Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1624076 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tangaz

futbol bilgisinin olmadığını ordan da anlayabiliriz.bize bir çok seçenek sunuyor.Orman aldı ya eocoyu ölümüne savunması lazım adam douglası bile savundu sonra baktı savunulacak bir yanı yok kimse savunmuyor yalnız kalınca hatalı transfer dedi  ilk defa süphanallah çarpılmış olabilir ama daha sonra ormana karşı geldi.

Kahvede takılan dayılar gibi ordakiler de hiç bir şeyden anlamıyorlar ama her şey hakkında fikirleri var tuncaboylu da öyle.

doğru katılıyorum.

şimdi 1 milyona 500bine 800 bine oynayan adamları gömüp vay nasıl bu paralar verilir konu rocoya gelince dünya yıldızı muamaelesi yapılır 1,5 imza parası 1,5 maaş normalmiş gibi yansıtılır. alanyada aldığı paraya bize gelince pahalı 450bin brüte oynayan rocoya dünyalar verilince ama normal.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

demekki bizimkiler mezar hırsızlığı yaptı
daha kötüsünü bulduğumuza göre :bandit:

daha kötü söylemine katılmıyorum 2 hazırlık maçına göre öle diyorsunuzda bu roconun geçen sene önceki sene ne oynadığını ne çabuk unuttunuz  :alala: adam geriye dönene dek mevsimler değişiyordu yahu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Teşekkür ediyorum iltifat için, den futboldan anlıyorsun desen kendimden şüphe ederim.

Dünyada sırf biz önde basarak oynuyoruz zaten, Bayern Münih, Barcelona, Liverpool gibi takımlarda stoperler hep pire gibi.

Pozisyon alma asıl ileride kuruyorsan fark yaratır, 2 adım önde dursan rakibi ofsayta düşürüp peşinden 20 metre kovalamana gerek kalmaz.

Roco'dan daha iyisini bulabilecek bir futbol aklı yoksa, Roco kalacak. Bu kadar basit.

Oynatmıyor dediğin Sergen de tüm hazırlık maçlarında oynattı ve gitmemesi için rapor verdi. Sen Sergen'den daha mı iyi biliyorsun?

:kop: :kop:

37 koşan adam roco ile :D

https://www.futhead.com/21/players/4424/enzo-roco/

Barcelona,bayern,liverpool'un 70-80'e aşağı koşmayan oyuncuları karşılaştırıyor :D  :evillol:

Çıldırırsın :D  :evillol: :kop:

https://www.futhead.com/21/clubs/liverpool/

https://www.futhead.com/21/clubs/bayern-munchen/

https://www.futhead.com/21/clubs/fc-barcelona/

Çevrimdışı MUSTAFA_

bunu söyleyenlere fikret orman ne yapmış acaba
borçlar deniyorsa yapılanmış banka faizi işlemeyen borçlar
açıklandığında ne cevap verecekler merak ediyorum.
Ocak ayında Bankalar Birliği ile anlaşmayı revize edip borçları daha uzun döneme yayacaklarmış. O zaman bakalım borçların artışını durdurmayı başarabilecekler mi?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

ruiz gönderilmedi ki abi, ruiz kaçtı!

tüm takım benzer durumdaydı (maddi konular) hatta ondan daha kötü durumda olanlar vardı. ruizle karyus kaçtı diğerleri kaldı. ruizin sene başından beri kaçma planı vardı bekledi bekledi kendince uygun koşullar oluşunca da sinsice kaçtı
gitmesi için baskı yaparsan gider. karius kaçmadı sözleşmesi bitti gitti.
mayıs sonunda sözleşmesi bitiyordu mayıs sonundada gitti.
önüne saçma sapan şeyler koyar ya kabul et yada git dersen giderler bunun adı kaçmak olmuyor.
ne tesadüf ama fikret orman döneminde böyle şeyler yaşamıyorduk. kaçmayı bırak zorla gönderirdik üzülerek giderlerdi. demek yönetmekden yönetmeye fark var. ruiz planları seninlemi yapıyordu nerden biliyorsun :D

Çevrimiçi Necmi

Ocak ayında Bankalar Birliği ile anlaşmayı revize edip borçları daha uzun döneme yayacaklarmış. O zaman bakalım borçların artışını durdurmayı başarabilecekler mi?
daha uzun döneme yayarsında bu borcun artması demek olur
bankalar herhalde uzattıkları sürenin faizinide alacaklar.
borç artışını durdurmayı nasıl başaracaklar gelir yokki kendilerinden yada kendilerinden olmayan sebeplerle kulüp kuruş kazanmıyor. çepden vererek döndürüyorlar ama onlarda borç giren ilk nakitten geri alınır. yatıp kalkıp dua etsinler Fikret Orman onlara gelir bıraktı diye hepimiz dua edelim ya olmasaydı gelir ne yaparlardı acaba.

Çevrimdışı tangaz

gitmesi için baskı yaparsan gider. karius kaçmadı sözleşmesi bitti gitti.
mayıs sonunda sözleşmesi bitiyordu mayıs sonundada gitti.
önüne saçma sapan şeyler koyar ya kabul et yada git dersen giderler bunun adı kaçmak olmuyor.
ne tesadüf ama fikret orman döneminde böyle şeyler yaşamıyorduk. kaçmayı bırak zorla gönderirdik üzülerek giderlerdi. demek yönetmekden yönetmeye fark var. ruiz planları seninlemi yapıyordu nerden biliyorsun :D

abi karar ver istersen üzülerek mi giderlerdi yoksa  zil takıp kaçarak mı giderlerdi eskiden de şenolu gömmek için giden her oyuncu kaçarak gitti die onlarca iletin var bu sayfalarda.

vida nie kaçmadı oda kaçardı isterse yada layiç vb diğerleri hepsinin bu opsiyonu vardı neden sadece ruiz kullandı bu çıkış şeklini???

haa bunları yazarken aklıma geldi orman zamanı kaçmazlar tabi zira adam kaçmak üzere olanlara dur gitme 2 ay daha süre ver 2 aya ödemezsem sana 600bin dolar ek ödeme yaparım die tutuyordu adamları (bknz. vida ek sözleşmesi verilen senet sepet)

Çevrimdışı tangaz

daha uzun döneme yayarsında bu borcun artması demek olur
bankalar herhalde uzattıkları sürenin faizinide alacaklar.
borç artışını durdurmayı nasıl başaracaklar gelir yokki kendilerinden yada kendilerinden olmayan sebeplerle kulüp kuruş kazanmıyor. çepden vererek döndürüyorlar ama onlarda borç giren ilk nakitten geri alınır. yatıp kalkıp dua etsinler Fikret Orman onlara gelir bıraktı diye hepimiz dua edelim ya olmasaydı gelir ne yaparlardı acaba.

bir miktar faiz indiriminden bahsediliyor total borç artar ama şuanki borç/taksit mevcut gelirle ödenemiyor fikretin yaptığı anlaşma öyleydi hatırlarsanız fikret gidince yeni yönetim cebinden 100küsür milyon tele para koymak zorundaydı kasaya. ödenebilir cevrilebilir bir yapılandırma olsa fikret gider ahmet gelir o gider sen ben geliriz mevcut gelirlerle ödemeler tıkırında yapılır kimse cebinden koymak zorunda kalmaz di mi  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

:kop: :kop:

37 koşan adam roco ile :D

https://www.futhead.com/21/players/4424/enzo-roco/

Barcelona,bayern,liverpool'un 70-80'e aşağı koşmayan oyuncuları karşılaştırıyor :D  :evillol:

Çıldırırsın :D  :evillol: :kop:

https://www.futhead.com/21/clubs/liverpool/

https://www.futhead.com/21/clubs/bayern-munchen/

https://www.futhead.com/21/clubs/fc-barcelona/

Gelmiş oyun linki atıyor bana.

Matip dediğin adam kağnı gibi. Pique'nin artık hareket kabiliyeti kalmamış, tamamen zekasıyla götürüyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

abi karar ver istersen üzülerek mi giderlerdi yoksa  zil takıp kaçarak mı giderlerdi eskiden de şenolu gömmek için giden her oyuncu kaçarak gitti die onlarca iletin var bu sayfalarda.

vida nie kaçmadı oda kaçardı isterse yada layiç vb diğerleri hepsinin bu opsiyonu vardı neden sadece ruiz kullandı bu çıkış şeklini???

haa bunları yazarken aklıma geldi orman zamanı kaçmazlar tabi zira adam kaçmak üzere olanlara dur gitme 2 ay daha süre ver 2 aya ödemezsem sana 600bin dolar ek ödeme yaparım die tutuyordu adamları (bknz. vida ek sözleşmesi verilen senet sepet)
Ruiz ihtar çektikten sonra alacağı ödense kaçamazdı işte, ne uzatıyorsun hala?

3 aylık maaşını yatırmadılar, şimdi oynatmadan 1.5 senelik maaşını yatıracaklar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gelmiş oyun linki atıyor bana.

Matip dediğin adam kağnı gibi. Pique'nin artık hareket kabiliyeti kalmamış, tamamen zekasıyla götürüyor.

Sen monteronun maaşını football managerden atmadın mı :D  :evillol: :kop: Yoksa oyun mu seçiyorsun :D  :kop: Ulan ne güldüm bugün ya :D  :lol: :lol:

Merak etme oyuncu güçleri global gerçeğe yakın fm'de fifada pes'te her yerde aynı :D

Senin moralin bozuldu tabi 37 beklemiyordun photoshopla van dijk kadar hızlı yapayım mı :D

Her yerden patlıyorsun :D  :evillol: :lol: :kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

doğru katılıyorum.

şimdi 1 milyona 500bine 800 bine oynayan adamları gömüp vay nasıl bu paralar verilir konu rocoya gelince dünya yıldızı muamaelesi yapılır 1,5 imza parası 1,5 maaş normalmiş gibi yansıtılır. alanyada aldığı paraya bize gelince pahalı 450bin brüte oynayan rocoya dünyalar verilince ama normal.

Roco dünya yıldızı değil, ama aldıkları Montero'dan da Welinton'dan da iyi işte.

Oynatma garantisini sağlamazsan Montero'nun 1 senelik maliyeti 1.250 bin Euro olacak, Roco ile kafa kafaya neredeyse. Roco'ya gitsin diye verdiğin 700 de cabası.

Larin'e de laf atıyordunuz, herif olmasa küme düşme hattındaydık şimdi.

Hala Fikret Orman aldı diye savunuyormuşum, daha iyisini getiremiyorlar işte.

Çevrimdışı tangaz

Ruiz ihtar çektikten sonra alacağı ödense kaçamazdı işte, ne uzatıyorsun hala?

3 aylık maaşını yatırmadılar, şimdi oynatmadan 1.5 senelik maaşını yatıracaklar.

kasada para yoktu die elli defa söylendi esas sen ne uzatıyorsun? madem öyle kolaydı fikret neden kaçtı gitti gittiğinin ertesi günü 100 milyondan fazla ödeme vardı .

kasada para yok çakıl taşı ile mi ödeyeceklerdi?

sonra ruize ödenince diğerleride sıraya girecekti die elli defa söyledik ama anlamamakta direniyorsun.
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2020, 15:35:00 tangaz ]

Çevrimdışı tangaz

Sen monteronun maaşını football managerden atmadın mı :D  :evillol: :kop: Yoksa oyun mu seçiyorsun :D  :kop: Ulan ne güldüm bugün ya :D  :lol: :lol:

Merak etme oyuncu güçleri global gerçeğe yakın fm'de fifada pes'te her yerde aynı :D

Senin moralin bozuldu tabi 37 beklemiyordun photoshopla van dijk kadar hızlı yapayım mı :D

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı tangaz

Roco dünya yıldızı değil, ama aldıkları Montero'dan da Welinton'dan da iyi işte.

Oynatma garantisini sağlamazsan Montero'nun 1 senelik maliyeti 1.250 bin Euro olacak, Roco ile kafa kafaya neredeyse. Roco'ya gitsin diye verdiğin 700 de cabası.

Larin'e de laf atıyordunuz, herif olmasa küme düşme hattındaydık şimdi.

Hala Fikret Orman aldı diye savunuyormuşum, daha iyisini getiremiyorlar işte.

evet gördük rocoyu dün ikinci golde

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen monteronun maaşını football managerden atmadın mı :D  :evillol: :kop: Yoksa oyun mu seçiyorsun :D  :kop: Ulan ne güldüm bugün ya :D 

Her yerden patlıyorsun :D  :evillol: :kop:
Pes ile football manager arasındaki farkı anlayacak yaşta değilsin sanırım. Sen daha ekmeğe mama, çüke kama derken ben Football Manager (o zamanki adı Championship Manager idi hatta) oynuyordum.

Oradaki değerler daha dikkate değer, Pes dediğin oyunun böyle bir iddiası da yok zaten.

Ayrıca madem Pes'i ciddiye alıyoruz, Welinton'un özelliklerini de göndersene.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

beşiktaş önde oynar savunmayı önde kurar bu nedenle roco gibi bir eleman bu kadroda ancak tuzluk görevi görür
Abi sorun o degilki, tabiki roco bizim seviyemizdeki adam degil, sorun yönetimin sacmalamasi, madem begenmiyorsun gönder yerine daha iyisini getir, yada gönder ama ruizi tut elinde, bunlar ne yapdi, hem rocoyu hemde ruizi gönderip bide üstüne 2,5 milyon euro ödedik, yerlerinede birak tuzluk olmayi anca maydonozluk görev yapabilecek adam aldilar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi sorun o degilki, tabiki roco bizim seviyemizdeki adam degil, sorun yönetimin sacmalamasi, madem begenmiyorsun gönder yerine daha iyisini getir, yada gönder ama ruizi tut elinde, bunlar ne yapdi, hem rocoyu hemde ruizi gönderip bide üstüne 2,5 milyon euro ödedik, yerlerinede birak tuzluk olmayi anca maydonozluk görev yapabilecek adam aldilar.
İşin fenası Welinton ve Montero gitsin, daha da kötüsünü getirecekler. O yüzden gitmelerini de istemiyorum.

Adamların çapı bu, 8 ayda bula bula bunları buldular.

Çevrimdışı murat

roko alınırken ve alındığında ne diyordun merak ediyorum.testi kırıldıktan sonra yol gösteren çok olur misali gülhan seninde zekan geç açılıyor kardeşim.gelirken hep övüyorsun giderken sövüyorsun.

Çevrimdışı murat

roko dursun derken tasarruf tedbirleri çerçevesinde konuşuyoruz ama bazı arkadaşlar anlamak istemiyor.daha iyisini getiremeyeceksen ve zarar edeceksen eldeki dursun.neymiş rokoyu 1.6 ya satamıyormuşsun sanki 850 alan welintonu satabileceksin.

Çevrimiçi Necmi

son sene oyuncular kaçarak gidiyordu.
ondan öncesi hangi oyuncu kaçarak gitmiş
siz neden söylenen bir şeyi o ana göre değilde genele göre söylenmiş gibi yorumluyorsunuz sürekli
bak bakalım öncesindeki 5 yıl boyunca varmı öyle bir sözüm yoksa sadece son senesindemi söylemişim bunu
hiç birşey durağan değildir herşey değişim içindedir. bugün böyle olurken yarın bambaşka olabilir mesela bu yönetimi eleştiriyoruz ama yarın düzeltseler kendilerini işler yolunda girse bu seferde destekleriz  ama o zamanda gelir şimdi söylediklerimizi ortaya koyarsınız tabi insanlar bir söz sarfedince ömür boyu buna bağlı kalmak zorundalar ya.

Çevrimdışı tangaz

ruiz ile alakalı 50 defa yazdım bir daha yazayım herif gitmeyi daha fikret zamanı kafaya koymuştu fikret zamanı 5 yıldır sakatlanmayan herif bir anda sakat ayağına yatmıştı o dönem bir daha da oynamam diye söylemi var para gecikmeleri nedeni ile kaçmak için fırsat kolluyordu koşullar oluşunca da sinsice kaçtı. ruizi elde tutalım die ödeme yapsak diğerleri de sıraya girecekti oyuncularla indirim pazarlığı ederken o ödemeleri nasıl neyle yapacaksın? ruiz konusu böyle.

diğer taraftan welinton transferi daha gündeme geldiği an ne alka nerden çıktı bu kesme die ilk yazan benim monteronun adını alınmadan bilen yoktu bu heriflerin kötü olması rocoyu iyi yapmıyor herif çöptü işte 2 sene oynadığı maçlarda gördük. herifi başımıza van dayk kesiyorlar ona tepkim benimde aylardır roco da roco vay arkadaş ne rocoymuş sanki messi.

Çevrimdışı tuncaboylu

siz neden söylenen bir şeyi o ana göre değilde genele göre söylenmiş gibi yorumluyorsunuz sürekli
bak bakalım öncesindeki 5 yıl boyunca varmı öyle bir sözüm yoksa sadece son senesindemi söylemişim bunu
hiç birşey durağan değildir herşey değişim içindedir. bugün böyle olurken yarın bambaşka olabilir mesela bu yönetimi eleştiriyoruz ama yarın düzeltseler kendilerini işler yolunda girse bu seferde destekleriz  ama o zamanda gelir şimdi söylediklerimizi ortaya koyarsınız tabi insanlar bir söz sarfedince ömür boyu buna bağlı kalmak zorundalar ya.
Lafa gelince, "Orman çok para verdi, kimse gitmek istemiyor".

Lafa gelince, "Ruiz kaçmak istedi."

Çevrimdışı tangaz

bırak abi allah aşkına giden herkes kaçarak gitti die iletilerin var onlarca hatta ben ve mylife nasıl yaa diye şaşkınlık mesajları ile yanıt veriyorduk gomezlere fabrilere talişkalar hatta marcelo tosiçlere bile bu söylemi kullanıyordun hangi son seneden bahsediyorsun.

Çevrimdışı murat

ruiz ile alakalı 50 defa yazdım bir daha yazayım herif gitmeyi daha fikret zamanı kafaya koymuştu fikret zamanı 5 yıldır sakatlanmayan herif bir anda sakat ayağına yatmıştı o dönem bir daha da oynamam diye söylemi var para gecikmeleri nedeni ile kaçmak için fırsat kolluyordu koşullar oluşunca da sinsice kaçtı. ruizi elde tutalım die ödeme yapsak diğerleri de sıraya girecekti oyuncularla indirim pazarlığı ederken o ödemeleri nasıl neyle yapacaksın? ruiz konusu böyle.

diğer taraftan welinton transferi daha gündeme geldiği an ne alka nerden çıktı bu kesme die ilk yazan benim monteronun adını alınmadan bilen yoktu bu heriflerin kötü olması rocoyu iyi yapmıyor herif çöptü işte 2 sene oynadığı maçlarda gördük. herifi başımıza van dayk kesiyorlar ona tepkim benimde aylardır roco da roco vay arkadaş ne rocoymuş sanki messi.
sence stoperler vida mirin roco olsaydı bundan kötü olurmuydu? kimse vay roko ne oyuncuydu nasıl gönderirsiniz demiyor.bunları getireceğinize onlar dursaydı diyorlar(bende).işi ekonomi ile bağdaştırsan ona da uymuyor.