Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629495 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı mellfred

bizim ceza sahamızdan çıkıyor fenerli oyuncunun 7-8 metre gerisinde belki daha fazla
onu geçip bir o kadarda fark atıyor ve o hızla koşarken topa vuruyor.
bunu bu şekilde değme forvetler yapamaz aslında
acemi şansı :D
fenerli dediğin bizim satışcı eleman

Çevrimiçi Necmi

Aslında hareketliydi ama sağdan soldan gereken desteği alamıyor. Yavaş yavaş alacak bence.
şu anda takımda onun yeteneklerini bilen oyuncu sayısı az.
onu doğru paslarla besleyemiyorlar ilk geldiğindede böyleydi o takıma alıştı takım
onun yeteneklerini gördü patlama yaptı. aslında eskiye göre şimdi abouyu besleyecek daha fazla oyuncu var
öncesinden daha iyi olması gerekiyor eski gücünde değil henüz form tutsun büyük oynayacak.
takımı hem oyunla hem psikolojik olarak sırtlar. fener abouya odaklandı ikinci yarı aradan necip çıktı n sakala çıktı işi bitirdi
çok olacak bunlar süpriz golcüler çıkar o kadar güçlükü abouyu tutmak için kaç oyuncu tükeniyor.

Çevrimdışı mellfred

şu anda takımda onun yeteneklerini bilen oyuncu sayısı az.
onu doğru paslarla besleyemiyorlar ilk geldiğindede böyleydi o takıma alıştı takım
onun yeteneklerini gördü patlama yaptı. aslında eskiye göre şimdi abouyu besleyecek daha fazla oyuncu var
öncesinden daha iyi olması gerekiyor eski gücünde değil henüz form tutsun büyük oynayacak.
takımı hem oyunla hem psikolojik olarak sırtlar. fener abouya odaklandı ikinci yarı aradan necip çıktı n sakala çıktı işi bitirdi
çok olacak bunlar süpriz golcüler çıkar o kadar güçlükü abouyu tutmak için kaç oyuncu tükeniyor.
sağlıklı 2 sezonu olsun abu yaşayan en kral 10 santrafordan biridir
“utanmadan iddia ediyorum”

Çevrimiçi Necmi

Abi arada kaza yapmasak 5 te 5 olacaktı. Bi ivmelenme var fakat. Ritim ile ilgili zaten kısıtlı olan takım. Covid19 sakatlık kırmızı kart. Sürekli bi eksiklik oluyor.

Zaten en kritik rossier Josef ghezall aboubakar geç transfer edildi.
geç geldi ama en hazırda onlar :D birde atiba

Çevrimdışı Erman1903

Aslında hareketliydi ama sağdan soldan gereken desteği alamıyor. Yavaş yavaş alacak bence.

Bu sefer sırtlayan oyuncuydu artık önceki maçlardaki görüntüsünden farklı olacaktır.

Çevrimiçi Necmi

sağlıklı 2 sezonu olsun abu yaşayan en kral 10 santrafordan biridir
“utanmadan iddia ediyorum”

benim için büyük oyuncu beklenmedik anlarda kritik anlarda
golü atabilen oyuncudur. baskı yaptığında golü her oyuncu atabilir ama abou
kritik anlarda takıma ivme katacak süpriz goller atıyor hep, az yada çok atmasıda önemli
değil attığı her gol nerdeyse çok değerli oluyor. adam durdu durdu fener deplasmanında patladı :kop:
geçmiş dokuz maça değdi bu

Çevrimiçi mayguntr

Cidden abu psikolojik ve fiziksel olarak yoruyor karsi takimin defanslarini, 15.dk da tisselandin yedigi sariya bakin, abuyu tutamadi, abu dondu mecburen yedirtti sariyi.

Ozguveni acildikca iyi oynayan bir oyuncu, gecen transferinde ikinci yari acilmisti, bu sefer umalim acilmis olsun simdiden ligin icinden gecer sakatlik olmazsa.

Çevrimdışı cursedofdragon

şu maçın full tekrarını izleyebileceğimiz bir yer yok mu tekrar izlemek istiyorum bu sefer daha keyifli bir şekilde kasılmadan  :)

Çevrimdışı can1903

Mensah böyle maçlarda ani driblingleriyle bizi rahatlatıyor okey ama burda Roisiere basit oynayıp Roisierin içeri çevirmesi daha müsaitken zoru deneyip ofsayta düşürüyor. Umarım teknik ekip dikkate alır bunları. https://twitter.com/fnrbhchrsymz/status/1333094477892874243
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Cidden abu psikolojik ve fiziksel olarak yoruyor karsi takimin defanslarini, 15.dk da tisselandin yedigi sariya bakin, abuyu tutamadi, abu dondu mecburen yedirtti sariyi.

Ozguveni acildikca iyi oynayan bir oyuncu, gecen transferinde ikinci yari acilmisti, bu sefer umalim acilmis olsun simdiden ligin icinden gecer sakatlik olmazsa.

Aboubakarı o fizikle kimse tutamaz bütün fenerliler yaka paça indirmek zorunda kaldı  :)

Şu bacağa baksanıza adamın tek bacağı benim vücudum kaadar :D Karşısında stoper olmak istemezdim karşından böyle bir şey geliyor topu bırakır kaçardım :D

Çevrimiçi Necmi

puan durumunu bile hesaplıyor abi basın toplantısında açıkladı düşündüğümüz puanın 4-5 puan gerisindeyiz dedi 1 maç eksik tabi bir de  :tabe:
dört beş puan dediğine göre bu maçlara 3 puan yazmamış demekki
zaten gereksiz süpriz 3 mağlubiyet aldık 9 puanı verdik. bunların verilmemesi gerekiyordu
hesapladığı ts başak fener maçlarıdır.

dört beş puan dediğine göre bu maçlara 3 puan yazmamış demekki
zaten gereksiz süpriz 3 mağlubiyet aldık 9 puanı verdik. bunların verilmemesi gerekiyordu
hesapladığı ts başak fener maçlarıdır.

yok abi genel olarak puan hesaplamış maç olaraktan değil düşündüğümüzden şuan 4-5 puan gerideyiz dedi.  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Aboubakarı o fizikle kimse tutamaz bütün fenerliler yaka paça indirmek zorunda kaldı  :)

Şu bacağa baksanıza adamın tek bacağı benim vücudum kaadar :D Karşısında stoper olmak istemezdim karşından böyle bir şey geliyor topu bırakır kaçardım :D

indiremiyorlarki maçta kaç defa omuz koydular ittiler ama duvara toslamış gibi oldular :D

Çevrimiçi Necmi

yok abi genel olarak puan hesaplamış maç olaraktan değil düşündüğümüzden şuan 4-5 puan gerideyiz dedi.  :tabe:
valla bu galibiyetlerden sonra ben dokuz puan gerideyiz diyorum.
pisi pisine 3 mağlubiyet aldık. içim acıyor.

Çevrimiçi Necmi

Mensah böyle maçlarda ani driblingleriyle bizi rahatlatıyor okey ama burda Roisiere basit oynayıp Roisierin içeri çevirmesi daha müsaitken zoru deneyip ofsayta düşürüyor. Umarım teknik ekip dikkate alır bunları. https://twitter.com/fnrbhchrsymz/status/1333094477892874243
abou nunda burda manyak depar atacağı tutmuş :ebebe:
ofsayta düşüyor. ben olsam bende onun ofsayta düşecek kadar hızlı koşacağını tahmin etmezdim
pas aslında çok iyi iyi düşünülmüş doğru atılmış bir pas goller böyle atılır
rosiere verse atak sürerdi ama tehlike yaratılmazdı normal abou bu golü atardı
böyle devam etmeliler

valla bu galibiyetlerden sonra ben dokuz puan gerideyiz diyorum.
pisi pisine 3 mağlubiyet aldık. içim acıyor.

kötü oldu ama fikstür uzun bu sene kapatabiliriz telafi edebiliriz takım oturdu.

Çevrimiçi Necmi

bir ara fenerli oyuncu iki elini açmış daha ne yapayım diyordu. :D

Çevrimdışı Erman1903

abou nunda burda manyak depar atacağı tutmuş :ebebe:
ofsayta düşüyor. ben olsam bende onun ofsayta düşecek kadar hızlı koşacağını tahmin etmezdim
pas aslında çok iyi iyi düşünülmüş doğru atılmış bir pas goller böyle atılır
rosiere verse atak sürerdi ama tehlike yaratılmazdı normal abou bu golü atardı
böyle devam etmeliler

Maç boyunca faul alma ve taşıma harici yaptığı en güzel işlerden biriydi aslında ondan beklenen bunları daha fazla yapması.

Çevrimiçi Necmi

kasımpaşa alanya maçlarından 6 puan çıkarsak 11 maç 22 puan ve 2 puan ortalamasına geliriz güsel olur sonra 6 maç 18 puan çıkarabilecek seri başlıyor şayet gerçekleşirse 17 maç 40 puan ve 2,35 puan ortalamasına geliriz ki bu da neredeyse kesin şampiyonluk ortalamasıdır, tüm sezon bu ortalamayı tutturan 40 maç sonunda 94 puana ulaşır ki güle oynaya şampiyonluk demektir.
şampiyonluk yarışının içinde olabilmek için bile iki ortalamanın üstünde olmak gerekiyor.
ama bu yediğimiz gollerle zor görünüyor. bakalım.

Çevrimiçi Necmi

mylife reyis olaydı yarım sıfır olsun bizim olsun boy abdestini unutmayın 3 defa ağza 3defa burna die yazardı.
onu çok merak ediyorum inşallah sağlığı sıhati yerindedir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sEuL

Mensah gereksiz yere ayaginda topu cok tutuyor, bazen ceza yayi etrafindada faul kovaliyor ama dedigin gibi basit oynasa dun belki de mac tarihi farka gidebilirdi. Birde inanilmaz kolay kendini yere birakiyor, oldum olasi o tur topculardan nefret etmisimdir, bazen bakiyorsun hic temas bile yok ama kendini sacma bir sekilde yere birakiyor. Josef gibi neredeyse fizigi var ama kullanmasini bilmiyor, umarim daha basit oynamasi ve kendini kolay yere birakmasi konusunda teknik ekipten uyari gelir. Ljajic'in amatorce ve cocukca davrandigi su donemlerde iyi bir Mensah'a cok ihtiyacimiz var.

Çevrimdışı Koa_lAA

maçın 90 dk izleyebileceğimiz bir yer var mı ?

Çevrimdışı Karabay

Diyorlar ki aboubakar ın ilk golde o çalımı stoper yemezmiş. Ulan ben ekran başında yedim. Aboubakar nasıl çalım atacağı belli olmayan bi adam. Herkesin içinden geçer. Karaboğa.

Form tutmaya başladı.
Kesinlikle katılıyorum. Stoperi istese öbür tarafa da yatırır yine geçerdi çünkü bu özelliklerini çok defa gördük. Çok ekstra bir hareket olması golü getirdi zaten.

maçın 90 dk izleyebileceğimiz bir yer var mı ?

bende istiyorum ama yok galiba bulanlar paylaşsın  :icool: