Köküyle verilmedi kiralık verildi algı kasıyorsunuz.
İyi oynarsa gelir takıma monte ederiz gelişmesini istersek bir daha kiralarız yada beğenmezsek satarız.
Şimdiye kadar bütün teknik adamlar eski yönetim sanki alt yapı oyuncuları ile maçlara çıkıyormuş yada değerlendiriyormuş bu yönetim yada hoca bunu yapmış ihanet ediyorlar gibi göstermeniz algı kasmaktır.
Kaldı ki bu yönetim ve hoca kadar alt yapıya önem veren olmadı ? Kalede ersin19,utku22 sol bekte rıdvan 19.Stoperde montero'yu oynatıyoruz 21 yaşında.
Algı kasanlar bence bunları normal karşılayanlar.
Kiralık verilmedi, ortak edildi. Alın size oyuncumuz, siz oynatın falan. Tutarsa o kadar emeğiniz var "%40 küsürü" sizin.
Yani hem oyuncuyu sen buluyorsun, sözleşmesini imzalıyorsun. Sonra bir takıma gönderiyorsun. O takım ondan hem faydalanıyor hem satarken para kazanıyor hem de nerdeyse fifti fifti.
Talisca'yı örnek verelim. Ki taliscayı alırken biz para verdik üstüne ama hadi o biraz daha hazır oyuncuydu diyelim. Bedavaya verdin okey. O kadar katkı aldık başarı getirdi bize talisca, bir de üstüne 20 mye satıldı, üstüne 10 m bize gelse, burda yönetime paragraf paragraf methiyeler yazılırdı.
Sen hem gel oyuncudan verim al, hem de satışta yarı yarıya para ver. Alanyanın burada kaybedeceği ne ???? HİÇ BİR ŞEY.....
Oyuncu tutmazsa zaten oyuncu için hiç bir şey vermediler etmediler, ama kazanırlarsa kazanacakları büyük.