Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629020 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kahyaoglueren

https://twitter.com/blstonejk/status/1333341798912184320
Bunun benzerini ikinci yarida da yapti. Enerjisi aşırı yüksek adamin. Sakatlancak diye korktum ama baya esnek   :claps:  Nsakala da hayatının deparlarindan bir tanesini atmış. 11 saniyede tam 80 metre. Motive edilmis bir takim vardi sahada. Umarim tum maçlara ayni motivasyonla çıkarız. Josefin mudahelesinde içimin yağları eridi. :boxin: Joseften iyi performans bekliyordum ama bu kadarini beklemiyordum. Ikili mucadele vermedi resmen. Acaba ghezzal mensah yerine, nkoudu sağ kanat nasil olur diye düşündüm.
Kasimpasa maçı çok önemli. O macı alirsak bu maçlarin önemini katlarız. Ve lige yeniden başlarız.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Diyorlar ki aboubakar ın ilk golde o çalımı stoper yemezmiş. Ulan ben ekran başında yedim. Aboubakar nasıl çalım atacağı belli olmayan bi adam. Herkesin içinden geçer. Karaboğa.

Form tutmaya başladı.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Su sekilde bir avantajimiz daha var. Alanya bizim mactan önce haftaici erteleme maçı oynayacak. Bir haftadaki 3. maçı biz olacağız.

Çevrimdışı tangaz

Diyorlar ki aboubakar ın ilk golde o çalımı stoper yemezmiş. Ulan ben ekran başında yedim. Aboubakar nasıl çalım atacağı belli olmayan bi adam. Herkesin içinden geçer. Karaboğa.

Form tutmaya başladı.

o çalımı pepe bile yerdi öyle diyenlere hadi lan ordan diyeceksin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Bunun benzerini ikinci yarida da yapti. Enerjisi aşırı yüksek adamin. Sakatlancak diye korktum ama baya esnek   :claps:  Nsakala da hayatının deparlarindan bir tanesini atmış. 11 saniyede tam 80 metre. Motive edilmis bir takim vardi sahada. Umarim tum maçlara ayni motivasyonla çıkarız. Josefin mudahelesinde içimin yağları eridi. :boxin: Joseften iyi performans bekliyordum ama bu kadarini beklemiyordum. Ikili mucadele vermedi resmen. Acaba ghezzal mensah yerine, nkoudu sağ kanat nasil olur diye düşündüm.
Kasimpasa maçı çok önemli. O macı alirsak bu maçlarin önemini katlarız. Ve lige yeniden başlarız.

enkudu geniş alanda yakaladı o işi yaparken maç başlarında anadolu takımları öyle alan vermezler 60dan sonra ghezzal düşünce sahaya sağ açık olarak atmak akıllıca olacaktır benzer şeyi solda da güvenle denemeliyiz

Çevrimdışı Erman1903

Form tutmaya başladı.

Ben Lemosun o işlerini daha önce söyledim ama Abou çok iyi geçti, başka stoperleri de geçebilirdi. Hatrı sayılır bir süre çok iyi oynadı 10 kişi. Bu maç eşik maçıydı 1 haftada bu kadar fark olmaz, biraz veteran gibi oynuyordu kendini buldu.

Çevrimiçi Necmi

Form tutmaya başladı.
hahahha o çalımları dünyada yemeyen stopermi kalmış :kop:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben Lemosun o işlerini daha önce söyledim ama Abou çok iyi geçti, başka stoperleri de geçebilirdi. Hatrı sayılır bir süre çok iyi oynadı 10 kişi. Bu maç eşik maçıydı 1 haftada bu kadar fark olmaz, biraz veteran gibi oynuyordu kendini buldu.

Milli takımdan iyi döndü. Bundan sonra sakatlık olmazsa artık 2 maçta bi dolar millete.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hahahha o çalımları dünyada yemeyen stopermi kalmış :kop:

Millet konuşuyor işte. Çiçek gibi golü gölgelemeye çalışıyorlar. Vurduğu şutun hızında araç kullanıyorsun Türkiye'de. :))

Çevrimiçi Necmi

çok önemli maç 1-0 olsun bizim olsun maçı

bu arada geysenin de yarışa dönmesini ben olumlu buluyorum fenerle ikisi didişmeye başlar yakında onlar didişirken aradan sıyrılmak, en sevdiğim  :icool:
onlar potada didişirken biz aradfan kaçmayalım diye bizi linç ederler bu güne kadar ikisinin potada didiştiği bir sezonda aradan kaçabildikmi bizim için en sağlıklı olan fenerle yarışmak :D
gs potada kalamaz sanmıyorum bayağı rezil durumdalar

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

nskala yalnız müthiş depar atmış

Zaten tek olayı atletizm başka bi olayı yok. Defansif olarak idare eder ama asla komple bek değil. Ama bugün o bile sevimli geliyor :)

Çevrimdışı mellfred

:D

https://twitter.com/FIFAcom/status/1333393595605409792
canını yerim aboubacar öz kardeşimsin
çok karakterli olağanüstü yetenekli iyi ki geldin lan kara mamba

Çevrimdışı Erman1903

Milli takımdan iyi döndü. Bundan sonra sakatlık olmazsa artık 2 maçta bi dolar millete.

Ben Başak maçında da tutuk gördüm, dün eski Abou'uydu. Maşallah dediğimiz çok yaşamıyor, maç maç çıkıp bir süre böyle devam etmemiz lazım bu galibiyet çok kritikti.

Çevrimiçi Necmi

milli takımdan iyi dönmeden ziyade ileri oyuncular uyum sağlamaya başladı
artık takım nereye orta açılacak nereye pası kim nasıl atarı anlamaya başladı
o nedenlede isabetli pas oranları artmaya başladı özellikle rakip ceza alanında
az pozisyona giriyoruz ama yüksek pozisyon değerlendirmesi var. ataklarımız az ama öz oluyor
boş geçmiyoruz.
bir tık yukarı çıkartmak gerekiyor. o zaman korkulan takım oluruz
ama bir şeyi unutmamak lazım 10 hafta 17 gol attık 17 gol yedik
böyle oran olmaz böyle sezon gitmez götüremezsin böyle anlık galibiyetlerle mutlu olur kalırız.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

milli takımdan iyi dönmeden ziyade ileri oyuncular uyum sağlamaya başladı
artık takım nereye orta açılacak nereye pası kim nasıl atarı anlamaya başladı
o nedenlede isabetli pas oranları artmaya başladı özellikle rakip ceza alanında
az pozisyona giriyoruz ama yüksek pozisyon değerlendirmesi var. ataklarımız az ama öz oluyor
boş geçmiyoruz.
bir tık yukarı çıkartmak gerekiyor. o zaman korkulan takım oluruz
ama bir şeyi unutmamak lazım 10 hafta 17 gol attık 17 gol yedik
böyle oran olmaz böyle sezon gitmez götüremezsin böyle anlık galibiyetlerle mutlu olur kalırız.

Abi arada kaza yapmasak 5 te 5 olacaktı. Bi ivmelenme var fakat. Ritim ile ilgili zaten kısıtlı olan takım. Covid19 sakatlık kırmızı kart. Sürekli bi eksiklik oluyor.

Zaten en kritik rossier Josef ghezall aboubakar geç transfer edildi.

Çevrimdışı mellfred

nskala yalnız müthiş depar atmış
gol atacağına inanarak gelmiş helal olsun attığı depar akıl alır değil
beşiktaş’ta oynamanın kıymetini biliyor çocuk
 yeneteneği kısıtlı bunun da farkında fiziksel olarak hep maksimumda
canını yerim onun da bu haftalık

Çevrimiçi Necmi

Zaten tek olayı atletizm başka bi olayı yok. Defansif olarak idare eder ama asla komple bek değil. Ama bugün o bile sevimli geliyor :)
aslında golü o atmamış kaleci yemiş sanki :D
ama hayati bir goldü. renklileri tüketti hakem on dakika uzattı penaltı verdi ama toparlayamadılar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben Başak maçında da tutuk gördüm, dün eski Abou'uydu. Maşallah dediğimiz çok yaşamıyor, maç maç çıkıp bir süre böyle devam etmemiz lazım bu galibiyet çok kritikti.

Aslında hareketliydi ama sağdan soldan gereken desteği alamıyor. Yavaş yavaş alacak bence.

Çevrimdışı cursedofdragon

mylife reyis olaydı yarım sıfır olsun bizim olsun boy abdestini unutmayın 3 defa ağza 3defa burna die yazardı.

özledik kralı  :uyucam:

Çevrimiçi Necmi

gol atacağına inanarak gelmiş helal olsun attığı depar akıl alır değil
beşiktaş’ta oynamanın kıymetini biliyor çocuk
 yeneteneği kısıtlı bunun da farkında fiziksel olarak hep maksimumda
canını yerim onun da bu haftalık

bizim ceza sahamızdan çıkıyor fenerli oyuncunun 7-8 metre gerisinde belki daha fazla
onu geçip bir o kadarda fark atıyor ve o hızla koşarken topa vuruyor.
bunu bu şekilde değme forvetler yapamaz aslında
acemi şansı :D

Çevrimdışı cursedofdragon

sergen de benim kafadan kağıt kalem çalıştığı belli oldu planladığımızdan 4-5 puan gerideydik dedi demek ki o da 9 maç sonuna 20-21 yazmış 2,20-2,25 ortalama planlıyor belli ki

puan durumunu bile hesaplıyor abi basın toplantısında açıkladı düşündüğümüz puanın 4-5 puan gerisindeyiz dedi 1 maç eksik tabi bir de  :tabe: