Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1624023 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada ne Fenerbahçe'de ne de Galatasaray'da hiç bir şey yok.

Maçlar seyircisiz oynandığı için, foyaları daha da ortaya çıkıyor.

Bizden umudum yok da, bari Başakşehir bu sene de şampiyon olsun.

Seneye de CL geliri olmazsa, Galatasaray ve Fenerbahçe, oldukça zor durumda kalırlar.

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu arada ne Fenerbahçe'de ne de Galatasaray'da hiç bir şey yok.

Maçlar seyircisiz oynandığı için, foyaları daha da ortaya çıkıyor.

Bizden umudum yok da, bari Başakşehir bu sene de şampiyon olsun.

Seneye de CL geliri olmazsa, Galatasaray ve Fenerbahçe, oldukça zor durumda kalırlar.

Aynen, bu yönetim ve hoca varken sadece bu sezon degil onlar var oldukca bizden hicbir sezon birsey olmaz, kadroyu bukadar dağıtmasaydik ve birtane akli yerinde, kafasini tamamen işine veren bir hoca olsaydi cok rahat sampiyon olabilecegimiz bir sezon olabilirdi. insAllah basaksehir aptallik yapmaz ve bu sezonda sampiyon olur.
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2020, 23:40:19 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mellfred

ve bizim çok bilen taraftarlarımız saat 22den beri hoca gömmekle meşgul elin renklileri bile faul değil ne kırmızısı derken bunu yapıyorlar hemde  :claps:

müstehak walla
güzel abim maalesef hoca hakemden beter

Çevrimdışı FedericoGiunti

Şunu anlamakta zorluk çekiyorum: FO yok artık bitti, gitti. Son iki senesi cidden kötü yönetti zarar verdi ve gitti. Halen ANÇ ile FO kıyaslanıp duruluyor. Bırakın artık geçmişi. Geçmişle uğraşmaktan bugünü göremiyoruz. ANÇ yönetimi takımın genleri ile oynadı. Herkes karamsar, herkes mutsuz. Bu sadece sonuç odaklı bir mevzu değil. Yönetim takımın değerini, karizmasını, büyüklüğünü düşürdükçe düşürüyor. Şunu anlayalım bence abilerim, kardeşlerim: ANÇ Beşiktaşı kaldıracak başkan değil ve çok büyük zararlar veriyor. Yazık takımımıza yazık, bize yazık, 117 yıllık geçmişe yazık. Plansızlık diz boyu. İletişim desen tarihin en kötüsü. Velhasıl geçmişi bırakalım artık bugüne odaklanalım.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tuncaboylu

Şunu anlamakta zorluk çekiyorum: FO yok artık bitti, gitti. Son iki senesi cidden kötü yönetti zarar verdi ve gitti. Halen ANÇ ile FO kıyaslanıp duruluyor. Bırakın artık geçmişi. Geçmişle uğraşmaktan bugünü göremiyoruz. ANÇ yönetimi takımın genleri ile oynadı. Herkes karamsar, herkes mutsuz. Bu sadece sonuç odaklı bir mevzu değil. Yönetim takımın değerini, karizmasını, büyüklüğünü düşürdükçe düşürüyor. Şunu anlayalım bence abilerim, kardeşlerim: ANÇ Beşiktaşı kaldıracak başkan değil ve çok büyük zararlar veriyor. Yazık takımımıza yazık, bize yazık, 117 yıllık geçmişe yazık. Plansızlık diz boyu. İletişim desen tarihin en kötüsü. Velhasıl geçmişi bırakalım artık bugüne odaklanalım.

Bırakamazlar.

Tutundukları tek dal o, bırakırlarsa zemine yapışırlar.

Günümüze dair neyi konuşacaklar?

Oyuncuların alacakları ödendi diye övmeye çalışıyorlar, 2 gün sonra 2.5 milyon Euro tazminat haberi gelince ses yok.

Josef'in cezası indirildi diye övmeye çalışıyorlar, cezanın kalktığı maçta takım doğranınca ses yok.

Transferleri mı konuşsunlar?

10 tane transfer yaptılar, Rosier, Ghezzal ve Josef dışında fayda sıfır.

N'sakala her maç saçmalıyor, Welinton zaten malum.

Montero 2. maçından defolarını belli etmeye başladı. Mensah'tan umudu kestik bile.

Töre için uğraştılar, adam geldiğinden beri toplam 110 dakika oynayabildi.

Aboubakar eski halinin hayaleti gibi.

Abdullah Aydın diye bir adam alıp Altay'a kiraladılar, orada maç kadrosuna bile giremiyor adam.

Bütün transfer dönemi boyunca göndermeye çalıştıkları Larin olmasa, küme düşme hattındaydık şimdi.

Geçmişten başka neyi konuşacaklar?

[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2020, 13:28:38 tuncaboylu ]

Çevrimdışı murat

Bırakamazlar.

Tutundukları tek dal o, bırakırlarsa zemine yapışırlar.

Günümüze dair neyi konuşacaklar?

Oyuncuların alacakları ödendi diye övmeye çalışıyorlar, 2 gün sonra 2.5 milyon Euro tazminat haberi gelince ses yok.

Josef'in cezası indirildi diye övmeye çalışıyorlar, cezanın kalktığı maçta takım doğranınca ses yok.

Transferleri mı konuşsunlar?

10 tane transfer yaptılar, Rosier, Ghezzal ve Josef dışında fayda sıfır.

N'sakala her maç saçmalıyor, Welinton zaten malum.

Montero 2. maçından defolarını belli etmeye başladı. Mensah'tan umudu kestik bile.

Töre için uğraştılar, adam geldiğinden beri toplam 110 dakika oynayabildi.

Aboubakar eski halinin hayaleti gibi.

Abdullah Aydın diye bir adam alıp Altay'a kiraladılar, orada maç kadrosuna bile giremiyor adam.

Bütün transfer dönemi boyunca göndermeye çalıştıkları Larin olmasa, küme düşme hattındaydık şimdi.

Geçmişten başka neyi konuşacaklar?

başarlı olsalardı geçmişi konuşacaklardı amaç zaten geçmişi kötülemekti.

Çevrimdışı can1903

Para vererek gönderdiğimiz Roco müthiş oynuyor, 1 de gol attı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

başarlı olsalardı geçmişi konuşacaklardı amaç zaten geçmişi kötülemekti.
Ekleme yapayım: Amaç geçmişi kötüleyip şimdi yaşananları iyi göstermek. Uzun süredir yazıyorum: Mevcut yönetim kötüyse, eski yönetimden daha az kötü demek hatalı oluyor. Çünkü iyiler arasında kıyas yapılır, kötüler arasında değil.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bizim stoperleri cebinden çıkarır. Zaten hoca son güne kadar hazırlıklarda oynatiyordu. Son maçta yaptığı yorumla kalmasını istediği halde yönetimin gönderdiği iyice belli oldu. Bir de yönetimle teknik ekip müthiş koordineli çalışıyor aralarından su sızmıyor geyiği yapılıyordu.

Atar daha o, bizim Monteronun kariyerinde attığı bir gol bile yok. Rosier de aynı şekilde hiç atamamiş. Kaval kemigiyle top kontrol etme ustası N'Sakalanın da 300 kusur maçta bir golü var.

Çevrimdışı murat

sene başında söyledik burada roko süper bir oyuncu değil ama gelecek olanlardan kötü değil.göndermeye para ver getirmeye para ver hemde daha berbat bir performans hani nerede tasarruf.2.5 ruize 700 rokoya  göndermek için 1 küsür de mirine maaş veriyorsun yaklaşık  4.5 milyon.gelen 2 stoper 1.6 veriyorsun 6.1 milyon bu gidişle 500 de montero bonservis 6.6 milyon yapıyor.eldekiler kalsa 4.6 milyondu yanlı hatırlamıyorsam.2 milyon zarar ve daha kötü performans.

Çevrimdışı Erman1903

sene başında söyledik burada roko süper bir oyuncu değil ama gelecek olanlardan kötü değil.göndermeye para ver getirmeye para ver hemde daha berbat bir performans hani nerede tasarruf.2.5 ruize 700 rokoya  göndermek için 1 küsür de mirine maaş veriyorsun yaklaşık  4.5 milyon.gelen 2 stoper 1.6 veriyorsun 6.1 milyon bu gidişle 500 de montero bonservis 6.6 milyon yapıyor.eldekiler kalsa 4.6 milyondu yanlı hatırlamıyorsam.2 milyon zarar ve daha kötü performans.

Dahası da var Ruiz'e verilen 2,5 bonservis ve Welinton için Alanya ya verilen genç oyuncular. İskartalarına salça olduğumuz için sinirlenmeleri ve yardımcı hocamızı alıp gençlerden oyuncu seçmeleri, şu an ligin tepesinde olmaları vb.

Bizim aklı uzunlar kendi bacaklarına sıktı, Alanyayı kendimize rakip ettik, lig başlamadan stratejik malubiyet aldık. Bu beyinsizlikte payı olanları asla affetmeyeceğim, Alanya'ya bir vizyon verdiler: Beşiktaş'ın yerini almak.
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2020, 15:15:59 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Sinan23

Bosverin ya zaten şampiyonluk zor da şu fetoculerin macini izliyorum. 2 net penaltidan biri verildi. Oda zorla. Kartı yiyende sivasli. Kendini atmakla meshur defansi kart bile görmedi. Arkadan harekette. Bu hakemler bu ülkede nasıl yaşıyor ya. Yer altında falanmi saklanip çıkıyorlar maça.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bosverin ya zaten şampiyonluk zor da şu fetoculerin macini izliyorum. 2 net penaltidan biri verildi. Oda zorla. Kartı yiyende sivasli. Kendini atmakla meshur defansi kart bile görmedi. Arkadan harekette. Bu hakemler bu ülkede nasıl yaşıyor ya. Yer altında falanmi saklanip çıkıyorlar maça.

yazdım sportoto başlığına ama fırça yedim.

Hakemler vermemek için kendini yırttı.Sarı kart es geçildi sonra marcao bir daha yaptı yine penaltı verilmedi.Arda dirsek attı rakip faul yaptı dendi say say bitmez.gs'nin kollandığı gibi 10'da 1'i kadar kollansak her sene lige ambargo koyarız.

Bu rezil ligi satacak kimseye bulamayacaklar el birliği ile futbolu bitirdiler ülkede izleyecek kimse bulamayaacklar demiyorum herkes kaçak izliyor zaten para veren çıkmaz bu lige %80 oranında kaçak izleme oranı varmış.

Beter olsunlar...

Çevrimiçi Necmi

"Sergen Yalçın Beşiktaş'ın hocası değildir." dememize az kaldı. Bunu biz değil kendisi istiyor. Açıklamaları çok amatörce.

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1324798335883059204
ben geldiğinde demişdim :bandit:

Çevrimiçi Necmi

gönderdiklerimizin hepsi aldıklarımızdan daha iyi zaten
sadece sağ bekte dengi tutturmuşuz

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben geldiğinde demişdim :bandit:
Ben yabancı hoca isteyenlerden birisiydim. Gelebilecek yerli hoca adaylarını yeterli bulmuyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben yabancı hoca isteyenlerden birisiydim. Gelebilecek yerli hoca adaylarını yeterli bulmuyorum.

Yabancı iyi hoca getiremiyorsan bizim yerlilerden farkı olmayan düşük profil getirince ligi tanıyıncaya kadar harcıyorlar.

Bizim ligde sadece futbol oynanmıyor.

İyi bir yabancı hoca iyi bir kadro vereceksen ambargo koyarsın ancak hakem faktörü medya faktörü mhk,tff faktörü rakiplerin ittrilme faktörü bir sürü faktör var.

Bu ligden bir halt olmaz o yüzden.

Çevrimdışı tangaz

roco.nun 90 artıda yedikleri goldeki yaptıkları bizde neden oynayamayacağının fotosudur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

roco.nun 90 artıda yedikleri goldeki yaptıkları bizde neden oynayamayacağının fotosudur.

boşa lakırtı yapılıyor.

roconun bizde oynarken rakip takım oyuncusunun 50 metre arkadan geçip gol atağına girdiğini de biliyoruz.

Çevrimdışı murat

boşa lakırtı yapılıyor.

roconun bizde oynarken rakip takım oyuncusunun 50 metre arkadan geçip gol atağına girdiğini de biliyoruz.
roco dediğin gibi olsun ruize ne diyorsun.pamık gibi fikstürde yediğimiz gol sayısını neye bağlıyorsun.kaleciyse 3. olduğumuz süreçte de aynı kaleci vardı.ortasaha desen elneny gitti josef geldi.sol bek desen defansif olarak ha caner ha nsakala sağbek desen gg rosier pek fark yok.hoca desen aynı yönetim de aynı.

Çevrimdışı Erman1903

roco dediğin gibi olsun ruize ne diyorsun.pamık gibi fikstürde yediğimiz gol sayısını neye bağlıyorsun.kaleciyse 3. olduğumuz süreçte de aynı kaleci vardı.ortasaha desen elneny gitti josef geldi.sol bek desen defansif olarak ha caner ha nsakala sağbek desen gg rosier pek fark yok.hoca desen aynı yönetim de aynı.

Yahu Montero'yu Sergen hoca bile istemiyordu siz hiç gördünüz mü onun Welinton-N'Sakala ya da Mensah hakkında bu tarz işaret ettiğini. Bu kadar gol yemenin bir çok sebebi var defans oyuncuları da başta gelenlerden. Roconun iyi kötü olması problem değil iyi olmayan adamlar için bir sürü kaynak gitti insanlar bunu görmek istemiyor. O kadar kaynak defansa gömüldüğü için ileriye de daha düşük bütçeli oyuncular aldık, bunları alıyorsun ve bitmiyor olay bunun daha sonraki sezonları var yaktık kendimizi. Bu durumu içine sindirenlere diyecek hiçbir sözüm yok benim.

Roco dediğim gibi olmasına gerek yok roco öyle zaten.Ne avcı ne şenol güneş ne sergen oynatmadı.Aynı şekilde Mirin'de Beşiktaşın stoperleri fecaat.Vida'da daahil buna o daha kötü 3.5 milyon € alıyor ne ayağı var ne bir şeysi.Welinton ve N'sakalanın başarısız transfer olduğunu söyledim zaten ancak bu roco veya mirini iyi yapmaz onlarda bizim seviyemiz de değil roconun ayağı iyi ama yavaş.Elma ile armudu birbirine karıştırmamak lazım.Ruize gelince ruiz iyiydi ona lafım yok ancak onunda karakteri bozuk çıktı.Covid döneminde her klüpte sıkışıklar oldu oyuncu tabi ki hakkını isteyecek diyenler var ancak bir çok oyuncu olmasına rağmen sadece ruiz sıkıntı çıkardı.Bu olay gs'de de oldu belhanda ve feghouili arıza cıkardı klüp resmi açıklama yaparken diğer oyuncular için futbolcularımız derkern onlar için futbolcular tabirini kullandı başkanları açıklama yaptı bu 2 oyuncunun adını verdi.Onlarda taraftar tepkisi oyunculara sizde başkana oldu.Önemli değil alıştık nasıl olsa.Ersin ile yola çıkmakta hata yaptık sergen hoca güvendi hata etti.Stoper tandemimiz fecaat Vida kötü iken yanına daha kötü welinton alındı.3.cü olduğumuz da diğer bölgeler oturmuş durumdaydı defans hattı klasik gökhan,vida,x,caner şeklindeydi x değişsede belirli bir düzen vardı.Rosier,vida,Welinton,N'sakala 3 isim değişti. kaleci ile beraber 4 tane vasat adam oynuyor defanstta sonuç normal.
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2020, 23:26:58 cursedofdragon ]