarımıza?

Tutturmuşsun bir adamlar 55'te 10 kişi kalacak muhabbeti, maç 0-0 devam etse o pozisyon mu yaşanacaktı? Erol'un muhabbetinden bile anlamsız.

Hakem dün gerçekten art niyetli olsa Rosier'i atardı, rakibi 10 kişi bırakmazdı, 2-0'kenki penaltıyı da dışarı taşır frikik verirdi.

+1903
The great gig in the sky

Çevrimdışı goktasoktay

geçiniz bunu yazdıklarım kısa ve net ve anlaşılır çıkarım yapılacak ileti yazmadım bazen kötü oynarkende kazanabilirsiniz bugün bu şansımız varsa hakem tarafından önlendi dedim. devre sıfır sıfır bitecek iken uydurma penaltı ile 1-0 bitmiş 3-4 olmamış rakip 55de eksik kalmalı iken kalmamış ee daha ne olacaktı 0-0 giden maç 55de bize dönecekti bunu hakem önledi mi önledi o zaman nesi anlaşılmıyor iletimin de çıkarım yapıyorsun ?
Aynısını yazdım Murat abi, birebir. Aklın yolu bir diye boşa dememişler..

Çevrimiçi Samet Demir

Yukarıda biriside yazmış ki bizde fener gibi hakem hakem diye ağlamayalım. Bu düşünce başlı başına yanlış. Biz ne zaman hakem ittirmesi ile şampiyon olduk ki bizi fener ile aynı kefeye koyuyorsunuz ? Onlar alışkın, GS ye yapılan bizede yapılsın diyor ki onlara yenildiğimiz maçta başkanlarının demeçlerini unutmadım. Teknik direktörü geçen haftaki maçta attıkları 4 şut için 5 gol atabilirdik demedi mi ?

Bazı arkadaşlar hem yönetime dem vurup hemde onların yaptığı başkaldırı da yanlarında olmuyor. Amaç sanırım sadece köstek olmak...

Şundan eminim dünkü maçta kırmızı karttan sonra GS olsa maç en kötü berabere biterdi. (Şimdi bunada kulp takıp adamlar yenildi demeyin )

Neyse lafın özü şampiyonluk sadece sahada kazanılmıyor, o yüzden dünkü maçta kötü oynadık v.s. yazmayın boşu boşuna..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mrred

Hakemler ve federasyonla mücadeleyi sonuna kadar devam ettireceğiz her şeyi geçtim dünkü hakem hocaya sus dedi. Kötü yönetebilirsin, eyyam da yapabilir, art niyetli olabilirsin ama Beşiktaş'ın hocasına saygısızlık yapamazsın. Dünkü maçta stratejimiz yanlıştı bunu kabul etmek zorundayız yoksa bu kafayla ileri gidemeyiz. Top oynamaya değil kavga yapmaya odaklı bir kadro ile çıktık. Evet kötü oynarken de puan alabilir, kazanabilirsin bile ama oyun anlamında bunu hak ettiğimizi düşünmüyorum. Hızlı çıkışlara karşı sancı çeken bir Alanya'ya en hızlı oyuncularımızı tercih etmedik. Bu kadar bariz bir defosu olan takıma, kazanan kadro devam etsin mantığını Sergen hocaya hiç yakıştıramadım, daha çok ihtiyar-dinazor hocalara göre bir anlayış. Daha önce de Josef cezadan döndüğünde kazanan kadro devam etsin yapıp oynatmamıştık ve ağzımız yanmıştı umarım bundan sonra taktik, oyuncu tercihleri anlamında daha esnek hareket etmemize sebep olur bu mağlubiyet. Bence enseyi karartmalık bir durum yok henüz ama derslerimizi çıkarmamız lazım, ayrıca ara transfer döneminde birkaç takviye şart. Bu sefer yanlış tercihler yapma, boşa paraları sıkma lüksümüz yok. Adam gibi, olaya bilimsel yaklaşıp kim iyi oynuyorsa onu almalıyız, Ligi tanıyan oyuncu - kötü performans vermiş ama Cv'si iyi bizde iş yaparla olmaz, her zaman şans yanımızda olmayabilir.
Katılıyorum. Fakat hocanın başlangıç planını bir derece anlarım. Eğer tam saha pres yapacaksak 2.topları devam toplayacaksak o orta saha makul fakat takım bunu yapamadı. Ayrıca adamların bizim orta saha top aldırmadılar defansta 3 lü durdular biz neden savunma arkasına koşu denemedik ?
The great gig in the sky