Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629045 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı mellfred

almanyada yetiştiği için bir de fenerde çok oynamadı bozamamışlar spor adamı kültürü ile yaklaşıyor ama cidden yetersiz hoca burda çok öveni seveni vardı hatta sergenle mukayese edenler vardı malatya alanya performanslarını kıyaslayıp sergeni gömüp erolu şakşaklardı çoğu arkadaşımız.

zayıf bir td kendisi haa şaşırdım mı hayır sonuçta pepdullahın talebesi çok da şey beklememek lazım  :biggrinking:
benim o

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen kral hareket. Necip'e de nazar değmesin bu sezon çok farklı oynuyor, tarz yaptı kendine  :lol:.

Sakal mı ettirdi kömür mü sürdü anlamadım. Değişik birşey yaptı.

Çevrimdışı can1903

Bu hafta içi konsantrasyonu bozmadan devam etmemiz lazım, derbi geride kaldı biz her zaman derbi kazanırız bu sene çok anadolu maçı var ve şampiyonluk burdan geçiyor. Şu kasımpaşayı yenip alanya karşısına sağlam çıkarsak zirveye emin adımlarla gidicez.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

böyle bir şeye denk geldim şimdi ama çalışır mı bilmiyorum

Kurcukladım ama bir şey çıkmadı  :alala:

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/Besiktas/status/1333385001124175872

çok önemli maç 1-0 olsun bizim olsun maçı

bu arada geysenin de yarışa dönmesini ben olumlu buluyorum fenerle ikisi didişmeye başlar yakında onlar didişirken aradan sıyrılmak, en sevdiğim  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

benim o

önemli değil hepimiz insanız hepimiz hata yaparız  :D

zamanında ben de lensi beğenen gafillerdenim  :iblush:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erman1903

Sakal mı ettirdi kömür mü sürdü anlamadım. Değişik birşey yaptı.

Oyunu da bu sene çok daha iyi, geçen sezon El-Neny hiç defans yapmayıp sürekli eli koluyla Necip'e işaret yapıyordu o oyun tarzına hiç olmadı. Bu sezon direkt oynuyoruz yeni imajıyla adeta bir İtalyan drc.

Çevrimdışı cursedofdragon

çok önemli maç 1-0 olsun bizim olsun maçı

bu arada geysenin de yarışa dönmesini ben olumlu buluyorum fenerle ikisi didişmeye başlar yakında onlar didişirken aradan sıyrılmak, en sevdiğim  :icool:

1-0 koruyamayız abi  :ebebe:

çok gol lazım çok :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oyunu da bu sene çok daha iyi, geçen sezon El-Neny hiç defans yapmayıp sürekli eli koluyla Necip'e işaret yapıyordu o oyun tarzına hiç olmadı. Bu sezon direkt oynuyoruz yeni imajıyla adeta bir İtalyan drc.

Ahahahahha ben aslında seviyorum necipi ama çok el bombası.

Dediğin gibi bu sene daha güvenli ne yaptığını bilerek oynuyor. Stoper de vida ve welinton dan iyi bence.

Sözleşmesi sona erecek sene sonu. Bizim iyi olmayan yönetim inşallah akıl eder söz keser. Onun gibi güven verecek bu kulübe bağlı ve kaliteli bir stopere çok ihtiyaç var.

Çevrimdışı tangaz

kasımpaşa alanya maçlarından 6 puan çıkarsak 11 maç 22 puan ve 2 puan ortalamasına geliriz güsel olur sonra 6 maç 18 puan çıkarabilecek seri başlıyor şayet gerçekleşirse 17 maç 40 puan ve 2,35 puan ortalamasına geliriz ki bu da neredeyse kesin şampiyonluk ortalamasıdır, tüm sezon bu ortalamayı tutturan 40 maç sonunda 94 puana ulaşır ki güle oynaya şampiyonluk demektir.

Çevrimdışı tangaz

1-0 koruyamayız abi  :ebebe:

çok gol lazım çok :D

mylife reyis olaydı yarım sıfır olsun bizim olsun boy abdestini unutmayın 3 defa ağza 3defa burna die yazardı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

mylife reyis olaydı yarım sıfır olsun bizim olsun boy abdestini unutmayın 3 defa ağza 3defa burna die yazardı.
Kaleci ve defansla yarım sıfır geride başlıyoruz. Bence o da 2-1 olsun bizim olsun derdi şimdi   :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

sergen de benim kafadan kağıt kalem çalıştığı belli oldu planladığımızdan 4-5 puan gerideydik dedi demek ki o da 9 maç sonuna 20-21 yazmış 2,20-2,25 ortalama planlıyor belli ki

Çevrimdışı Karabay

kasımpaşa alanya maçlarından 6 puan çıkarsak 11 maç 22 puan ve 2 puan ortalamasına geliriz güsel olur sonra 6 maç 18 puan çıkarabilecek seri başlıyor şayet gerçekleşirse 17 maç 40 puan ve 2,35 puan ortalamasına geliriz ki bu da neredeyse kesin şampiyonluk ortalamasıdır, tüm sezon bu ortalamayı tutturan 40 maç sonunda 94 puana ulaşır ki güle oynaya şampiyonluk demektir.
Abi bak yapma şu hesabı bu işin sonu iyi değil biliyorsun.

Çevrimdışı tangaz

Abi bak yapma şu hesabı bu işin sonu iyi değil biliyorsun.

yok yaw esas ne zaman ben kağıt kalem başlasam hesaba kitaba iyi gidiyoruz, sıkıntı ben eskiden hesabı 2. devre yapardım tr.de lig ikinci yarı başlar mottosundaydım.

bu sene işi sıkı tutup öne çekme kararı aldım  :biggrinking:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ahahahahha ben aslında seviyorum necipi ama çok el bombası.

Dediğin gibi bu sene daha güvenli ne yaptığını bilerek oynuyor. Stoper de vida ve welinton dan iyi bence.

Sözleşmesi sona erecek sene sonu. Bizim iyi olmayan yönetim inşallah akıl eder söz keser. Onun gibi güven verecek bu kulübe bağlı ve kaliteli bir stopere çok ihtiyaç var.

Necipin 2023 sezon sonu bitiyor :). Geçen sezon bile bazı istatistiklerde şaşırtıcı derecede yüksek çıkıyordu. Ona bazen böyle iyi diyoruz sonra nazar değiyor. Beşiktaş olduğumuz için forma da oynuyor haksızlıklara karşı bir süpermen kostümü etkisi var. Oyuncular gelip geçici çok oyuncu var herkesin yeri dolar yeter ki çalışma erken yapılsın, menajerler - garip kişilerin aklına fazla güvenilmesin.

Bizde gereksiz bir yabancı şişkinliği var o konu başımızı çok ağrıtacak bu sene de yerlerine bazı yeniler geldi en önemli konu onun çözülmesi.
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2020, 16:52:48 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Açık arttırmada şimdiden Aboubakar forması 600 euro olmuş  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Necipin 2023 sezon sonu bitiyor :). Geçen sezon bile bazı istatistiklerde şaşırtıcı derecede yüksek çıkıyordu. Ona bazen böyle iyi diyoruz sonra nazar değiyor. Beşiktaş olduğumuz için forma da oynuyor haksızlıklara karşı bir süpermen kostümü etkisi var. Oyuncular gelip geçici çok oyuncu var herkesin yeri dolar yeter ki çalışma erken yapılsın, menajerler - garip kişilerin aklına fazla güvenilmesin.

Bizde gereksiz bir yabancı şişkinliği var o konu başımızı çok ağrıtacak bu sene de yerlerine bazı yeniler geldi en önemli konu onun çözülmesi.

senin önerdiğin a.gücündeki stoperle de ilgilenmişiz geçen menaceri söylüyordu oyuncu ankarayı seçmiş istanbuldan tırsmış  :D

Çevrimdışı Erman1903

N'Koudou sağ tarafta daha akışkan oynuyor gibi, daha önce 1 defa oraya almıştık o zaman da asist ya da gol yapmıştı diye hatırlıyorum. Bu oyuncu öyle berbat bir adam falan değil haksızlık yapılıyor. Boyd-Diaby gibi adamlarla karşılaştırılmaz. Mensah'ın tüm maç yapamadığını girer girmez yaptı. Önceki maçta da aylardır oynamıyor olmasına rağmen golün olmasını sağladı. Aksiyonlu ve yetenekli bir adam.

Çevrimdışı tangaz

bu arada fenerin attığı ilk gol öncesi de mensaha gustavonun yaptığı sarılık faul var oda atlanmasın please.

Çevrimdışı Erman1903

senin önerdiğin a.gücündeki stoperle de ilgilenmişiz geçen menaceri söylüyordu oyuncu ankarayı seçmiş istanbuldan tırsmış  :D

Çok kötü takımda menajeri reklam yapıyor onun ilgilensek alırdık. Ankara içi belirsiz ücretle geçiş yaptı piyasa yapsın diye.

Çevrimiçi Samet Demir

Maçın tekrarı wyscouta yüklensin ufak videolar yapcam özellikle Larin Aboubakar ve orta saha oyunlarımızla ilgili.
Full maçı izleyebilecegim bir yer var mı abi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

Çok kötü takımda menajeri reklam yapıyor onun ilgilensek alırdık. Ankara içi belirsiz ücretle geçiş yaptı piyasa yapsın diye.

ankarada stajını yapsın sonra bakarız  :icool: