Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629018 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tangaz

güven yalçının da dewreye girmesi lazım ufaktan, zamanında şenol güneş kendisinden 2. yarılar katkı alıyordu 60dan sonra larinin yerine monte edecek şekilde hoca hazırlamalı güveni.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Karabay

9 maçta 17 gol yiyerek, nerdeyse 2 gol yeme ortalamasıyla bu konuma gelebilmek mucize gibi bir şey.

21 takım arasında en fazla gol yiyen takımız, 16 gol yiyen Denizli ve Gençler 19 ve 20. sırada, 15 gol yiyen Ankaragücü 21. sırada.

Lig lideri 3 gol yemiş, ikincisi 7 gol yemiş, biz 17 gol yemişiz, akıl alır gibi değil.

Böyle yarışın içinde kalmak çok zor.
Ünlü duayen necip'in de dediği gibi dört attığımız sürece üç yemeye kabulüm ben.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Hocanın doğru bulduğum iki söylemi var
1.Toplu savunma toplu hücum
2.Takımda asker oyuncuların (görev adamlarının) olması gerektiği.

Yapılan transferlere bu söylemler açısından bakarsak daha anlaşılabilir olur. Nsakala tam bir görev adamı dinamik kondisyonu yüksek.

Bu arada yıllardır Caner ve Gökhan Gönül'ün neden bizde oynamaması gerektiğini bir kez daha anlamış oldu. Nsakala golde gökhandan 2 metre geride koşmaya başlıyor 4 metre önüne geçip golü atıyor. Caner yine sabahtan akşama kadar orta yapıyor. Bunlardan kurtularak çok iyi iş yaptık
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Ünlü duayen necip'in de dediği gibi dört attığımız sürece üç yemeye kabulüm ben.
Her maç atamayız. Bizim acilen topa sahip olma oyununu oynamamız gerek. Oyunu soğutmamız dinlendirmemiz maçın temposunu kontrol etmemiz lazım. Daha çok eksiğimiz var. 50 gol yiyerek şampiyon olamayız . 100 gol atarak şampiyon olmayacaksak tabi
The great gig in the sky

Şampiyon olmak istiyorsak orta sahanın her maç böyle oynaması lazım.
İkili mücadeleye girme ve kazanma sayılarında feneri ezdik.

bu maçtan bağımsız ligin en çok 2'li mücadele kazanan takımıyız zaten  :tabe:

Çevrimdışı mrred

Valentin Rosier  :)

https://twitter.com/Heiisenberg15/status/1333348392274178056
Çok esnek çabuk ve kısa mesafede hızlanabilen bir oyuncu. Aynı zamanda birebir mücadelede yılmıyor. Tek eksiği boyu.
The great gig in the sky

güven yalçının da dewreye girmesi lazım ufaktan, zamanında şenol güneş kendisinden 2. yarılar katkı alıyordu 60dan sonra larinin yerine monte edecek şekilde hoca hazırlamalı güveni.

Şu gökhan töre,hasic,ljajic bunlarda girse aslında kadromuz mük olacak sürekli aynı 11 üzerinde oynuyoruz.

Çevrimdışı mrred

Nasıl koyduk ama. Yemin ederim tadı damağımda kaldı.

Hayatımda izlediğim en zevkli 5 maçtan biriydi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Her maç atamayız. Bizim acilen topa sahip olma oyununu oynamamız gerek. Oyunu soğutmamız dinlendirmemiz maçın temposunu kontrol etmemiz lazım. Daha çok eksiğimiz var. 50 gol yiyerek şampiyon olamayız . 100 gol atarak şampiyon olmayacaksak tabi

şu ana dek 9 maç 17 gol yedik kaldı 31 maç 50ye tamamlamak için 33 gol daha yemeliyiz bu sezon özelinde kalan 31 maçta 70 gol atabilirsek sezonu 50 yenen gol  ile şampiyon bitirmek belki de mümkün olabilir atılan gol 87 yenilen 50 gibi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mrred

Tek maçla yapmadı bu yorumu yapanlar. Geçen sene için de bu tip eleştiri getirilebilecek maçlar vardı. Genele bakınca değişiklikler konusunda iyi olduğunu söyleyemeyiz. Dün Demirkol da diyordu hedef maçlarda çok iyi diye. O konuda kimse bir şey demiyor zaten.
Sorun zaten topa sahip olduğumuz maçlarda kendini gösteriyor. Topu rakibe bıraktığımız maçlarda planlarımız iyi fakat topa sahip olduğumuz maçlarda kilidi açacak bir oyun planımız hala yok. O noktada hoca Ljajic ve Oğuzhana güveniyor ki haklı. Çünkü topu rakip sahada oynarken elimizdeki en inceci çabuk düşünüp aralara pas atabilen 2 oyuncu bunlar. Bunların performansı düşük olursa işimiz biraz zorlaşıyor. Bu arada aboubakarın kapalı savunmalara karşı performansı ve oyuna katılımı bana çok güven veriyor. Aboubakarın yanına oğuzhan veya ljajici ekleyebilirsek veya mensahtan inceci bir adam çıkarabilirsek bu sorunu da aşabiliriz. O sorunu çözmek için Kanatta Larini oynatması gibi kimsenin aklına gelmeyecek bir plan ve tercih yapabilir.
The great gig in the sky

Hayatımda izlediğim en zevkli 5 maçtan biriydi.

Ben zevk alamadım fazla 10 kisi kaldık 2 gol attık ne güzel fark atıcaktık  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Şu gökhan töre,hasic,ljajic bunlarda girse aslında kadromuz mük olacak sürekli aynı 11 üzerinde oynuyoruz.

ben layiçten ümidi kestim hasiçe de hoca pek forma vermeyecektir töre ise şaşırtıyor malatyada hiç sakatlanmayan herif bizde yine sakatlanmaya başladı umarım toparlar ve devreye girer.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çok esnek çabuk ve kısa mesafede hızlanabilen bir oyuncu. Aynı zamanda birebir mücadelede yılmıyor. Tek eksiği boyu.

Bence boyu ideal. Daha uzun olsa çevikliğini kaybeder. İnanılmaz oynuyor. Gökhan gitti diye sevindiriyor resmen.

Çevrimdışı tangaz

Bence boyu ideal. Daha uzun olsa çevikliğini kaybeder. İnanılmaz oynuyor. Gökhan gitti diye sevindiriyor resmen.

boyu sanırım 175 ve bir bek için olabilecek en ideal boy, aslında ben de savunmacıların 4ünü de uzun severim ama adamın fizik bek için süper daha kısa olsa aynı fiziki direnci koyamazdı daha uzun olsa da aynı çevikliği gösteremezdi. haa gösterenler yok mu var elbet ama market değeri 20+ ve elit liglerde elit takımlarda oynuyorlar.

buna katılmamak mümkün değil lise 1'e giderken boyum 1.50 idi pır pırdım sonra boyum uzadı yavaş yavaş 1.80 oldum yine hızlıydım ama eskisi kadar değil boy uzadıkça yavaşlıyorsun  :tabe:

Çevrimdışı Karabay

Nsakala dan o koşuyu ve o bitirisi kimse beklemezdi heralde :D :tabe:
Mesela onun yerine almeida olsa alpay maçı çok daha erken bitirebilirdi  :D

Çevrimdışı tangaz

o bu değil de harbi çok güzel KOYDUK  :icool:

o bu değil de harbi çok güzel KOYDUK  :icool:

tadı damağımızda kaldı :D  :evillol:

karışık kuruyemişin içinde ki bütün antep fıstıklarını yiyip bitirmiş gerisini arıyorum gibi hissediyorum kendimi :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

alanyaya kiralık gönderme hamleleri son yıllarda altyapıdan çıkanlar için yönetimin yaptığı en doğru hamlelerdir.

:o_o: :o_o: :o_o: :o_o:
Yapma abi Allah aşkına. Takımın içini boşalttılar, senin dediğine bak.

Çevrimdışı tangaz

:o_o: :o_o: :o_o: :o_o:
Yapma abi Allah aşkına. Takımın içini boşalttılar, senin dediğine bak.

sözümün arkasındayım hiç bi yerin boşaldığı filan yok orda oynayamayanların zaten bizde yeri yok oynasınlar gelişsinler dönsünler harika bir şey orada hazırlayıp geliştiren alanyaya da emekleri karşılığı verilir ne güzel iş işte.

dortmund real filan da benzer işler yapıyor hatta 1 milyona satıyor 2 sene sonra 5e 10a geri alırım satış önceliği ve opsiyon bende die madde koyuyor kimse de yaygara koparmıyor vay takım boşaldı vay ihanet şu bu demiyor.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Nsakala dan o koşuyu ve o bitirisi kimse beklemezdi heralde :D :tabe:

Büyük iş yaptı orada, koştu üstüne ısrarla kendini ve atması gerektiğini yeri gösterdi falan. Yoksa nkodou bence orda atmayacaktı oyalayacaktı falan ama onu diyince attı. Yani gözüktüğü kadar golde etkisiz değildi. Geldi vurdu falan durumu değil doğru bir koşuyla ve nkodouyu uyandırmasıyla attı golü.