Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1626666 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tuncaboylu

Sergen bugün isabetli oyuncu değişiklikleriyle geçer not aldı bence.

Kenarda pısırık kalmayıp hakeme çıkışması da, takıma bence cesaret verdi.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ridvan mentalitesini bozmaz ise daha da gelistirecektir kendini. Röportajında gerçekten olgun bir profil çiziyordu. Tesislerde kaldığını, CORE traning vb ekstra çalışmalar yaptığını söylüyordu.Bazen tehlikeli noktalarda çabuk karar alamıyor o zaman korkutuyor. Yoksa top kullanma açısından iyi. Bugun attığımız 2. golde tek topla josefi buluyor mesela. Bence nskaladan daha iyi bir oyuncu. Umarim ridvanla devam edilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Şimdi önümüze bakma zamanı. Derbileri kazanmak büyük mutluluk, ama sampiyonluk diğer maçlardan geçiyor.

6 tane derbi varken, 34 tane derbi olmayan maç var.

Sıradaki Kasımpaşa maçı çok önemli, rehavete kapılmadan kazanırsak hem puan cetvelinde yükselir, hem de liderin karşısına momentum ile çıkarız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bu arada ben bunu anlamadim sezon başlar başlaması bazı "Besiktas"lar haksiz negatif birsürü yorumlar gördük oyunculara ve Sergen Yalçına, simdik niye hiç birşeyler yazmıyorlar bir pozitif birşey yok mu?
Sergen hocaya ve yeni gelen oyunculara yaptıkları haksiz yorumlar hepsi tersi çıktı bu kadar egoluk olmaz...

Ben gelen giden tum transferler hakkında yorum yapıyorum. Tüm piyasaya bakıyorum, oyuncuların performansları kötüyse kralı da olsa eleştiririm. Sergen hocayı da övülmesi yerlerde över eleştirilmesi gereken yerlerde eleştiririm. Planlama konusunda çok zayıf hem teknik ekip her yönetim. Hatta teknik ekip daha zayıf.

Her transferin iyi kötü yönünü anlatmışımdır, Welinton'a dahi hem kırmızı hem yeşil bölgeleri var mavileri yok iki ucu keskin kılıç dedim. Tüm transferlerle ilgili ne dediğimi özet olarak yazayım.

Aboubakar: Sakatlıklar yaşadı, düzgün oynamıyor ama kalitesi belli. Kaliniclere tercih ederim ama bana kalsa almam vb.
Josef: Premium oyuncu
Ghezzal: Golden uzak ama aksiyonu var. Başka tip lazım.
Montero: Kesiciliği hariç vasat. Daha iyi bedava yerli var.
Töre: Büyük takım oyuncusu ama gelmesin, istemem. Kronik. Rezan Çorlu vb var.
Rosier: Son sezon performansı defansif hariç kötü, hücuma hiç çıkmamış. Önceki sezon daha iyi ama vasat hücüm. Sakatlıklar yaşadı,
 N'Sakalanın tersine yapabilirliği var ama yapmıyor. Öbürü deniyor ama pek yapamıyor (ofansif)
Mensah: Kontra atak topçusu, uzun anlattık.
N'Sakala: Sergen hoca ile performansı yüksek, geçen sezon orta. 300 maçta 1 gol atan oyuncu büyük takıma olmaz. Ofansif oynayabilecek adam olmazsa sıkıntı yaşarız. vs

Piyasayı iyi takip eden, işini fazla şansa bırakmak istemeyen adam bunlardan sadece Josef'i alırdı, Aboubakar mesela 2 forvet alınan bir planlamaya 2. adam olarak olur ama bize geldiği kontratla. Gelen oyunculardan sadece Rosier beni şaşırttı, oyuncu ben iyi topçuyum mücadelesine girdi ve bunu kazanmış gözüküyor. Önceki oyunuyla arada çok fark var ama her oyuncuda şansın böyle yaver gitmez izleyip de alınacak bir şeyi yok çünkü oynamıyor adam akıllı anlatabiliyorumdur inşallah. Benim param olsa bağlamam bu kadar kolay kumarlı işlerimiz hep.

Derbi galibiyeti sonrası her şey toz pembe gibi gözüküyor ama bir sürü yanlışlar yapıldı, mağlubiyetler alındı. Her şey çok daha iyi olabilirdi, son derece amatörce işler yaptık lider bile olabilirdik TSL hiç zor bir lig değil.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi tolga1903

Şimdi önümüze bakma zamanı. Derbileri kazanmak büyük mutluluk, ama sampiyonluk diğer maçlardan geçiyor.

6 tane derbi varken, 34 tane derbi olmayan maç var.

Sıradaki Kasımpaşa maçı çok önemli, rehavete kapılmadan kazanırsak hem puan cetvelinde yükselir, hem de liderin karşısına momentum ile çıkarız.

Sonuna kadar katılıyorum. Bugün bitirmeliyiz bu maçı kafada sıradan bir lig maçıydı ve bitti hakem olacak rezile rağmen kazanmak çok mutlu etti beni ancak unutmalıyız, bunu binbir zorlukla kazanıp gider kasimpasaya puan kaybedersek anlamı yok. 16 puan+bay geçtiğimiz haftaya bakınca iyi toparladık devamının gelmesi lazım. İki hafta boyunca nispeten bize hücum etmeye çalışan takımlarla oynadık kasımpaşa maçında ise kapanan takıma karşı farklı oyun gerekiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

resmi hesap niye sildi  :alala:
Herhalde video sonunda sıkıntılı bir şeyler varmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

takım olarak iyi oynadık .en silik performanslar larin ve gezzal di onlar da yer yer iyi işler yaptı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Herhalde video sonunda sıkıntılı bir şeyler varmış  :tabe:

video editleseydik çok etkileşim almıştı yazık olmuş  :by2:

Çevrimdışı MUSTAFA_

takım olarak iyi oynadık .en silik performanslar larin ve gezzal di onlar da yer yer iyi işler yaptı.
Ben sadece Mensah'ı beğenmedim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

Ben sadece Mensah'ı beğenmedim  :tabe:
mensah aradığımız oyuncu değil zaten ama önceki performanslarına göre değerlendirdim ve eskiden  notlama sisteminde 2 geçer vardı onun gibi işte aslında kalır ama ismi geçer.

Çevrimdışı murat

souza ,abubakar ve rosieri iki hafta önce alsaydık belki şimdi farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

souza ,abubakar ve rosieri iki hafta önce alsaydık belki şimdi farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.
Aboubakar'ın da sıkıntısı maç kondisyonun sadece 50-60 dakika arasında olması. Sonra sahada yürümeye başlıyor. Umarım sakatlığa bağlı değildir bu durumu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Bugünün keyfi bitmesin diye yatasım gelmiyor  :bandit:   :bandit:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Bu arada ben bunu anlamadim sezon başlar başlaması bazı "Besiktas"lar haksiz negatif birsürü yorumlar gördük oyunculara ve Sergen Yalçına, simdik niye hiç birşeyler yazmıyorlar bir pozitif birşey yok mu?
Sergen hocaya ve yeni gelen oyunculara yaptıkları haksiz yorumlar hepsi tersi çıktı bu kadar egoluk olmaz...

:claps:

kalemine sağlık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ahahahahaha Aboubakar ın dizkapağı. Josefin Arap ligi. Rosier in 100 maç bile görmemiş, ghezzal desen zaten ne gerek vardı. Atiba 50 yaşında Larin kamyon bu takımda ne işi var falan filan. Asıp kesiyordunuz. Sergen desen romantik tayfanın hocasıydı.

Dewamkee gençler Dünya sizin düşünceniz etrafında dönmüyor.

Çevrimiçi tolga1903

Aboubakar'ın da sıkıntısı maç kondisyonun sadece 50-60 dakika arasında olması. Sonra sahada yürümeye başlıyor. Umarım sakatlığa bağlı değildir bu durumu  :tabe:

Bence kondisyonu eksik ya. Sakat adam boğa gibi güreşmez rakip stoperlerle topu uzun atıyorlar alıyor saklıyor dönüyor arkadaşına aktarıp koşuyor yeri geliyor ilk goldeki gibi acayip işleri yapabiliyor sakatlığına bağlı durumu yok gibi geliyor bana inşallah kondisyonunda problem vardır düzelir o kolayca

Çevrimdışı ONUR KOLCU

10 kişi kalınca öyle 90 dk ya yayacak ciğerli birisi varsa gelsin başlasın.

Çevrimdışı tangaz

Ahahahahaha Aboubakar ın dizkapağı. Josefin Arap ligi. Rosier in 100 maç bile görmemiş, ghezzal desen zaten ne gerek vardı. Atiba 50 yaşında Larin kamyon bu takımda ne işi var falan filan. Asıp kesiyordunuz. Sergen desen romantik tayfanın hocasıydı.

Dewamkee gençler Dünya sizin düşünceniz etrafında dönmüyor.

The Legend Sergen hocam önderliğinde üste koya koya gidiyoruz koymayı seviyor sergen hocam fener görünce hoca olduktan sonra hep koydu fenere  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

geçen de söledim ghezzalın maç temposu düşük halen

Çevrimdışı MUSTAFA_

10 kişi kalınca öyle 90 dk ya yayacak ciğerli birisi varsa gelsin başlasın.
Ben bu maç özelinde yazmadım bunu. Şimdiye kadar izlediğimiz maçların geneli için yazdım. Tam performans veren Aboubakar'a en azından ara transfer dönemine kadar ihtiyacımız var. Çarşamba günü oynayacağımız maçta Larin de yok. Aboubakar'a çok iş düşecek.

Beşiktaş Tarihi
★★★