Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1635831 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi mayguntr

Aynen farka gidebilirdik....

Ne zaman sozlesmesi bitiyor bilmiyorum ama bizim almamiz cok zor. Adam Cin'e ilk gittiginde 6 ayligina 5 milyona imza atmisti. Durmadan Besiktas paylasimlari yapiyor kerata, paraya doymussa gelsin baslasin hemen.

Bu arada genclerden Kerem Kalafat'ta yavas yavas formayi kapiyor Giresunspor'da. Genelde Hayrullah'i tercih ediyordu hocalari ama son zamanlarda Kerem'de sans bulmaya basladi. Umarim sezon sonuna kadar istikrarli bir sekilde oynama sansini yakalar.

Oguzhan az sureler aliyor Altinordu'da ama insallah gecen hafta atmis oldugu golden sonra forma sansi yakalar. Ahmet bugun ilk 11'de sans buldu Alanyaspor'da, ligde cok fazla sans bulacagini sanmiyorum ama umarim kupa'da surekli oynama sansi olur. Alpay'da bu sezon sanirim ilk kez kadroya alinmis Alanyaspor'da - halen bi sakatligi mi var bilmiyorum ama bu sene oynamaya baslamali artik.

Diger kiralik verilen oyuncularimiz Halil Duman, Mertcan Acikgoz, Ilkay Isler, Atamer Bilgin, Alpagut Ozeren ve Erdem ise gittikleri takimlarda forma sansi bulamiyorlar. Bu oyunculari ucretsiz kiraya veriyoruz ama neden oynama zorunlulugu getirmiyoruz anlamiyorum.

Gittikleri takimda sans bulamiyorsalar zaten isimize yaramazlar. Besiktasta oynayabilecek oyuncunun ikinci ligi domine etmesi lazim.

Çevrimdışı mrred

Neden Sonuç ilişkisini iyi kurmak lazım. Dorukhan'dan kevin de bruyne falan yaratmaya çalıştığı için takım kötü gitmedi. O zaman da söyledim şimdi de söylüyorum.
Caner
Burak
Ljajicin
aynı anda sahada olduğu takımda :

1.Topu geri kazanma süren 15 saniye olur çünkü bu 3 oyuncunun da takım savunmasına katkısı yok. Devamlı orta yapıldığı için rakibe hızlı hücum yapma fırsatı verirsin. Şu an 3 üde sahada değil topu kazanma süremiz 5 saniyelerde o yüzden bunun TD ile bir ilgisi yok oyuncu karakteri ile ilgili. TD ile ilgisi olan kısım ancak şu olabilir fakat o da ispatlanamaz. Sadece teoride kalır. Bir önceki TD istediği oyunu oyuncu grubuna inandıramadı. Fakat şimdiki TD bu oyuncu grubuna bu oyunu inandırdı. O zaman da adama sorarlar bu oyuncu grubu ile geçen seneki oyuncu grubu aynı mı ? Bence değil. Bir önceki TD ün elinde olan oyuncu grubu ile şimdiki TD 'ün elinde olan oyuncu grubu arasında atletizm ve dinamizm olarak dağlar kadar fark var.

2.Canerin devamlı orta yapma gibi bir karakteri olduğu ve geri koşması "aşil sakatlığından dolayı" teknik olarak imkansız Devalı orta yaparsan top rakibe geçer hızlı hücum yersin.(Yapılan 100 ortadan 2 si gol oluyor.)

3.Burak sırtı dönük oyunda vasat oğlu vasat olduğu için top 3.bölgede kalmaz.

4.Atletizm ve dinamizm eksikliğini günümüz futbolunda Barcelona değilsen kimse kaldıramaz.

5.Şimdi herkes Burak güzellemesi yapıyor . Lillede Burak'ın arkasında arı gibi çalışan koşan takım var. Geçen sene öyle miydi ? Burak'ın arkasında koşmayan mücadeleden sinen bir Ljajic veya oğuzhan. Beklerde koşamayan Caner Gökhan, ortada 36 lık atiba. O takım o kadar az atletizm ile çok puan bile almıştı.
[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2020, 15:12:12 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

1.Aboubakar ile Burak kıyas kabul etmez. Burak sadece savunma arkası koşusu atan iyi bir bitirici. Oyuna katkısı yok. Oysa abuş komple santrafor burak kadar olmasa da iyi bir bitirici pres yapar sırtı dönük oynar hareketli . Gizli 10 numara gibi oynuyor. İnanılmaz bir takım oyuncusu

2.Rıdvan ile caner kıyas kabul etmez. Caner geri dönemiyor ağır defansta yerini devamlı kaybeder. Sıçraması zayıf. Sadece bel hizasına güzel toplar atar. Pasları çok isabetli.  Oysa rıdvan bir kere zeki oyunu çok iyi okuyor. Defansif farkındalığı çok yüksek. Hücum farkındalığı da çok yüksek. Topsuz oyunda çok iyi. Sadece biraz tecrübe gerek

3. Ruiz ile Montero birbirine yakın profiller. Fakat Montero Ruize göre daha çabuk ve hızlı

4.Rosier ve Gökhan Gönül. Kıyas kabul etmez. Rosier bir kere dipdiri canlı ve tutkusu inanılmaz yüksek. Oyunu kalbiyle oynuyor.

5.Ghezzal ile lens ve boydu karşılaştırmaya insan utanır.

6.Elneny ve Josef arasında stil farkı var. Elneny o bölgeyi tek başına tutamaz ama pas alışverişlerinde hareketli olması sayesinde kullanışlı bir oyuncu fakat hava toplarında zayıf . Josef takımın çimentosu bütün blokları birbirine birleştiren bir yapı. En iyi yardımcı erkek oyuncu gibi bir şey.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nasıl biri ?
Eski yönetici olduğu zamanı bilmem ama A Spor'da transfer dönemleri çıkıp içeriden bilgi aldım şu gelecek bu gidecek deyip dediği hiçbir şey çıkmayan birisi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

1.Beşiktaş hava topu kazanma yüzdesinde Avrupa'nın en iyi 3. takımı
2.Beşiktaş ikili mücadele kazanma yüzdesinde Avrupa'nın en iyi 10. takımı

Kaynak : Aspor
The great gig in the sky

Çevrimiçi Umutcan Kaya

lan 1 yıldız olmuşuz  :evillol: :evillol:

nicke dikkat   :kop:

Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Tineri biz çekiyoruz kafasını bunlar yaşıyor. :) :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nedense GS'ye dokunmamış. Rengini belli etmiş  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Rıdvan maç başı 8,64
Dorukhan maç başı 9,73 ikili mücadele kazanıyormuş

Rıdvan aynı zamanda maç başına 6,24 araya girme yapıyor
Souza 7,41
Larin 7,43 havada ikili mücadeleye giriyor

hava topu kazanma yüzdesinde welinton lig lideri
engellenen şutlarda welinton lig 8.

aytemiz alanyada davidson ve salihin 3 sarı kartı var erteleme maçında kart görürlerse bizim maçta oynamayacaklar

Ghezzal ligde en çok anahtar pas atan 3. oyuncu maç başı 2,72 anahtar pas atıyor
lider irfan can kahveci maç başı 3,22 anahtar pas atıyor.

Kilit pasta rosier 10.sırada 0,92 kilit pas atıyor. Ghezzal 0,74 kilit pas atıyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şenol güneşe niye kartal sevinci yapıyor bizde niye onu yapmıyordu vs diyen adamlar işte  :lol:

Rıdvan maç başı 8,64
Dorukhan maç başı 9,73 ikili mücadele kazanıyormuş

Rıdvan aynı zamanda maç başına 6,24 araya girme yapıyor
Souza 7,41
Larin 7,43 havada ikili mücadeleye giriyor

hava topu kazanma yüzdesinde welinton lig lideri
engellenen şutlarda welinton lig 8.

aytemiz alanyada davidson ve salihin 3 sarı kartı var erteleme maçında kart görürlerse bizim maçta oynamayacaklar

Ghezzal ligde en çok anahtar pas atan 3. oyuncu maç başı 2,72 anahtar pas atıyor
lider irfan can kahveci maç başı 3,22 anahtar pas atıyor.

Kilit pasta rosier 10.sırada 0,92 kilit pas atıyor. Ghezzal 0,74 kilit pas atıyor.

İrfanı çok istemiştim daha gençlerbirliği zamanında. Aşırı üzülmüştüm çok ucuza gitmişti Başakşehire. Şuan orta sahamıza cuk diye otururdu

Abou
Larin     İrfan      Ghezzal
       atiba soza
hatta easy maçlarda
               abou
larin    irfan ghezzal
       soza oğuzhan

Çevrimdışı cursedofdragon

Ryan babeli getirelim dijital ekibe  :lol: :lol: Bizdeyken güzel videolar çekiyordu, hala o tadı vermiyor videolar ama tabi ki çoktan abone olup, videoları beğeniyorum hatta yetmiyor emojisiz yorum atıp başkalarının yorumunu beğeniyorum  :lol:

Ö

Bir kameraman youtuber vlog tarzı takım içine sızmalı takım otobüsü maç sonrası öncesi görüntüler bütün bunları çekebilir doğal güzel videolar ortaya çıkar.

Çevrimdışı murat baltacı

Bizim devre arası mutlaka montero yanına iyi bir stoper kiralık falan nasıl olursa mümkünse Marcelo iyi bir on numara ve forvet almamız gerek cenk olursa süper olur talisca olursa süper ötesi olur
BeŞiKtAşK

gs-ts aşk yaşıyor gs'ye dokunmamış.

Bir çok oyuncularını,maçları az peşkeş çekmediler fener şampiyon olmasın diye.gs şampiyon yaptılar.

Daha geçen senelerde rizeyi düşürdüler kayseriyi ligde tutmak için bir de fenere şikeci filan diyorlar.

Asıl şikeci bunlar.

Bizim devre arası mutlaka montero yanına iyi bir stoper kiralık falan nasıl olursa mümkünse Marcelo iyi bir on numara ve forvet almamız gerek cenk olursa süper olur talisca olursa süper ötesi olur

Yazdım ben reçeteyi  :tabe:

Fabri + Marcelo + Talisca + Cenk gelirse şampiyonluk %99.99.

"Beşiktaş’ta tüm takım hafta sonu izinli olmasına rağmen Necip, Ersin, Kartal, Dorukhan, Atakan ve Oğuzhan tesislere giderek ekstra çalışma gerçekleştirdi."👏👏👏

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

"Beşiktaş’ta tüm takım hafta sonu izinli olmasına rağmen Necip, Ersin, Kartal, Dorukhan, Atakan ve Oğuzhan tesislere giderek ekstra çalışma gerçekleştirdi."👏👏👏

Klasik oğuzhandan hayal kurma dönemleri başladı diyorsun  :lol: :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Klasik oğuzhandan hayal kurma dönemleri başladı diyorsun  :lol: :lol:
Oğuzhan hep iyi mi oynuyor diye şüpheye düştüğümüzde sakatlanıyor. Onun için bir beklentim yok. Bu orta saha yapısında da kendisine zor yer bulur. Oynayabilmesi için prime Oğuzhan performansının olması lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bizim 2 maçtır penaltılar verilmiyor rakipler ise kollanmaya dewam ediyor geyse 2 ofsayt golle maçı aldı fener desen bizim maçta kızarması gereken ama korunan kalecisi ile maçı aldı bizde hakemi de yenmek zorunda kalmaya dewam edelim.
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2020, 11:19:49 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu hafta açıkçası renklilerin kolay fikstür nedeni ile puan kaybını beklemiyordum öyle de oldu lakin mhk yine yanlarında idi.

önümüzdeki haftaya gelecek olursak en kötü berabere kalmalıyız, fener kazanır muhtemelen, geyse bu hafta bay geçecek, şayet kazanırsak  biz 22 geyse 23 febe 26 puanla haftayı tamamlarız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona