Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629408 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu arada Josef de Souza çok fazla güven veriyor ortasahada. Hem fizikli, hem güçlü hem de tekniği olan bi adam. Belki ilerleyen haftalarda sürpriz skor katkısı verebilir.

Adam akıllı bir Adem llajic olsa, serbest vuruş ve kornerlerde çok daha fazla skor yaparız.

Çevrimdışı mellfred

Çevrimiçi yaço58

şu maçın full tekrarını izleyebileceğimiz bir yer yok mu tekrar izlemek istiyorum bu sefer daha keyifli bir şekilde kasılmadan  :)
Link bulduysan paslasana bizede izleyelim rahat rahat ya

Çevrimdışı 38life

Valla utkuyla ersin konusunda bir türlü fikre varamiyorum ersine güveniyordum oynadıkça iyiye değil kötüye gidiyor gelen pozisyon gol oluyor.Utku zaten kapalı kutu başakşehir maçını oynuyor hakkınimi yiyoruz diyorum bu hafta bakıyorum galibiyette etkisi yok cizgiden bir adım ileri gitmeye korkuyor emre bilgin denildiği kadar potansiyelli ise umarım şans bulur yada Ersin kendini geliştirir yoksa kaleden yana yüzümüz gülmeyecek.

Utku mental olarak sıkıntılı, ben kendisinden bir şey beklemiyorum. Ersin mental olarak çok kuvvetli, o yüzden umudumu kesmiş değilim.

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/cakiriz/status/1333129129798066184

şunu çerçeveletip asmak lazım

Herkes hareketin sertliğine, müdahelenin spektakülerliğine odaklanmış ama maçın son anları için çok önemli bi müdaheleydi. Lemos Atiba'dan sıyrıldığı anda Josef Lemos'a uzaktı ve uçarak o mesafeyi çok iyi kapattı ve Lemos'un topu sol kanattaki 27 numaralı futbolcuya atmasını engelledi. Skor 4-3, Lemos o pası atsa belki skor 4-4 olacak ve bu tarihi zafer olmayacaktı. Böyle anlarda hep yapılmasını istediğim şey bu. Rakipe geçit vermeyeceksin, dakika 90'dan sonra topa mı adamın ayağına mı müdahele ettiğinin çok önemi yok. Yumuşak kaldığımız için son dakikalarda verdiğimiz çok maç oldu. Fabriyle Marcelo'nun çarpışıp son dakikada verdiğimiz fener maçı hala aklımda.

[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2020, 22:16:09 38life ]

Çevrimdışı 38life

Mensah böyle maçlarda ani driblingleriyle bizi rahatlatıyor okey ama burda Roisiere basit oynayıp Roisierin içeri çevirmesi daha müsaitken zoru deneyip ofsayta düşürüyor. Umarım teknik ekip dikkate alır bunları. https://twitter.com/fnrbhchrsymz/status/1333094477892874243

Mensah N'sakala ve Wellinton ikilisine yaklaşıyor gereksiz transfer olma konusunda. Boşa transfer edilmiş anadolu topçuları.

Çevrimdışı Erman1903

Mensah N'sakala ve Wellinton ikilisine yaklaşıyor gereksiz transfer olma konusunda. Boşa transfer edilmiş anadolu topçuları.

Mensah tipik bir kontra futbolcusu. İleriye çıkışta bir akışkanlık yaratıyor ama hücum varyasyonu açısından tam bir darboğaz. Ljajic'in keyfi gelmeyecekse Hasiç maç kadrolarında olmalı. Arkasında Atiba-Josef varken son yarım saat o pozisyonda oynatılabilir. Vurur, değişik bir şey yapar.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

ljajic maçla ilgili ne kutlama ne tebrik yayınlandı, en eski futbolcular bile yayınladı. Bu bilgi burada dursun yeri geldiğinde ljajic fanlarına kullanırız
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

O değil de bu Aboubakar milli takımdan golle döndüğünde bu adama bir şeyler oluyor  :halay:
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Sinan23

Zencilerimiz dün akşam formdaydi. Aboubakar in ilk golünü hep peste atmak istemişimdir. Adam Henry golü attı. O golü 40000 kişi Vodafone'da olduğunda atsa stad çökerdi. Dün akşam maçtan önce doğmuştu içime maçı alacağımız. Burada hep olumlu mesajlar okudum maç öncesi. Bu arada Kasımpaşa maçının özetini izleyen oldumu. Şu sözde Beşiktaşlı hakem adamların sağ bekini net 2. sarıdan atamadı. Nsakala ve Necip bile attı ya daha ne olsun. Bu arada forumda baya mesaj var hayret okumaktan yazamadım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Sinan23

Bide rosier in kendinden uzun adamın kafasını enseleyip şimdi konuş tarzında bakışı yokmu. Efsane. Dün akşam sonlarda montero bile kavga arıyordu. Bizimkiler nasıl gazlanmissa. Hocanın saha kenarı kavgası bizimkilerin motivasyonunu devam ettirmesini sağlamış.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Dorukhan takımdan ayrılırsa bundan iyi gif olur  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1333502316851367941

Gitti biliyorum ama Dorukhan keşke sözleşmeyi uzatsa...
Öyle mükkemel müthiş bir adam değil, ama bizim teknik ekip oyuncu izlemekten bakmaktan aciz oldukları için, dorukhan gidip daha kötüsü geleceği için bari ucuz türk oyuncusu kalsın elimizde.

Çevrimdışı cursedofdragon

Dorukhan takımdan ayrılırsa bundan iyi gif olur  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1333502316851367941

göz göre göree loser camiaya giderse kendi bilir  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

özledik kralı  :uyucam:

ben endişe de ediyorum ne yalan söyleyim adam mart sonu gibi ortadan kayboldu hadi pandemidir iştür güçtür ortadan bi süre kaybolur eywallah da 8 ay bitti ortalarda yok tek kelam etmedi kafayı uzatmadı inşallah iyidir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

geç geldi ama en hazırda onlar :D birde atiba

tüm takım zıpkın gibi aynen hocanın planladığı gibi yüklemeler yapıldı herkes planlandığı gibi ateş ediyor şuanda deplasman derbisi 10 kişsin ve maç sonu 5 kişi rakip sahaya koşuyor BAM BAM BAM budur işte ve bunu da sergen yaratmıştır  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Aboubakarı o fizikle kimse tutamaz bütün fenerliler yaka paça indirmek zorunda kaldı  :)

Şu bacağa baksanıza adamın tek bacağı benim vücudum kaadar :D Karşısında stoper olmak istemezdim karşından böyle bir şey geliyor topu bırakır kaçardım :D

benim bugüne dek gördüğüm en fit en ince abuş bu abuş çok sıkı çalışıyor çok belli sakatlık bela olmazsa 4-6 hafta sonra acaip bi güce çıkabilir

Çevrimdışı tangaz

dört beş puan dediğine göre bu maçlara 3 puan yazmamış demekki
zaten gereksiz süpriz 3 mağlubiyet aldık 9 puanı verdik. bunların verilmemesi gerekiyordu
hesapladığı ts başak fener maçlarıdır.

tam olarak "planladığımızın 4-5 puan gerisindeydik o nedenle arka arkaya kazanmamız gerekiyordu" dedi, yani bu 2 maç öncesi 16-17 puanda olmalıydık mesajı içeriyor söylemi.

Çevrimdışı tangaz

şampiyonluk yarışının içinde olabilmek için bile iki ortalamanın üstünde olmak gerekiyor.
ama bu yediğimiz gollerle zor görünüyor. bakalım.

17. hafta sonunda averajımız kuvvetle muhtemel +10 filan olacaktır.

Çevrimdışı tangaz

Bu arada Josef de Souza çok fazla güven veriyor ortasahada. Hem fizikli, hem güçlü hem de tekniği olan bi adam. Belki ilerleyen haftalarda sürpriz skor katkısı verebilir.

Adam akıllı bir Adem llajic olsa, serbest vuruş ve kornerlerde çok daha fazla skor yaparız.

iyi ki mısırlı gitmiş diyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

iyi ki mısırlı gitmiş diyorum
Mensah yerine sosa gibi biri olsa tadından yenmez. Ah ulan Oğuzhan ya. Kendine bakmış olsaydın şimdi sırtımız yere gelmezdi. Ljajic konusuna girmiyorum bile. Adamlar iyi kitlediler herifi bize.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mensah yerine sosa gibi biri olsa tadından yenmez. Ah ulan Oğuzhan ya. Kendine bakmış olsaydın şimdi sırtımız yere gelmezdi. Ljajic konusuna girmiyorum bile. Adamlar iyi kitlediler herifi bize.

Ben kitlediler olarak bakmıyorum. En azından 1.5-2 sene etinden sütünden faydalandık. Bunları gözardı etmemek lazım. Ancak bizdeki misyonunu tamalamadan önce göndermek lazımdı. Şimdi gönderirken çok para kaybedeceğiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ben kitlediler olarak bakmıyorum. En azından 1.5-2 sene etinden sütünden faydalandık. Bunları gözardı etmemek lazım. Ancak bizdeki misyonunu tamalamadan önce göndermek lazımdı. Şimdi gönderirken çok para kaybedeceğiz.

1,5-2 sene mi  :alala:

yapma lütfen sadece yarım sezonu var arkadaşın

Çevrimdışı tangaz

inşallah mensah önümüzdeki birkaç maç üstüne koyarak devam eder oturtur oyununu ve uyumunu demek en rasyonel çözüm olacak, eski sosa artık olmayacak fenerde de dökülmeye başladı uzun maratonda daha da düşecektir emin olun ki 2 maçtır düşmeye başladı bile.