Bu arada ben bunu anlamadim sezon başlar başlaması bazı "Besiktas"lar haksiz negatif birsürü yorumlar gördük oyunculara ve Sergen Yalçına, simdik niye hiç birşeyler yazmıyorlar bir pozitif birşey yok mu?
Sergen hocaya ve yeni gelen oyunculara yaptıkları haksiz yorumlar hepsi tersi çıktı bu kadar egoluk olmaz...
Ben gelen giden tum transferler hakkında yorum yapıyorum. Tüm piyasaya bakıyorum, oyuncuların performansları kötüyse kralı da olsa eleştiririm. Sergen hocayı da övülmesi yerlerde över eleştirilmesi gereken yerlerde eleştiririm. Planlama konusunda çok zayıf hem teknik ekip her yönetim. Hatta teknik ekip daha zayıf.
Her transferin iyi kötü yönünü anlatmışımdır, Welinton'a dahi hem kırmızı hem yeşil bölgeleri var mavileri yok iki ucu keskin kılıç dedim. Tüm transferlerle ilgili ne dediğimi özet olarak yazayım.
Aboubakar: Sakatlıklar yaşadı, düzgün oynamıyor ama kalitesi belli. Kaliniclere tercih ederim ama bana kalsa almam vb.
Josef: Premium oyuncu
Ghezzal: Golden uzak ama aksiyonu var. Başka tip lazım.
Montero: Kesiciliği hariç vasat. Daha iyi bedava yerli var.
Töre: Büyük takım oyuncusu ama gelmesin, istemem. Kronik. Rezan Çorlu vb var.
Rosier: Son sezon performansı defansif hariç kötü, hücuma hiç çıkmamış. Önceki sezon daha iyi ama vasat hücüm. Sakatlıklar yaşadı,
N'Sakalanın tersine yapabilirliği var ama yapmıyor. Öbürü deniyor ama pek yapamıyor (ofansif)
Mensah: Kontra atak topçusu, uzun anlattık.
N'Sakala: Sergen hoca ile performansı yüksek, geçen sezon orta. 300 maçta 1 gol atan oyuncu büyük takıma olmaz. Ofansif oynayabilecek adam olmazsa sıkıntı yaşarız. vs
Piyasayı iyi takip eden, işini fazla şansa bırakmak istemeyen adam bunlardan sadece Josef'i alırdı, Aboubakar mesela 2 forvet alınan bir planlamaya 2. adam olarak olur ama bize geldiği kontratla. Gelen oyunculardan sadece Rosier beni şaşırttı, oyuncu ben iyi topçuyum mücadelesine girdi ve bunu kazanmış gözüküyor. Önceki oyunuyla arada çok fark var ama her oyuncuda şansın böyle yaver gitmez izleyip de alınacak bir şeyi yok çünkü oynamıyor adam akıllı anlatabiliyorumdur inşallah. Benim param olsa bağlamam bu kadar kolay kumarlı işlerimiz hep.
Derbi galibiyeti sonrası her şey toz pembe gibi gözüküyor ama bir sürü yanlışlar yapıldı, mağlubiyetler alındı. Her şey çok daha iyi olabilirdi, son derece amatörce işler yaptık lider bile olabilirdik TSL hiç zor bir lig değil.