Ben hakemler iyi demiyorum. Ben de biliyorum sırf hakemler yüzünden neler yaşadıgımızı. Ama sendeki bu kabullenmişliği eleştiriyorum. Hep hakem, hep hakem.. Bizim forvetler karşı karşıya kalecinin kucağına vururlarsa hakemler ne yapsın?
ben arapça konuşmuyorum türkçe konuşuyorum.
Bazı maçlar vardır gol atamazsın kısır geçer 1-0 atar üstüne yatarsın.
alanya ilk golü nasıl attı penaltı ile ? Penaltı öncesi faul vardı demi ? Oyuncunun sırtı dönük top fifanın yeni kuralları gereği koluna carpıyor buna penaltı verdi geçen hafta paşa maçında vermedi.
İşte adam maçı 1-0 öne geçirtip alanyanın üstün oynamasını sağladı hepsi bu.Bizde bir türlü açamadık.
İyi oynarız kötü oynarız yanlış kadro tercihi ile cıkarız bu bizi bağlar.
Sen kalkıpta sürekli hakem konuşuyorsun hakemlere suç atıyorsun dersin hakemlik bir şey yok dersen bende sana gs'nin bizimle olan macı bülent yıldırım,gs'nin kupa macı aksihar suat.gs'nin alanya maçı bunlar kritik bariz yapılan bunların haricinde rakipleri doğramada var gs ile maç oynayacaklarsa rakip takımın oyuncularını deşme.
Ben sana basit bir örnek göstereyim alanyanın 2 haftadır hakkını yediler ki bizim maça asılsın diye sen yok dersin şimdi öyle bir şey olmadı dersin.
Bu ligde eyyam olmadığı çıkıp futbol oynandığını düşünen birisi varsa gs'lidir.Sen gs'lisin demiyorum yanlış anlama.