Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629109 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

1,5-2 sene mi  :alala:

yapma lütfen sadece yarım sezonu var arkadaşın
İlk kiralık senesinde yaptıkları ve covid-a9 olmadan önce yaptıkları unutuluyor. Açın eski maçlara bakın, forumda nelerin konuşulduğuna bakın  :tabe: Ben de şu an iyi olmadığını ve gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum ama geçmişte yaptıklarını da görmezden gelmem.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

inşallah mensah önümüzdeki birkaç maç üstüne koyarak devam eder oturtur oyununu ve uyumunu demek en rasyonel çözüm olacak, eski sosa artık olmayacak fenerde de dökülmeye başladı uzun maratonda daha da düşecektir emin olun ki 2 maçtır düşmeye başladı bile.
Bizim kapanan takımları açacak bir yeteneğe ihtiyacımız var. Bu Mensah kesinlikle değil. Skorer yönü bence istediğimiz seviyede değil. Zaten bunun için istemiyorduk  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Maçın tekrarını wyscouta gelmiş oradan izledim . İzlemek isteyen arkadaşlara topluca cevap vermiş olayım. Özellikle ilk yarıyı çok dikkatli izledim. Aldığım notları gifler ile birlikte paylaşcam
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Öncelikle topu rakibe bırakmakla iş bitmiyor arkadaşlar önemli olan topu bıraktıktan sonra topu kaptığımızda defanstan topu kaybetmeden hızlıca çıkmak Monteronun soğukkanlılığına dikkat edin ve Mensahın 2 v 1 ile sahayı top sürerek geçmesine de dikkat edin.

The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın tekrarını wyscouta gelmiş oradan izledim . İzlemek isteyen arkadaşlara topluca cevap vermiş olayım. Özellikle ilk yarıyı çok dikkatli izledim. Aldığım notları gifler ile birlikte paylaşcam
Maçın tamamını isteyen çok var. Onlar için bir güzellik yapsan çok makbule geçer  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Maçın tamamını isteyen çok var. Onlar için bir güzellik yapsan çok makbule geçer  :tabe:
Wyscouttan bir hesap açabilirler. Trial olarak açtıklarında maçı izleyebilirler. Kredi kartı gerekiyor . Sanal kart oluysa daha iyi olur. Sanal kartta para olmasa bile üyeliği kabul ediyor. O şekilde yapabilirler.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Wyscouttan bir hesap açabilirler. Trial olarak açtıklarında maçı izleyebilirler. Kredi kartı gerekiyor . Sanal kart oluysa daha iyi olur. Sanal kartta para olmasa bile üyeliği kabul ediyor. O şekilde yapabilirler.
:ok:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Bu gifte  mensah topu kaybedince takım hemen defans pozisyonunu alıyor ve topu en kıymetlimiz rıdvan kapıyor
Baskı ve defansa geçme açısından önemli bir pozisyon ilk yarıda bu şekilde 4 5 pozisyonda topu kapmışız
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

İlk kiralık senesinde yaptıkları ve covid-a9 olmadan önce yaptıkları unutuluyor. Açın eski maçlara bakın, forumda nelerin konuşulduğuna bakın  :tabe: Ben de şu an iyi olmadığını ve gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum ama geçmişte yaptıklarını da görmezden gelmem.

kiralık sezonu ilk yarı dökülüyordu devre arası burak geldi layiçde uçuşa geçti söylediğim yarım sezonda o zaten, geçen sene covid olmadan yaptıkları demişsin ne yaptı allah aşkına pepdullah dönemi kafası kesik tavuk gibi dolanıyordu sergen zamanı da 2-3 maçı var fazlası yok sonrada hastalandı tüm sezon iyi 2-3 maç oynayan adamı fazla abartmışsın unutuluyor die de milleti suçlamışsın  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

kiralık sezonu ilk yarı dökülüyordu devre arası burak geldi layiçde uçuşa geçti söylediğim yarım sezonda o zaten, geçen sene covid olmadan yaptıkları demişsin ne yaptı allah aşkına pepdullah dönemi kafası kesik tavuk gibi dolanıyordu sergen zamanı da 2-3 maçı var fazlası yok sonrada hastalandı tüm sezon iyi 2-3 maç oynayan adamı fazla abartmışsın unutuluyor die de milleti suçlamışsın  :alala:
Kimseyi suçladığım yok. Zaten ben de gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Sadece iyi olduğu dönemler gözden kaçırılmasın diyorum. Biraz abartılı konuşmuş olabilirim ama bu adam istediğinde iyi oynadı. Kötü oyuncu değildi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Burada aboubakarın oyun kurulumunda orta sahaya kadar gelmesi ve aynı zamanda monteronun harika pası var. Pasın şiddeti ve isabeti çok iyi fenerin 4 5 oyuncusunu oyundan düşürüyor ve atak başlatıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Necip Uysal'ın açıklamaları  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Bu gifte rosierin kötü bir ortası var fakat takım hemen defans pozisyonunu alıp ilk baskıyı doğru yapıyor ve yine en kıymetlimiz topu kapıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Yine topa ilk baskıyı çok doğru yapıyoruz bu sefer topu josef kapıyor. Atak devamlılığı böylece sağlanıyor ve takım 50 metre geriye koşmak zorunda kalmıyor ve kondisyon seviyemiz hep yüksekte kalıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ghezzal gerçekten gizli 10 numaramız . Oyun kurulumunda ve topu kaybetmeden ayağımızda tutma konusunda çok yetenekli . En doğru zamanda pası atıyor en doğru yere atıyor . O sırada Aboubakar stoperini orta sahaya kadar getiriyor. Abuşun boşalttığı yere Larin hareketleniyor fakat rosier onu göremiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Kimseyi suçladığım yok. Zaten ben de gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Sadece iyi olduğu dönemler gözden kaçırılmasın diyorum. Biraz abartılı konuşmuş olabilirim ama bu adam istediğinde iyi oynadı. Kötü oyuncu değildi  :tabe:

2 sezonda sadece ligde 68 maç var toplasan 15 bilemedin 20 iyi maçı olan adamı iyi olduğu dönemler unutulmasın demek aşırı iyimserlik içeriyor.

dediğin gibi eskiden kötü değilDİ artık kötü, çocuk sahaya bile çıkamıyor çıktığında ayakta duramıyor sene başından beri toplasan 10 idmanı belki vardır maç önü ısınmada hali tavrı bile ortada hala layiçden medet ummak gerçeklerden çok uzak. inşallah düzelir ...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Top rakip defanstan dönünce yine takım topu kapıyor yine en kıymetlimiz pozisyonun içinde. Fakat ghezzal topu kaptırıyor ya da faule maruz kalıyor ozanın en iyi özelliği ortaya çıkıyor. Neyse ki atağı savuşturduk. Önde oynayacaksak ilk baskının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz. Senelerdir diyoruz bir takımda Caner Ljajic Burak Yılmaz aynı anda oynayamaz defans zaafiyeti yaratır diye. Solda rıdvan fark yarattı mensah defans açısından fark yarattı. Abuş zaten oyunun hep içinde.
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2020, 23:04:50 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Aboubakar yine oyun kurulumunda onu tutan adamı orta sahaya kadar getiriyor ve pas hızını bir anda arttırıyoruz. Pozisyonu izlemek bir zevk gol olmadı ama çok güzel baskıdan çıktık. Lemos abuşu tutmak için mevkisini terk edince Larine de müdahalede gecikince fenerin defans dengesi dağılıyor. Hızlı paslaşmanın önemi. Bunların hiçbirini Burak Yılmazla falan yapamayız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

En önemli eksiğimiz Abounun sadece 50-60 dk kondisyonlu oynayabilmesi, onu da arttırırsa çok güzel olacak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/engmedya/status/1333405302327226368

Soyunma odasına girdikten sonra  zıplayarak söyledikleri "hey hey hey" yerine "sex sex sex on the beach" diye söyleseler yilarca her galibiyetten sonra konulacak caps olurmuş :biggrinking:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Özetle maçtan çıkardığım sonuçlar;
1.Özellikle ilk yarı çok iyi oynamışız topu kaptırınca hemen kapmak için pozisyonları doğru almışız.
2.Aboubakar Rıdvan Josef ve Mensah takım savunmasına çok büyük katkı vermişler.
3.Caner , Burak Yılmaz ve Ljajicin aynı anda olduğu maçlarda takım savunmamız çok kötüydü fakat bu adamlar çıkınca takım savunmamızın yükseğe çıkması için bir umudumuz var. En azından yapabilirlikleri var .
4.Topu rakibe bırakmakla iş bitmiyor bıraktıktan sonra dan dun topu uzaklaştırmadık planlı ve iyi paslaşmalarla çok hızlı çıkışlar yaptık. Bu da gelecek için umut veren bir şey fakat yetmez.
5.Monteronun pasları ve oyun kurulumundaki katkısı bence iyi ama daha iyi olmalı
6.Rıdvanı özellikle defans farkındalığı konusunda çok beğendim
7.Josef ve abuşu pamuklara sarmamız lazım alternatifleri yok
8.Mensah daha önceki maçlara oranla daha iyidi.
9.Derin savunma yapamıyoruz o yüzden maçı mümkün olduğunda kalemizden uzak oynamamız gerekiyor fakat bu sefer de topu kaptırdığımızda hemen kapmamız gerekiyor bu maç yapabildik ama her maç yapmamız lazım
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2020, 12:53:25 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı celiker1

enkudu geniş alanda yakaladı o işi yaparken maç başlarında anadolu takımları öyle alan vermezler 60dan sonra ghezzal düşünce sahaya sağ açık olarak atmak akıllıca olacaktır benzer şeyi solda da güvenle denemeliyiz
N'Kodou suratini,enerjisini rakip yorulduktan sonra kullanmaliyız diye düşünenlerdenim.Ayrıca sakatliktanda maksimum şekilde.koruruz kendisini.Ayrica.ilk günden beri sağ açikta kullanılması gerektiğimi yazıyorum.Sağ ayaklı olduğu için soldan sağ ayağiyla çizgide sürdüğü zaman rakibin müdahale etmesi topa daha kolay oluyor..Sağda hızınla yap driplingini kes topu ceza sahasına.Solda ters ayakla kesemiyor içeri.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

N'Kodou suratini,enerjisini rakip yorulduktan sonra kullanmaliyız diye düşünenlerdenim.Ayrıca sakatliktanda maksimum şekilde.koruruz kendisini.Ayrica.ilk günden beri sağ açikta kullanılması gerektiğimi yazıyorum.Sağ ayaklı olduğu için soldan sağ ayağiyla çizgide sürdüğü zaman rakibin müdahale etmesi topa daha kolay oluyor..Sağda hızınla yap driplingini kes topu ceza sahasına.Solda ters ayakla kesemiyor içeri.
Katılıyorum ahmed hassanı kullandığımız gibi kullanmamız lazım. Maç başlangıcı için iyi bir tercih değil. Bir de böyle deneyelim
The great gig in the sky

Çevrimdışı celiker1

milli takımdan iyi dönmeden ziyade ileri oyuncular uyum sağlamaya başladı
artık takım nereye orta açılacak nereye pası kim nasıl atarı anlamaya başladı
o nedenlede isabetli pas oranları artmaya başladı özellikle rakip ceza alanında
az pozisyona giriyoruz ama yüksek pozisyon değerlendirmesi var. ataklarımız az ama öz oluyor
boş geçmiyoruz.
bir tık yukarı çıkartmak gerekiyor. o zaman korkulan takım oluruz
ama bir şeyi unutmamak lazım 10 hafta 17 gol attık 17 gol yedik
böyle oran olmaz böyle sezon gitmez götüremezsin böyle anlık galibiyetlerle mutlu olur kalırız.
Abi adama bir şey oluyor işte kabilesine gidip gelince!Neden inkar ediyorsun? :biggrinking: İlk geldiği zamanda yarım sezon elestirdiğimiz adam milli takıma gidip gelince patladı resmen.O zamanda milli takımda cosup geldi,şimdide milli takımdan coşup geldi coşkuyu FENER'e verdi :biggrinking:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Hocanın her maç takımı böyle hazırlaması lazım. Oyuncuları buna inandırması gerekiyor. Hocanın diğer Türk Hocalardan farkı zaten adam yönetimi konusunda. O yüzden şu an beklenti bir hayli yükseldi. Mehter takımına dönerse takım kötü olur. O yüzden bütün oyuncuları hazır tutmalı. Ben olsam vida ve wellingtona şu an formayı vermem. Gelip formayı almaları lazım. Yine aynı şekilde Nsakalaya da vermem. Takımda adalet duygusu zedelenebilir.
The great gig in the sky