Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1637534 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu maçı kaybetmeden gelmek gerekiyordu, bütün momentumu sıfırladı.

Çok moralim bozuk.

Zor ama şu Alanyaspor götürsün bari, şu renklilerden biri sampiyon olamasın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/Besiktas/status/1338185953278619648
Fabri, marcelo, talisca gelirse şampiyon oluruz. Defans ve kalecimizin okadar defosu varki bu bölgeler düzelmesse işimiz zor. Fabri yerine güney amerikalı herhangi bir kalecide olur.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

gs geriye düşmez ki böyle penaltı verilmez aleyhine ama haklısın es kaza gol yiyince hakem hemen devreye girerdi onları hakemleri var bütün maçları kontrol ediyorlar hak veriyorum sana.
Hakem eleştirmekten başka düşüncen yok. Fb taraftarı da aynı. Suçlu hep mhk, tff, fetö vırt zırt.. Bundan dolayı gs aralardan çıkıp sampiyon oluyor işte.. Gerekirse hakemi de yeneceksin. Fb maçında hakem iyi miydi? Değildi. Koca 45 dakika eksik oynadık ama kazandık.

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/Besiktas/status/1338185953278619648

Olmaz bizim taraftar 1 mağlubiyet ile sildi attı her şeyi hocayı,oyuncuları bizim taraftar ile başarı gelmez.

Admin boşuna gaz vermesin.

Hakem eleştirmekten başka düşüncen yok. Fb taraftarı da aynı. Suçlu hep mhk, tff, fetö vırt zırt.. Bundan dolayı gs aralardan çıkıp sampiyon oluyor işte.. Gerekirse hakemi de yeneceksin. Fb maçında hakem iyi miydi? Değildi. Koca 45 dakika eksik oynadık ama kazandık.

neyden bahsediyorsun ya ?

Aynen hakemler pırlanta o yüzden bülentın suatın düdüğü asıldı madalya verildi.

1980'lerde hakkımızı yiyen metin tokat van'da smacı görmeyen adamın yiğeni serkan tokat hakemleri atıyor hangi takımlı olduğunu söylemem gerek yok.

Fetö tabi bize mi dedi fetö "himmet ve dua" ile galatasarayı ayağı kaldırmamız lazım diye ?

Hakemi de yenecekmişsin kaç kere yeneceksin adam seni geriye düşürtüp sonra eyyam yapıyor istediği skor ile maçın bitmesini sağlıyor.nereye yeniyon hakemi ? tuzun kuru galiba.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Dönüp dolaşıp sezon başındaki Sergen kaynaklı transferlerimize geliyoruz. Bu değişmeyecek herhalde  :alala:
Welinton o kadar saçma oynuyor ki her hafta göze batıyor. Fener maçında sonradan girmesine rağmen penaltı falan yaptırmıştı. İyi oynadıgı maç yok bizde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fabri, marcelo, talisca gelirse şampiyon oluruz. Defans ve kalecimizin okadar defosu varki bu bölgeler düzelmesse işimiz zor. Fabri yerine güney amerikalı herhangi bir kalecide olur.

Yabancıları 21'e tamamlayıp Black Jack yapalım yani.

Boşuna kasmayın, Marcelo da gelse Sergen oldukça o Welinton oynayacak.

Talisca'nın aldığı maaşı duysa, Ahmet Nur Çebi kalp spazmı geçirir.

Fabri gelebilir belki, bir şey diyemem.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Aradaki Türkiye Kupası maçlarını da göz önüne alırsak puan kaybetmeyecek takım yok ligde bu periyotta  :tabe:
Ziraat maçı etkilememeli. 2. lig takımıyla oynuyoruz.1. lig bile değil. Ustelik evimizde. Bizim sene basında kaybettiğimiz gereksiz puanlar var ve normalde 3 yazmamiz gereken maçlar. Bir nebze telafi etmiştik Başakşehir ve Fenerbahce maçlarıyla. Ortalamamiz 1.72'ye düştü.

Çevrimdışı mrred

Penaltı öncesi bir faul var. O yüzden karar bence doğru değil fakat takımın ilk yarıda oynadığı oyun berbattı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

neyden bahsediyorsun ya ?

Aynen hakemler pırlanta o yüzden bülentın suatın düdüğü asıldı madalya verildi.

1980'lerde hakkımızı yiyen metin tokat van'da smacı görmeyen adamın yiğeni serkan tokat hakemleri atıyor hangi takımlı olduğunu söylemem gerek yok.

Fetö tabi bize mi dedi fetö "himmet ve dua" ile galatasarayı ayağı kaldırmamız lazım diye ?

Hakemi de yenecekmişsin nereye yeniyon hakemi ? tuzun kuru galiba.
Ben hakemler iyi demiyorum. Ben de biliyorum sırf hakemler yüzünden neler yaşadıgımızı. Ama sendeki bu kabullenmişliği eleştiriyorum. Hep hakem, hep hakem.. Bizim forvetler karşı karşıya kalecinin kucağına vururlarsa hakemler ne yapsın?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Fabri, Marcelo, Talisca.. Koskoca dünyada sadece bu oyuncular var galiba. O zaman ben Tolga Zengin de gelsin diyorum. Takıma abilik yapar(!)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ziraat maçı etkilememeli. 2. lig takımıyla oynuyoruz.1. lig bile değil. Ustelik evimizde. Bizim sene basında kaybettiğimiz gereksiz puanlar var ve normalde 3 yazmamiz gereken maçlar. Bir nebze telafi etmiştik Başakşehir ve Fenerbahce maçlarıyla. Ortalamamiz 1.72'ye düştü.
Tek maçlı eleminasyon olacağı için zorlu maçlar karşımıza çıkabilir. Uzatmaya giden bir maç da oynarsak kadromuz çok yıpranır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Rakip 10 kişi kalmış, 7 dakika kala farkı bire indirmişsin.

O kalan 7 dakikada topu rakip ceza alanına götüremedik.

Kazanırız kaybederiz, ayrı mesele. Ama bu çok büyük hayal kırıklığı.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Zor maçları tamamladik. Kalan maçlar da Gs maçı dısında çok zor maç yok. Uzun galibiyet serisi yapmalık bir fikstür var.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Rakip 10 kişi kalmış, 7 dakika kala farkı bire indirmişsin.

O kalan 7 dakikada topu rakip ceza alanına götüremedik.

Kazanırız kaybederiz, ayrı mesele. Ama bu çok büyük hayal kırıklığı.

Kesinlikle aynı düşünüyorum.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Zor ama şu Alanyaspor götürsün bari, şu renklilerden biri sampiyon olamasın.

Renkililerden şampiyon olacak belli.
O yüzden Alanya yada Basak mutlaka onların üstüne cıkması lazım.
Yoksa bu omurgasızlar ne yapar ne eder alırlar. :s20:

Çevrimdışı tuncaboylu

Tek maçlı eleminasyon olacağı için zorlu maçlar karşımıza çıkabilir. Uzatmaya giden bir maç da oynarsak kadromuz çok yıpranır.
Avrupa'dan 15 günde iki kere elendik, artık Ziraat Kupası mazareti olmasın.

Ben hakemler iyi demiyorum. Ben de biliyorum sırf hakemler yüzünden neler yaşadıgımızı. Ama sendeki bu kabullenmişliği eleştiriyorum. Hep hakem, hep hakem.. Bizim forvetler karşı karşıya kalecinin kucağına vururlarsa hakemler ne yapsın?

ben arapça konuşmuyorum türkçe konuşuyorum.

Bazı maçlar vardır gol atamazsın kısır geçer 1-0 atar üstüne yatarsın.

alanya ilk golü nasıl attı penaltı ile ? Penaltı öncesi faul vardı demi ? Oyuncunun sırtı dönük top fifanın yeni kuralları gereği koluna carpıyor buna penaltı verdi geçen hafta paşa maçında vermedi.

İşte adam maçı 1-0 öne geçirtip alanyanın üstün oynamasını sağladı hepsi bu.Bizde bir türlü açamadık.

İyi oynarız kötü oynarız yanlış kadro tercihi ile cıkarız bu bizi bağlar.

Sen kalkıpta sürekli hakem konuşuyorsun hakemlere suç atıyorsun dersin hakemlik bir şey yok dersen bende sana gs'nin bizimle olan macı bülent yıldırım,gs'nin kupa macı aksihar suat.gs'nin alanya maçı bunlar kritik bariz yapılan bunların haricinde rakipleri doğramada var gs ile maç oynayacaklarsa rakip takımın oyuncularını deşme.

Ben sana basit bir örnek göstereyim alanyanın 2 haftadır hakkını yediler ki bizim maça asılsın diye sen yok dersin şimdi öyle bir şey olmadı dersin.

Bu ligde eyyam olmadığı çıkıp futbol oynandığını düşünen birisi varsa gs'lidir.Sen gs'lisin demiyorum yanlış anlama.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Nskala hadi bir nebze anlarımda bu Welington'u neden aldık biz ?
Adamın duruşu bile faul . Fenerde ki Tisserand ile yarışır sakarlık konusunda.

Çevrimdışı tuncaboylu

Renkililerden şampiyon olacak belli.
O yüzden Alanya yada Basak mutlaka onların üstüne cıkması lazım.
Yoksa bu omurgasızlar ne yapar ne eder alırlar. :s20:
Katılıyorum.

Zaten bu sene son, bundan sonra şampiyon olan da ön eleme oynayacak. (%80 de CL'ye kalamadan elenecek)

Yani bir nevi şampiyon olanın fark açmak için son senesi artık. Sonra herkes eşit.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Avrupa'dan 15 günde iki kere elendik, artık Ziraat Kupası mazareti olmasın.

Yedek kadromuzla çıkabilirsek maçlara sorun yok. Elenme konusunu en çok eleştirenlerden birisi benim. Farkındayım durumun. Yarın mazeret olarak bu durum ileri sürülecek. Şimdiden yazdım sadece. Yoksa ben de mazeret olarak kabul etmem  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Arkdaşlar Çağdaş 4 oyuncu değişikliği yapmıs doğru mu ?
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2020, 21:40:34 Gökhan Kurt ]