Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633408 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben oyuncuya bakmadım bile, isterse kötürüm olsun umurunda bile degil. Olay Welinton gibi bir bombacı için verilmesi anlayın artık. Biz de oynaması falan değil. Karşılığında aldığın mal bu.

Hem oyuncu umrumda değil diyorsun hem welinton gibi bir bombacı için sanki sergio ramos verilmiş gibi davranıyorsun çelişki değil mi bu ? Sizin anlamadığınız nokta şu klüpte para yok ekonomi kötü ülkenin dolar/euro almış başını gitmiş.Klübün eli kolu bağlı.Alt yapı oyuncusu 17-18 yaşında çocukları kiralayıp yerine x oyuncu alıyorsun welinton olarak bakma olaya.

Tutar tutmaz faydalı olur olmaz ayrı olay.

Dünya üzerinde bir sürü takım var kaçı yaptığı tüm transfelerde başarı oluyor ?

Welinton için bunu diyorsun monteroyu daha gelmeden topçu mopçu değil vasat çöp dedin bir hatasın da işte bak montero bu dedin.Oyuncular hata yapsın haklı çıkayım olmasın derdiniz.

Haklı çıkmak için uğraşmanın bir mantığı yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Üzülerek söylüyorum ki forumun kalitesi twitter kalitesinin bile altına düşmüş. %10 Beşiktaş için konuşuluyorsa %90 diğer üyelerle haklı çıkma yarışması için konuşuluyor. Yazık. Eskiden de vardı bu ama bu raddede değildi.
Ben neredeyse forum kurulduğundan beri buradayım. Hiç bir zaman "ben haklıydım, sen haksızdın" davası bitmedi. Bir de sen geçmişte "böyle demiştin, şöyle yapmıştın" davası. Beşiktaş üstünden ego tatmini yapanlar her yerde varlar. Umarım takım hakkında güzel analizler yapanlar sıkılıp kaçmazlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

rosier için 5 milyon çok değil yaşı genç sonuçta fiyata öyle bakmak lazım pazarlıkla hele birde 4e düşerse bedava sayılır dünyada fiyatlardan haberi yok milletin heralde bu adam gelsin 2 sene böle oynasın lyon marsilya filan 12-15leri gözü kapalı masaya koyar

ayrıca maaşı 1 olacaksa 5e alınsın 10 sene oynasın defansda istikrar önemlidir total maliyet böle düşer...
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Bir menfaat lakırdısıdır gidiyor, en anlam veremediğim bu.

Burada yazan 3-5 kişiyi çıkar siz doğrudan forumun kurucularının yazdıklarına da menfaat damgası vuruyorsunuz farkında değilsiniz.

Birileri menfaat elde ediyorsa forumda yazmayı bırakın, bu ithamlar çok çirkin.

Şurada 2 satır yazdığı için kim ne menfaat elde ediyor, yuh size..

Kimse kimsenin menfaat elde ettiğini falan düşünmüyor aslında. Haklı çıkmak ve haksız çıkarmak için elde ne cephane varsa hepsini atıyorlar karşıdakinin üstüne. Beşiktaş sevdasıyla değil haklı çıkma sevdasıyla yanıp tutuşan bir kitle görüyorum bu forumda. Eskiden böyle değildi.

Çevrimdışı Erman1903

Siz böyle taraftarsınız. Sen 4 gözle aboubakar sakatlansın. Welinton hata yapsın. Gehezal iş yapmasın diye bekleyip haklı çıkmayı beklersiniz.

Busunuz işte sezon başında da muhabbet aynıydı.

Komik olma, gelirken kalitesi belli ama sıkıntılar yaşadı. İyki kalinicleri almadık dedim. Gökhan iyi oynadığında döktürüyor, çölde vaha gibi dedim. Ben başkaları gibi değilim, sezara her zaman hakkını veririm. Ben bu forumda İlk Sergen gelsin diyenlerdenim ama en ağır eleştirileri yaptım.

Sen benim gördüğüm kadarıyla kendi taraftarlığını başkalarından üstün gören birisin, kimse senin gibi olamaz.

Benim büyük amcam bu kulübün efsane başkanı, bir tane ev ile vefat etti. Senden mi öğrenicem taraftarlığı? Adam ol, ben 1 kuruş menfaat beklemeden faydalı olmaya çalışıyorum, sen ise beğendiği topçular iyi oynamadığında yokları oynayan adamsın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir menfaat lakırdısıdır gidiyor, en anlam veremediğim bu.

Burada yazan 3-5 kişiyi çıkar siz doğrudan forumun kurucularının yazdıklarına da menfaat damgası vuruyorsunuz farkında değilsiniz.

Birileri menfaat elde ediyorsa forumda yazmayı bırakın, bu ithamlar çok çirkin.

Şurada 2 satır yazdığı için kim ne menfaat elde ediyor, yuh size..
İnsanlar bir menfaat içerisinde olsalar burada emek vermezler. Arka planda neler yapıldığının, nasıl bir emek verildiğinin çoğu kişi farkında değil. Ama yakında değişimi görecekler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Ben neredeyse forum kurulduğundan beri buradayım. Hiç bir zaman "ben haklıydım, sen haksızdın" davası bitmedi. Bir de sen geçmişte "böyle demiştin, şöyle yapmıştın" davası. Beşiktaş üstünden ego tatmini yapanlar her yerde varlar. Umarım takım hakkında güzel analizler yapanlar sıkılıp kaçmazlar.

Valla kaçan kaçtı çoktan.

Çevrimdışı can1903

Takım iyi giderken sosyal medya iyidir, tersine dönerse sosyal medya kötü olur.

Bu şuan Roisierin twitterdaki mutlulukları için de geçerli bizim için de. Kimse bu sezon yapılan transferler risksiz, yüzde yüz tutacak falan demedi. Kumardı şurda 3 maç kazandık herşey güllük gülistanlık okey ama devamlılık gerektiriyor. 3 maçlık performanslar çok iyi, çok yeterli eyvallah ama bizim taaraftarımızın en büyük problemi iyiyken çok iyi kötüyken allah belasını versin moduna geçiyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla kaçan kaçtı çoktan.
Geri dönenler, aramıza yeni katılanlar da var. Belki siz görmüyor olabilirsiniz  :tabe: Sen ben o yazmayıp kaçarsak burası düzelmez. Eğer bir sorun varsa bunu kimse tek başına düzeltemez. Hep birlikte iletişim kurarak düzeltmemiz lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Hem oyuncu umrumda değil diyorsun hem welinton gibi bir bombacı için sanki sergio ramos verilmiş gibi davranıyorsun çelişki değil mi bu ? Sizin anlamadığınız nokta şu klüpte para yok ekonomi kötü ülkenin dolar/euro almış başını gitmiş.Klübün eli kolu bağlı.Alt yapı oyuncusu 17-18 yaşında çocukları kiralayıp yerine x oyuncu alıyorsun welinton olarak bakma olaya.

Tutar tutmaz faydalı olur olmaz ayrı olay.

Dünya üzerinde bir sürü takım var kaçı yaptığı tüm transfelerde başarı oluyor ?

Welinton için bunu diyorsun monteroyu daha gelmeden topçu mopçu değil vasat çöp dedin bir hatasın da işte bak montero bu dedin.Oyuncular hata yapsın haklı çıkayım olmasın derdiniz.

Haklı çıkmak için uğraşmanın bir mantığı yok.

Bak önce öğren vasat demek orta karar demektir. Soylemedigim şeyleri söylemişim gibi göstermeyi bırak. Bana göre yerli olarak daha iyisi var, dünkü maç harici bir sürü de yaptığı hata var oyuncunun. Yaptığın Necip iyi oyuncu mücadelesi vermeye benziyor.

Hayır çelişki değil, çünkü Welinton buranın seviyesinin altında. Onu alacağına yerli alır, öbürünü de bedavaya kiralasan daha karlı çıkardın. Üstüne para verseler almam Welinton Melinton.

Ben sen-ben muhabbeti yapmıyorum ama sana karşılık verince zeytinyağı gibi su üstüne çıkmaya çalışıyorsun. Burada Welinton için biz Bilica derken iyi savunmuş işte mücadelesi veriyordun unutma.

Bu şuan Roisierin twitterdaki mutlulukları için de geçerli bizim için de. Kimse bu sezon yapılan transferler risksiz, yüzde yüz tutacak falan demedi. Kumardı şurda 3 maç kazandık herşey güllük gülistanlık okey ama devamlılık gerektiriyor. 3 maçlık performanslar çok iyi, çok yeterli eyvallah ama bizim taaraftarımızın en büyük problemi iyiyken çok iyi kötüyken allah belasını versin moduna geçiyor.

Alçak gönüllülük yapamayacağım kendi adıma ben takım kötü giderken de inaniyor güveniyorum takıma geçen senelerde de böyleydi bu durum.Destekliyorum sürekli.

Bizim taraftar başarı odaklı mı oldu renklilere mi özeniyor bilmiyorum.

Hoca'ya gömenler bir hatası ile oyunculara gömenler yönetime gömenler şimdi susuyorlar işler yine 1-2 maç kötü giderse yine başlarlar.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/Firatic/status/1335181509406363648

çok para değilmiş hallolur

ama kendi yetiştirdiğimiz oyuncuya para vermek garip bir his
bipbipbupbup

Çevrimdışı haluk.m

Kimse kimsenin menfaat elde ettiğini falan düşünmüyor aslında. Haklı çıkmak ve haksız çıkarmak için elde ne cephane varsa hepsini atıyorlar karşıdakinin üstüne. Beşiktaş sevdasıyla değil haklı çıkma sevdasıyla yanıp tutuşan bir kitle görüyorum bu forumda. Eskiden böyle değildi.

İnsanlar bir menfaat içerisinde olsalar burada emek vermezler. Arka planda neler yapıldığının, nasıl bir emek verildiğinin çoğu kişi farkında değil. Ama yakında değişimi görecekler  :tabe:

Çoğumuz foruma bir arada olalım ve düşüncelerimizi paylaşalım diye geliyoruz, son zamanlarda takım kazanıyor doğru dürüst fikir paylaşmaya gelmekten imtina ediyorum.

Yazmıyorsun pusuda bekliyor'a getiriyorlar, yazıyorsun biz haklıydık kavgası başlıyor. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi giderken de ayağımız yere basmalı. Eleştiri daha iyi olmak için yapılan bir şey. Taraftar kötü gidiş uzadığı zaman eleştirilerinin dikkate alınmadığını düşünüyor ve daha fazla sertleşiyor. Ben normal karşılıyorum. Sonuçta yönetenler taraftar değil. Yönetenlerin sıkıştırılması da iyidir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çoğumuz foruma bir arada olalım ve düşüncelerimizi paylaşalım diye geliyoruz, son zamanlarda takım kazanıyor doğru dürüst fikir paylaşmaya gelmekten imtina ediyorum.

Yazmıyorsun pusuda bekliyor'a getiriyorlar, yazıyorsun biz haklıydık kavgası başlıyor.
Sen yazmaya devam et. Yazmaktan kaçarsan hiçbir şey düzelmez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Köküyle verilmedi kiralık verildi algı kasıyorsunuz.

İyi oynarsa gelir takıma monte ederiz gelişmesini istersek bir daha kiralarız yada beğenmezsek satarız.

Şimdiye kadar bütün teknik adamlar eski yönetim sanki alt yapı oyuncuları ile maçlara çıkıyormuş yada değerlendiriyormuş bu yönetim yada hoca bunu yapmış ihanet ediyorlar gibi göstermeniz algı kasmaktır.

Kaldı ki bu yönetim ve hoca kadar alt yapıya önem veren olmadı ? Kalede ersin19,utku22 sol bekte rıdvan 19.Stoperde montero'yu oynatıyoruz 21 yaşında.

Algı kasanlar bence bunları normal karşılayanlar.
Kiralık verilmedi, ortak edildi. Alın size oyuncumuz, siz oynatın falan. Tutarsa o kadar emeğiniz var "%40 küsürü" sizin.

Yani hem oyuncuyu sen buluyorsun, sözleşmesini imzalıyorsun. Sonra bir takıma gönderiyorsun. O takım ondan hem faydalanıyor hem satarken para kazanıyor hem de nerdeyse fifti fifti.

Talisca'yı örnek verelim. Ki taliscayı alırken biz para verdik üstüne ama hadi o biraz daha hazır oyuncuydu diyelim. Bedavaya verdin okey. O kadar katkı aldık başarı getirdi bize talisca, bir de üstüne 20 mye satıldı, üstüne 10 m bize gelse, burda yönetime paragraf paragraf methiyeler yazılırdı.

Sen hem gel oyuncudan verim al, hem de satışta yarı yarıya para ver.  Alanyanın burada kaybedeceği ne ???? HİÇ BİR ŞEY.....
Oyuncu tutmazsa zaten oyuncu için hiç bir şey vermediler etmediler, ama kazanırlarsa kazanacakları büyük.

Bak önce öğren vasat demek orta karar demektir. Soylemedigim şeyleri söylemişim gibi göstermeyi bırak. Bana göre yerli olarak daha iyisi var, dünkü maç harici bir sürü de yaptığı hata var oyuncunun. Yaptığın Necip iyi oyuncu mücadelesi vermeye benziyor.

Hayır çelişki değil, çünkü Welinton buranın seviyesinin altında. Onu alacağına yerli alır, öbürünü de bedavaya kiralasan daha karlı çıkardın. Üstüne para verseler almam Welinton Melinton.

Ben sen-ben muhabbeti yapmıyorum ama sana karşılık verince zeytinyağı gibi su üstüne çıkmaya çalışıyorsun. Burada Welinton için biz Bilica derken iyi savunmuş işte mücadelesi veriyordun unutma.

Welinton iyi bizim seviyemizde başarılı bir transfer diyen olmadı zaten.Hatası yok diyen de yok.Yapılan her transfer tutacak diye bir kural yok diyorum.

Ben sen muhabbeti yapıyorsun zeytinyağı gibi üste çıkma amacım filan yok kimse sana bir şey demeden montero bir hata yapınca işte montero bu demenden derdinin ne olduğunu anlayabiliyorum.Yada oyuncu gelmeden çöp,vasat demenden.

Ben Welinton konusunda yanıldığımı kabul ediyorum bu seferde farklı bir şeyde saldırıyorsun.Amacın ne onu çözemedim ki ?

Şimdi ben senin yanıldığın mesajları çıkartıcam böyle böyle konu kirliliği olacak yazdığınız mesajlar orada duruyor kendiniz yazdığınız mesajları okuyun eğer hatırlamıyorsanız biraz özeleştiri.İnsanlar ikili tartışmaları okumak zorunda değil o yüzden konuyu kapatıyorum bu konu hakkında ki son mesajım.
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 15:05:29 cursedofdragon ]

Siz böyle taraftarsınız. Sen 4 gözle aboubakar sakatlansın. Welinton hata yapsın. Gehezal iş yapmasın diye bekleyip haklı çıkmayı beklersiniz.

Busunuz işte sezon başında da muhabbet aynıydı.

Abi yanlış konuşuyorsun. Burada kimse takımın başarısızlığına sevinmez. Herkes burada takım için doğru olabileceğine inandığı şeyler söyler. Farklı görüşler olabilir ama insanları farklılaştırmak çok yanlış. Burada hepimiz aynı renklere gönül veriyoruz, Beşiktaş yenince hepimizin haftası günleri çok mutlu geçiyor. Kimse burada welilton hata yapınca gezzal iş yapmayınca işte haklı çıktım falan diye mutlu mutlu gezmiyor etrafta.

Çevrimdışı Erman1903

Algı kasanlar bence bunları normal karşılayanlar.
Kiralık verilmedi, ortak edildi. Alın size oyuncumuz, siz oynatın falan. Tutarsa o kadar emeğiniz var "%40 küsürü" sizin.

Yani hem oyuncuyu sen buluyorsun, sözleşmesini imzalıyorsun. Sonra bir takıma gönderiyorsun. O takım ondan hem faydalanıyor hem satarken para kazanıyor hem de nerdeyse fifti fifti.

Talisca'yı örnek verelim. Ki taliscayı alırken biz para verdik üstüne ama hadi o biraz daha hazır oyuncuydu diyelim. Bedavaya verdin okey. O kadar katkı aldık başarı getirdi bize talisca, bir de üstüne 20 mye satıldı, üstüne 10 m bize gelse, burda yönetime paragraf paragraf methiyeler yazılırdı.

Sen hem gel oyuncudan verim al, hem de satışta yarı yarıya para ver.  Alanyanın burada kaybedeceği ne ???? HİÇ BİR ŞEY.....
Oyuncu tutmazsa zaten oyuncu için hiç bir şey vermediler etmediler, ama kazanırlarsa kazanacakları büyük.

Welinton ikinci yarı oynatmadikları, elden çıkarmaya yer aradıkları topcuydu bir de. Adamlara iyilik yaptık sadece kendimize kötülük değil.

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/Firatic/status/1335181509406363648

çok para değilmiş hallolur

ama kendi yetiştirdiğimiz oyuncuya para vermek garip bir his

1 milyon tl kiradan geri çağırma bedeli. %40 hakkını geri alma bedeli değil.

Çok günlük yaşanıyor, ben bunu kendimi de katarım. Fikret orman zamanında büyük başkan ekonomiyi yönetsin falan denirken şimdi neler deniyor. Yarın öbür gün gezzal bir penaltı kaçırsın rossier bir hata yapsın tekrardan nerden buldunuz bu çöpleri vs falan denecek.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi yanlış konuşuyorsun. Burada kimse takımın başarısızlığına sevinmez. Herkes burada takım için doğru olabileceğine inandığı şeyler söyler. Farklı görüşler olabilir ama insanları farklılaştırmak çok yanlış. Burada hepimiz aynı renklere gönül veriyoruz, Beşiktaş yenince hepimizin haftası günleri çok mutlu geçiyor. Kimse burada welilton hata yapınca gezzal iş yapmayınca işte haklı çıktım falan diye mutlu mutlu gezmiyor etrafta.

Lig başlayıp takımı görmek gerekir dedik burda. Takım takım olamazsa Messi Ronaldo gelse olmaz.

Eğer sen takım olabilirsen Necip bile sırıtmaz olay bu güzel kardeşim.

Çevrimdışı Egos

boş yere kendimize pay çıkarıyoruz. son üç maç seyircili oynansa en fazla bir puan alırdık. başakşehir maçında 3-0'dan 3-2'ye geldiğinde taraftar sus pus olur, takımın direncini düşürürdü. fenerbahçe kendi evindeki maçı tribünleri sayesinde alır, yenilgi ile dönen takıma yarısı boş statta maç boyunca hakaret edilip kasımpaşa'nın galibiyetinin önü açılırdı.

bulunduğumuz durumda olumlu ya da olumsuz eleştirenlerin, takıma koşulsuz destek verenlerin ya da takımdan ümidi kesenlerin zerre etkisi yok. bu sene bir başarı sağlanırsa da o başarıda hiçbirimizin katkısı olmayacak. futbolcuların, yönetimin, teknik ekibin uğraşından pay kapmaya çalışacağız. gölge etmediğimiz için takım 10. haftada ligden kopmadı, ama biz hâlâ nasıl gölge edebiliriz diye aramızda didişiyoruz.

beşiktaş tarihinin en kötü yönetiminlerinin görüldüğü iddia ediliyorsa bu tarihinin en kötü taraftarları sayesindedir. buraya yazan hiç kimsenin beşiktaş sevgisi diğerlerinden zerre kadar fazla değil. aramızdaki çekişmeler de beşiktaş'a duyulan sevgi ya da verilen destek ile alakalı değil, dolayısıyla forum ile alakalı değil.

tüm beşiktaşlılara selam ediyorum ve burayı dağıtıyorum.
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 15:10:49 Egos ]

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Üzülerek söylüyorum ki forumun kalitesi twitter kalitesinin bile altına düşmüş. %10 Beşiktaş için konuşuluyorsa %90 diğer üyelerle haklı çıkma yarışması için konuşuluyor. Yazık. Eskiden de vardı bu ama bu raddede değildi.
  +1903 haklisin.  Ufaktan bı sıdık yarıstırma  soz konusu maalesef evet., ama o diil de , ben de  Rosieri  savunurken herkes  gomuyordu kendimi  oyle  yalniz  hissetmistim ki  :D  bak  simdi ben hakli ciktim ama   :biggrinking: evet nerede kalmsitik,  lutfen sidik yaristirmayalim dirdum  :kop:  Ahaa  Gencelr  2 yapti .. Alany a cok etkisiz bugun, Gencelr  ii kapatti  presle ..
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 15:12:53 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Herkes seviniyor mu cidden ?

-Sergen hoca moca değil deniyordu şuan görmüyoruz o mesajları yenilince 1-2 maç yine çıkar ortya.
-Yönetim mönetim yok orta da deniyordu şimdi yönetim iyi transferler yapmış deniyor.
-Oyuncular için aboubakar dizi yok şu oyuncu böyle x oyuncu şöyle deniyordu şimdi toz kondurulmuyor.

Kötüyken savunurken 10 kişi saldıranlar şuan köşelerine çekildiler yine 1-2 mağlubiyette köşelerinden çıkarlar oyunculara,hocalara,yönetime sallamaya başlarlar.