Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1623995 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Erman1903

Roco dediğim gibi olmasına gerek yok roco öyle zaten.Ne avcı ne şenol güneş ne sergen oynatmadı.Aynı şekilde Mirin'de Beşiktaşın stoperleri fecaat.Vida'da daahil buna o daha kötü 3.5 milyon € alıyor ne ayağı var ne bir şeysi.Welinton ve N'sakalanın başarısız transfer olduğunu söyledim zaten ancak bu roco veya mirini iyi yapmaz onlarda bizim seviyemiz de değil roconun ayağı iyi ama yavaş.Elma ile armudu birbirine karıştırmamak lazım.Ruize gelince ruiz iyiydi ona lafım yok ancak onunda karakteri bozuk çıktı.Covid döneminde her klüpte sıkışıklar oldu oyuncu tabi ki hakkını isteyecek diyenler var ancak bir çok oyuncu olmasına rağmen sadece ruiz sıkıntı çıkardı.Bu olay gs'de de oldu belhanda ve feghouili arıza cıkardı klüp resmi açıklama yaparken diğer oyuncular için futbolcularımız derkern onlar için futbolcular tabirini kullandı başkanları açıklama yaptı bu 2 oyuncunun adını verdi.Onlarda taraftar tepkisi oyunculara sizde başkana oldu.Önemli değil alıştık nasıl olsa.Ersin ile yola çıkmakta hata yaptık sergen hoca güvendi hata etti.Stoper tandemimiz fecaat Vida kötü iken yanına daha kötü welinton alındı.3.cü olduğumuz da diğer bölgeler oturmuş durumdaydı defans hattı klasik gökhan,vida,x,caner şeklindeydi x değişsede belirli bir düzen vardı.Rosier,vida,Welinton,N'sakala 3 isim değişti. kaleci ile beraber 4 tane vasat adam oynuyor defanstta sonuç normal.

Valla kardeşim öyle bir imajın var ki bazı kişiler burada anlattığının kimi konularda tam tersi görüşte olduğunu falan düşünüyordur ve şaşırmıştır bu mesaja. Oyuncular gelir geçer problem o veya bu değil. Çok para gitti ve gittiğine değmedi manzara bu. Ruiz konusunda da belli ki bu konuda taviz vermeyen bir adamla inatlaşılmış ve olay 1 günde olmuyor. O adam kafasına göre kalkıp buradakinin çeyreğine imza atmaz kolay değil o işler, demek ki hukuki olarak kendini sağlama almış. Koca kulüpte bir kişide çıkıp kaybederiz diyememiş, bir spor hukukçusuna danışmayı aklına getirememiş mi. Bu iş belli ki bir ego savaşına dönmüş koca kulübe karşı oyuncu galip geliyor bu konularda inatlaşmak yöneticiler için seçenek olamaz içeride akıllı bir adam olsaydı bu işi bir şekilde çözerdi ya sözle ya da başka yollarla. Oyuncular inanılmaz kötü yönetiliyor buna dair bir sürü sıkıntı yaşıyoruz Burak'da söylenecek çok şey var diye boşa konuşmadı bilinmeyen bir şey değil bu hep duyuyoruz.

Çevrimdışı murat

Roco dediğim gibi olmasına gerek yok roco öyle zaten.Ne avcı ne şenol güneş ne sergen oynatmadı.Aynı şekilde Mirin'de Beşiktaşın stoperleri fecaat.Vida'da daahil buna o daha kötü 3.5 milyon € alıyor ne ayağı var ne bir şeysi.Welinton ve N'sakalanın başarısız transfer olduğunu söyledim zaten ancak bu roco veya mirini iyi yapmaz onlarda bizim seviyemiz de değil roconun ayağı iyi ama yavaş.Elma ile armudu birbirine karıştırmamak lazım.Ruize gelince ruiz iyiydi ona lafım yok ancak onunda karakteri bozuk çıktı.Covid döneminde her klüpte sıkışıklar oldu oyuncu tabi ki hakkını isteyecek diyenler var ancak bir çok oyuncu olmasına rağmen sadece ruiz sıkıntı çıkardı.Bu olay gs'de de oldu belhanda ve feghouili arıza cıkardı klüp resmi açıklama yaparken diğer oyuncular için futbolcularımız derkern onlar için futbolcular tabirini kullandı başkanları açıklama yaptı bu 2 oyuncunun adını verdi.Onlarda taraftar tepkisi oyunculara sizde başkana oldu.Önemli değil alıştık nasıl olsa.Ersin ile yola çıkmakta hata yaptık sergen hoca güvendi hata etti.Stoper tandemimiz fecaat Vida kötü iken yanına daha kötü welinton alındı.3.cü olduğumuz da diğer bölgeler oturmuş durumdaydı defans hattı klasik gökhan,vida,x,caner şeklindeydi x değişsede belirli bir düzen vardı.Rosier,vida,Welinton,N'sakala 3 isim değişti. kaleci ile beraber 4 tane vasat adam oynuyor defanstta sonuç normal.
bu da istediğim cevap değil ama mantıklı, birşey demiyorum ama transferleri başarılı bulmuştun diye hatırlıyorum ve tasarruf yaptığımızı düşünüyordun sanırım ,aynı fikirdemisin.

Çevrimdışı cursedofdragon

bu da istediğim cevap değil ama mantıklı, birşey demiyorum ama transferleri başarılı bulmuştun diye hatırlıyorum ve tasarruf yaptığımızı düşünüyordun sanırım ,aynı fikirdemisin.

N'sakala,Welinton ve mensah hariç başarılı bulduğumu söylemiştim zaten kaçırmışsın 10 oyuncu aldık 3'ü kötü %70 oranında diye açıklama yapmıştım hatta bu oran geçen sene %20 idi demiştim elneny ve ruiz hariç geçen sene tutan transfer yoktu yazmıştım.

Diaby,Karius,N'koudou,Boyd vs. Geçen seneye bakarsan bütçe olarak transferlerde başarı elde ettik kalite olarak çok öteye gittiğimiz söylenemez eşit.Ancak mevcut şartlar bizi bu duruma itti onuda göz arda edemeyiz 60 milyon € dan 30 milyon € düşmesi elde ki oyuncuların gitmek istemeyeşi,liglerin temmuzda bitmesi akabinde 10 gün sonra avrupa maçı ile maçların başlaması,covid belası yurt dısına cıkış yasaklar biliyoruz ki oyuncu izlemek için whyscout harici canlı gidipte izlemek gerekiyor birebir görüşmek gerekiyor bu durum bizi biraz yurt içinden transflere itti..

Klübün kurtuluş reçetesi klübü satmaktan geçiyor en başından beri söylediğim bu.Başka türlü düzlüğe çıkamayız bu osuruktan ligde bu takımları kim alır oda ayrı olay.

Çevrimdışı tuncaboylu

N'sakala,Welinton ve mensah hariç başarılı bulduğumu söylemiştim zaten kaçırmışsın 10 oyuncu aldık 3'ü kötü %70 oranında diye açıklama yapmıştım hatta bu oran geçen sene %20 idi demiştim elneny ve ruiz hariç geçen sene tutan transfer yoktu yazmıştım.

Diaby,Karius,N'koudou,Boyd vs. Geçen seneye bakarsan bütçe olarak transferlerde başarı elde ettik kalite olarak çok öteye gittiğimiz söylenemez eşit.Ancak mevcut şartlar bizi bu duruma itti onuda göz arda edemeyiz 60 milyon € dan 30 milyon € düşmesi elde ki oyuncuların gitmek istemeyeşi,liglerin temmuzda bitmesi akabinde 10 gün sonra avrupa maçı ile maçların başlaması,covid belası yurt dısına cıkış yasaklar biliyoruz ki oyuncu izlemek için whyscout harici canlı gidipte izlemek gerekiyor birebir görüşmek gerekiyor bu durum bizi biraz yurt içinden transflere itti..

Klübün kurtuluş reçetesi klübü satmaktan geçiyor en başından beri söylediğim bu.Başka türlü düzlüğe çıkamayız bu osuruktan ligde bu takımları kim alır oda ayrı olay.

Biz de sana %70'e nasıl kanaat getirdin demiştik, cevap vermemiştin.

Töre geldiğinden beri 110 dakika oynayabildi, Aboubakar'ın eski halinden eser yok, Montero daha 2. maçında aksamaya başladı. Hangi %70'ten söz ediyoruz?

Bu seneki oran %30 olsun, öp de başına koy.

Ayrıca kulüp satılsın muhabbeti geçiyor da, o zaman alan adamın keyfine göre yönetecek. Şimdiki gibi Yönetim gitsin﹗ muhabbeti yapamayacak taraftar alan adam taraftarın talebini umursamayacak isterse.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Niye bile bile kaybettiler? Bunu sormak lazım  :money:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1325695678648094723
İleride kulübü bilerek zarara uğrattıkları için ihraca yol açar bu, demedi demeyin.

Çevrimdışı mrred

Çok bilmiş beşiktaş taraftarı roco için ağır tank gibi benzetmeler yaptı. Gördük işte. Hocamız çok ağır diye rocoyu göndertti. Taraftarımız buna destek verdi. İşin komik tarafı yerine aldığı oyuncu defans yapmayı bilmiyor. Oyuncu ağırsa ona göre bir oyun planı kurarsın (mesela yanındaki stoperi hızlı seçersin ya da yanındaki beki hızlı seçersin ya da derinde savunma yaparsın ya da topu kaptırınca faul yapar takım bir sürü varyasyon var) o defosunu ortaya çıkarmayacak bir şablonla sahaya çıkarsın. Zaten hocalık budur. Roco iyi bir çakılı stoper. Adam öncelikle stoper ve defans yapmayı biliyor hava topu kazanıyor çıkıp vuruyor. Yeni aldıklarımız önce stoper olsunlar daha sonra kötü mü iyi mi tartışırız. Roco kötü stoper olarak yorumlansa bile eninde sonunda bir stoper. Wellington ve Monteronun ne olduğu belli değil. Hoca ağlamasın bu kadroyu kendi kurdu. Töre ghezzal josef mensah nsakala wellington hepsini de kendi istedi.
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2020, 11:45:42 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Çok bilmiş beşiktaş taraftarı roco için ağır tank gibi benzetmeler yaptı. Gördük işte. Hocamız çok ağır diye rocoyu göndertti. Taraftarımız buna destek verdi. İşin komik tarafı yerine aldığı oyuncu defans yapmayı bilmiyor. Oyuncu ağırsa ona göre bir oyun planı kurarsın o defosunu ortaya çıkarmayacak bir şablonla sahaya çıkarsın. Zaten hocalık budur. Roco iyi bir çakılı stoper. Adam öncelikle stoper ve defans yapmayı biliyor hava topu kazanıyor çıkıp vuruyor. Yeni aldıklarımız önce stoper olsunlar daha sonra kötü mü iyi mi tartışırız. Roco kötü stoper olarak yorumlansa bile eninde sonunda bir stoper. Wellington ve Monteronun ne olduğu belli değil. Hoca ağlamasın bu kadroyu kendi kurdu. Töre ghezzal josef mensah nsakala wellington hepsini de kendi istedi.

yedikleri son golde aynen beşiktaş taraftarının dediği gibi ağır tank olduğu  bi kere daha tasdiklendi. golü görmedin sanırım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

beşiktaş önde oynar savunmayı önde kurar bu nedenle roco gibi bir eleman bu kadroda ancak tuzluk görevi görür
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

hangi hoca gelirse gelsin rocoyu beşiktaş savunmasında oynatmaz oynatmadı da bırakın şenol sergen gibi öncelikle hücum ve ön alan baskısı yeğleyen hocayı parsel reis yan pas ustası pepdullah bile oynatmadı herifi kör öldü badem gözlü oldu

Çevrimdışı MUSTAFA_

İleride kulübü bilerek zarara uğrattıkları için ihraca yol açar bu, demedi demeyin.

Demirören ile yakın ilişkilerinden anlamalıydık. Bu yönetim ne kadar dayanır bilemem ama gittiklerinde tarihin en kötü yönetimi olarak anılacaklarına garanti verebilirim. Çünkü Beşiktaş bu. Mutlaka gelen gideni aratır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

beşiktaş önde oynar savunmayı önde kurar bu nedenle roco gibi bir eleman bu kadroda ancak tuzluk görevi görür
Yılların eskitemediği klişe.

Zago ve Ronaldo gibi iki tankla kazandığımız başarıları görünce, çok isabetli bir tespit olmuyor da.

Hızlı diye aldığımız Alexis, Erman Güraçar gibi adamları düşününce, aksi de doğru değil.

Stoper için hızdan önemlisi, pozisyon almadır. Welinton gibi devamlı ofsaytı bozan bir stoper, hızlı da olsa işe yaramaz. İstediği kadar hızlı olsun, yakalayamaz o saatten sonra.

Beşiktaş taraftarının hayalindeki stoper: 1.90 olsun, hızlı olsun, ayağı düzgün olsun bir de az maaş alsın.

Çevrimdışı tangaz

Zago ve Ronaldo gibi iki tankla kazandığımız başarıları görünce, çok isabetli bir tespit olmuyor da.

Hızlı diye aldığımız Alexis, Erman Güraçar gibi adamları düşününce, aksi de doğru değil.

Stoper için hızdan önemlisi, pozisyon almadır. Welinton gibi devamlı ofsaytı bozan bir stoper, hızlı da olsa işe yaramaz. İstediği kadar hızlı olsun, yakalayamaz o saatten sonra.

Beşiktaş taraftarının hayalindeki stoper: 1.90 olsun, hızlı olsun, ayağı düzgün olsun bir de az maaş alsın.

ronaldo zago dediğin adamlar 17 sene evvelin kadrosu o günden bugüne çok şey değişti mesela o yıllarda devlet bakanları instagramdan istifa etmezdi   :kop:

futboldan zerre anlamıyorsun tebrik ediyorum.

Zamanında schuster Beşiktaşa önde oynatıyordu bil bakalım kim bozuyordu zapotocny yavaş olduğu için bütün topları arkasına sarkıtıyorlardı hepsi tehlike.

Pozisyon alma önemli ancak defansı geride kuruyorsan.Eğer ileride oynuyorasn geriye koşturamıyorsan rakip takımın forvetinin arkasından bakıyorsan bir önemi kalmaz adam yanından geçip gidiyor.

Rocoyu ne şenol güneş ne avcı ne sergen oynatmadı hiç biri bilmiyor doğrusunu sen biliyorsun tebrik ediyorum.

Çevrimdışı tangaz

Zamanında schuster Beşiktaşa önde oynatıyordu bil bakalım kim bozuyordu zapotocny yavaş olduğu için bütün topları arkasına sarkıtıyorlardı hepsi tehlike.

Pozisyon alma önemli ancak defansı geride kuruyorsan.Eğer ileride oynuyorasn geriye koşturamıyorsan rakip takımın forvetinin arkasından bakıyorsan bir önemi kalmaz adam yanından geçip gidiyor.

Rocoyu ne şenol güneş ne avcı ne sergen oynatmadı hiç biri bilmiyor doğrusunu sen biliyorsun tebrik ediyorum.

zago ronaldo da 4lü oynayamamıştı luçe 3lü oynatmak durumunda kalmıştı sonuçta şuan kimse 3lü denemior ve 4lüde roco ile neler olduğunu 3 günde unuttular bu arada ronaldo ve zago ile rocoyu kıyaslamak da ayrı bir trajedidir zago dediğin adam roma efsanesi seriA efsanesi orda 5 sene oynamış 3 yada 4 sezon altın karmaya filan giren bir profil brezilya milli takımında sayısız maça çıkan efsane. zago ile rocoyu aynı cümle içinde yanyana kullanmak cinayete teşebbüs gibi bişey  :D
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2020, 12:57:37 tangaz ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Teşekkür ediyorum iltifat için, den futboldan anlıyorsun desen kendimden şüphe ederim.

Dünyada sırf biz önde basarak oynuyoruz zaten, Bayern Münih, Barcelona, Liverpool gibi takımlarda stoperler hep pire gibi.

Pozisyon alma asıl ileride kuruyorsan fark yaratır, 2 adım önde dursan rakibi ofsayta düşürüp peşinden 20 metre kovalamana gerek kalmaz.

Roco'dan daha iyisini bulabilecek bir futbol aklı yoksa, Roco kalacak. Bu kadar basit.

Oynatmıyor dediğin Sergen de tüm hazırlık maçlarında oynattı ve gitmemesi için rapor verdi. Sen Sergen'den daha mı iyi biliyorsun?

Çevrimdışı tangaz

Teşekkür ediyorum iltifat için, den futboldan anlıyorsun desen kendimden şüphe ederim.

Dünyada sırf biz önde basarak oynuyoruz zaten, Bayern Münih, Barcelona, Liverpool gibi takımlarda stoperler hep pire gibi.

Pozisyon alma asıl ileride kuruyorsan fark yaratır, 2 adım önde dursan rakibi ofsayta düşürüp peşinden 20 metre kovalamana gerek kalmaz.

Roco'dan daha iyisini bulabilecek bir futbol aklı yoksa, Roco kalacak. Bu kadar basit.

Oynatmıyor dediğin Sergen de tüm hazırlık maçlarında oynattı ve gitmemesi için rapor verdi. Sen Sergen'den daha mı iyi biliyorsun?

rocodan kötüsü mezarda hadi sergeni geç ne şenol ne pepdullah bu adamı oynatmadılar yahu
sergenin böle bir raporunu hiç görmedik basına filanda çıkmadı bir iki uydurma haberden öte geçmedi konu doğruluğu da teyid edilmedi senle özel mi paylaştı sergen o raporu

Çevrimdışı tuncaboylu

zago ronaldo da 4lü oynayamamıştı luçe 3lü oynatmak durumunda kalmıştı sonuçta şuan kimse 3lü denemior ve 4lüde roco ile neler olduğunu 3 günde unuttular bu arada ronaldo ve zago ile rocoyu kıyaslamak da ayrı bir trajedidir zago dediğin adam roma efsanesi seriA efsanesi orda 5 sene oynamış 3 yada 4 sezon altın karmaya filan giren bir profil brezilya milli takımında sayısız maça çıkan efsane. zago ile rocoyu aynı cümle içinde yanyana kullanmak cinayete teşebbüs gibi bişey  :D

Üçlü beşli farketmez, Ahmet Yıldırım, Ronaldo Zago üçlüsü oynadı bu takımın geri üçlüsünde, Ali Eren oynamadı hızlı olmasına karşın.

Aynı cümle içinde kullanman önemli değil, bir stoper ağırsa ağırdır.

Beşiktaş'ta ağır stoper oynayamaz dedikten sonra Zago diyince, Roma efsanesiydi diye yan çizmeye gerek yok.

Demek doğru profil ve sistemle, ağır stoper de oynarmış bu takımda.

Zago Roma efsanesi değil, rotasyon oyuncusuydu.

Çevrimdışı tangaz

Üçlü beşli farketmez, Ahmet Yıldırım, Ronaldo Zago üçlüsü oynadı bu takımın geri üçlüsünde, Ali Eren oynamadı hızlı olmasına karşın.

Aynı cümle içinde kullanman önemli değil, bir stoper ağırsa ağırdır.

Beşiktaş'ta ağır stoper oynayamaz dedikten sonra Zago diyince, Roma efsanesiydi diye yan çizmeye gerek yok.

Demek doğru profil ve sistemle, ağır stoper de oynarmış bu takımda.

Zago Roma efsanesi değil, rotasyon oyuncusuydu.

zago ağırdı diyorsun yani

Çevrimiçi Necmi

Niye bile bile kaybettiler? Bunu sormak lazım  :money:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1325695678648094723
kaybeden Beşiktaş onlar değilki. onlar önceki yönetimin aldığı bir oyuncuyu daha
göndererek  kendileri adına kazanım elde ettiler.
başka türlü ruizin gönderilmesinin hiç bir açıklaması yok zarar ederek gönder birde yerine adam alarak zarar et.
bunu açıklayabilecek bir insan yoktur ki.

futbol bilgisinin olmadığını ordan da anlayabiliriz.bize bir çok seçenek sunuyor.Orman aldı ya rocoyu ölümüne savunması lazım adam douglası bile savundu sonra baktı savunulacak bir yanı yok kimse savunmuyor yalnız kalınca hatalı transfer dedi  ilk defa süphanallah çarpılmış olabilir ama daha sonra ormana karşı geldi.

Kahvede takılan dayılar gibi ordakiler de hiç bir şeyden anlamıyorlar ama her şey hakkında fikirleri var tuncaboylu da öyle.
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2020, 14:42:18 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

kaybeden Beşiktaş onlar değilki. onlar önceki yönetimin aldığı bir oyuncuyu daha
başka türlü ruizin gönderilmesinin hiç bir açıklaması yok zarar ederek gönder birde yerine adam alarak zarar et.
Açıklayanlar vardır illaki. Her gelen gideni aratıyor deyince Fikret Orman kadar kötüsü yok diyorlar. Sadece şimdilik öyle göründüğünün farkında değiller. Zamanında Demirören'den kötüsü de gelmez deniliyordu :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

rocodan kötüsü mezarda hadi sergeni geç ne şenol ne pepdullah bu adamı oynatmadılar yahu
sergenin böle bir raporunu hiç görmedik basına filanda çıkmadı bir iki uydurma haberden öte geçmedi konu doğruluğu da teyid edilmedi senle özel mi paylaştı sergen o raporu
demekki bizimkiler mezar hırsızlığı yaptı
daha kötüsünü bulduğumuza göre :bandit:

Çevrimdışı tangaz

ruiz gönderilmedi ki abi, ruiz kaçtı!

tüm takım benzer durumdaydı (maddi konular) hatta ondan daha kötü durumda olanlar vardı. ruizle karyus kaçtı diğerleri kaldı. ruizin sene başından beri kaçma planı vardı bekledi bekledi kendince uygun koşullar oluşunca da sinsice kaçtı

Çevrimiçi Necmi

Açıklayanlar vardır illaki. Her gelen gideni aratıyor deyince Fikret Orman kadar kötüsü yok diyorlar. Sadece şimdilik öyle göründüğünün farkında değiller :tabe:
bunu söyleyenlere fikret orman ne yapmış acaba
borçlar deniyorsa yapılanmış banka faizi işlemeyen borçlar
açıklandığında ne cevap verecekler merak ediyorum.