Ayaklarımız yere sağlam basmalı.Herkes rosieri aşırı övmüş ama ben dün rosierde o kadar iyi bir performans görmedim. Takım bazen gereksiz fazla hırslanıyor josefin rosier öndeyken durup dururken gidip kırmızı kart yiyeceklerdi. Öncelikle enerjimizi tasaruflu kullanmayı öğrenmeliyiz, başak maçında 2den fazla gol yememiz resmen futbol tanrılarının mucizesiydi. Bu takımın defansına mahalleden çıkaracağınız bir takım bile gol atar. Bir diğer sorunumuz da kapanan defansları çözemiyoruz.
Yani demek istediğim bu takım çok kalitesiz, oyuncu bakımından çok yetersiz bir takım.Hocanın övdüğü aşırı övdüğü welilton dün yine girer girmez penaltı yaptı. Hocanın bir diğer adamı nskala ise gitti gol attı. Hatta baya güzel attı yalan yok koşusu kendini göstermesi falan. Adam süper ligte hiç gol atmamış belçikada da 13-14 sezonunda "1" gol atmış.
Başakşehir maçında özellikle çok şanslıydık, bunu kabul etmek gerek. Fenerbahçe maçında da bazı olmayacak olaylar oldu. Ama bunun sebebi yönetim, hakem konusunda takımı koruyamadı. Bu 15 yılda bir olur işte bir derbide hakemi de yenersin deplasmanda. Çekirge 1 zıpladı(şans konusunda), çekirge 2 zıpladı(Aşırı inanmışlık yönetimin yüzünden yine gidiyordu), 3 yere çakılırız.
Devre arası zaten oyuncular pahalı diye ve muhteşem herkesi liyakatla işe alınmış gözlemcilerimiz ucuz iyi uygun birini bulamayacağı için kimseyi almayacaklar, o yüzden bu sene hedef ilk 5 avrupaya gitsinler, hatta tk alıp direk gitsinler ben okeyim. Fazlası çıkmaz bu ekipten.