Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629019 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Umutcan Kaya

şampiyon olmak isteyen takım büyük maçları kazanması gerek diye bir teori var , şuan kafadan 9 puan aldık geliyor mu gelmekte olan  :steamed:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

şampiyon olmak isteyen takım büyük maçları kazanması gerek diye bir teori var , şuan kafadan 9 puan aldık geliyor mu gelmekte olan  :steamed:
Sadece direkt rakiplerine karşı kazanması bir şey ifade etmez. Diğer maçlardan da en az rakipleri kadar puan toplaması lazım. Bizim şu anda başarısız olduğumuz konu bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Sorun zaten topa sahip olduğumuz maçlarda kendini gösteriyor. Topu rakibe bıraktığımız maçlarda planlarımız iyi fakat topa sahip olduğumuz maçlarda kilidi açacak bir oyun planımız hala yok. O noktada hoca Ljajic ve Oğuzhana güveniyor ki haklı. Çünkü topu rakip sahada oynarken elimizdeki en inceci çabuk düşünüp aralara pas atabilen 2 oyuncu bunlar. Bunların performansı düşük olursa işimiz biraz zorlaşıyor. Bu arada aboubakarın kapalı savunmalara karşı performansı ve oyuna katılımı bana çok güven veriyor. Aboubakarın yanına oğuzhan veya ljajici ekleyebilirsek veya mensahtan inceci bir adam çıkarabilirsek bu sorunu da aşabiliriz. O sorunu çözmek için Kanatta Larini oynatması gibi kimsenin aklına gelmeyecek bir plan ve tercih yapabilir.

Ayağında topu tutup dinlendirecek, çevirecek ortasahamız pek fazla değil, defanslar da pek pasör tıp değil bence doğru iş yapıyoruz şu an 1-2. Bölgeleri hızlı geçmeye çalışarak. Sergen hocanın atları çikidak çikidak ileri 🙃

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece direkt rakiplerine karşı kazanması bir şey ifade etmez. Diğer maçlardan da en az rakipleri kadar puan toplaması lazım. Bizim şu anda başarısız olduğumuz konu bu  :tabe:
bunu ikinci yarı rakiplerin kendi aralarında oynadıkları maçlarda göreceğiz bence
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bu arada erol Bulut'un karakteri sağlam adammış dün ki açıklamalarını beğendim fb yöneticileri örnek alsın
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Mesela ben kötü sonuçlar olunca bırak forumu diğer maça kadar TV programı Twitter falan bile okumuyorum.

Keşke hep böyle güzel günler olsa.

Mesela 1 ay önce ruh yoktu. Şuanda çok yürekli oynuyor takım. Hoca kenarda isyan ediyor. Oyuncular sahada.

Dün rosier Josef Necip Rıdvan Atiba montero aboubakar herkes mücadele ediyor isyan ediyor

Hadi hadi geçen maçta da iyiydik senin gelmen için prenslerin Abou ve Gökhan iyi oynayacak ki keyfin olsun. İnşallah böyle devam ederiz de gelir ateş edersin sağa sola 🙂

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ayaklarımız yere sağlam basmalı.Herkes rosieri aşırı övmüş ama ben dün rosierde o kadar iyi bir performans görmedim. Takım bazen gereksiz fazla hırslanıyor josefin rosier öndeyken durup dururken gidip kırmızı kart yiyeceklerdi. Öncelikle enerjimizi tasaruflu kullanmayı öğrenmeliyiz, başak maçında 2den fazla gol yememiz resmen futbol tanrılarının mucizesiydi. Bu takımın defansına mahalleden çıkaracağınız bir takım bile gol atar. Bir diğer sorunumuz da kapanan defansları çözemiyoruz.

Yani demek istediğim bu takım çok kalitesiz, oyuncu bakımından çok yetersiz bir takım.Hocanın övdüğü aşırı övdüğü welilton dün yine girer girmez penaltı yaptı. Hocanın bir diğer adamı nskala ise gitti gol attı. Hatta baya güzel attı yalan yok koşusu kendini göstermesi falan. Adam süper ligte hiç gol atmamış belçikada da 13-14 sezonunda "1" gol atmış.

Başakşehir maçında özellikle çok şanslıydık, bunu kabul etmek gerek. Fenerbahçe maçında da bazı olmayacak olaylar oldu. Ama bunun sebebi yönetim, hakem konusunda takımı koruyamadı. Bu 15 yılda bir olur işte bir derbide hakemi de yenersin deplasmanda. Çekirge 1 zıpladı(şans konusunda), çekirge 2 zıpladı(Aşırı inanmışlık yönetimin yüzünden yine gidiyordu), 3 yere çakılırız.

Devre arası zaten oyuncular pahalı diye ve muhteşem herkesi liyakatla işe alınmış gözlemcilerimiz ucuz iyi uygun birini bulamayacağı için kimseyi almayacaklar, o yüzden bu sene hedef ilk 5 avrupaya gitsinler, hatta tk alıp direk gitsinler ben okeyim. Fazlası çıkmaz bu ekipten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hadi hadi geçen maçta da iyiydik senin gelmen için prenslerin Abou ve Gökhan iyi oynayacak ki keyfin olsun. İnşallah böyle devam ederiz de gelir ateş edersin sağa sola 🙂

Kırmızı kart cezalısıydım Yeni döndüm. :)

Çevrimdışı Erman1903

Kırmızı kart cezalısıydım Yeni döndüm. :)

Hahah şaşırmadım, sen zaten seviyorsun bu işleri cebinde sarıkartın hiç eksik olmuyor  :tabe:

Çevrimdışı yoruk

Nsakala dan o koşuyu ve o bitirisi kimse beklemezdi heralde :D :tabe:
Ben asıl N'Koudou'dan bir şey beklemedim orada.Yani aldığında koşsun gidebildiği yere kadar dedim.Yeter ki zaman çalsın faul alırsa iyidir dedim  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hahah şaşırmadım, sen zaten seviyorsun bu işleri cebinde sarıkartın hiç eksik olmuyor  :tabe:

Necip uysal gibi.

Dün josefin faulden sonra buz gibi oldum çok iyi uyumuşum bugün keyfimi kimse bozamaz

Necip gibi :))

Çevrimdışı cursedofdragon

Biz sürekli deplasmanda oynuyoruz ve Beşiktaşız sizin gibi bizi kollayan yok şartlarımız zor  :ebebe:

Çevrimdışı mellfred

bu arada enkuduyu beğenmem, geçen sene de 1 maç sağda iyi işler yapmıştı ve ben solda değil sağda oynamaya daha uygun olduğunu yazmıştım bu maç yine aynı oldu şayet enkududan faydalanacaksak sağda verim alabileceğimizi düşünüyorum.
asisti olağanüstüydü. suda taş sektirir gibi 1. fenerliden sekti 2. 3. ve 4. fenerliden de sekip hedefe ulaştı

Çevrimdışı mellfred

Maçın tekrarı wyscouta yüklensin ufak videolar yapcam özellikle Larin Aboubakar ve orta saha oyunlarımızla ilgili.
keşke paylaşsan bizimle

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, 9 maçta 16 puan toplayarak Şenol Güneş’li son 2 sezonu ve Abdullah Avcı’lı dönemi geride bıraktı.
2020-2021: 16 puan
2019-2020: 12 puan
2018-2019: 15 puan
2017-2018: 15 puan

keşke paylaşsan bizimle

eskiden ne güzel full tekrarını yayınlayan siteler oluyordu.

Çevrimdışı tangaz

bu arada erol Bulut'un karakteri sağlam adammış dün ki açıklamalarını beğendim fb yöneticileri örnek alsın

almanyada yetiştiği için bir de fenerde çok oynamadı bozamamışlar spor adamı kültürü ile yaklaşıyor ama cidden yetersiz hoca burda çok öveni seveni vardı hatta sergenle mukayese edenler vardı malatya alanya performanslarını kıyaslayıp sergeni gömüp erolu şakşaklardı çoğu arkadaşımız.

zayıf bir td kendisi haa şaşırdım mı hayır sonuçta pepdullahın talebesi çok da şey beklememek lazım  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Beşiktaş; Sergen Yalçın göreve geldiğinden bugüne ligde en çok puan toplayan takım. Üstelik bir hafta bay geçtiği için maçı eksik
1) Beşiktaş        48
2) Başakşehir    47
3) Trabzon         42
4) Galatasaray   40
5) Fenerbahçe   36

Çevrimdışı Erman1903

Necip uysal gibi.

Dün josefin faulden sonra buz gibi oldum çok iyi uyumuşum bugün keyfimi kimse bozamaz

Necip gibi :))

Aynen kral hareket. Necip'e de nazar değmesin bu sezon çok farklı oynuyor, tarz yaptı kendine  :lol:.

Çevrimdışı mellfred

eskiden ne güzel full tekrarını yayınlayan siteler oluyordu.

böyle bir şeye denk geldim şimdi ama çalışır mı bilmiyorum